-
Ο χρήστης ΤΡΕΛΟ ΤΙΜΟΝΙ έγραψε:
[
ΚΥΡΙΕ APR ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛ - ΕΜ ΒΟΛΤΑ, ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΒΩΒΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΛ - ΕΜ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΘΕΑΤΗΣ....? ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ Κ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΑΜΕΣΩΣ...... ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....... ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ...... ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ.
(ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ )
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ,ΑΓΑΠΗΤΕ Billy R ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ APR.
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ,ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΞΙ BUCKET ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΡΩΤΑ ΟΠΟΙΟΥΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΣΕΙ.
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΑΝ 'ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΑΤΗ', Ε ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ..... Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚΕΤ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Κ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.... Κ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΜΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ...... Κ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ. ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Κ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΙΝΩ ΣΑΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ... ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΜΟΥ..... ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Κ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΜΙΑΣ Κ Η ΚΟΥΒΑΝΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2 ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.ΥΓ.: ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΕΡΟ Κ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ Κ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ
ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Τι πολυ καλυτερα τα ειπε.
Μαλλον δεν προσεχατε κυριε EL-EM δυο εκφρασεις.
1.Ουτε προκειται να γλειψω για να πετυχω.
2.Υπαρχουν και αλλοι περα απο εσας που πλεον αξιζουν περισσοτερο χειροκροτημα.ΚΑΤ` ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ! ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΩΡΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΟΣΩΝ ΕΓΡΑΨΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ!
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Νο 2 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ! ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ Νο1 ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ, Η ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΣΩΣΤΑ! ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΩΒΟ ΕΓΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛ - ΕΜ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ! ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ! ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ! ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΑ? ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ Κ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ!
Κ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ (ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ) ΕΔΩ!!!! ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Μαλλον εσυ δεν καταλαβες καλε μου φιλε το ηφος αυτου που εγραψα.
Για το δικο σου ηφος δεν ξερω αν το καταλαβε η αν το καταλαβε και το επνιξε.ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ 'ΤΡΕΛΟ ΤΙΜΟΝΙ'! ΛΕΩ Κ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[
ΚΥΡΙΕ APR ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛ - ΕΜ ΒΟΛΤΑ, ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΒΩΒΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΛ - ΕΜ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΘΕΑΤΗΣ....? ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ Κ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΑΜΕΣΩΣ...... ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....... ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ...... ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ.
(ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ )
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ,ΑΓΑΠΗΤΕ Billy R ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ APR.
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ,ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΞΙ BUCKET ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΡΩΤΑ ΟΠΟΙΟΥΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΣΕΙ.
ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΑΝ 'ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΑΤΗ', Ε ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ..... Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚΕΤ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Κ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.... Κ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΜΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ...... Κ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ. ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Κ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΙΝΩ ΣΑΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ... ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΜΟΥ..... ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Κ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΜΙΑΣ Κ Η ΚΟΥΒΑΝΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2 ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.ΥΓ.: ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΕΡΟ Κ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ Κ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ
ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Τι πολυ καλυτερα τα ειπε.
Μαλλον δεν προσεχατε κυριε EL-EM δυο εκφρασεις.
1.Ουτε προκειται να γλειψω για να πετυχω.
2.Υπαρχουν και αλλοι περα απο εσας που πλεον αξιζουν περισσοτερο χειροκροτημα.ΣΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ
Ειδες που καταλαβαν αλλοι φιλε Billy R.
Τι να απαντησετε κυριε EL-EM οτι ηταν να απαντησετε το εχετε απαντηση με τα γραπτα σας εδω μεσα σε τοσο κοσμο.
Σε λιγο θα αρχισετε να τους βριζετε αν δεν συμφωνουν μαζι σας η δεν σας εκθιαζουν.
Ηδη αρχισατε απο τους θεατες.
Τους συναθλητες σας του εχετε χρονια τωρα χεσμενους.
Αν σας κερδισει και κανεις.
Αστα!!!δεν τον ξεπλενει τιποτα. -
...Ειδες που καταλαβαν αλλοι φιλε Billy R.
Τι να απαντησετε κυριε EL-EM οτι ηταν να απαντησετε το εχετε απαντηση με τα γραπτα σας εδω μεσα σε τοσο κοσμο.
