-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Tι έγινε φεραράκια; Μας δυσαρεστεί η επιστροφή του μεγάλου Schumacher;
Φαντάζεστε τον Τζόλε να επιστρέφει και να παίζει στον Παναθηναικό; Ε αυτό είναι ακόμα χειρότερο.Μπα...νομίζω ότι για τους αντι-σουμαχερικούς McLaren-Mercedes (εσένα δηλαδή) είναι ΑΚΟΜΗ χειρότερο...
Ό,τι και να γίνει προδοσία δεν πρόκειται να αισθανθώ όπως θα αισθανθείς εσύ.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Φίλε Κουπέα δεν του δώσαμε και λίγα. Γη, ύδωρ, απεριόριστο budget, αστρονομικό μισθό, τους καλύτερους μηχανικούς και τα καλύτερα μονόθέσια του grid για 10 χρόνια σχεδόν και κανέναν εσωτερικό ανταγωνισμό!!! Θα έπρεπε να είναι πολύ ευγνώμων ο Ούνος!!!
Δεν ξέρεις τι λες (χωρίς παρεξήγηση). Όλοι μέσα στη Φερράρι λένε ότι χάρη σε αυτόν έφτασαν εκεί που έφτασαν... Και ειδικά ο Μπρον...
Ναι, με τα χεράκια του έφτιαξε τον 054 των 1000 ίππων! Με τις αεροδυναμικές του γνώσεις σχεδιάστηκε η F2004, το πιο πετυχημένο μονοθέσιο στην ιστορία της F1! Με τις χημικές του γνώσεις κατασκευάζονταν τα καύσιμα της Shell... Μη λέμε αστειότητες τώρα!!! Ένας πολύ γρήγορος οδηγός που είχε το χάρισμα να συσπειρώνει την ομάδα ήταν απλά. Απέναντι σε Prost, Senna κλπ θα είχε τις μισές νίκες από αυτές που έχει τώρα! Η Ferrari θα κέρδιζε με οποιονδήποτε καλό οδηγό, τέτοια ήταν η τεχνική της ανωτερότητα στα χρόνια της απόλυτης κυριαρχίας!
Θα σε συμβούλευα να ψάξεις να βρεις συνεντεύξεις των τελευταίων 2-3 ετών του Μπρον, για αρχή. Χωρίς παρεξήγηση, και πάλι, το ΜΕΓΑΛΟ πλεονέκτημα του Σουμάχερ ήταν το feedback που έδινε στην ομάδα, η κατανόηση της λειτουργίας όλων των μερών του μονοθεσίου, η δυνατότητα αυτοσυγκέντρωσής του και η τεράστια αντοχή του σε ατελείωτες δοκιμές.Δεν τα λέω εγώ αυτά.
+1000 !!!
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Ε ρε κομπλεξισμος και κακια..
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Nευράκια, νευράκια;
Δεν μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε πως θα ερχόταν η μέρα που θα σας πλήγωνε το ίνδαλμά σας. -
Όπως γράφετε όλοι εδω μέσα (οι περισσότεροι μάλλον) ,ολα για το χρήμα.
Και δεν είναι θέμα πληγώματος αλλά απλής λογικής.
Παρ'ολα αυτά δεν πιστεύω ότι θα γινει τέτοια συνεργασία.
Κάποιος είπε ότι λογο Αλονσο δεν γύρισε ο Σούμι στην φερράρι.Και είναι σωστός 100%.
Προσωπικά ότι και να κάνει ο Μιχάλης θα έχει τον σεβασμό μου .
Τουλάχιστον αν τρεξει με την Μ θα τον βλέπουμε στην πίστα . -
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Nευράκια, νευράκια;
Δεν μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε πως θα ερχόταν η μέρα που θα σας πλήγωνε το ίνδαλμά σας.Τωρα το βρηκες.. νευρακια σε περιπτωση που επιστρεψει ο Michael με αλλη ομαδα?
Εγω (και οχι μονο) ειτε κερδισει αυτος ειτε καποιος οδηγος της Ferrari δε θα νιωθω οτι εχασα.
Αυτα που εχει κανει δεν αναιρουνται. Αντε για να δουμε και κανεναν πραγματικο πρωταθλητη να τρεχει. Προσεξε μη διδαξει κανεναν παγκοσμιο πρωταθλητη και κατσει στραβα σε ολους.. -
Ο χρήστης STK έγραψε:
Nευράκια, νευράκια;
Δεν μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε πως θα ερχόταν η μέρα που θα σας πλήγωνε το ίνδαλμά σας.Τωρα το βρηκες.. νευρακια σε περιπτωση που επιστρεψει ο Michael με αλλη ομαδα?
Εγω (και οχι μονο) ειτε κερδισει αυτος ειτε καποιος οδηγος της Ferrari δε θα νιωθω οτι εχασα.
