-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δεν προκαλουν γέλιο... αλλα καπου τα χεις μπερδέψει ρε παιδι μου. Ειχες Android που τα κάνει ολα. Δεν σου αρέσει το τατς και πάσο... και πας και αγοράζεις κάτι εντελως basic. Ερρρμμμ τι περιμενες? Μηπως θα πρεπει να βάλεις λιγο νερο στο κρασί σου και να προσαρμοστείς? Ακομα και η Blackberry το γυρνά σε τατς σιγα σιγα...Μπορεί να υπάρχουν τιποτα smartphones με keyboard ακομα... θελει ψάξιμο.
Δεν έχω android κινητό. Έχω ένα tablet μεγάλο, με android που απλά δεν μπορώ να το χειριστώ με τίποτα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν προκαλουν γέλιο... αλλα καπου τα χεις μπερδέψει ρε παιδι μου. Ειχες Android που τα κάνει ολα. Δεν σου αρέσει το τατς και πάσο... και πας και αγοράζεις κάτι εντελως basic. Ερρρμμμ τι περιμενες? Μηπως θα πρεπει να βάλεις λιγο νερο στο κρασί σου και να προσαρμοστείς? Ακομα και η Blackberry το γυρνά σε τατς σιγα σιγα...
Μπορεί να υπάρχουν τιποτα smartphones με keyboard ακομα... θελει ψάξιμο.
Δεν έχω android κινητό. Έχω ένα tablet μεγάλο, με android που απλά δεν μπορώ να το χειριστώ με τίποτα.
το ιδιο ειναι... αμα αποθηκευες επαφες στην Google μπορείς να τα κανεις export απο εκει.... αλλά θα σε ταλαιπωρει συνέχεια με τετοια πράγματα. Το κινητο ειναι πολυ περιορισμένο. Βασικα δεν το πιστευω καν οτι δεν του εχει βγαλει η Nokia ενα απλο εργαλειο για sync...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν προκαλουν γέλιο... αλλα καπου τα χεις μπερδέψει ρε παιδι μου. Ειχες Android που τα κάνει ολα. Δεν σου αρέσει το τατς και πάσο... και πας και αγοράζεις κάτι εντελως basic. Ερρρμμμ τι περιμενες? Μηπως θα πρεπει να βάλεις λιγο νερο στο κρασί σου και να προσαρμοστείς? Ακομα και η Blackberry το γυρνά σε τατς σιγα σιγα...
Μπορεί να υπάρχουν τιποτα smartphones με keyboard ακομα... θελει ψάξιμο.
Τι πρόβλημα εχεις ακριβως και ποιος το κατασκεύασε το ταμπλετ
Sent from Corsair's brick
-
Αυτό το tablet έχω πάρει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354398
Δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Το πήρα για συγκεκριμένο λόγο και όχι για να το χρησιμοποιώ τακτικά.Εγώ δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα το χειρισμό με τα δάχτυλα. Με τίποτα λέμε.
Επίσης παρόλο που έκατσα και ασχολήθηκα μαζί του κάποιες ώρες τελικά, το μόνο που κατάφερα ήταν να μάθω τα settings του Android, να ενεργοποιήσω το wifi, να κάνω εγκατάσταση λογισμικού από το usb και μέχρι εκεί.
Έτσι όπως το είδα αυτό το Android με παρέπεμψε σε λειτουργικό που 'ζει' παρέα με το διαδίκτυο με ένα τσουβάλι άχρηστα applications (κυρίως ιντερνετικά)
Οπότε (για μένα) αυτό το λειτουργικό πάνω σε ένα κινητό είναι άχρηστο, αφού ποτέ δεν έχω μπει στο ίντερνετ από το κινητό και δεν βρίσκω το λόγο για να το κάνω αυτό...
Φυσικά μέσα στο σπίτι που έχω wifi ίσως και να έμπαινα στο δίκτυο, για να δω αν παίζει το wifi του android... αλλά το κινητό το θέλω για άλλους λόγους.
Για να καταλάβεις ποιο κινητό για μένα ήταν και είναι το απόλυτο εργαλείο είναι αυτό:
http://www.gsmarena.com/htc_p3300-1693.phpΠροπολεμικό, αλλά για μένα το απόλυτο εργαλείο...
-
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς έκανες με αυτό για να δούμε αν σου κάνει ένα android κινητό ή οχι γιατί έχω την εντύπωση πως μάλλον δεν έχεις κατανοήσει τι κάνει και τι δεν κάνει το λειτουργικό αυτό. Ειδικά δε αφού πάλι touch αγόρασες μαλλον θα ήσουν καλύτερα με ένα android. Όχι μάλλον σίγουρα.
-
να έλεγες εργαλείο κανα 6300 να πάει στο διάολο...
αλλα να μου λες άχρηστο λειτουργικό το android και οτι θα ήθελες για πάντα ένα windows mobile 5....τότε -> -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς έκανες με αυτό για να δούμε αν σου κάνει ένα android κινητό ή οχι γιατί έχω την εντύπωση πως μάλλον δεν έχεις κατανοήσει τι κάνει και τι δεν κάνει το λειτουργικό αυτό. Ειδικά δε αφού πάλι touch αγόρασες μαλλον θα ήσουν καλύτερα με ένα android. Όχι μάλλον σίγουρα.Καλά, μην νομίζεις ότι κάνω κάτι το φοβερό και τρομερό με το P3300.