Σε λιγο θα αρχισετε να τους βριζετε αν δεν συμφωνουν μαζι σας η δεν σας εκθιαζουν.
Αστα!!!δεν τον ξεπλενει τιποτα.Ρε τρελοτίμονο, κριτή (μεγάλε) των πάντων, κόψε λίγο...
...έρχεσαι με έκτη και μετά το χάσιμο έχει αριστερή φυλαγμένη που κλείνει στην έξοδο...
...κόψε λέμεεεε...
...μεγάλε κριτή των πάντωνΥ.Γ. Αν έχεις κάσα με το λου μου ή με το μπιλάκο πεστους τα με πμ...
...εδώ το θέμα είναι άλλο, κάτι για πρόγραμμα νομίζω... -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...Ειδες που καταλαβαν αλλοι φιλε Billy R.
Αστα!!!δεν τον ξεπλενει τιποτα.Ρε τρελοτίμονο, κριτή (μεγάλε) των πάντων, κόψε λίγο...
...έρχεσαι με έκτη και μετά το χάσιμο έχει αριστερή φυλαγμένη που κλείνει στην έξοδο...
...κόψε λέμεεεε...
...μεγάλε κριτή των πάντωνΥ.Γ. Αν έχεις κάσα με το λου μου ή με το μπιλάκο πεστους τα με πμ...
...εδώ το θέμα είναι άλλο, κάτι για πρόγραμμα νομίζω...Εχεις απολυτο δικιο.
Κατσε να κατεβασω δυο.Την εχω με 4η στα γραπτα μου.
Παμε λοιπον για το προγραμμα 2010.
''Δεν βλεπω τωρα να γραφει κανεις για το τοσο ωραιο προγραμμα που εβγαλε η εθεα''
''Δεν θα εχουμε αγωνες το 2010'' .''Θα κλεισει η εθεα και αλλα τετοια.'' Τωρα μουγκα ολοι.
Τωρα κυριε ΑPR την κανεις γαργαρα ε!!! -
Η Παράθεση
της παραθέσεως
τη παράθεσηκτλ..........
-
-
Υ.Γ.
...εδώ το θέμα είναι άλλο, κάτι για πρόγραμμα νομίζω...Ψαχνω φιλε μου CRN.gr σε ολες τις σελιδες αυτου του θεματος να βρω την δικη σου γνωμη για αυτο το προγραμμα του 2010.
Δεν την βρηκα πουθενα.
Μηπως την εχεις γραψει στις Μικρες Αγγελιες?...δεν την έχω γράψει ακόμα...
...έψαξα και γω τις σελίδες αυτού του θέματος, βρίκα τις δικές σου (επτά ή οκτώ) δημοσιεύσεις και αμέσως κατάλαβα πια είναι η δική σου γνώμη για το πρόγραμμαΥ.Γ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
αυτο οντως ειναι κορυφαιο.μονο στην ελλαδα γινονται αυτα!το αχαιος που ψηφιστηκε το καλυτερο ραλλυ αλλα και η αιγειρα που ειναι η πιο οργανωμενη αναβαση (και για μενα η πιο θεαματικη)να μην μπαινουν στο πρωταθλημα!!!Ε Λ Ε Ο Σ!
ΑΓΑΠΗΤΕ theo 13,
ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 'ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ' ΤΟΥ Ρ.ΑΧΑΙΟΣ,ΠΟΥ ΚΑΤ' ΕΣΕ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΑΛΛΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ,ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΖΙΜΚΑΝΑ ΤΗΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ), ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΝ ΦΕΤΕΙΝΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ,ΕΧΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ
- ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ,ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ.
- Η ΡΑΜΠΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
- ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛIΣΕΤΕ (ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ) ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΡΙΤΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΙΣ Ε.Δ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.
- Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ CARNET (ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο κ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΣΑΛΗΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ.
- ΟΙ Ε.Δ. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ 'ΑΡΓΥΡΑ Ι+ΙΙ' (Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ Ε.Δ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ) ΕΚΤΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ),ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΜΕ ΤΑ (+) ΚΑΙ ΤΑ (-) ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο Ν Ο Μ Α Σ Τ Ι Κ Α ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αν και δεν είχα καμία διάθεση για συζήτηση- αντιπαράθεση(λόγω φόρτου)μερικές σημειώσεις έτσι για το ΑΧΑΙΟΣ.
