-
Θεσαρα μπροστα απο το σπιτι μου, κ μολις εχω γυρισει απο το τεννις με 35 βαθμους θερμοκρασια (= θελω να παρκαρω κ να παω σπιτι για μπανιο). Κυρατσα της απεναντι πολυκατοικιας εχει μπαστακωθει στη μεση της θεσης κ την κραταει ρεζερβε λες κ ειναι στα μπουζουκια (πραγμα που ειναι η 4η-5 φορα που τη βλεπω να κανει, τις τελευταιες δυο εβδομαδες).
Σταματαω στη θεση, καρφωνω οπισθεν κ παω να ξεκινησω, κ καλα δεν την ειδα. Σταματαω ξανα, την κοιταω κ μου λεει ολο γλυκα 'παλικαρι, μη παρκαρεις εδω γιατι περναει το τρολλευ'. Για το τρολλευ νοιαστηκε η καριολα...Της απανταω ενα ευγενεστατο 'το ξερω, ευχαριστω' κ συνεχιζω να παρκαρω, κ τη βλεπω να σκυλιαζει.
Κ αφου παρκαρω το τελειωνω με ενα 'το ξερω καλε, αφου απο πανω μενω, δεν με ξερετε? Εσεις δεν μενετε απεναντι στο 4ο οροφο σε αυτο εδω το διαμερισμα?' κ τις δειχνω το διαμερισμα της, κρατωντας με νοημα κ τις ρακετες...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ αφου παρκαρω το τελειωνω με ενα 'το ξερω καλε, αφου απο πανω μενω, δεν με ξερετε? Εσεις δεν μενετε απεναντι στο 4ο οροφο σε αυτο εδω το διαμερισμα?' κ τις δειχνω το διαμερισμα της, κρατωντας με νοημα κ τις ρακετες...Αυτό μου κάνει για αρχή τσόντας!
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Κ αφου παρκαρω το τελειωνω με ενα 'το ξερω καλε, αφου απο πανω μενω, δεν με ξερετε? Εσεις δεν μενετε απεναντι στο 4ο οροφο σε αυτο εδω το διαμερισμα?' κ τις δειχνω το διαμερισμα της, κρατωντας με νοημα κ τις ρακετες...
Αυτό μου κάνει για αρχή τσόντας!
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Αυτό μου κάνει για αρχή τσόντας!
ρακετα στο κωλο κι ετσι
-
Το τρόλλεϊ που κόλλαγε;
-
Αυτη κ καλα μου ελεγε να μην παρκαρω εκει γιατι θα εμποδιζω το τρολλευ, ενω στη πραγματικοτητα κραταγε θεση για καποιον δικο της.
-
Α, νόμιζα ότι εκεί που πήγαινες να παρκάρεις είχε στο πεζοδρόμιο στάση για τρόλλεϋ και ότι αυτή το περίμενε ή κάτι τέτοιο.
-
στην ηλιουπολη (αθηνα) , μενει εκει κοντα συγγενικο μου προσωπο ,ενας μαγκας ... πανω στο πεζοδρομιο ,εχει φτιαξει
τεντα για μην πειραζει ο ηλιος το yaris του , βαζοντας 2 καθετους σιδερενιους σωληνες πανω στο πεζοδρομιο κ 2 στηριγματα
πανω στον τοιχο ,για να στηριζετε η τεντα ,κ βαζοντας το yaris παραλληλα με τον τοιχο του σπιτιου δηλ.παραλληλα κ με τον δρομο ο οποιος μαλιστα ειναι κ πολυσυχναστος .στο υπολοιπο μερος του πεζοδρομιου που απομενει μεχρι τον δρομο εχει βαλει 2-3 τεραστιες γλαστρες + 2 μηχανακια οποτε εχει κλεισει ολο το πεζοδρομιο μπροστα στο σπιτι του , αναγκαζοντας τον πεζο που περναει απο το πεζοδρομιο να κατεβαινει κατω στον δρομο .πολυ κοντα υπαρχει κ δημοτικο σχολειο κ τα παιδακια αναγκαστικα κατεβαινουν κατω στον δρομο με κινδυνο ατυχηματος .εχουν ειδοποιησει οι γυρω τον δημο ηλιουπολης - δημοτικη αστυνομια .... αλλα τιποτα ... εσεις τι θα κανατε σε αυτην την περιπτωση ??? οδος στραταρχου παπαγου 13 ηλιουπολη για οσους μενουν εκει κοντα για να δειτε τα εργα το μαγκα ... δεν γνωριζω αν οι γειτονες εχουν ειδοποιησει το 100 , αλλα αυτη η ιστορια διαρκει πανω απο 2 χρονια ... -
καθε μερα 100 ΚΑΙ δημοτικη αστυνομια. Ειδικα στους τελευταιους, ψαξε βρες ποιος ειναι ο διευθυντης της δημοτικης αστυνομιας του δημου κ πετα τους ενα 'επειδη δεν κανετε τιποτα, θα μιλησω με τον κο. Αρχιδοπουλο'.
σημειωμα στο αυτοκινητο να σταματησει αυριο αυτο που κανει
σημειωμα στο αυτοκινητο οτι θα το βρει σπασμενο. αυτο μονο στη περιπτωση που εχεις τα @@ να προβεις σε
σπασιμο του αυτοκινητου.
-
Τηλέφωνο στο 100,σε 20 λεπτά έχει μια φρέσκια κλήση.
Καβάντζο-parking