Αυτα που εχει κανει δεν αναιρουνται. Αντε για να δουμε και κανεναν πραγματικο πρωταθλητη να τρεχει. Προσεξε μη διδαξει κανεναν παγκοσμιο πρωταθλητη και κατσει στραβα σε ολους.. -
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Nευράκια, νευράκια;
Αυτα που εχει κανει δεν αναιρουνται. Αντε για να δουμε και κανεναν πραγματικο πρωταθλητη να τρεχει. Προσεξε μη διδαξει κανεναν παγκοσμιο πρωταθλητη και κατσει στραβα σε ολους..Τον εχει διδαξει και τον Alonso μην ανησυχεις..
Σε ευχαριστω που το εβαλες με μεγαλα γραμματα για να φαινεται. -
Ο χρήστης STK έγραψε:
Nευράκια, νευράκια;
Αυτα που εχει κανει δεν αναιρουνται. Αντε για να δουμε και κανεναν πραγματικο πρωταθλητη να τρεχει. Προσεξε μη διδαξει κανεναν παγκοσμιο πρωταθλητη και κατσει στραβα σε ολους..Τον εχει διδαξει και τον Alonso μην ανησυχεις..
Σε ευχαριστω που το εβαλες με μεγαλα γραμματα για να φαινεται.Kαι η φωτογραφία αυτού που θα πάρει τα μαθήματα μεγαλούτσικη είναι.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Nευράκια, νευράκια;
Σε ευχαριστω που το εβαλες με μεγαλα γραμματα για να φαινεται.Kαι η φωτογραφία αυτού που θα πάρει τα μαθήματα μεγαλούτσικη είναι.
DOING!
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Nευράκια, νευράκια;
DOING!
Ποιος να το περίμενε μερικά χρόνια πριν ότι ο Αlonso θα έτρεχε στη Ferrari και ότι ένας από τους αντιπάλους του θα ήταν ο Michael Schumacher.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Φίλε Κουπέα δεν του δώσαμε και λίγα. Γη, ύδωρ, απεριόριστο budget, αστρονομικό μισθό, τους καλύτερους μηχανικούς και τα καλύτερα μονόθέσια του grid για 10 χρόνια σχεδόν και κανέναν εσωτερικό ανταγωνισμό!!! Θα έπρεπε να είναι πολύ ευγνώμων ο Ούνος!!!
Δεν ξέρεις τι λες (χωρίς παρεξήγηση). Όλοι μέσα στη Φερράρι λένε ότι χάρη σε αυτόν έφτασαν εκεί που έφτασαν... Και ειδικά ο Μπρον...
Ναι, με τα χεράκια του έφτιαξε τον 054 των 1000 ίππων! Με τις αεροδυναμικές του γνώσεις σχεδιάστηκε η F2004, το πιο πετυχημένο μονοθέσιο στην ιστορία της F1! Με τις χημικές του γνώσεις κατασκευάζονταν τα καύσιμα της Shell... Μη λέμε αστειότητες τώρα!!! Ένας πολύ γρήγορος οδηγός που είχε το χάρισμα να συσπειρώνει την ομάδα ήταν απλά. Απέναντι σε Prost, Senna κλπ θα είχε τις μισές νίκες από αυτές που έχει τώρα! Η Ferrari θα κέρδιζε με οποιονδήποτε καλό οδηγό, τέτοια ήταν η τεχνική της ανωτερότητα στα χρόνια της απόλυτης κυριαρχίας!
Θα σε συμβούλευα να ψάξεις να βρεις συνεντεύξεις των τελευταίων 2-3 ετών του Μπρον, για αρχή. Χωρίς παρεξήγηση, και πάλι, το ΜΕΓΑΛΟ πλεονέκτημα του Σουμάχερ ήταν το feedback που έδινε στην ομάδα, η κατανόηση της λειτουργίας όλων των μερών του μονοθεσίου, η δυνατότητα αυτοσυγκέντρωσής του και η τεράστια αντοχή του σε ατελείωτες δοκιμές.Δεν τα λέω εγώ αυτά.
Μα δεν αντιλέγω σε όλα αυτά που λες. Απλώς το feedback που έδινε μπορούσε να αξιοποιηθεί στην Ferrari. Αν όμως ήταν στην χειρότερη ομάδα, προτελευταίος (μπροστά από τον team mate του) θα τερμάτιζε. Ήταν στην καλύτερη και τερμάτιζε πρώτος. Ευτυχώς ή δυστυχώς στην F1 τα εργαλέια κάνουν τον μάστορα!
-
ΑΝ γίνει τελικά αυτό και ο Σουμάχερ πάει στους Οχθρούς, θέλω να δω τι θα κάνει η δικιά μου που είναι Σουμαχερική μέχρι το κόκκαλο αλλά Ferrari μέχρι το μεδούλι... Εγώ πάλι ποτέ δεν ήμουν με οδηγό αλλά πάντα με την ομαδάρα οπότε δεν έχω πρόβλημα!
ΥΓ: Η αποτυχία της επιστροφής του στην ενεργό δράση πέρισυ μας εξοικονόμησε 3 χιλιάρικα καθώς δεν θα την γλύτωνα την Monza. Δεν επέστρεψε και έτσι γλύτωσαμε και τα 3 χιλιάρικα και κυρίως το εγκεφαλικό από το ρεζιλίκι της Monza 2009 ( )! Πάω σε GP μόνο όταν πάμε για τη νίκη!!!
