-
Ο χρήστης greo έγραψε:
To γελιο ειναι οτι ΑΝ το ειχατε ανακοινωσει νωριτερα, ο Βασιλακης θα ειχε δηλωσει Φερραρι, και μετα απο καραμπολες ο Θανιξ θα ειχε παει στη ΦΙ και ολες οι ομαδες θα ειχαν οδηγο. Τωρα ο Βιτζάι εχει μεινει μπουκαλαAν μου δωσει η force India τη θεση του πρωτου οδηγου ...εγω πηγαινω
Επισης οποια αλλη ομαδα μου προτεινει πρωταγωνιστικο ρολο
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
To γελιο ειναι οτι ΑΝ το ειχατε ανακοινωσει νωριτερα, ο Βασιλακης θα ειχε δηλωσει Φερραρι, και μετα απο καραμπολες ο Θανιξ θα ειχε παει στη ΦΙ και ολες οι ομαδες θα ειχαν οδηγο. Τωρα ο Βιτζάι εχει μεινει μπουκαλα
Aν μου δωσει η force India τη θεση του πρωτου οδηγου ...εγω πηγαινω
Στην Lotus πάντως να ξέρεις, θα πέφτουν team orders, καθώς ισχύει καθεστώς παλαιότητας
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
To γελιο ειναι οτι ΑΝ το ειχατε ανακοινωσει νωριτερα, ο Βασιλακης θα ειχε δηλωσει Φερραρι, και μετα απο καραμπολες ο Θανιξ θα ειχε παει στη ΦΙ και ολες οι ομαδες θα ειχαν οδηγο. Τωρα ο Βιτζάι εχει μεινει μπουκαλα
Aν μου δωσει η force India τη θεση του πρωτου οδηγου ...εγω πηγαινω
Στην Lotus πάντως να ξέρεις, θα πέφτουν team orders, καθώς ισχύει καθεστώς παλαιότητας
To ταλεντο μου δεν μου επιτρεπει εντολες ''let him pass''
Οποτε ας με βαλουν στην force india να κοβω και να ραβω -
Eγω πιστευω στον παλιο καλο οδηγο οπως το παλιο καλο κρασι!
Και τα lada παντα στους τοπικους αγωνες εδειχναν τον δρομο σε κατι νεα 'κουτακια'!
Εχουμε ισως και νεο αιμα στην ομαδα ,οπότε πίστευω σε διακρίσεις . -
Αντε πάμε ομαδάρα!!!!
2ος οδηγός της McLaren!! Φέτος θα προσπαθήσω να εξασφαλίσω το νούμερο 1
-
Έχουμε ξεκάθαρα το καλύτερο line up.
Τζάμπα τρέχουν οι άλλοι, με τα κρομυδάκια θα τους κάνουμε!ΥΓ: McLarenfan Αλονσίζεις! Ασε τις δηλώσεις για νούμερο 1, μη φέρνεις διχόνια στην ομάδα
Αφού ξέρεις ότι πάντα ακολουθούμε στρατηγική ίσων αποστάσεων.
(Εγώ είμαι το αγαπημένο παιδί του Ρον) -
Ανταποδίδω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους teamates μου στη Lotus και δηλώνω ότι η ομάδα ...ξεχειλίζει από δυναμικό πρωταθλητισμού, με δυνατό lineup έμπειρων (τρομάρα μας!) και νέων ταλαντούχων οδηγών.
1-0 απ' τα αποδυτήρια που λένε... χα,χα! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Έχουμε ξεκάθαρα το καλύτερο line up.
Τζάμπα τρέχουν οι άλλοι, με τα κρομυδάκια θα τους κάνουμε!ΥΓ: McLarenfan Αλονσίζεις! Ασε τις δηλώσεις για νούμερο 1, μη φέρνεις διχόνια στην ομάδα
Αφού ξέρεις ότι πάντα ακολουθούμε στρατηγική ίσων αποστάσεων.
