-
Στην 4η ειδικη που ο Χιρβονεν εφαγε 20', ειχε λαθος επιλογη ελαστικων, φαντασου δλδ να ετρεχε και με σλικ οπως εκαναν οι υπολοιποι!
-
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
Βρηκα αυτο.
LIVE VIDEO ισως???http://www.rtbf.be/sport/sport-moteur/r ... rtbf-62407
Ωραιος, μπραβο !!
ρα παιδια να ρωτησω αν η εικονα η αναμεταδοση δηλαδη ειναι συνεχης στο PC σας η σταματαει. γιατι εμενα και στα δυο link που λετε πιο πανω βλεπω για λιγο και μετα σταματαει δηλαδη δειχνει λιγο κανονικα και μετα σταματαει φορτωνει και μετα διχνει πιο κατω. εχω κατεβεσει οτι προγραμμα ζηταει αλλα παλι τα ιδια
μαλλον κατι δεν κανω σωστα
μηπως κανενας πιο ψαγμενος να βοηθησει εμενα τον ασχετο λεω μηπως?
παντως οσο μπορω και βλεπω φοβερες μαχες
Κλείσε ότιδήποτε άλλο έχεις ανοιχτό και κυρίως τα torrent και θα βελτιωθεί. Αυτό για την μετάδοση από το πρώτο link. Από το eurosport είναι όντως δύσκολο να δεις αλλά χάνεις μόνο το σπηκάζ, αφού η εικόνα είναι η ίδια.
Ειδικά αν τα έχεις και τα δύο ανοικτά δεν κάνεις τίποτα. Και εμένα μου κόλαγε μέχρι που έκλεισα τα πάντα και μετά όλα καλά.
Εγώ Conn –x με 2mbs έχω και μια χαρά τα κατάφερε. -
Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση μέχρι τώρα είναι η έλειψη θεατών. Επειδή λογω των in car πλάνων έχουμε μια πλήρη εικόνα για το γίνεται σε όλο το μήκος των ss νομίζω ότι τελικά δεν έχει κόσμο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας αγώνας με το εκτόπισμα του Monte Carlo έπρεπε να γίνει μεσοβδόμαδο.
Νομίζω ότι ήταν κακή επιλογή των διοργανωτών το να ζητήσουν να μείνει το Monte στο IRC και για φέτος.
Το Monte, ο σπουδαιότερος αγώνας rally για μένα στον πλανήτη, έχει θέση μόνο στο WRC! -
Θοδωρή, νομίζω ότι τα 2 τουλάχιστον τελευταία χρόνια, το IRC είναι, στην πραγματικότητα, ο κορυφαίος θεσμός ράλλυ, ανώτερος απο αυτόν του WRC και σε θέμα συναγωνισμού αλλά και σε θέμα προβολής...Οπότε κατι ξέρουν οι Γαλάτες και θέλουν να είναι στο IRC (γιατί, αν το ήθελαν, άνετα θα ήταν στο WRC).....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Θοδωρή, νομίζω ότι τα 2 τουλάχιστον τελευταία χρόνια, το IRC είναι, στην πραγματικότητα, ο κορυφαίος θεσμός ράλλυ, ανώτερος απο αυτόν του WRC και σε θέμα συναγωνισμού αλλά και σε θέμα προβολής...Οπότε κατι ξέρουν οι Γαλάτες και θέλουν να είναι στο IRC (γιατί, αν το ήθελαν, άνετα θα ήταν στο WRC).....+1
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και άλλοι παραπονιόντουσαν για το χιόνι των ηλιθίων , απλά ο Ogier την πάτησε χοντρά...
Προς το παρόν ο Hirvonen είναι 'αλλού'. 35'' σε 100 χλμ. ειδικών είναι αρκετά... (για όσους συζητούν για διαφορές οδηγών WRC-IRC, απ΄ό,τι φαίνεται ό,τι και να λέμε προς το παρόν το IRC είναι 'Α2')
Εγώ πάλι δεν βλέπω τόσο εμφανή τη διαφορά επιπέδου του Hirvonen ας πούμε απο τον Meeke....Άσε που είναι και πολύ νωρίς και οι συνθήκες του αγώνα δεν είναι και για βιαστικά συμπεράσματα...