1.Το στάδιο ήταν υποδειγματικό για SP, για εκκίνηση κλπ αλλά απέτυχε,πράγματι, αλλά θύμισε μου σε πόσους αγώνες φέτος ξεκίνησες και τερμάτισες με κόσμο?????Συγκεκριμένα ΠΑΡΑΚΑΛΩ και όχι γενικά.
Μήπως είχε κόσμο στο Παλλάδιο,η στην Ιτέα ,η μάλλον θα είχε στη Γραβιά,να μην μιλήσω για τα χωμάτινα.2.Για ποια λογότυπα και ποιανού χορηγού αφού χορηγός ήταν η τσέπη μας.
Προφανώς ,ερχόσουν πρώτη φορά σε αγώνα μας, γιατί αλλιώς θα ήξερες ότι εμείς τιμούμε τους χορηγούς μας ιδιαιτέρως και με ότι είναι δυνατόν.3.Λυπάμαι ,αλλά δεν γνωρίζεις, και πιάνεσαι αδιάβαστος.
Το κόστος του διήμερου είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα συνεργείο.
Θεωρώ, όμως ότι έτσι ο αγώνας γίνεται πιο χορταστικός για τον έρμο τον αιμοδότη αγωνιζόμενο και με τα ίδια λεφτά προσπαθούμε να του δώσουμε πιο πολύ αγώνα.
4.Ποιος σου το είπε???????ΠΑΣΑΛΗΣ είπες????Ποιος παρατηρητής,ποια έκθεση -3 χρόνια τη ζητάω μετά από κάθε αγώνα και εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα την δημοσιεύσω(αν ακόμη ασχολούμαι με τη οργάνωση).
Γενικότερα ,έχει ενοχλήσει πολλούς η «δουλειά» που γίνεται στον ΑΟΠ τα τελευταία 3 χρόνια,και έχω να αρχίσει να πιστεύω ότι πραγματικά κάποιοι δεν τα έχουν μόνο με τον ΑΟΠ αλλά μάλλον θέλουν την συνεχόμενη ολίσθηση του σπορ και αυτό είναι πολύ σοβαρό!!!!!!!.
Το ΑΧΑΙΟΣ έχει τώρα 3 χρόνια που ενοχλεί αλλά έλα που κάθε φορά κάνει ρεκόρ συμμετοχών!!!!!!!!(όπως και η ΠΙΤΙΤΣΑ-χωρίς ιστορικά ποτέ!!!)εντάξει φέτος ήταν το Παλλάδιο αλλά με 35 ιστορικά και ευχαριστώ πολύ τους φίλους αγωνιζόμενους για αυτό.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δυστυχως, αν και η προσπαθεια σου ηταν φιλοτιμη, το ερωτηματολογιο σου ειναι αρκετα πρωτογονο σε σχεση με αυτο της εθεα. Για παραδειγμα ας δουμε μερικα κριτηρια που ισχυσαν φετος:
- Παραβιασε η διαδρομη σου τα απαιτουμενα απαιτουμενα χιλιομετρα ή/και οι ειδικες σου εβγαζαν μεγαλυτερη μεση ταχυτητα -> Προβιβαζεσαι στο πρωταθλημα ραλι
- Δεν εκανες αγωνα αλλα μετα αλλαξες διοικηση σε κατι που αρεσει στην εθεα -> Προβιβαζεσαι στο πρωταθλημα ραλι
- Τσακιστηκε οδηγος στην αναβαση σου σε μπαριερα που εχασκε αλλα υποσχεθηκες οτι του χρονου θα τακτοποιησεις το σημειο με ενα τζερσεϊ -> Προβιβαζεσαι στο πρωταθλημα ραλι
- Οι κριτες σου δεν μπορουσαν να βρουν ουτε την κιτρινη τους σημαια -> Προβιβαζεσαι στο πρωταθλημα αναβασεων που η ροη των αυτοκινητων ειναι πιο χαλαρη
- Διοργανωνεις αγωνες παιδιας με αυτοκινητα χωρις κλουβι και μεση ωριαια ταχυτητα γυρου πανω απο 100 χαω -> Αναλαμβανεις το πρωταθλημα ταχυτητας
