-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Χαμηλά την μπάλα. Άκου θρύλο
( ναι, το ιταλικό 'σαπάκι').Μην λες τετοιες κουβεντες παρακολουθει κι ο πασχος θες να χουμε ιστοριες
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
( ναι, το ιταλικό 'σαπάκι').Μην λες τετοιες κουβεντες παρακολουθει κι ο πασχος θες να χουμε ιστοριες
Ο πατέρας μου πήρε 2 φορές lancia. Μια β το 1974, που σάπισε... Και άλλη μια dedra (εν καιρώ απόσυρσης) που μάντεψε... Σάπισε
Αλλά είναι γενικότερα κάφρος με τα αυτοκίνητα.pasxos δεν ήθελα να σε θίξω. θα είμαι πιο σεβαστικός στο εξής
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ο πατέρας μου πήρε 2 φορές lancia. Μια β το 1974, που σάπισε... Και άλλη μια dedra (εν καιρώ απόσυρσης) που μάντεψε... Σάπισε
Αλλά είναι γενικότερα κάφρος με τα αυτοκίνητα.pasxos δεν ήθελα να σε θίξω. θα είμαι πιο σεβαστικός στο εξής
Πως και ετσι τα ιταλικα δεν σαπιζουν
Μη ζητας συγνωμη απο τον πασχο ξερει τι εχει παρει
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Οι οποίες 1.6 εκδόσεις δεν υπάρχουν και δε βγαίνουν ΚΑΝ στη Γερμανία
Yπαρχουν σε diesel με 115 αλογα.
Προφανώς...για βενζίνη μιλάμε όμως.
Ποια η διαφορα?
Παλι 1600 κυβικα δεν ειναι? Ουτε παραπανω επιδοσεις εχει αλλα ουτε και χαμηλοτερο κοστος χρησης.
Ποιός σου είπε ότι δεν έχει παραπάνω επιδόσεις η 316d με 26 κιλά ροπή? Οι επιταχύνσεις εν κινήσει και η άνεση στο ταξίδι στην Εθνική είναι πολύ μα ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ καλύτερες από της 316i με 16κιλά ροπή!
Προφανώς και το κόστος χρήσης είναι χαμηλότερο με μέση γύρω στα 5λτ/100κμ
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Αυτό που μπορώ να αναφέρω σα Γ Ε Γ Ο Ν Ο Σ, είναι μια 318 του '89 με 345000 χλμ η οποία, με τη σωστή συντήρηση, δεν έχει βγάλει βλάβες και 'πατάει' (επιταχύνει, φρενάρει και στρίβει) σχεδόν όπως και το '89.
Σιγά το πράγμα....
Στα Toyota σε αυτά τα χιλιόμετρα αρχίζει και ανοίγει ο κινητήρας...
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Ο κύβος ερίφθει αφού κοιτάξαμε και τα octavia rs & opel astra 1.6t και αφού οδήγισε το insignia 1.6 T αλλά και την sedan 316 κατέληξε στην τελευταία που ξαναοδήγισα και εγώ και μπορώ να πώ ότι μετά τις 4500 φένεται η παραπάνω δύναμη της 320 που έχει ο πατέρας μου και αν την δουλεύεις μια σχέση κάτω εντάξυ κάπως τραβάει . Δευτέρα , τρίτη λοιπόν μέχρι να ετοιμαστούν τα χαρτιά την παίρνει το αυτοκίνητο είναι παραγωγής 14 απριλίου σύμφωνα με το χαρτί της παραγκελίας που μας έδωσε ο έμπορος είναι μαύρη με υφασμάτινα καθήσματα αλλά με τις έξτρα πολυάκτινες 17'' άρες πακέτο φωτισμού και αποθηκευτικών χόρων και θα του κάνει δώρο και τιμόνι - λεβιέ Μ ας ελπίσουμε να είναι συνειδιτή επιλογή όπως μου είπε γιατί φίλος ψάχνει ακόμα να ξεφορτοθεί την Μ116 που πήρε προ 9 μηνών.Και με την αποφαση του φιλου σου μπορουμε να κλεισουμε το θεμα[MOD]
Aν αλλαξει γνωμη ενα πμ και ξανανοιγει
kia pro ceed vs bmw 316 coupe