Τι νωρίς ρε παλικάρι, 145 χλμ. ειδικών είναι λίγα ? Ο Hirvonen είναι 41'' μπροστά από τον Meeke. Δε σου φαίνεται αυτό σαν 'εμφανής' διαφορά ? (ιδιαίτερα μάλιστα που μιλάμε για ένα καινούργιο αυτοκίνητο).
Οι συνθήκες του αγώνα είναι όπως σε κάθε Μόντε: χαοτικές και σίγουρα παίζει ρόλο και η επιλογή ελαστικών κτλ. Συμφωνώ πως δεν είναι για 'τελικά' συμπεράσματα αλλά μια καλή ένδειξη δίνουν. Πάντως είμαι κάπως απογοητευμένος από την απουσία μάχης για την κορυφή αλλά και πιο πίσω (διαφορές 15'', 30'' κτλ.)Πάντως ο Ogier, χωρίς την ηλιθιότητα κάποιων (αλήθεια, υπάρχουν κάφροι και εκτός Ελλάδος....!!!) , θα ήταν μάλλον μπροστά....
Και αυτός WRC είναι και πέρισι στο Μόντε τους 'πήρε τα σκάλπ'
Πάντα στο Monte οι διαφορές είναι τέτοιου μεγέθους λόγω των 'περίεργων συνθηκών' αλλά και των τεραστίων ειδικών...Σίγουρα αυτές οι διαφορές δεν αντιπροσωπεύουν ούτε τις διαφορές των οδηγών αλλά ούτε και αυτές των αυτοκινήτων και σαφώς δεν προσφέρονται για συμπεράσματα. Ο Hanninen πέρυσι ήταν 1 και πλέον λεπτά μπροστά την 1η μέρα αλλά δεν κέρδισε...Μακάρι βέβαια ο Mikko να κερδίσει και να αποδειχθεί πως το Fiesta είναι ανταγωνιστικό!
Παρά τα πυροτεχνήματα πάντως τύπου Monte, το WRC παραμένει ο κορυφαίος θεσμός rally στον οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι, άσχετα αν έχουν μείνει 3-4...
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Θοδωρή, νομίζω ότι τα 2 τουλάχιστον τελευταία χρόνια, το IRC είναι, στην πραγματικότητα, ο κορυφαίος θεσμός ράλλυ, ανώτερος απο αυτόν του WRC και σε θέμα συναγωνισμού αλλά και σε θέμα προβολής...Οπότε κατι ξέρουν οι Γαλάτες και θέλουν να είναι στο IRC (γιατί, αν το ήθελαν, άνετα θα ήταν στο WRC).....
+1
Παιδιά και εγώ μέχρι σήμερα το πρωί αυτό πίστευα. Σήμερα δεν είχα δουλειά και παρακολούθησα όλη την μέρα.
Αναθεώρησα την άποψη μου μετά το τέλος της μέρας. Πιστεύω ότι όσο και να έχει ξεπέσει το WRC,είναι πάντα η κορυφαία μορφή αγώνων ραλλυ με ότι αυτό σημαίνει.
Υπάρχει προβολή στο IRC αλλά κόσμο δεν είδα στα βουνά.
Στον τομέα των οδηγών σήμερα υπάρχε μόνο ο Hirvonen ( με ένα νέο μάλιστα αυτοκίνητο) και από εκεί και πέρα οδηγοί μάλλον του ίδιου επιπέδου ένας εκ των οποίων γκρινιάζε ότι του πετάνε χιόνι στο δρόμο λες και δεν είναι σύνηθες κάτι τέτοιο στο Μοντε (μπορεί να το έκανε και ο ίδιος ο Orgier σαν θεατής).
