-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Όσο για τον Σ, δεν ξέρω τι λέει από εξυπηρέτηση. 2 φορές μπήκα στην έκθεση και δεν καταδέχτηκε κανένας να μου μιλήσει καμμία φορά... Άρα δεν μπορώ να κρίνω...
Μέχρι την πώληση καλά τα πάνε... Μετά όμως...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Όσο για τον Σ, δεν ξέρω τι λέει από εξυπηρέτηση. 2 φορές μπήκα στην έκθεση και δεν καταδέχτηκε κανένας να μου μιλήσει καμμία φορά... Άρα δεν μπορώ να κρίνω...
Τι, δηλαδή το να μην σου μιλάνε επί μισή ώρα (παρόλο που τους έχεις πει 2 φορές) είναι το καλά του Σ;;;;
Καλά... κατάλαβα...
-
Βρε πάνε στη Λαχαναγορά και ζήτα ανταλλακτικό..... Από περιέργια και μόνο. Σκηνές απείρου κάλους και γέλιου.
Έχω πάει με κωδικό και μου λένε 'δεν υπάρχει'.
Και τους το δείχνω στο δικό τους φυλλάδιο, 'φίλε δεν υπάρχει λέμε' -
Ο χρήστης fnwokke έγραψε:
Κατάλαβα, θέλει ντοκουμέντα....Αντέχεις τόση 'τεχνολογία' ?...ο φίλτατος kyr80 σου απάντησε για μένα
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αυτό είναι αλήθεια. Σαν επισκέπτης απλώς για ενημέρωση για το Outlander πέρσι ... επικοινώνησαν μέχρι και με το καράβι που έφερνε μια παρτίδα οχημάτων να μάθουν αν υπάρχει φορτωμένο στην έκδοση και στο χρώμα που με ενδιέφερε για άμεση παραδοση!
Στο μετά όμως ... μια 'πρόχειρη' πρόσφατη επιβεβαίωση ...
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=40649&start=15#p1726464Στην Ελλάδα τουλάχιστον το 'καλό αυτοκίνητο' είναι αυτό που έχει 'ευχαριστημένο ιδιοκτήτη'!
-
Ο χρήστης fnwokke έγραψε:
Κατάλαβα, θέλει ντοκουμέντα....Αντέχεις τόση 'τεχνολογία' ?
'ΑΠΟΨΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ)Περιπου μια ωρα μετα την αφιξη μας κι ενω ειχα στρωθει στη βεραντα με το ωραιο αερακι για να διαβασω το νεο Hitech ακουω ενα φοβερο κροτο, σαν εκρηξη, και σχεδον συγχρονως τον γειτονα να ουρλιαζει: 'τρεξε Βαγγελη καιγεται ττο αυτ/το'! Πεταγομαστε ολοι και πραγματι εβγαινε καπνος απο το καπω και φλογες επεφταν στο χωμα. Ανοιξε το καπω ο γιος μου και φουντωσε η φλογα (παρα λιγο να του' καιγε τα χερια). Με πυροσβεστηρα σβησαμε τη φωτια που ειχε αρπαξει το καλωδιο που παει στο ανεμιστηρακι πισω απο την οθονη του Ναβι. Ο πυροσβεστηρας της Οπελ εσπασε ο αχρηστος! Παραλιγο να γινομασταν παραναλωμα δυο αυτ/τα φουλαρισμενα και το σπιτι με ξυλινες βεραντες και ποιος ξερει τι αλλο. Ευτυχως ηταν μερα κι οχι νυχτα, το φανταζεστε; Πολυ φοβαμαι οτι φταει το Ναβι και η προχειρη επιδιορθωση (αποσυνδεση/συνδεση μπαταριας). Οπως ειπα υπαρχει τεραστια κατασταση αυτοκινητων (1000 που θα κληθουν για εξεταση λογω ηλεκτρολογικων προβληματων. Μεσα σ΄αυτα ειναι και το δικο μο.
Προτεινω οσοι με αυτον τον τροπο επανεφεραν το Ναβι, να προσεξουν πολυ και στην αναγκη να αποσυνδεσουν την μπαταρια. Το ξερω οτι σας πανικοβαλλω αλλα δεν γινεται αλλιως.
Το αυτ/το μεταφερθηκε στην Οπελ και αυριο θα εχω νεωτερα. ΤΙ πρεπει να απαιτησω κατα τη γνωμη σας
Εχω βγαλει και φωτο, αλλα πως μπαινει γμτο τετοια ωρα;'Ναι είναι αυτό με τα πολλά βραβεία, περισσότερα εδώ: http://www.opel-club.gr/vbulletin/showt ... 547&page=2
Ωστόσο για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, δεν σημαίνει ότι τα ιαπωνικά δεν μπορεί να βγάλουν βλάβες, αλλά σε καμία περίπτωση με την συχνότητα και τη σοβαρότητα των ευρωπαϊκών! Δεν υπάρχει σύγκριση εκεί...
Η ημιμάθεια φίλε μου δεν είναι καλό πράμα.
Στο συγκεκριμένο αμάξι πήρε φωτιά ο aftermarket συναγερμός που τοποθετήθηκε από ελληνική αντιπροσωπία.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!!