-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
κοιταξτε στο 0.43!
Youtube Video
Οι έμπυροι κριτές που προβλέπουν αποκεφαλίζονται……
Α -
Από ένα χαρούμενο βράδυ, βγήκε ένα λυπηρό συμπέρασμα.
Δευτέρα έκοψαν πίτα ΑΛΑ ΕΛΠΑ start line μαζί!!!!.
Ωραία οργάνωση!. Μας πότισαν καλά. Μας τάισαν πλούσια. Είχαμε μαζευτεί όλη η κλάση μου, και μερικά πιπίνια. Παλαιοτέρα η ΑΛΑ και μόνον δεν θα χωρούσαμε. Τώρα πλήρεις κατά τα 2/3.
Αυτό είναι άξιο να ερευνηθεί από νοήμονες ανθρώπους του χώρου. Σίγουρα πετούσε στην αίθουσα η απαξίωση των μη προσελθόντων. Δεν ήταν θέμα οικονομικής κρίσης. Δεν κόστισε σε κανέναν τίποτα. Δεν πληρώσαμε συμμετοχή!.
Από την άλλη, ερωτώντας τον Δήμο Ριζικάρη, γιατί δεν είναι στο ΔΣ της ΑΛΑ: «δεν με ψήφισαν, μα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το σπορ και από το πουθενά». Εσθάνομε απαίσια που τον ρώτησα, τον καλό μου οδηγό στους αγώνες και καλό μου φίλο και συνεργάτη….. μα τόσες μεθοδεύσεις?....
Δεν μετρώνται οι δεκαετίες προσφοράς στον χώρο?.
Οπότε καταλήγοντας, τείνω να βάζω και εγώ σαν υπογραφή, την ίδια του φίλου συναδέλφου σε άλλο χρώμα!.
Α.
.... Αυτό το άθλημα δεν σώζεται με τίποτα ,στην χώρα μας ! -
Ιστορικος συμβιβασμος!!!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ιστορικος συμβιβασμος!!!
Καλέ μου αδελφέ, ο συμβιβασμός δεν μειώνει αριθμητικά!. Η απαξίωση μειώνει κραυγαλέα…….
Α. -
Και σίγουρα η απαξίωση δηλώνει και αδυναμία μάχης για ορθολογιστική διεκπεραιώσει των προβλημάτων, κατά συνέπια καταλήγω: μια σαθρή διακυβέρνηση, εκλέγετε από ένα σαθρό εκλεκτικό σώμα…… και σε αυτό ανήκουμε και εμείς αδελφωμένα…..
Α. -
Χριστέ μου ,Η παρεξηγηση, Η ελλειψη χιουμορ.
Τον ιστορικο συμβιβασμο τον γρφω χιουμοριστικά γιατι διαλεγεις το ιδιο μηνυμα με τον APR.
Σας βαρεθ7ηκα, γαμω τη μιζερια σας! -
Tον μπουζουριασανε κοριτσιαααα ! τον μεγαλο ηγετη μας ..................
-
-
Ίσως ήταν και ο λόγος, που στην κοπή της πίτας, από την ώρα που έφτασε μέχρι την ώρα που έφυγα, έτρωγε και έπινε συνεχώς. Μάλλον κάτι περίμενε…… αναμφίβολα έχω γράψει, ότι αυτός και οι επιλογές ατόμων από αυτόν, κατέστρεψαν το σπορ. Μα θα περιμένω να μάθω πόσα ήταν δικά του, και πόσα της ΕΛΠΑ. Δεν είδα ποτέ ορκωτούς λογιστές, ενόσω τα χρέη ήταν γνωστά από παλιά. Το εθνικό του σπορ δεν ήταν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, αλλά το κουκούλωμα….
Α. -
ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, και ζηταω να μη χαιρεστε ωκαι το διαδιδετε κι εσεις!
Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του κι απολαμβανει τις συνεπειες τους. Το σπορ ομως (ολοι μας δηλαδη) δεν εκανε τιποτα κακο, κι ειναι κριμα να υποβιβαζεται η εικονα του, ειτε απο τα λαθη και τις παραλειψεις του κ. Δεσποτοπουλου , ειτε απο την δικη μας βιασυνη να διαδωσουμε το ρεζιλεμα.
Γιατι οταν ο Προεδρος μιας εταιριας ειναι παρανομος, το πιο πιθανο ειναι να σκεφτεται ο κοσμος οτι το σπορ του οποιου η εταιρια προισταται ή διαχειριζεται τοσα χρονια, ειναι κι αυτο για τα μπαζα,διεφθαρμενο.(και παλι, ολοι μας δηλαδη)
Κι αυτο δεν το θελουμε για το σπορ. Πρεπει να το διαφυλαξουμε με καθε τροπο.
Αν εχω αδικο, περιμενω τις αντιρησεις ... -
Κυριε Χρηστο και ναι και οχι ( για το αν εχετε αδικο...)
οι 'παρεπιδημουντες την Ιερουσαλημ' ποσο καιρο το ηξεραν??? Πολυ...
προσφατη ειναι η απεργια των ανθρωπων την ΕΛΠΑ απεξω απο το κτιριο αν δεν με απατα η μνημη μου...
τι εκαναν γι αυτο??? τιποτα
περαν του να προσπαθησουν να διαχωρησουν ( και μετακομισουν..... ) την ΟΜΑΕ πριν γινει 'αυτο'....απο την αλλη η 'μη διαδοση' σε πολλους ( ναι οχι σε εσας ) θυμιζει κουκουλωμα και 'κρυψιμο κατω απο το χαλι'....
αυτο που απο τα αρθρα δεν ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ξεκαθαρο ειναι αν ηταν για τα χρεη της ΕΛΠΑ ή τα δικα του ως επιχηρηματιας....
-
Δηλαδη εαν δεν το συζητησουμε εδω, δεν θα παρει διαστασεις?
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 53&catid=4
Το παραπανω ειναι αναρτημενο στη θεματολογια 'ΕΓΚΛΗΜΑ' στο NewsIt...
Μας βλεπω Βουλγαρια φετος για αγωνες...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Το σπορ ομως (ολοι μας δηλαδη) δεν εκανε τιποτα κακο, κι ειναι κριμα να υποβιβαζεται η εικονα του, ειτε απο τα λαθη και τις παραλειψεις του κ. Δεσποτοπουλου , ειτε απο την δικη μας βιασυνη να διαδωσουμε το ρεζιλεμαΦυσικά και έκανε, δεν απέβαλε τα αρνητικά στοιχεία και αυτή είναι η δίκαιη πληρωμή. Δυστυχώς άνθρωποι που θέλουν να ηγούνται και θα έπρεπε με τα χρόνια της τριβής τους να ξέρουν καλύτερα φέρνουν τεράστια ευθύνη που δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να διακρίνουν τα πλέον βασικά.
-
@ Go
Κωστη, αυτο που περιγραφεις δεν ειναι κακο που εκανε το σπορ. Ειναι παραλειψη, ανικανοτητα, ολιγωρια. Με τη λεξη κακο, εννοουσα το αδικημα
@ Φωκιων. Δυστυχως, ολα τα καναλια μιλουν για τον προεδρο της Ελπα, μερικα βαζουν και το Ακροπολις μεσα. Αυτη ειναι η ζημια.
@ Hyperion. Επιδιωκω τη λιγοτερη δυνατη ζημια. Αυτο και μονο. Τα προσωπικα προβληματα δεν με αφορουν -
Δυσαρεστη εξελιξη οτι και αν εχει γινει στο παρελθον.
Ειλικρινα ευχομαι καλα ξεμπερδεματα. -
Χε χε χε!!! Δεν ειναι παραλογισμός? Απο την μια Το Ραλλι Ακροπολις, να χορηγείτε - με 250-280 οσα πηρε τελοςπαντων- απο το υπουργειο πολιτισμού και με προσωπική υπογραφή Σαμαρά (ετσι ακουγετε) και απο την αλλη να κυνηγούν χθεσινό Προεδρο της Αρχής του Σπορ?
