-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Δέν υπάρχει πρόβλημα μήν βιάζεσαι. Παλιό; 3 χρονών δεν είναι;Όχι δεν λέω για το αυτοκίνητο για το μοτέρ λέω πως είναι παλιό.Αλλά όπως σου ξαναλέω θα σε καλύψει απόλυτα.
-
Ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Δέν υπάρχει πρόβλημα μήν βιάζεσαι. Παλιό; 3 χρονών δεν είναι;
Όχι δεν λέω για το αυτοκίνητο για το μοτέρ λέω πως είναι παλιό.Αλλά όπως σου ξαναλέω θα σε καλύψει απόλυτα.
νομίζω το μοτέρ αυτό (1781cc) πρωτολανσαρίστηκε το 1981 ενώ στην τουρμπισμένη έκδοση του το πρωτοείδαμε στο Golf το 1997.
είναι αρκετά παλιό.
-
Είστε σίγουροι; Δεν μπορώ να πιστέψω οτι η Audi βάζουν κινητήρα 20ετίας...
-
έβαζε....
γιατί τι είναι η audi ?
-
Δηλαδή αν πάρω ενα Α4 χρονολογίας 1999 θα έχει ίδιο κινιτήρα με του Vartan;
-
λΕπόν:
Α4 Β5
1995–2001 > 1.8T I4 20v DOHC Turbo 150 PS & 180 PSΑ4 Β6
2001–2005 > 1.8T I4 20v DOHC Turbo 150 PS & 180 PSΑ4 Β7
2005–2006 > 1.8T I4 20v DOHC Turbo 163 PSΣε όλα είναι ο ίδιος κινητήρας. Μόλις εμφανίστηκε ο 1.8 TFSI το 2007 σταμάτησε και να μπαίνει.
-
Λέτε να πάρω το TSi;
-
Σαφώς πιο σύγχρονο μοτέρ. Και οικονομικότερο στην κατανάλωση ...σε σχέση με το παλιό.
-
Δέν βρίσκω TSi στο Α4 2007. Το 2008 και μετά
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Δέν βρίσκω TSi στο Α4 2007. Το 2008 και μετάΠάρε ρε συ ένα 2λιτρο του 2007 που ήταν τελευταία χρονια παραγωγής και σχεδόν απροβλημάτιστο με όλα τα μέρη δοκιμασμένα.
Ο κινητήρας TSI βγήκε το 2008Τα Β5 του 1999 με τα 180 άλογα + Q γαζώνανε
-
Αυτό θα κάνω. Α4 1.8Τ quattro 2007
-
Εμένα είναι Σεπτέμβριο του 06.
Αν βρεις του 07 υπάρχουν 3 εκδόσεις:
Η Comfort,η Sport και η Elegance(μάλλον αυτή πρέπει να είναι γιατί έχω διαλείψεις αυτήν την στιγμή!)
Στην Comfort ο εξοπλισμός έχει τα απολύτως απαραίτητα όπως αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/475658/
Στην Sport(την οποία έχω και εγώ)ο εξοπλισμός διαθέτει σπορ ανάρτηση και καθίσματα,17άρες ζάντες,χειριστήρια στο τιμόνι και το σημαντικότερο φώτα Xenon τα οποία είναι πραγματικά απολαυστικά το βράδυ.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/433693/
Η τελευταία έκδοση έχει δερμάτινα καθίσματα,υποβραχιόνιο,Cruise Control,χειριστήρια στο τιμόνι αλλά απλή ανάρτηση και 16άρες ζάντες και αισθητήρα φωτός βροχής με αυτόματο αντιθαμβωτικό καθρέπτη.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/358729/
Φυσικά μπορείς να βρεις και κάποια από αυτές τις εκδόσεις με επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού. -
To sport θέλω. Όταν λές για sport αναρτήσεις τι εννοείς; Είναι κούτσουρο;
-
Την ενδοτικότητα της BMW δεν την έχει συνεπώς δεν είναι τόσο άνετο(και κυρίως το καταλαβαίνεις μέσα στην πόλη στο ταξίδι ούτε λόγος να γίνεται είναι μια χαρά)αλλά κρατάει πάρα πολύ καλά στις στροφές.Να ξέρεις πως η αντικατάσταση των ελαστικών είναι αρκετά πιο δαπανηρή με τις 17άρες αντί τις 16άρες,και ότι με τις 17άρες πρέπει να είσαι προσεκτικός στο παρκάρισμα και όχι φίλος με το πεζοδρόμιο (όπως π.χ. ο πατέρας μου που τις έχει καταγδάρει!)
-
Οκ αρκετά σας κούρασα. Έψαξα αρκετά και πήρα την απόφαση μου. Θα πάρω Audi A4 1.8T Quattro 2008 TSi την απλή έκδοση με το S-Line (άν το βρώ) με κόστος 20-22.000 ευρώ.
Ευχαριστώ πολύ
-
Οκ...αν θέλεις οτιδήποτε άλλο να με ρωτήσεις στείλε μου Π.Μ. να σου πω.
-
Πωπω τρελάθηκα. Θα πάρω το Citroen C5. Ανοίγω νέο τοπικ να ακούσω απόψεις!
-
πάρτο χωρίς να ανοίξεις
ΤΗP και υδροπνευματική ε; -
Doctor dino? Απο SIRINA productions?
Ναι 1.6Τ 155hp με υδροπνευματική και φουλ εξτρα. Μασαζ στο καθισμα και δε συμαζευεται!
Citroen C5 1.6 THP