(Εγώ είμαι το αγαπημένο παιδί του Ρον)IIII δεν το ήθελα πραγματικα αυτο!!! Βασικά όταν ελεγα για το νούμερο 1 εννοούσα τον άσο στο μονοθέσιο ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ
-
ΟΙ ισες αποστασεις στη Μακ Λαρεν ειναι ως εξης: Ο Χαμιλτον εχει τον Ντενις στα δεξια του και σε ΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ αντιδιαμετρικα του Ντενις τον τημ-μεητ του.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΟΙ ισες αποστασεις στη Μακ Λαρεν ειναι ως εξης: Ο Χαμιλτον εχει τον Ντενις στα δεξια του και σε ΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ αντιδιαμετρικα του Ντενις τον τημ-μεητ του.Ναι, η ιστορία είναι γνωστή:
Ο Ντένις έδωσε ένα κάρο εκατομμύρια και έκλεισε τον Άλονσο, έχοντας αποφασίσει από δύο χρόνια πριν να βάλει ομόσταυλό του τον Hamilton, με αποκλειστικό υποχθόνιο σκοπό να εξιψώσει το πουλέν του.
Ο καημένος ο Alonso τα έκανε όλα σωστά και τέλεια (όπως πάντα) αλλά έπεσε θύμα σκευωρίας.
Άτιμη κενωνία. -
Επίσης, δεν είδα κανένα team mate του LH να σκάει επίτηδες σε τοίχο για να πάρει νίκη το ...πουλέν.
Ούτε είδα κανέναν team mate να κόβει μερικά μέτρα πριν τον τερματισμό για να πάρει νίκη ο LH.
Αντίθετα είδα 2 ΕΝΤΕΛΩΣ αποτυχημένους (ο καθένας για τους δικούς του λόγους) team mates.
-
Ξεφευγουμε, ας προσπαθησουμε καλυτερα να μεινουμε στα σχολια επι των προγνωστικων..
Το οδηγικο διδυμο της BMW Sauber Ferrari, εγκαινιαζοντας το νεο σημα της ομαδας
θελει να καλωσορισει τον aggelosf στις ταξεις της ομαδας και να του ευχηθει τα καλυτερα αποτελεσματα για την καινουργια χρονια. Η ομαδα οσο παει και δυναμωνει και αισθανομαστε πολυ καλα με αυτο. Παρολαυτα, δε θα απαντησουμε στις αισιοδοξες - και απαξιωτικες απεναντι στις υπολοιπες ομαδες - δηλωσεις αλλων ομαδων, κρατωντας χαμηλο προφιλ. Απλα δηλωνουμε, πως ολα θα φανουν στην πιστα. -
.... πραγματικά απορώ ....
Η 4TF1 ( καλό ? ) έχει τα πρωταθλήματα στο τσεπάκι της ...
Με έναν mod του διαγωνισμού .... έναν mod του φόρουμ ... έναν Αραβα και έναν Σπαρτιατη .... που πάτε ωρε ?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι οποιος μας προσπερασει θα φαει ban και ακυρωση .... απλά πραγματα .
Μαλώστε για την 2η θέση ....
υγ .... σας το είπα
-
Μια ζωή παράγκα στην F1
Τσ, τσ, τσ, σαν δε ντρέπεστε.
Πόσα θες για να βγούμε δεύτεροι;
-
Γουστάρω πομπώδεις δηλώσεις και φανφαρονισμούς..
Αντίθετα από τα στόματα των οδηγών της ferrari δεν ακούς κιχ, μόνο σκληρή δουλειά...Πάμε σαν άλλοτε, πάμε σαν πάντοτε.
-
St.Devote στα εξελόφυλλα έχει με χιλιοστά ή είναι όλα με τη μορφή 1:23,600 πχ;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
St.Devote στα εξελόφυλλα έχει με χιλιοστά ή είναι όλα με τη μορφή 1:23,600 πχ;η παρούσα έκδοση είναι για εισαγωγή χρόνου της μορφής 1:23,600.
Αν είναι, θα ανεβάσουμε και μία με χιλιοστά αύριο-μεθαύριο. Πες ότι έγινε. -
Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
St.Devote στα εξελόφυλλα έχει με χιλιοστά ή είναι όλα με τη μορφή 1:23,600 πχ;
η παρούσα έκδοση είναι για εισαγωγή χρόνου της μορφής 1:23,600.
Αν είναι, θα ανεβάσουμε και μία με χιλιοστά αύριο-μεθαύριο. Πες ότι έγινε.ήδη ανανεώθηκε το εναρκτήριο ποστ για το Μπαχρειν με το νέο excel-οφυλο
http://rapidshare.com/files/360947811/Pickems_2010_v6.01i.xls
ή
http://www.2shared.com/file/11969818/f7b38a76/Pickems_2010_v601i.html
-
ΔΙΑΓ ΠΡΟΒΛ 2010-FINAL- Greek Statistics pt1 ( p42 )