Κυριε Χρηστο!!! Διαφωνώ σε ολα...Το Σπορ μας είτε θέλεις είτε δεν θέλεις, ειναι βυθισμένο στην διαπλοκή και στα σκατά. Μην απατασε λοιπόν και μην προσπαθεις να βγαλεις την ουρά σου απέξω...(εννοώ ολους μας)! Φταίμε και εμεις.Πρώτα απο ολα εμεις.Ολοι! Που καθε χρονιά ανάλογα με το τι αυτοκινητο αγοράζαμε, αφήναμε και επιτρέπαμε τα πολιτικά-οικονομικά-θεσμικά και κανονισμων- παιχνιδάκια της ΕΛΠΑ, με κυριο στόχο..ακουσον ακουσον...ενα κυπελλάκι...
Και μην με ρωτήσεις...'μα πως θα μπορουσαμε εμεις να...'...και ομως...Μπορουσαμε και οταν μας δωθηκε η ευκαιρία μεγάλο ποσοσστό αγωνιζόμενων κερδισαν πρωταθληματακια και κυπελλάκια ελλειψη τρίτου...με την μυθική πρόφαση...'...μα εχω χορηγούς...' Ρε Αει στο διάολο...και οποιος καταλαβε καταλαβε.
Και το χειρότερο? Πηγαιναμε και τους θαυμαζαμε στις ειδικές...Λευκό χαρτί λοιπόν και θα ειναι δύσκολη η συνεργασία του 'Κομουνιστή' με τον 'Δεξιό'!
-
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Χε χε χε!!! Δεν ειναι παραλογισμός? Απο την μια Το Ραλλι Ακροπολις, να χορηγείτε - με 250-280 οσα πηρε τελοςπαντων- απο το υπουργειο πολιτισμού και με προσωπική υπογραφή Σαμαρά (ετσι ακουγετε) και απο την αλλη να κυνηγούν χθεσινό Προεδρο της Αρχής του Σπορ?Κυριε Χρηστο!!! Διαφωνώ σε ολα...Το Σπορ μας είτε θέλεις είτε δεν θέλεις, ειναι βυθισμένο στην διαπλοκή και στα σκατά. Μην απατασε λοιπόν και μην προσπαθεις να βγαλεις την ουρά σου απέξω...(εννοώ ολους μας)! Φταίμε και εμεις.Πρώτα απο ολα εμεις.Ολοι! Που καθε χρονιά ανάλογα με το τι αυτοκινητο αγοράζαμε, αφήναμε και επιτρέπαμε τα πολιτικά-οικονομικά-θεσμικά και κανονισμων- παιχνιδάκια της ΕΛΠΑ, με κυριο στόχο..ακουσον ακουσον...ενα κυπελλάκι...
Και μην με ρωτήσεις...'μα πως θα μπορουσαμε εμεις να...'...και ομως...Μπορουσαμε και οταν μας δωθηκε η ευκαιρία μεγάλο ποσοσστό αγωνιζόμενων κερδισαν πρωταθληματακια και κυπελλάκια ελλειψη τρίτου...με την μυθική πρόφαση...'...μα εχω χορηγούς...' Ρε Αει στο διάολο...και οποιος καταλαβε καταλαβε.
Και το χειρότερο? Πηγαιναμε και τους θαυμαζαμε στις ειδικές...Λευκό χαρτί λοιπόν και θα ειναι δύσκολη η συνεργασία του 'Κομουνιστή' με τον 'Δεξιό'!
Βασιλακο μου , τον μοναδικο τιτλο που εχω κερδισει, ειναι το πρωταθλημα νεων, ουτε θυμαμαι πότε, 1983 ητανε?
Πηρα κι αλλον ενα σε κατι αναβασεις, αλλά τους τον επεστρεψα πισω, εσυ ομως δεν ειχες γεννηθει ακομα
Γι αυτο, απο διαπλοκες, εγω βγαζω την ουρα μου...απόξω. -
Και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους!.