- Δινεις την χρονομετρηση σου σε εταιρια που ειναι μεν φθηνοτερη αλλα δε μας αρεσει -> κιτρινη καρτα κι αποβολη απο το ethea-live
- (το κυριοτερο) Το προεδριο σου λωξοκοιτα προς το αντιπαλο δεος (sic) -> κοκκινη καρτα, αντιο
Ελπιζω να σε βοηθησα
Αυτή είναι η αλήθεια ΑΠΛΑ!!!!! και ξεκάθαρα.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος ήθελε, θα μπορούσε να περιορίσει το συνολικό αριθμό αγώνων δίχως να αφήσει χωρίς αγώνα ούτε μία λέσχη, αφού στο σύνολο της προκήρυξης (εκτός από τις ταχύτητες) υπάρχουν δέκα λέσχες με 2 αγώνες και δύο λέσχες με 3. Αλλά απ' ό,τι βλέπεις, παραπονιούνται ακόμα και αν από 3 αγώνες που είχαν στο παρελθόν πάρουν 2 ή αν ο αγώνας τους δεν είναι στους 4 του μικτού πρωταθλήματος.Και για να ξεκαθαρίζουμε μερικά πράγματα ,
Ο ΑΟΠάτρας δεν είναι παραπονούμενος για την προκύρηξη όπως φαίνεται από τα γραφόμενα ,μιας και «πήρε» τους αγώνες που ήθελε και που μπορεί να διοργανώσει.Ο ΑΟΠ έχει πολλούς αγώνες το 2010(όπως το 2009-2008 κλπ άλλωστε!!!!) γιατι 'γουστάρουν' όλοι που ασχολούνται και δεν υπάρχει κάποιος να βάλει έστω και ένα ευρώ στο παντελόνι όπως ίσως συμβαίνει σε άλλες 'λέσχες'-μονοπρόσωπη ΕΠΕ.
Εχει καρτ και φυσικά το μεγάλο αγώνα πόλης, καθώς, και τις παιδιές και κλείνοντας φέτος 40 ολόκληρα χρόνια στο χώρο θα προσπαθήσει να βρεθεί και φέτος δίπλα στον αγωνιζόμενο και για το καλύτερο όπως πάντα του σπορ.
Αναμείνατε στο ακουστικό σας!!!!!!!!!![size=85]]
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
Χρόνια Πολλά σε όλους,Θέλω να μοιρασθώ μαζί σας τις εξής σκέψεις μου :
Δεν θέλω να σχολιάσω το περιεχόμενο των 2 επιστολών της ΦΙΛΜΠΑ προς την ΕΘΕΑ, μπορεί να έχει δίκιο ο πρόεδρός της, αλλά όμως, μου κάνουν εντύπωση τα εξής :
Για ποιο λόγο επικοινωνεί με την προϊσταμένη του αρχή, δημοσιοποιώντας δύο υπηρεσιακές επιστολές ;
Μπορεί να γίνει διάλογος επί της ουσίας , με γνώμονα την πειθώ, όταν η μία πλευρά χρησιμοποιεί την δημοσίευση των θέσεων της, με αποτέλεσμα να πολώνεται το κλίμα και οδηγούνται σε αδιέξοδο;Εκείνο που αντιλαμβάνομαι είναι ότι πρόθεση της ΦΙΛΜΠΑ δεν είναι έστω και την τελευταία στιγμή να μπει η Αιγείρα στο πρόγραμμα του 2010, αλλά να «εκθέσει» την ΕΘΕΑ (για το συγκεκριμένο ζήτημα) στα μάτια του κόσμου …
Εάν υπήρχε μία πιθανότητα 0,001% να βρει το δίκιο της, την «έκαψε» και αυτήν…
Αφού επέλεξε όμως αυτήν την οδό (της ενημέρωσης του κόσμου), ας την κάνει τουλάχιστον σωστά και ολοκληρωμένα.
Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και πως αντέδρασε έκτοτε η ΦΙΛΜΠΑ στην απόρριψη από την ΕΘΕΑ του Ειδικού Κανονισμού του χωμάτινου σπρίντ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ στις 12 Απριλίου 2009 που μετρούσε στο Κύπελλο Χωμάτινων Σπρίντ…Η πρόθεση της ΦΙΛΜΠΑ δεν είναι να μπει η Αιγείρα στο Πρωτάθλημα την τελευταία στιγμή. Αφού η προσωρινή αρχή του σπορ έκρινε έτσι, έχει καλώς.
Απλά ζητάμε να μάθουμε τους λόγους για τους οποίους βγήκε από το πρωτάθλημα ο συγκεκριμένος αγώνας. Πείτε ότι θέλουμε να μάθουμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε.ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!
Οι υπηρεσιακές συζητήσεις γίνανε και πριν την δημοσιοποίηση του προγράμματος αλλά και μετά. Πάντα ακούγαμε κάποιον να πετάει το μπαλάκι από πάνω του και να το στέλνει σε κάποιον άλλον. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!
Η δημοσιοποίηση των επιστολών έγινε με γνώμονα την δημοσιοποίηση του θέματος.
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗ.....................Ίσως είναι ένα σπρώξιμο για να δούμε επιτέλους στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια πάλι τα βουνά γεμάτα................. (κρατήστε το αυτό, θα με θυμηθείτε) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όσο για το αν θέλουμε να εκθέσουμε την ΕΘΕΑ..................για ποιά ΕΘΕΑ μιλάτε????? Εγώ ξέρω ότι μόνο υπάλληλοι είναι εκεί μέσα πλέον. Αυτοί που αγαπούσαν το σπορ πήγανε σπίτια τους!!!!!!!!
Και κάτι τελευταίο γιατί έγινε και ένα Link που δεν το είχα διαβάσει τότε. Χαρακτηρισμούς όπως '''ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΣ'' και παρόμοια τέτοια δεν ανέχομαι από κανέναν. Πόσο μάλλον από άσχετους με το άθλημα που αγαπώ και υπηρετώ. Τραμπουκισμούς όποιος θέλει ας έρθει να μου τους κάνει από κοντά.
Το σπρίντ ξεκίνησε ως ιδέα για κάτι ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ με γνώση του θέματος από την ΕΘΕΑ. Η ΦΙΛΜΠΑ έθεσε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα στην ΕΘΕΑ όσο αφορά την οργάνωση του εν λόγο σπριντ για το οποίο πήρε θετική απάντηση στην αρχή. Μετά την προκύρηξη του Κυπέλλου μας είπαν ότι δεν γίνετε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας και έτσι τον ακυρώσαμε με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΘΕΑ.Μην λέμε ότι θέλουμε. Έξω από το χωρό κρίνει ο καθένας. Για να χορέψει και κανένας να τον δούμε.
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος ήθελε, θα μπορούσε να περιορίσει το συνολικό αριθμό αγώνων δίχως να αφήσει χωρίς αγώνα ούτε μία λέσχη, αφού στο σύνολο της προκήρυξης (εκτός από τις ταχύτητες) υπάρχουν δέκα λέσχες με 2 αγώνες και δύο λέσχες με 3. Αλλά απ' ό,τι βλέπεις, παραπονιούνται ακόμα και αν από 3 αγώνες που είχαν στο παρελθόν πάρουν 2 ή αν ο αγώνας τους δεν είναι στους 4 του μικτού πρωταθλήματος.
Και για να ξεκαθαρίζουμε μερικά πράγματα ,
Ο ΑΟΠάτρας δεν είναι παραπονούμενος για την προκύρηξη όπως φαίνεται από τα γραφόμενα ,μιας και «πήρε» τους αγώνες που ήθελε και που μπορεί να διοργανώσει.Ο ΑΟΠ έχει πολλούς αγώνες το 2010(όπως το 2009-2008 κλπ άλλωστε!!!!) γιατι 'γουστάρουν' όλοι που ασχολούνται και δεν υπάρχει κάποιος να βάλει έστω και ένα ευρώ στο παντελόνι όπως ίσως συμβαίνει σε άλλες 'λέσχες'-μονοπρόσωπη ΕΠΕ.