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και ο Γκαρντεμέϊστερ ένας πρώην WRC οδηγός κάνει καλούς χρόνους με ένα αυτοκίνητο μάλλον τραυματισμένο πίσω αριστερά απ΄ότι φαινόταν.( το αυτοκίνητο υπέρστρεφε με μικρές ταχύτητες στις δεξιές στροφές)Για θέαμα ας μη μιλήσω καλύτερα. Όποιος είδε έστω και μία πλαγιολίσθηση να μας το πει και εμάς να χαρούμε. Ελπίζω ότι όταν μπουν σε πιο κλειστά κομμάτια θα δούμε και καμιά κολιά (αν και πολύ αμφιβάλω)
Με WRC αυτοκίνητα όλο και κάτι θα γινότανΤις τελευταίες μέρες ψάχνοντας στο youtube για κανένα βιντεάκι από φετεινές δοκιμές του Μοντε, έπεσα πάνω σε εκείνα τα καταπληκτικά Μοντε της δεκαετίας
90-00 με εκείνες τις τρομερές μάχες Auriol vs Sainz vs Kankkunen vs Biassion vs Delecour και πάει λέγοντας. Τότε που αν θυμάστε ο Auriol και ο Sainz βγαίνανε για δοκιμές και το βράδυ μετά το τέλος της αγωνιστικής μέρας και οι θεατές φυσικά και μένανε ξάγρυπνοι μέρα νύχτα. Θα τα ξαναδώ απόψε το βράδυ για μην ξεχάσω και αυτά που ξέρω.Οπότε θα προτιμούσα να δω ένα Μοντε με κόντρα Λεμπ, Χίρβονεν, Λατβαλα, Σόλπμεργκ άντε ακόμα και αυτού του Αμερικάνου ακροβάτη που θα τρέξει φέτος με δυνατότερα αυτοκίνητα παρά αυτό που είδα σήμερα. Σίγουρα και περισσότερο κόσμο θα είχαν τα βουνά και πιο πολύ θέαμα και συναγωνισμό θα βλέπαμε.
Δεν ξέρω γιατί οι Γάλλοι θέλουν το Μόντε σε αυτή την διοργάνωση, αλλά τουλάχιστο έχουν και την πολυτέλεια να έχουν και δεύτερο αγώνα αυτόν στο WRC.
Επιμένω.
Το MONTE CARLO είναι προορισμένο για ανοίγει κάθε χρόνο την διοργάνωση του WRC, κάθε άλλη επιλογή τραυματίζει τον αγώνα και όλο το θεσμό των rally. -
Και εγώ σήμερα έκατσα και είδα στο Eurosport ( αν και στα γερμανικά ) την 4η ειδική του αγώνα! Σε γενικές γραμμές σίγουρα το IRC δεν είναι WRC, άλλα η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα διορθώνει τα πράγματα..Θεατές δεν είχε και πολλούς αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο αγώνας δεν γίνετε Σ.Κ ΣΙΓΟΥΡΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ θα είναι πολλοί περισσότεροι οι θεατές..
Για τον συναγωνισμό, ο Μικο με την εμπειρία που διαθέτει είναι ένα κλικ παραπάνω από τον συναγωνισμό, άλλα ο αγώνας ΕΙΝΑΙ ακόμα μακρύς όποτε δεν μπορούμε να πούμε ακόμα τίποτα, ούτε να προδιαγράψουμε αποτελέσματα.. -
Άλλο πράγμα πάντως το live! Είδα καμιά ώρα στο σύνολο και σίγουρα αποκτάς άποψη, αφού μπορείς να παρακολουθήσεις αρκετή ώρα κάθε αυτοκίνητο και μάλιστα τα περισσότερα από ελικόπτερο, που μάλλον είναι ότι καλύτερο για τηλεοπτική κάλυψη. Θα ήθελα περισσότερα σταθερά σημεία αλλά και πάλι είχε όμορφα in-car, ειδικά με εικόνες να παλεύουν με τα σειριακά!
Για τον αγώνα τώρα, πιστεύω ότι δεν είδαμε τίποτα σήμερα και οι διαφορές θα φανούν στο προς τέλος της αυριανής μέρας. Οι συνθήκες είναι κλασικά δύσκολες, ο αγώνας είναι ο πρώτος, έχουμε νέα αυτοκίνητα που ουσιαστικά τεστάρονται ακόμη. Στα θετικά είναι βέβαια οι συμμετοχές και τηλεοπτική κάλυψη. Ο Μίκο θα το πάρει!
...και για το πρωτάθλημα,
το WRC είναι ο κορυφαίος δεσμός και υπάρχει διαφορά και στο επίπεδο των οδηγών και στην ταχύτητα των αυτοκινήτων. Είναι όμως σε πολύ καλό δρόμο ανταγωνισμού με τους 'μεγάλους' και αυτό μόνο καλό κάνει στο χώρο. Με τις τεχνικές αλλαγές που θα γίνουν στην μεγάλη κατηγορία, σχεδόν θα εξισωθούν. -
Ίσως να έχει αναφερθεί σε κάποιο άλλο topic... αλλά οδηγοί όπως ο Loix και ο Basso δεν συμμετέχουν φέτος στο IRC??
-
Ο χρήστης Μιχάλης Φράγκου έγραψε:
Βρηκα αυτο.
LIVE VIDEO ισως???http://www.rtbf.be/sport/sport-moteur/r ... rtbf-62407
γαματο αυτο το link πολλυ καθαρα ολα
μετα την πιο στεγνη ειδικη ο Mικκο ειναι μπροστα και ο δευτερος απο τον πεμτο 9 sec διαφορα
φοβερες μαχες
ζητω το live ζητω -
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
http://vodpod.com/watch/2900088-seb-ogier-monte-carloΤι ρε γμτ......Άν και από ότι διάβαζα στο motorsport forum είναι συνιθισμένο φαινόμενο στο Μόντε Κάρλο.....Ο Sarazzin που ερχόταν απο πίσω άκουσα στις δηλώσεις που είπε ότι είδες τις γραμμές του Ogier και την ψιλιάστηκε και έκοψε.....
ααααα.....και καλό ταξίδι !!!!!
-
Πως έχασε 1 λεπτό ο Μικο στην 9?
-
27sec εχασε στην 9 ειδικη οχι 1 λεπτο!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πως έχασε 1 λεπτό ο Μικο στην 9?27,7' έχασε.....Δεν έγινε κάτι από ότι είπε,απλά σε πολλά σημεία είχε μαύρο πάγο και δεν ήθελε να ρισκάρει πηγαίνοντας γρηγορότερα....Είπε ότι οι άλλοι πήγαν πολύ γρήγορα
-
τώρα βλέπω το σωστό!
-
Εξαιρετικώς την σημερινή μέρα ο αγώνας με σπάνια ομορφιά..
Πετάει ο OGIER..κάνει μεγάλο αγώνα, όπως και ο Kris Princen με το Clio!! -
Τρομερός ο Ogier Αν δεν είχε βγει εξαιτίας του χιονιού των ανεγκέφαλων, θα βλέπαμε ΤΟΝ αγώνα για την 1η θέση
-
οντως πολυ καλο αγωνα ο Οgier,εχει κλεψει τις εντυπωσεις.
Το θεαματικο για μενα ειναι οτι τις ειδικες που εχει παρει σχεδον ολες τις εχει παρει με μεγαλη διαφορα απο τους αλλους.Βεβαια σημαντικο ρολο παιζουν και οι επιλογες ελαστικων με αυτες τις συνθηκες,αλλα Μοντε ειναι,και παντα ετσι ηταν οταν ηταν χιονισμενο.
Κοντρα στις υπολοιπες 4 ειδικες και μεταξυ των Hanninen-Ogier αν και μαλλον θα τον καθαρησει τον Φιλανδο.Με λιγη τυχη παντως δειχνει ικανος για να χτυπησει και τον αγωνα μιας και απομενουν ακομα 76 χλμ ειδικων στην νυχτα που μπορει να βγουν ακομα μεγαλυτερες διαφορες.
Ιntercontinental Rally Challenge 2010 - IRC 2010