Επιγραμματικά:- Με βολεύει γιατί έχει led Notifications για missed calls, sms κλπ... οπότε βλέπω ότι κάποιος με έχει καλέσει και κοιτώ να δω αν είναι επαγγελματική κλήση.
- Είναι με πενάκι οπότε με βολεύει στη χρήση. Γράφω notes μπαμ-μπαμ...
- Έχω πετάξει επάνω το Destinator 7.0... και με πάει εκεί που του έχω πει...
- Με το active sync κουβαλάω μαζί μου τα emails, τα contacts, τα Notes, τα tasks της δουλειάς αλλά και του σπιτιού, οπότε ότι χρειαστώ το έχω άμεσα κοντά μου.
- Λόγω του active sync μέσα από το Outlook (2003/2007) κάνω διαχείριση των δεδομένων και ενημερώνεται και το κινητό.
- Η δομή του έχει την φιλοσοφία των Windows XP οπότε όλα είναι κατανοητά...
- Αμά λάχει πειράζω και την registry...
Αυτό το κινητό αν το έβρισκα με δύο sims και αν έδειχνε στην οθόνη την ώρα και τα Notifications θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος.
-
Ολα αυτά που λες τα κάνω με το Note 2 που έχω.
-
- Γίνεται
- Επίσης γίνεται
- Τεράστια ποικιλία
- Γίνεται
- Γίνεται
- Ακόμα πιο εύκολο στον χειρισμό
- Κι αυτό γίνεται.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ολα αυτά που λες τα κάνω με το Note 2 που έχω.Ρε συ όταν έλεγες για Note δεν με 'δούλευες' για Nissan Note;
Υπάρχει κινητό Note; -
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
- Γίνεται
- Επίσης γίνεται
- Τεράστια ποικιλία
- Γίνεται
- Γίνεται
- Ακόμα πιο εύκολο στον χειρισμό
- Κι αυτό γίνεται.
Όταν όμως ζήτησα βοήθεια δεν ανέφερες κάποιο.
Τέλος πάντων.
Διαβάστε και την άλλη πατάτα του Asha 501 ... ΔΕΝ υποστηρίζει STATIC IP ADDRESS στο WiFi. Μόνο DHCP...
Επαγγελματικό τηλέφωνο... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε συ όταν έλεγες για Note δεν με 'δούλευες' για Nissan Note;
Υπάρχει κινητό Note;Ρε Storm σοβαρά τώρα όταν μπαίνεις μέσα σαν τον οδοστρωτήρα κάνεις δηλώσεις πως δεν θές το ένα και το άλλο δεν σου κάνει και η εμπειρία σου απο Android και touch σε έχει κάνει να τα μισήσεις περιμένεις να σου προτείνει κάποιος Android η να σου εκμαιεύσει πως εσύ και τα κινητά με android είστε σε φάση
Eγώ πάντως πίστευα πως απλά τα είχες απορρίψει για τον X,Y κουφό για μένα αλλά απολύτως λογικό για εσένα λόγο. Δεν θα ήταν και η πρώτη φορά.
Άσε που και να σου γράφαμε θα έλεγες πως σε κοροιδεύουμε ή δεν είμαστε σοβαροί ή οτιδήποτε άλλο.
Υ.Γ. Γιατί πιστεύεις πως αυτό που εσύ θεωρείς απαραίτητο σε επαγγελαμτικό τηλ, static IP δλδ, ειναι κάτι που θέλουν όλοι οι χρήστες του -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε συ όταν έλεγες για Note δεν με 'δούλευες' για Nissan Note;
Υπάρχει κινητό Note;τώρα βέβαια κυκλοφορεί το 3 αλλά μπορείς να το βρεις και το 2.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Υ.Γ. Γιατί πιστεύεις πως αυτό που εσύ θεωρείς απαραίτητο σε επαγγελαμτικό τηλ, static IP δλδ, ειναι κάτι που θέλουν όλοι οι χρήστες του
Γιατί θεωρώ ότι σε ένα σοβαρό επαγγελματικό περιβάλλον το wifi 'λειτουργεί' μόνο με στατικές δ/νσεις, που τις διαχειρίζεται συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και όχι με dhcp.
Και να έκανα την πρόταση για αλλαγή σε dhcp, η Δ/νση Ασφαλείας απλά θα έβαζε τα γέλια.Οπότε θεωρώ λογικό σε ένα τέτοιο περιβάλλον ένα wifi device να μπορεί να υποστηρίξει δυνατότητα στατικών δ/νσεων.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τώρα βέβαια κυκλοφορεί το 3 αλλά μπορείς να το βρεις και το 2.
Σε ευχαριστώ. Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο κινητό. Θα το ψάξω αμέσως.
-
Υπόψιν το Note 2/3 υποστηρίζει static ip oπότε check κι αυτό.
-
Χάος. Αποκλείεται να βγάλω άκρη. Άστο...
-
Mην αποθαρύνεσαι και υπάρχει και βάση χρηστών που μπορεί να σε βοηθήσει
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Χάος. Αποκλείεται να βγάλω άκρη. Άστο...Ενώ τώρα είσαι οκ ε;
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]