-
http://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou ... so-paypal/
χώρια τα 500ΜΒ και τα 1000' προς Q (εντάξει το 1000λεπτο είναι ψιλοπεριττό)
Σπύρο...!
-
Μου ήρθε κι εμένα μήνυμα σήμερα από το PayPal, τα ίδια ισχύουν και για το F2G.
Είναι ν' απορείς μετά γι' αυτούς που επιμένουν με συμβόλαια.. -
εγώ ρε παιδιά είχα ψηθεί να κάνω φοιτητικό wind (μιας και ξαναγίνα φοιτητής με πάσο μετά από 892354789123489 χρόνια ) , αλλά δε σε αφήνουν να κρατάς το νουμερό σου πρέπει να κάνεις νέο
και ένα φοιτητικό που μου έδωσαν από τη vodafone το χάρισα γιατί δεν ήθελα να έχω 2ο νούμερο και τα λεπτά που έχω στη σύνδεση με υπερκαλύπτουν
το θέμα είναι ότι έρχεται καλοκαίρι και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει νέος κύκλος διαβουλεύσεων (μιας και λήγουν κάμποσες από τις εκπτώσεις που μου έχουν γίνει) για να διατηρηθεί χαμηλά η τιμή του λογαριασμού μου, λέω πάντως να χρησιμοποιήσω και το επιχείρημα ότι έχω πάσο και μπορώ να πάω για τα όσα αν δε μου κάτσουν οι εκπτώσεις τους
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou ... so-paypal/
χώρια τα 500ΜΒ και τα 1000' προς Q (εντάξει το 1000λεπτο είναι ψιλοπεριττό)
Σπύρο...!
αντε να μπει επιτελους και η cyta (μεσω vodafone) στην κινητη να αυξηθει και αλλο ο ανταγωνισμος.
περα απο την γκρινια που ριχνουμε για τα παντα, σημερα με 5-10€/μηνα μπορεις πλεον να εχεις ενα επαρκες πακετο με ομιλια+data.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγώ ρε παιδιά είχα ψηθεί να κάνω φοιτητικό wind (μιας και ξαναγίνα φοιτητής με πάσο μετά από 892354789123489 χρόνια ) , **αλλά δε σε αφήνουν να κρατάς το νουμερό σου πρέπει να κάνεις νέο **και ένα φοιτητικό που μου έδωσαν από τη vodafone το χάρισα γιατί δεν ήθελα να έχω 2ο νούμερο και τα λεπτά που έχω στη σύνδεση με υπερκαλύπτουν
το θέμα είναι ότι έρχεται καλοκαίρι και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει νέος κύκλος διαβουλεύσεων (μιας και λήγουν κάμποσες από τις εκπτώσεις που μου έχουν γίνει) για να διατηρηθεί χαμηλά η τιμή του λογαριασμού μου, λέω πάντως να χρησιμοποιήσω και το επιχείρημα ότι έχω πάσο και μπορώ να πάω για τα όσα αν δε μου κάτσουν οι εκπτώσεις τους
Σε κοσμοτε κ βοντα σου μετατρεπουν ο,τι θες σε καρτο- φοιτητικο... Για πιεσε τους λιγο...
-
Σε αυτές ναι. Στη wind όμως απαραίτητα πρέπει να πάρεις νέο νούμερο. Πιστεύω πως θέλουν για κάποιο λόγο να αυξήσουν τεχνητά τον αριθμό των συνδρομητών τους στην καρτοκινητή. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι στο δίνουν μόνο με νέο νούμερο (και πληρώνεις και μια κάρτα των 10€ για να το πάρεις θες-δε θες) και σου δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις μέχρι 2. Χώρια που το δώσανε και σε κόσμο που δεν είναι φοιτητές. Ήταν ένας φίλος μου σε καφετέρια και περνούσαν κάτι κοπέλες που τα δίνανε, και δώσανε ένα στον καθένα (και μάλιστα τους είπαν αν θέλουν να πάρουν και για φίλους τους), τη στιγμή που δεν ήταν φοιτητής κανείς τους στην παρέα. Δεν είναι κακό πάντως. Με 5€ 1000 λεπτά και 1000MB. Αν είναι κάποιος σε περιοχή που έχει καλό σήμα η wind βολεύει.
-
Έχει κανείς υπόψη του αν κυκλοφορεί αυτή τη περίοδο κανένα κινητό που να παίρνει δύο sims και όταν είναι σε stand-by να φαίνεται η ώρα στην οθόνη του;
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχει κανείς υπόψη του αν κυκλοφορεί αυτή τη περίοδο κανένα κινητό που να παίρνει δύο sims και όταν είναι σε stand-by να φαίνεται η ώρα στην οθόνη του;Βάζεις την ώρα και ημερομηνία σαν screen saver.Σε παλιό νοκια γινόταν πάντως.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έχει κανείς υπόψη του αν κυκλοφορεί αυτή τη περίοδο κανένα κινητό που να παίρνει δύο sims και όταν είναι σε stand-by να φαίνεται η ώρα στην οθόνη του;
Βάζεις την ώρα και ημερομηνία σαν screen saver.Σε παλιό νοκια γινόταν πάντως.
