-
Και πρέπει και εγώ να πω ένα μπράβο στον 55.
Είναι κατάντια να ψάχνουμε τα λάθη, ανθρώπων που πέθαναν.
Μάλιστα μια εποχή που το μέλλον είναι αβέβαιο, και τα σφάλματα συνορεύοντα.
Μάλιστα μια εποχή τότε, που υπήρχαν λέσχες θηρία, και είχαμε αγώνες.
Μάλιστα όταν λάθη του παρελθόντος τα βιώνουμε και σήμερα….
Ας είναι το χώμα που τον σκεπάζει ελαφρύ.
Α. -
Ωραιοτερα ανεκδοτα απ'αυτον .......βαζει ο Αλεκος στο fb .................
Σε συνάντηση του Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Ελβετίας , ο Παπανδρέου συστήνει τους υπουργούς του:
Ο υπουργός Δικαιοσύνης , Εργασίας , Υγείας , Παιδείας , Οικονομίας...
Έρχεται η σειρά του Ελβετού που συστήνει αντίστοιχα :
Ο υπουργός Δικαιοσύνης , Εργασίας , Υγείας , Ναυτιλίας..
Κρυφογελάει ο Παπανδρέου .
... ... Γιατί γελάτε , του λέει ο Ελβετός
-Μα έχετε υπουργό Ναυτιλίας ενώ δεν έχετε θάλασσα ;
-Όταν μου παρουσίασες εσυ τους υπουργούς Δικαιοσύνης , Υγείας , Παιδείας και Οικονομίας, εγώ γέλασα;;; -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραιοτερα ανεκδοτα απ'αυτον .......βαζει ο Αλεκος στο fb .................Σε συνάντηση του Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Ελβετίας , ο Παπανδρέου συστήνει τους υπουργούς του:
Ο υπουργός Δικαιοσύνης , Εργασίας , Υγείας , Παιδείας , Οικονομίας...
Έρχεται η σειρά του Ελβετού που συστήνει αντίστοιχα :
Ο υπουργός Δικαιοσύνης , Εργασίας , Υγείας , Ναυτιλίας..
Κρυφογελάει ο Παπανδρέου .
... ... Γιατί γελάτε , του λέει ο Ελβετός
-Μα έχετε υπουργό Ναυτιλίας ενώ δεν έχετε θάλασσα ;
-Όταν μου παρουσίασες εσυ τους υπουργούς Δικαιοσύνης , Υγείας , Παιδείας και Οικονομίας, εγώ γέλασα;;;
- 100000 A.
-
http://www.youtube.com/watch?v=p4vP1nx3 ... _embedded#!
Πανε κι αυτοι !
Πριν μπουνε στην ΕΕ ειχαν γεμισει κιτ καρ και φτερουγες και λεγαμε οτι μας αφησαν χρονια πισω ...........Τωρα βλεπω μια απ'τα ιδια , δυο φραγκατους με καλα S2000 και απο πισω Α6 και Ν2 ...............
υ.γ. Αυτες οι δυο ειδικαρες Κιπιλοβο και Σταρα Ρεκα ολα τα λεφτα , αξεχαστες μου εχουν μεινει μετα απο τοσα χρονια ..... μεσα στα δεντρα τεζα σε τεζα ω τεζας
-
Nα τους χαιρονται τους marshal (οι γερμανοι που θα μας σωσουν γενικως )
Youtube Video -
αυτοι ξερουν μονο απο πιστες.....μια τυφλη στροφη ειχε και δεν ηξερε τι να κανει χαχαχα
ραλλυ γερμανιας.......σαν να λεμε εθνικη ομαδα μπασκετ τιμπουκτου.....
ειναι βεβαια δικαιως στο καλενταρι..... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
αυτοι ξερουν μονο απο πιστες.....μια τυφλη στροφη ειχε και δεν ηξερε τι να κανει χαχαχαραλλυ γερμανιας.......σαν να λεμε εθνικη ομαδα μπασκετ τιμπουκτου.....
ειναι βεβαια δικαιως στο καλενταρι.....+1000
-
Aυτος ο τοπος ειναι πραγματικα η χωρα των αντιθεσων 100% !