-
Bρε παιδιά συγνώμη αλλά συμφωνήτε και οι δύο ουσιαστικά και έχετε και δίκιο.Τώρα ποιο είναι το πιο σημαντικό ,,,φυσικά το ενα θέλει το άλλο για να δέσει το γλυκό.
Οσο για τον Αλόνσο τι να πω.Είναι παλιοχαρακτήρας και 'βρώμικος' στην πίστα.Η θα πατώσει ή θα δείξει το δρόμο απο την αρχή.
Απο την άλλη αν είναι να μονομαχήσει με τον Μιχάλη ουτε κρύο ουτε ζέστη.Με τον Λούι όμως ,, ,,,,αλλάζει το πράμα.
Υπάρχει λύση μην ανχωνονται μερικοί.
Αλλά τι θα γίνει τελικά δεν ξέρουμε οπότε αναμονή. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Είναι παλιοχαρακτήρας και 'βρώμικος' στην πίστα.Εγω παλι γιατι νομιζω οτι οσο παλιοχαρακτηρας και γκρινιαρης αν ειναι, αντιθετος ειναι καθαρος μεσα στην πιστα? Απο που το κρινεις αυτο ακριβως?
-
Aν κρίνω απο αυτο που έκανε στον έταιρό του Πικε στα πιτ μόνο 'καθαρός ' δεν είναι φίλε μου.
Και γιατι να μην το ξανακάνει.
Αλλά το θέμα είναι ότι ο Μασσα είναι καλό παιδι και θα τον 'φαει' άνετα ο Ισπανός.
Απο την αρχή δεν ήθελα τον Αλόνσο και εύχομαι να πέσω έξω.Θεωρώ χαμένη την φερραρι απο την επιλογή της . -
Tα πράγματα είναι απλούστατα.Απορώ γιατί μερικοί θέλετε να τα βάζετε στη 'λογική' της ποδοσφαιρικής εξέδρας...του παίκτη σημαίας και τα λοιπά εμετικά.
Ο Schumacher αποτελεί καταρχήν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας της F1,όντας ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών και ο αδιαφιλονίκητα πλέον επιτυχημένος πιλότος,με βάση τη γλώσσα των αριθμών.
Αποτελεί επίσης ένα κεφάλαιο και μάλιστα από τα πιο συναρπαστικά της ιστορίας της Ferrari.Δεν είναι όμως η ίδια η ιστορία της Ferrari,η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από τον οποιονδήποτε Schumacher,μιας και προϋπήρξε αυτού και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από αυτόν.Όπως κάθε κεφάλαιο,πρέπει και το συγκεκριμένο να κλείσει.Οι οπαδοί της Ferrari είναι οι πρώτοι που πρέπει να εύχονται καλή επιτυχία στο γερμανό,ό,τι απόφαση και αν πάρει στο μέλλον.
Το αν συνέβη αυτό ή συνέβη το άλλο ή το παράλλο δεν έχουν νόημα.Θεωρίες συνωμοσίας και εκατέρωθεν κραυγές μου θυμίζουν το περιβόητο πανό στη Monza του 95:'meglio mille Alesi che uno Schumacher'.Τι ποιό λογικό να προσπαθήσει η ομάδα να χτίσει το μέλλον της, στηριζόμενη σε έναν νέο οδηγό και όχι στον 37χρονο γερμανό το 2006;Οι εποχές που ο Fangio μπορούσε να κερδίζει πρωταθλήματα,διανύοντας την 5η δεκαετία της ζωής του,έχουν παρέλθει αναεπιστρεπτί εδώ και δεκαετίες.
Τι ποιό λογικό να επιλεγεί ως χορηγός,μια εταιρεία του διαμετρήματος της Santander,η οποία στο μόνο πράγμα που εμπλέκεται..είναι η καταβολή του ποσού της ρήτρας του συμβολαίου του Raikkonen,προκειμένου ο φινλανδός να πάρει πόδι άμεσα.Τι κρετίνος ο Montezemolo με τις δηλώσεις του περί δίδυμων αδελφών.
-
Αλλά το θέμα είναι ότι ο Μασσα είναι καλό παιδι.
Θα 'μαι καλό παιδί, άριστος μάθητης, αρκει να είμαι εγώ ο επικέφαλης...
-
Θυμίσου το φίλε μου.Μονομαχία δίχως αύριο .Κατακαημένε Μασσα.
Μεγάλη υπομονή αυτό το παιδι ! Πάλι δεύτερος,,,, -
Aν κρίνω απο αυτο που έκανε στον έταιρό του Πικε στα πιτ μόνο 'καθαρός ' δεν είναι φίλε μου.Σε τι αναφερεσαι ακριβως γιατι σε εχασα..
Η αληθεια ειναι πως και εγω περιμενω ποιο θα ειναι το επομενο σκανδαλο που θα παρει μερος
Schumacher επιστροφή #2