Εχει καρτ και φυσικά το μεγάλο αγώνα πόλης, καθώς, και τις παιδιές και κλείνοντας φέτος 40 ολόκληρα χρόνια στο χώρο θα προσπαθήσει να βρεθεί και φέτος δίπλα στον αγωνιζόμενο και για το καλύτερο όπως πάντα του σπορ.
Αναμείνατε στο ακουστικό σας!!!!!!!!!![size=85]]
+100000000000000000000000
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Και κάτι τελευταίο.
Ακόμα περιμένουμε την απάντηση από τον ΣΟΑΑ και τον ΣΟΑΒ στην ερώτηση :
Τι δεν σας άρεσε στην Αιγείρα. Θα την συνιστούσατε για να μπει στο πρωτάθλημα.
Μάρκος Κ Καπετανάκης
Υ.Γ. Εννοείται ότι η απάντηση θα είναι και δικαιολογημένη!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Υ.Γ.
...εδώ το θέμα είναι άλλο, κάτι για πρόγραμμα νομίζω...Ψαχνω φιλε μου CRN.gr σε ολες τις σελιδες αυτου του θεματος να βρω την δικη σου γνωμη για αυτο το προγραμμα του 2010.
Δεν την βρηκα πουθενα.
Μηπως την εχεις γραψει στις Μικρες Αγγελιες?...δεν την έχω γράψει ακόμα...
...έψαξα και γω τις σελίδες αυτού του θέματος, βρίκα τις δικές σου (επτά ή οκτώ) δημοσιεύσεις και αμέσως κατάλαβα πια είναι η δική σου γνώμη για το πρόγραμμαΥ.Γ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ
Mην λες τα ιδια που σου λεω.Βρες κατι δικο σου να γραψεις.
Υ.Γ Τελος λοιπον γιατι δεν εχεις και καθολου φαντασια στις απαντησεις.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ολα τα αλλα θα μας πεις οτι δεν ειναι χαλια ?Αυτο το στυλακι που φορατε αρκετοι εδω μεσα ,τον τελευταιο καιρο , οτι δηθεν ταχα ολα ειναι μια χαρα ...
Αγαπητέ APR,
δεν πρόκειται να απαντήσω σε τίποτα προσωπικό απ' όσα είπατε. Όσο επιτρέπω στον εαυτό μου να γράφει εδώ μέσα, θα συνεχίσω να σέβομαι τον τίτλο του χώρου και να τον θεωρώ forum.
Αυτά που θα ήθελα να σας επισημάνω, όμως, είναι ότι στη φύση δεν υπάρχουν μόνο το μαύρο και το άσπρο. Υπάρχουν και διάφορες αποχρώσεις του γκρι. Και όποιος δε θεωρεί κάτι μαύρο δε σημαίνει ότι το θεωρεί άσπρο, εκτός και αν έχει πλήρη αδυναμία διάκρισης και διαβάθμισης καταστάσεων.
Και επίσης, όταν κάποιος προσπαθεί επισταμένως να δείξει ότι κάτι είναι μαύρο, τότε το μόνο αποτέλεσμα που έχει είναι να το κάνει όλο και πιο σκούρο γκρι, ως και μαύρο, για τους γύρω του και, εν τέλει, να κάνει όλο και πιο σκούρο γκρι ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΣΧΕΤΑ με τις προθέσεις που προβάλει.Και τέλος, όχι, δεν είναι χάλια ούτε οι αγωνιζόμενοι, ούτε οι λέσχες, ούτε οι κριτές, ούτε οι τεχνικοί έφοροι, ούτε η διοίκηση, ούτε το πρωτάθλημα το οποίο δεν είναι στημένο. Και αν χρειάζεται να σωθούν, πρώτα και κύρια, από κάτι, αυτό είναι η αρνητική διαφήμιση που δέχονται κατά κόρο εδώ μέσα και αλλού. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει, ελλείψει δυνατότητας διόρθωσης, να κλείσει αυτό το 'φόρουμ'.
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!
Μάρκος Κ. Καπετανάκης'Τελικά αποφασίσαμε ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ τον αγώνα, ούτε κάπου αλλού ούτε σε κάποια άλλη ημερομηνία!'
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=35086#p1469200...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ MOSLEY ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ!
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Όσο για το αν θέλουμε να εκθέσουμε την ΕΘΕΑ..................για ποιά ΕΘΕΑ μιλάτε????? Εγώ ξέρω ότι μόνο υπάλληλοι είναι εκεί μέσα πλέον. Αυτοί που αγαπούσαν το σπορ πήγανε σπίτια τους!!!!!!!!
Μάρκος Κ. ΚαπετανάκηςΠρόεδρος: Δεσποτόπουλος Βασίλης
Μέλη: Αθανασέκος Δημήτρης
Αργυρίου Γιώργος
Καντάς Γιάννης
Κοσμόπουλος Γιώργος (ΣΟΑΑ)
Μαυροματίδης Σάββας (ΣΟΑΑΒΕ)
Σαραντόπουλος Χριστόφορος
Φατούρος Νώντας
Χαλιβελάκης Μανώληςhttp://ethea.elpa.gr/?cat_id=106
....ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ(..ΑΡΑ) ΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ??
...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ........ -
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Και κάτι τελευταίο γιατί έγινε και ένα Link που δεν το είχα διαβάσει τότε. Χαρακτηρισμούς όπως '''ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΣ'' και παρόμοια τέτοια δεν ανέχομαι από κανέναν. Πόσο μάλλον από άσχετους με το άθλημα που αγαπώ και υπηρετώ. Τραμπουκισμούς όποιος θέλει ας έρθει να μου τους κάνει από κοντά.
Το σπρίντ ξεκίνησε ως ιδέα για κάτι ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ με γνώση του θέματος από την ΕΘΕΑ. Η ΦΙΛΜΠΑ έθεσε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα στην ΕΘΕΑ όσο αφορά την οργάνωση του εν λόγο σπριντ για το οποίο πήρε θετική απάντηση στην αρχή. Μετά την προκύρηξη του Κυπέλλου μας είπαν ότι δεν γίνετε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας και έτσι τον ακυρώσαμε με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΘΕΑ.Μην λέμε ότι θέλουμε. Έξω από το χωρό κρίνει ο καθένας. Για να χορέψει και κανένας να τον δούμε.
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
τραμπούκος < (ισπανικά) trabuco (es)
http://el.wiktionary.org/wiki/τραμπούκος
Η σημασία με την οποία χρησιμοποιείται η λέξη προέρχεται από μια μάρκα πούρων Αβάνας, τα trabucos, **τα οποία ορισμένοι πολιτικοί συνήθιζαν να δίνουν ως αμοιβή στους πλέον ζωηρούς και «δραστήριους» οπαδούς τους ή προσφέρονταν στα πολιτικά σαλόνια σε εκείνους που πουλούσαν την ψήφο τους. **Καταπληκτική ερμηνεία του Διονύση Παπαγιανόπουλου ο οποίος υποδύεται έναν κομματάρχη, που αλλάζει φρόνημα από τη μια στιγμή στην άλλη για χατήρι ....
http://www.youtube.com/watch?v=tc56nQz690Y&feature=related
'''Ligo nero more Vasili...to nero more kurastika' ''....EIΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ???
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
τραμπούκος < (ισπανικά) trabuco (es)
http://el.wiktionary.org/wiki/τραμπούκος
Η σημασία με την οποία χρησιμοποιείται η λέξη προέρχεται από μια μάρκα πούρων Αβάνας, τα trabucos, **τα οποία ορισμένοι πολιτικοί συνήθιζαν να δίνουν ως αμοιβή στους πλέον ζωηρούς και «δραστήριους» οπαδούς τους ή προσφέρονταν στα πολιτικά σαλόνια σε εκείνους που πουλούσαν την ψήφο τους. **Καταπληκτική ερμηνεία του Διονύση Παπαγιανόπουλου ο οποίος υποδύεται έναν κομματάρχη, που αλλάζει φρόνημα από τη μια στιγμή στην άλλη για χατήρι ....
http://www.youtube.com/watch?v=tc56nQz690Y&feature=related
'''Ligo nero more Vasili...to nero more kurastika' ''....EIΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ???
ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετος. Και το χειρότερο καμία επαφή με τα Ελληνικά.
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετος. Και το χειρότερο καμία επαφή με τα Ελληνικά.
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
...ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ!
Προγραμμα 2010