-
Case Closed; Καλά, ναι, πως.
Μα πόσο άχρηστοι μπορεί να είναι όλοι αυτοί που δουλεύουν στα Publics και όλα αυτά τα μαγαζιά;;
Της δείχνω της 'ειδικής' το δύο κινητά που έχω, της λέω ότι έχω δύο κάρτες SIM (Wind και Cosmote), μου λέει ότι το κινητό είναι συμβατό με τις δύο εταιρείες και έρχομαι στο σπίτι και το κινητό δέχεται μόνο κάτι μικρές κάρτες sim.
Οι δικές μου κάρτες sim δεν μπαίνουν.Τι στο διάολο θα κάνω τώρα; Τι κάρτες είναι πάλι αυτές;
Το κέρατό μου.... -
Είτε κόβεις αυτές που έχεις είτε ζητάς να στις αλλάξουν.
Συμβατό είναι το κινητό, απλά παίρνει τις μικρότερου τύπου κάρτες.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Πολλα καινουρια κινητα παιρνουν αυτες τις μικρες. Δεν φταει η κοπελα σε κατι. Ειτε κοβεις τις δικες σου η πας και αγοραζεις μικρες sim.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
υπαρχει ενα εργαλειο σα συραπτικο που της κοβει, θα εχουνε τετοιο τα καταστηματα των εταιριων
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είτε κόβεις αυτές που έχεις είτε ζητάς να στις αλλάξουν.Συμβατό είναι το κινητό, απλά παίρνει τις μικρότερου τύπου κάρτες.
Θα απευθυνθώ σε Cosmote και Wind να δω αν ξέρουν αυτοί. Thanks.
-
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρουν. Οι επιλογές που έχεις είναι το κόψιμο, όπως είπαν οι προηγουμενοι, δωρεάν ή να πάρεις νέες micro sim με κόστος 5€ την μία... Οι micro sim είναι δεδομένες τώρα πια...
Πήρες το 501 τελικά? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Case Closed; Καλά, ναι, πως.Μα πόσο άχρηστοι μπορεί να είναι όλοι αυτοί που δουλεύουν στα Publics και όλα αυτά τα μαγαζιά;;
Της δείχνω της 'ειδικής' το δύο κινητά που έχω, της λέω ότι έχω δύο κάρτες SIM (Wind και Cosmote), μου λέει ότι το κινητό είναι συμβατό με τις δύο εταιρείες και έρχομαι στο σπίτι και το κινητό δέχεται μόνο κάτι μικρές κάρτες sim.
Οι δικές μου κάρτες sim δεν μπαίνουν.Τι στο διάολο θα κάνω τώρα; Τι κάρτες είναι πάλι αυτές;
Το κέρατό μου....Μα όλα σε εσένα συμβαίνουν;Τι γκαντεμιά είναι αυτή;
Είτε κόβεις αυτές που έχεις είτε ζητάς να στις αλλάξουν.
Συμβατό είναι το κινητό, απλά παίρνει τις μικρότερου τύπου κάρτες.
Θα απευθυνθώ σε Cosmote και Wind να δω αν ξέρουν αυτοί. Thanks.
ΕΔεν είναι πυρηνική φυσική ,απλά θα στις κόψουν. Eνα http://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aks ... sim+cutter χρειάζεται και το έχουν ολα τα καταστήματα κινητής,άλλα χρεώνουν κάτι άλλα όχι.
-
Χρεώνουν για το κόψιμο της sim ?
Παλιά την είχα κόψει δωρεάν στα Public εγώ. Μετά την άλλαξα με νέα γιατί μου έκανε μλκς η κομμένη... -
Εχω διαβάσει ότι μερικοί χρεώνουν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχω διαβάσει ότι μερικοί χρεώνουν.Ωραίοι...
-
Σε κατάστημα της Wind, δωρεάν.
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Στη wind στη Γλυφάδα τσαμπα στη κόβουν πάντως
Τον πατέρα μου σε cosmote είπαν ότι το κάνουν και τον έβαλαν να πάρει νέα σιμ
Ανάλογα τη πολιτική του καταστήματος πάει το πράγμα
-
Ούτε η μάνα μου που είναι 60 έτσι
Και κινητό έχει με Android και tablet και μια χαρά τα δουλεύει! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχω διαβάσει ότι μερικοί χρεώνουν.Η Vodafone δεν κόβει την παλιά αλλά θέλει 5€ για νέα μικρή sim και στην ενεργοποιεί σε 5'
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388331 εδώ το διάβασα.
Εγω σε δυο της wind που χρειάστηκα μικρές σιμ δεν χρεώθηκα πάντως.Στην μια περίπτωση την έκοψε και στην άλλη την άλλαξε με μικροσιμ. -
Εξαρτάται από το κατάστημα νομίζω. Εγώ έχω κόψει δωρεάν και Vodafone και Wind.
-
Στη Wind Ελευσίνας, δωρεάν το 'κόψιμο' . Δεν είχαν τις μικρο διαθέσιμες, θα μου παρήγγελνε μία ΔΩΡΕΑΝ, αλλά επείδή βιαζόμουν έπεσα κόψιμο. All done
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Ξέρουν. Οι επιλογές που έχεις είναι το κόψιμο, όπως είπαν οι προηγουμενοι, δωρεάν ή να πάρεις νέες micro sim με κόστος 5€ την μία... Οι micro sim είναι δεδομένες τώρα πια...
Πήρες το 501 τελικά?ΕΔεν είναι πυρηνική φυσική ,απλά θα στις κόψουν. Eνα http://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aks ... sim+cutter χρειάζεται και το έχουν ολα τα καταστήματα κινητής,άλλα χρεώνουν κάτι άλλα όχι.
Και όμως το έχουν κάνει 'πυρηνική φυσική'.
Πήρα τηλέφωνο σε Wind Store και μου είπαν ότι δεν μπορώ να πάρω micro sim.
Μόνο κόψιμο, αλλά θα πρέπει να προμηθευτώ μετά με αντάπτορα ώστε να μπαίνει και σε υποδοχές sim 'παλιού τύπου'.Προς το παρόν το κινητό μπαίνει στο 'ψυγείο' και όταν βγάλω άκρη θα δούμε.
-
Απελπισία!!!!!!!!!!!!!!!!
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]