Την μια ωρα παιρνεις την απογοητευση απο καποιους της γενιας των 30+ και σε μερικες ωρες μετα απο θαυμασμο γιατι βλεπεις οτι για το ιδιο αντικειμενο υπαρχουν 15-20 νεοι μπροστα σου ,που με αποψη , επιπεδο , σκεψεις που δεν εχουν βαση τα μικρο συμφεροντα του μικροκοσμου μας (των αγωνων) , αντιθετα εχουν ονειρο να βελτιωσουν αυτο που κανουν κεφι δηλαδη να τρεχουν , οσο πιο ομορφα , οικονομικα , και με μεγαλυτερο συναγωνισμο γινεται πιστευοντας οτι θα εχουν και αλλους πολλους που θα ακολουθησουν την συνταγη αυτη , ακομα και στις δυσκολες ημερες αυτες.
Ναι , και στις ημερες που περναει αυτη η χωρα , εχουν την πιστη , οτι μπορουν να καποια πραγματα στους αγωνες αυτοκινητων , αρκει να θελουν οι αρμοδιοι , να ανοιξουν τα αυτια τους και τα ματια τους και να διαβασουν αυτα που σκεπτοντε - καταθετουν αυτα τα οι σημερινοι και αυριανοι αγωνιζομενοι σε ολα τα τερεν , που στηριζουν αυτο το αθλημα .
Διεγραψα αυτοματα την οποια εντυπωση των γρηγορων φελων , και πραγματικα εχω ελπιδες , γιατι γιαυτα τα παιδια αξιζει να κανουνε κατι οι παλιοτεροι αγωνιζομενοι που ειναι στην κεφαλη του αθληματος τωρα !
-
Αναμφίβολα συμφωνώ μαζί σου.
Μα μήπως όταν κάποιος διατυπώνει μια σκέψη, με την οποία δεν συμφωνούμε, δεν θα έπρεπε να τον βρίζουμε, να τον μηδενίζουμε?. Μήπως θα έπρεπε να τον ενημερώνουμε – διορθώνουμε με επαρκής αποδείξεις?.
Α. -
Αναμφιβολα θα σου πω κι εγω , αν ειναι για μια , δυο , τρεις φορες ......οταν επαναλαμβανεται σημαινει κατι αλλο , που δεν παιρνει απο εξηγησεις !και κατι θα πρεπει να κανει με την περιπτωση του απο μονος του ! τανξ ?
**Γιατι **? σ'αυτην την χωρα πρεπει να τα κανουμε **ολοι ...ολα **?
Εσυ π.χ. φτιαχνεις τα ΤΑΧΙ με τον καλυτερο τροπο και περνανε κτεο .Γιατι εγω που το ΤΑΧΙ το ξερω μονον επειδη το παιρνω να παω στην Ομονοια θα πρεπει να εκφερω γνωμη και αποψη ?
Το κανω συνεπως , γιατι ειμαι νεοελληνας ξερολας , και κατι θελω να Οι υπολοιπες δικαιολογιες ειναι ....τριχες περμαναντ .Τα φορουμ τετοιου ειδους , ειναι σαν την των προγονων μας ετσι ? ε και εκει κραξιμο επεφτε σε τετοιους(μην ρωτησεις τωρα ,αν μου το ειχε πει ο Σωκρατης σε p.m.)
-
Εάν περνώντας, όποτε και όταν, σταματούσες για ένα αναψυκτικό η έναν καφέ, θα διαπίστωνες πόσο λάθος έχεις.
Α. -
Δεν περπαταει. Μονο πεταει
-
A ... ετσι docτορουλι και χιουμορακι καρφακι και χα χα χα καλααα Βρουτε ! δεν θα ξαναγινω φιλος με τον ΛουΜου θα δεις .........που θα τρεχεις
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
A ... ετσι docτορουλι και χιουμορακι καρφακι και χα χα χα καλααα Βρουτε ! δεν θα ξαναγινω φιλος με τον ΛουΜου θα δεις .........που θα τρεχειςΦιλοι ειμαστε και παντα θα ειμαστε !