Σωστό αλλά δύο θεματάκια. Γινόταν στα 'παλιά' και μετά από λίγο έσβηνε... Σε αυτά τα Asha έχεις επιλογή να δείχνει συνεχεία την ώρα και κάποια notifications...
Τις συσκευές τις έχω δει σε display στα Public αν σε ενδιαφέρουν... -
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Βάζεις την ώρα και ημερομηνία σαν screen saver.Σε παλιό νοκια γινόταν πάντως.
Σωστό αλλά δύο θεματάκια. Γινόταν στα 'παλιά' και μετά από λίγο έσβηνε... Σε αυτά τα Asha έχεις επιλογή να δείχνει συνεχεία την ώρα και κάποια notifications...
Τις συσκευές τις έχω δει σε display στα Public αν σε ενδιαφέρουν...Παλιά εννοώ τύπου Ν82 ,δεν εσβηνε ενώ έδειχνε αριθμο αναπάντητων ή σμς
-
Ψάχνω ακριβώς αυτό που λέει ο φίλος MIXOStsi.
Κάτι δηλαδή που να μην μαυρίζει η οθόνη και να φαίνεται η ώρα και notifications π.χ για χαμένες κλήσεις.Όλα τα ASHA έχουν αυτή τη δυνατότητα;;
Έχω παλιά κινητά της NOKIA και της SONY που έχουν αυτή τη δυνατότητα αλλά δεν παίρνουν δύο SIM.
-
Α οκ σορρυ Bill. Δεν ήξερα για το Ν82. Αλλά νομίζω είχε αυτή τη λειτουργία τότε σαν πιο 'premium' συσκευή...
Τα touch Asha όπως το 501, 500, 503 το έχουν. Το καλύτερο απ' όλα είναι το 503 αλλά δεν έχουμε ακομα dual sim έκδοση στην Ελλάδα. Δεν νομίζω να αργεί πάντως...
Κι άλλες συσκευές μπορεί να έχουν τέτοια λειτουργία, απλά γι αυτά τα Asha ξερω... -
Είσαι σίγουρος ότι αυτή η δυνατότητα υπάρχει στο ASHA 501;
Βλέπω βίντεο reviews στο Youtube και σε όλα η οθόνη μαυρίζει εντελώς μετά από 2-3 δευτερόλεπτα...
-
'Glance screen is an option for the lockscreen, which displays a permanent clock.'
'You can set the standby screen to show the clock always, you can find this option in the settings “Glance screen”, this screen also shows icons for missed calls, messages etc.'Απ' αυτά που ξέρω εγώ είναι always on... Όπως είπα όμως έχω δει την συσκευή σε display στα Public, οπότε αν την βρεις μπορείς να το δοκιμάσεις...
-
Ρε φίλε είσαι κορυφαίος. Από που τα ξέθαψες αυτά; Ωραίος...
Έστειλα κάποια email σε κάποια eshop κινητής τηλεφωνιάς για να μουν πουν για αυτή τη λειτουργία και μου είπαν ότι επειδή τα κουτιά είναι κλειστά δεν μπορούν να δουν αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Τέλος πάντων έχω βάλει στο μάτι το ASHA 210 το οποίο έχει και πληκτρολόγιο. Αν έχει αυτή τη δυνατότητα, το πήρα...
Το ASHA 501 είναι καλό, αλλά έχω ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Δεν μπορώ καθόλου τις οθόνες αφής. Δεν μπορώ με τίποτα να χειριστώ οθόνη αφής. Ούτε καν μεγάλο tablet...Πρέπει να το ψάξω για το ASHA 210...
-
Το 210 είμαι αρκετά σίγουρος οτι δεν έχει αυτή τη λειτουργία. Την Glance screen την έχουν τα Asha βασισμένα στο λειτουργικό Asha 1.x, δηλαδή τα 50χ.
Το κινητό δεν είναι δύσκολο στο χειρισμό πάντως και είναι μια ευκαιρία για να μάθεις τις αφής... -
Σε ευχαριστώ φίλε.
Πάντως το αφής με τίποτα.
Έχω ένα HTC Mini HD και ένα Tablet 10άρι με Android και σιχτιρίζω την ώρα και την στιγμή που τα αγόρασα.
Μιλάμε για αφάνταστη ταλαιπωρία.Το 210 ήταν ότι έπρεπε με το πληκτρολόγιο που έχει, αλλά μάλλον δεν προσφέρει αυτό που θέλω.
Κρίμα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχω ένα HTC Mini HD και ένα Tablet 10άρι με Android και σιχτιρίζω την ώρα και την στιγμή που τα αγόρασα.
Μιλάμε για αφάνταστη ταλαιπωρία.Διεγράφη ειρωνική-flame bait παράθεση [Mod]
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Το 210 είμαι αρκετά σίγουρος οτι δεν έχει αυτή τη λειτουργία. Την Glance screen την έχουν τα Asha βασισμένα στο λειτουργικό Asha 1.x, δηλαδή τα 50χ.
Το κινητό δεν είναι δύσκολο στο χειρισμό πάντως και είναι μια ευκαιρία για να μάθεις τις αφής...Πήγα σε Public. Χρήσιμες οι πληροφορίες που μου έδωσες. Case closed. Τhanks!...
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]