Μην μπερδεύουμε τους αγώνες αυτοκινήτου μοτοσικλέτας , με ορισμένους εκφραστές των ανωτέρων κλιμακίων. Δεν έχουμε σταματήσει ποτέ εδώ και χρόνια, να διασύρουμε τους παραβατικούς εκφραστές του σπορ. Επειδή σήμερα το έκαναν κουδούνι τα ΓΜΜΕ, εμένα έστω και αργά μου αρέσει. Αυτό έκανα τα τελευταία χρόνια, και όχι μόνος.
Ο λόγος λυπών δεν είναι να μην το διαδίδω, μα με στεντόρεια φωνή να λέω ότι πολύ άργησε να συμβεί, και ο ότι η διαφωνία μου, εξαρχής ήταν κάθετη. Δεν πολέμησα τον άσπονδο φίλο του λυσσασμένα, αν και αυτός πρώτα τα έχωνε από δικά του, και μετά με την ανοχή μας τα ξανά μάζευε!. Και μου έγγραψε ο αδελφός μου Χρήστος τότε, για γιαταγάνια……. Εεεεεεε ναι καλέ μου γιατρέ. Εάν τότε που καθόταν στην επαγγελματική σου καρέκλα, έκανες λάθος!!!!!..... θα είχαμε σωθεί γρηγορότερα.
Δεν έπαψε να είναι δημοφιλές το σπορ του ποδοσφαίρου, με γκρέμισμα της ‘παράγκας’, επειδή πήγε στο κάγκελο ο Ψωμιάδης, και είδαν την εξώπορτα άλλοι εκφραστές του, ΑΝΤΙΘΕΤΑ!.«…..να διασύρομαι για το χόμπι μου?.» ποιο χόμπι σου?. αυτό που άλλοι πλήρωναν?. χρεωστάει κάνεις αγωνιζόμενος έστω και 1ε στην αρχή του σπορ?. Τι έκανες την πρώτη επιτυχημένη οδική βοήθεια?. Πως σπατάλησες την επιτυχημένη αρχική της ζωή που σημειωτέον άλλοι έστησαν…..
Και σίγουρα μόνον στο ΙΚΑ χρεωστάει?.
Η βάρβαρη σπατάλη για φιέστες και η παραβατικότητα του ατόμου και των εξαπτέρυγων που εκείνος όρισε δεν είναι το μέγιστο πρόβλημα?.
Εάν δεν σταθεροποιηθεί η σκέψη μας….. δεν θα φάμε ψαρί όπως λέει και το σχετικό ανέκδοτο!.
Και σίγουρα το να το παίζουμε, όπως οι δυο ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και εξωτερικού, είναι μέγιστη κουταμάρα.
Και έγινε η αρχή του ξεβρομίσματος, και οι καμπάνες πρέπει να ηχήσουν χαρμόσυνα, και να αρχίσουν να βγαίνουν από τα ντοσιέ και άλλα γενικά και ιδικά στοιχεία……...... Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας !
Ντιν Νταν Ντιν Νταν. Μηπος αρχισε να διαφενετε η αυρα της σωτιριας?!.
Α. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Δυσαρεστη εξελιξη οτι και αν εχει γινει στο παρελθον.
Ειλικρινα ευχομαι καλα ξεμπερδεματα.
Η καλή σου η καρδιά φίλε μου, που την εκτιμώ απεριόριστα, πρέπει να ανασταλεί προσωρινά!.
Δυσάρεστο ήταν το μαστίγωμα των συναθλητών και συνεργατών μας, και αυτό δεν ξεχνιέται.
Κακό ξεμπέρδεμα να έχουν. Δεν σεβάστηκαν τον ήπιο λόγο μας και της παραινέσεις μας. Μας θεωρούσαν μύγες, (και κάπως έτσι κινούμεθα, «γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!…..»)
Το κάγκελο κανένας δεν αγάπησε, της φιέστες πολλοί!. Παραδειγματικά προς γνώση και συμμόρφωση μερικών…..
Α.
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !