-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
παρακολουθείς χαρδαβέλαΔεν βλέπω καθόλου τηλεόραση... Ενημερώνομαι μέσω ίντερνετ.
-
@beams
εχεις παρατηρησει ολες τις σκοπιες?αμα θες κατα τις 3-4 δεν ειναι κανεις, γραψε ο,τι θες δεν ειναι κανεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@beams
εχεις παρατηρησει ολες τις σκοπιες?αμα θες κατα τις 3-4 δεν ειναι κανεις, γραψε ο,τι θες δεν ειναι κανεις
SCRIPTA MANENT
-
ναι ενταξει απλα χαρη σε αυτο , το αλλο πρωι με την εχετε να σβησετε ολοκληρα σεντονια με
-
-
Έχουμε ξεφύγει με τα
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πιό είναι το πρόβλημα του να αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα/ιθαγένεια άνθρωποι που ζουν και εργάζονται μόνιμα στη χώρα (παλιότερα θαρρώ πως χρειαζοταν μια δεκαετία) ώστε να αποκτήσουν και πλήρη πολιτικά δικαιώματα.
Θα χαλάσει το dna;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχουμε ξεφύγει με ταΕξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πιό είναι το πρόβλημα του να αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα/ιθαγένεια άνθρωποι που ζουν και εργάζονται μόνιμα στη χώρα (παλιότερα θαρρώ πως χρειαζοταν μια δεκαετία) ώστε να αποκτήσουν και πλήρη πολιτικά δικαιώματα.
Θα χαλάσει το dna;
Τα έχει πεί όλα ο Μίκης με 3768 λέξεις...Διάβασε να μάθεις
Υ.Γ Το καλυτερο όλων είναι όταν αποκαλούμαι άλλους λαούς ρατσιστές, σωβινιστές κλπ -
3672
-
3672 ο καιρός γαρ εγγύς και τα συναφή
Να κάνει το παιντί δημοψήφισμα να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός
-
δεν γίνεται να χουμε το απόσταγμα της σοφίας του, γιατί οι 3672 μου πέφτουν πολλές;
μόνο ποστ του skye θα διάβαζα με τόσες πολλές λέξεις
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δεν γίνεται να χουμε το απόσταγμα της σοφίας του, γιατί οι 3672 μου πέφτουν πολλές;μόνο ποστ του skye θα διάβαζα με τόσες πολλές λέξεις
Ο άντζελ ράμπιτ θα μας κάνει περίληψη στις διακοπές τον δεκαπενταύγουστο
-
ΥΠΕΡ 29 34%
ΚΑΤΑ 56 66%
Περίεργο αποτέλεσμα. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Είμαι βέβαιος ότι αν εφαρμοζόταν σύστημα στη μεταναστευτική πολιτική, αντί για γιούργια και εκ του ασφαλούς στήριξη από τους καλοβολεμένους ευαισθητούληδες περί της παγκόσμιας δικαιοσύνης (ποιας; ), η τάση θα ήταν αντίστροφη.
Εύγε, πάλι σκατά τα κάναμε σε τούτη τη χώρα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΥΠΕΡ 29 34%ΚΑΤΑ 56 66%
Περίεργο αποτέλεσμα. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Είμαι βέβαιος ότι αν εφαρμοζόταν σύστημα στη μεταναστευτική πολιτική, αντί για γιούργια και εκ του ασφαλούς στήριξη από τους καλοβολεμένους ευαισθητούληδες περί της παγκόσμιας δικαιοσύνης (ποιας; ), η τάση θα ήταν αντίστροφη.
Εύγε, πάλι σκατά τα κάναμε σε τούτη τη χώρα.
μια απάντηση για τους ευαισθητούληδες πλζ:
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πιό είναι το πρόβλημα του να αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα/ιθαγένεια άνθρωποι που ζουν και εργάζονται μόνιμα στη χώρα (παλιότερα θαρρώ πως χρειαζοταν μια δεκαετία) ώστε να αποκτήσουν και πλήρη πολιτικά δικαιώματα.
Θα χαλάσει το dna;
-
Εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Αρκεί να μη γίνουμε χωματερή για όσους είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα τους και επιβλαβείς για τη δική μας. Γι' αυτό....... -
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Αρκεί να μη γίνουμε χωματερή για όσους είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα τους και επιβλαβείς για τη δική μας. Γι' αυτό.......το πρόβλημα θα αρχίσει οταν ερθει η κόρη σου και σου πεί: Μπαμπά απο εδω ο Αμπντουλ και είναι απο την Αφρική. Τον γνώρισα στο αναρχικό στέκι μεταναστών και είμαι έγκυος
Σαφάρι με τόξα με τα συμπεθέρια: Priceless
-
Δεν υπάρει θέμα τζέϊ μαρ ο συμπολίτης Μάρκος ήδη ετοιμάζει προίκα για τον γαμπρό
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Youtube Video+1000
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν υπάρει θέμα τζέϊ μαρ ο συμπολίτης Μάρκος ήδη ετοιμάζει προίκα για τον γαμπρόκάνει τα κουμάντα για άδεια παραμονής
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
'Ο ρόλος του Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια ήταν σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Αγ. Τριάδα (λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη).Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόμμα αλβανοφώνων, ετοιμάζει ο Οδυσσέας Τσενάι..
Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του ‘Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων’ στην Ελλάδα.Η πολιτική.
Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Κυρίως, όμως, διότι αυτό το κόμμα θα χρησιμοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.'
Την πληροφορία τη διασταύρωσα από διάφορα σάιτ... Τα σχόλια δικά σας...
Επόμενο ήταν. Το παιδί θέλησε να γίνει Έλληνας (τι πιο τρανή απόδειξη ότι θέλησε να κρατήσει την ελληνική σημαία, ως αριστούχος μαθητής ελληνικού σχολείου) και οι συμπλεγματικοί σκατόβλαχοι της Μηχανιώνας του κοπάνησαν την πόρτα στα μούτρα (οι σκατόβλαχοι είναι βεβαίως οι ίδιοι όπου Γης, οι Αρχές φταίνε που τους άφησαν: ο Πρόεδρος Κέννεντυ έστειλε το Στρατό συνοδεία του πρώτου μαύρου φοιτητή στο Νότο).
Μετά από αυτό, φτιάξαμε Γενίτσαρο (it's a thin line between love and hate...)
Και βέβαια πήγε στα πιο επικίνδυνα χέρια, που θα τον έχουν πια αφιονίσει και δασκαλέψει κατάλληλα, στην πιο άγρια μορφή αντεθνισμού, δηλαδή αμερικάνικου εθνικισμού...
Το αξίζουμε, δυστυχώς.
Η μαλακία είναι πανάκριβο σπορ.ΥΓ(γενικώς): Τίποτα σοβαρό δεν βλέπω να γράφεται δυστυχώς εδώ, από ορισμένους που (υποτίθεται ότι) θα μπορούσαν κάτι τέτοιο...
Κρίμα.
Συνεχίστε
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;