-
Πωλείται BMW F650 ST, μοντέλο 2001 με 64.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιόμετρα. Η μηχανή είναι μαύρη, ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΗ και είναι σε κατάσταση βιτρίνας παρά τα χρόνια της, μιας και σαν οδηγός/ιδιοκτήτης είμαι πολύ ψείρας. Φυλάσσεται πάντοτε σε κλειστό γκαράζ, έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα σέρβις στην ώρα τους και φυσικά είναι δεκτός κάθε έλεγχος ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.
Η μηχανή βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας.Από έξτρας έχει :
- βαλίτσα γνήσια BMW που χωράει ένα full face κράνος και μερικά ψιλοπράγματα ακόμα
- διπλό σταντ
- καινούρια σέλα (όχι κάλυμμα αλλά ΣΕΛΑ)
- θερμαινόμενα καινούρια γκριπ 2 θέσεων
- χούφτες
- ανεμοθώρακας ψηλός με φυμέ ζελατίνα
- φώτα xenon
- ποδιά για τον χειμώνα
- κράνος open BROOKSFIELD
Όλα τα παραπάνω πωλούνται στην τιμή των 3.000 ευρω μιας και θέλω να αποκτήσω κάτι μεγαλύτερο, ΠΟΛΥ σύντομα..
-
Πωλείται BMW F650 ST, μοντέλο 2001 με 64.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιόμετρα. Η μηχανή είναι μαύρη, ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΗ και είναι σε κατάσταση βιτρίνας παρά τα χρόνια της, μιας και σαν οδηγός/ιδιοκτήτης είμαι πολύ ψείρας. Φυλάσσεται πάντοτε σε κλειστό γκαράζ, έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα σέρβις στην ώρα τους και φυσικά είναι δεκτός κάθε έλεγχος ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.
- βαλίτσα γνήσια BMW που χωράει ένα full face κράνος και μερικά ψιλοπράγματα ακόμα
- διπλό σταντ
- χούφτες
- φώτα xenon
- ποδιά για τον χειμώνα
Όλα τα παραπάνω πωλούνται στην τιμή των 3.000 ευρω μιας και θέλω να αποκτήσω κάτι μεγαλύτερο, ΠΟΛΥ σύντομα..
-
- διπλό σταντ
- χούφτες
- φώτα xenon
- ποδιά για τον χειμώνα
-
UP!!
-
UP ME NEA TIMH !
Δεκτές ανταλλαγές με κάποιο scooter!
-
STILL FOR SALE!!
-
Πωλείται ακόμα...η ανταλάσσεται...
-
UP !
-
up !
-
2.800 ευρώ !!!
-
H τιμή έχει πέσει στα 2.300 όσο το παίρνει η αντιπροσωπεία!!
Πρέπει να φύγει ΑΜΕΣΑ γιατί έχει έρθει το νέο απόκτημα και περιμένει...
-
2.390 κοστίζει το παπάκι Yamaha χωρίς πινακίδες....
Δίνω το BMW 2.100 ευρώ
-
Ορίστε και μερικές φώτος από την κούκλα μου !!!
-
Είναι κρίμα να το δώσω στην αντιπροσωπεία....Από σήμερα με φρέσκα λαδάκια...
-
Δεκτή ανταλλαγή με κάποιο mega scooter. Φυσικά η όποια διαφορά προκύψει θα καλυφθεί με μετρητά..
-
up !!
-
Δυνατοτητα χΡηματοδοτησης !!!
-
Εξακολουθεί να πωλείται η μηχανή?
-
Η μηχανή επωλήθη !!
Pls lock it
BMW 650 ST --- ΝΕΑ ΤΙΜΗ !!!