-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εναλλακτικά μπορεί απλά να μην τρέχει. Αμάν με τους καμικάζι της ασφάλτου.Ακομα πιο εναλλακτικα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εναλλακτικά μπορεί απλά να μην τρέχει. Αμάν με τους καμικάζι της ασφάλτου.Ρε συ bill...θέλω να πιστεύω ότι κάνεις πλάκα κι ότι εγώ παρανόησα...
Πάνω από 80km/h (ειδικά σε δίκτυο Εθνικής οδού) είναι πολλά? (καλά...προφανώς και εξαρτάται από την πυκνότητα της ροής του δρόμου αυτό που λέω)
Δηλαδή αν πάει με 100-120km/h είναι καμικάζι?(και προφανώς δε λέω να πάει με 80km/h στα στενάκια )
δεν θα πρέπει να ανησυχεί για καρκίνο
μυρωδιά βενζίνης σημαίνει ότι τρέχει βενζίνη και μπορεί το αμάξι να πάρει ΦΩΤΙΑ.
(...)
Και μέχρι να το φτιάξεις, μη καπνίζεις στο αμάξι.Έλιωσα...
Εισπνεύστε άφοβα... -
Δεν με λένε μπιλλ...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εναλλακτικά μπορεί απλά να μην τρέχει. Αμάν με τους καμικάζι της ασφάλτου.
Ρε συ bill...θέλω να πιστεύω ότι κάνεις πλάκα κι ότι εγώ παρανόησα...
Πάνω από 80km/h (ειδικά σε δίκτυο Εθνικής οδού) είναι πολλά? (καλά...προφανώς και εξαρτάται από την πυκνότητα της ροής του δρόμου αυτό που λέω)
Δηλαδή αν πάει με 100-120km/h είναι καμικάζι?(και προφανώς δε λέω να πάει με 80km/h στα στενάκια )
Αν το προβλημα ειναι η μυρωδια τοτε το δεντρακι ειναι ενταξει
Αν το προβλημα ειναι οτι απο καπου υπαρχει διαρροη βενζινης φυσικα και το δεντρακι ειναι αστειο. -
και το δεντρακι καρκινογονο ειναι οπως και τα αλλα αρωματικα που βαζετε στα αμαξια.
προλαβαινετε να τα πεταξετε πριν σας κανουν ζημια
-
+1
γιαυτό λεβάντα από τον κήπο σε τούλι
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και το δεντρακι καρκινογονο ειναι οπως και τα αλλα αρωματικα που βαζετε στα αμαξια.προλαβαινετε να τα πεταξετε πριν σας κανουν ζημια
Γιαυτο αγορασα εναν ιονιστη. τελος
-
που θα τηνβρουμε ρε μαγκες αυτη τη λεβαντα,μιας και δεν εχω κηπο
-
που θα τηνβρουμε ρε μαγκες αυτη τη λεβαντα,μιας και δεν εχω κηποΝα φυτεψεις σε γλαστρακι στο μπαλκονι
-
που θα τηνβρουμε ρε μαγκες αυτη τη λεβαντα,μιας και δεν εχω κηποαμα ησουν σαλονικα θα σου δινα τονους, εχουμε και δεν εχουμε τι να την κανουμε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να φυτεψεις σε γλαστρακι στο μπαλκονι
καλα θα παω να παρω απο ενα μαγαζι που πουλαει φυτα αλλα μετα που θα την βαλω στο αμαξι ,για μυρωδια;
-
Κοβεις μερικα φυλλα ,τα βαζεις σε ενα τουλι και τα βαζεις κατω απο το καθισμα .
-
Όχι τα φύλα, τα άνθη
-
το τουλι τι ειναι;
-
Το τούλι είναι και αυτό καρκινογόνο όμως. Όποιος έχει δουλέψει σε βιοτεχνία, ξέρει. Μην περιμένετε τον Ευαγγελάτο να τα λέει όλα.
-
το τουλι τι ειναι;Tο υφασμα που βαζουν τα κουφετα στους γαμους .
-
ο funkyreverend λεει οτι ειναι καρκινογονο.
εγω θα το παρω το φυτο οπως ειναι και θα το κρεμασω σε ενα μερος η θα το βαλω πισω στην εταζερα.
-
ο funkyreverend λεει οτι ειναι καρκινογονο.εγω θα το παρω το φυτο οπως ειναι και θα το κρεμασω σε ενα μερος η θα το βαλω πισω στην εταζερα.
Με το γλαστρακι απο τον καθρεπτη.Οχι στην εταζερα,μπορει να πατησεις αποτομα φρενο και να σε χτυπησει.
-
μην φοβασαι ,εχω προσκεφαλο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
αμα ησουν σαλονικα θα σου δινα τονους, εχουμε και δεν εχουμε τι να την κανουμε
Αυτο να το πεις στη μητερα μου να τρελλαθει! 2 μπαλκονια εχουμε και δεν μπορουμε να κινηθουμε απο τα φυτα. Οποιος θελει λεβαντα με 100€ ειναι δικη του.
τελος
Peugeot 206 Μυρίζει βενζίνη όταν τρέχω