Συνομιλητες δεν θα ξαναγινουμε, γιατι χασατε αυτο το δικαιωμα, τοσο εσυ οσο και ο Βασιλης.
Φιλικα,
'el-em'
-
Θα το ΛουΜου μου αφου εισαι ευαισθητη ψυχη , που συγχωρει τους κακους .....συνομιλητες !
Δεν μπορει -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
A ... ετσι docτορουλι και χιουμορακι καρφακι και χα χα χα καλααα Βρουτε ! δεν θα ξαναγινω φιλος με τον ΛουΜου θα δεις .........που θα τρεχεις
Φιλοι ειμαστε και παντα θα ειμαστε !
Συνομιλητες δεν θα ξαναγινουμε, γιατι χασατε αυτο το δικαιωμα, τοσο εσυ οσο και ο Βασιλης.
Φιλικα,
'el-em'
Κατι σαν Παπανδρεου-Σαμαρας δηλαδη Ρε παναθεμα μας ,χαμογελαστε λιγο γιατι χανομαστε...
-
-
Ρε κερατα θαρθω να μου κανεις φροντιστηριο στο φωτομονταζ. Πολυ πετυχημενο, κι η πλακα ειναι οτι αν ο πανω βραχος δεν λεγοταν...Μανωλιος, θα τον ειχα ριξει
-
Κυριοι,επιτρεψτε να μπω σφηνα και να πω ενα παλιο ανεκδοτακι!!
3 αγωνιζομενοι,ενας Γαλλος,ενας Αγγλος,και ενας Ελληνας πηγαν να τρεξουν σε εναν αγωνα ραλυ
καπου σε μια χωρα στο εξωτερικο.Μετα απο λιγες ειδικες εγκατεληψαν και οι τρεις στο ιδιο σημειο!
Ετσι αποφασισαν να βρουν ενα τηλεφωνο εκει κοντα για να παρουν την ομαδα τους ο καθενας να ερθει
να τους μαζεψει.
Το μοναδικο τηλεφωνο εκει γυρω ηταν σε ενα μπουρδελο,τι να κανουν μπηκαν μεσα
αλλα η τσατσα τους προειδοποιησε οτι τα τηλεφωνηματα κοστιζουν ακριβα!
Πρωτα ο γαλλος πηρε την ομαδα του και ενημερωσε που ειναι για να τον βρουν.
Τι χρωσταω? ρωτησε.
5000€ απαντησε η τσατσα!τρελλαθηκε ο γαλλος αλλα τι να εκανε τα εδωσε!
Ηρθε η σειρα του αγγλου που σαν πιο πονηρος παιρνει τηλεφωνο, λεει αστραπιαια
κατι αριθμους συντεταγμενων για να τον βρουνε και κλεινει αμεσως το τηλεφωνο.
Τι χρωσταω?ρωταει. 3000€ απανταει η τσατσα!τρελλαθηκε και αυτος αλλα τι να εκανε τα εδωσε.
Ηρθε η σειρα του Ελληνα να τηλεφωνησει,
ξεκινησε να παρει πρωτα τον μαστρο μητσο στην ομαδα αλλα δεν απαντουσε,
ετσι πηρε στην αθηνα στον μαστρο νικολα για να μαθει ενα αλλο τηλεφωνο,
που ομως ο μαστρο μητσος δεν ηταν εκει
και χρειαστηκε να παρει ξανα σε αλλο τηλεφωνο και μετα απο καμια ωρα στα τηλεφωνα εβγαλε ακρη!
Οταν ηρθε η ωρα να πληρωσει ρωτησε με τρεμαμενη φωνη.Τι χρωσταω?
Τιποτα λεει η τσατσα!!
Εξαλοι ο γαλλος και ο αγγλος αρχισαν να φωναζουν,μα αυτος μιλησε μια ωρα,γιατι τιποτα??
Και η τσατσα με φυσικο υφος απανταει,
Απο μπουρδελο σε μπουρδελο χρεωνουμε τοπικο!!! -
εισαι και καλος στις μετατροπες μαστρο ποσειδωνα εεεεε ?
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !