-
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ολα αυτα τα περνεις αυτοματα η πρεπει να στειλεις κανα sms κτλ;
αυτοματα, μολις αγορασεις 10€ online
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μόλις ανανεώνεις 10€ on-Line, σου δίνει δώρο 300λεπτά προς όλους και 120λεπτά προς wind+Q για 1 μήνα
Και τα 10€ μένουν ανέπαφα.Με 10€ ονλαιν ή σε καταστημα, παιρνεις 1000' προς Q, 120' προς wind/Q, και 500ΜΒ ιντερνετ. Σου μενουν περιπου 8,5€ υπολοιπο.
με αυτα παιρνεις 2-3 πακετα των 80' προς ολους.
ολα τα παραπανω με χρεωση ανα δευτερολεπτο...
edit, νομιζα οτι εγραφες για Q.
αυτα που εγραψα εγω ισχυουν για την Q.Πριν 1 εβδομάδα ανανεωσα με 10€ online αλλά μου έδωσε μόνο 120 λεπτά προς wind/q. Εσένα πως σου έδωσε ίντερνετ;
τα αλλαξαν ολα πριν 2-3-4 μερες
http://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou ... u-omilias/ναι
Αρα συμφερει περισσοτερο απο Wind.
τον χρονο μπορεις να τον ανανεωσεις αυτοματα απο καποιο android app?
απο app μπορεις να ενεργοποιησεις πακετα
απο εδω http://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou ... u-omilias/ αγοραζεις χρονο ομιλιας με πιστωτικη, paypalΚαλό αυτό να το ξέρω.
Γκαντέμης αλλά την επόμενη θα τα πάρω χεχεχε
-
είναι παλιά προσφορά, στα εμφανίζει αυτά γιατί την είχες προλάβει. Οι νέοι συνδρομητές δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες.
Κάνε logout και θα δεις πως δεν υπάρχει πουθενά 10€ με δώρα και τα 10€ να μένουν ανέπαφα.Τα λέω αυτά πρώτον γιατί έχω f2g δεύτερον γιατί έχω ρωτήσει σε κατάστημα wind. Μακάρι να ίσχυε, αλλά δεν ισχύει πια.
-
Μπερδευτικα.
Τελικα τι συμφερει;
wind ή q?
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
είναι παλιά προσφορά, στα εμφανίζει αυτά γιατί την είχες προλάβει. Οι νέοι συνδρομητές δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες.
Κάνε logout και θα δεις πως δεν υπάρχει πουθενά 10€ με δώρα και τα 10€ να μένουν ανέπαφα.Τα λέω αυτά πρώτον γιατί έχω f2g δεύτερον γιατί έχω ρωτήσει σε κατάστημα wind. Μακάρι να ίσχυε, αλλά δεν ισχύει πια.
Και δεν θα έπρεπε να μου την κόψουν και εμένα; Καλή φάση πάντως να συνεχίζει η προσφορά, που ήταν η αφορμή να γίνω πελάτης τους;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μπερδευτικα.Τελικα τι συμφερει;
wind ή q?
Σήμερα, νομίζω πως συμφέρει η Q. Κυρίως γιατί δεν έχει την ελάχιστη χρέωση των 3 λεπτών.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Και δεν θα έπρεπε να μου την κόψουν και εμένα; Καλή φάση πάντως να συνεχίζει η προσφορά, που ήταν η αφορμή να γίνω πελάτης τους;
Και εγώ στην βονταφον έχω 300' λεπτά προς όλους με ανανέωση 10€,έχει καταργηθεί για τους νέους πελάτες .
-
Ενα κακό που έχει η WIND είναι ότι αν μπεις ιντερνετ χωρίς να έχεις ενεργοποιήσει πακέτο δεδομένων σου αφαιρεί 1€ αλλά σε ειδοποιεί την επόμενη μέρα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενα κακό που έχει η WIND είναι ότι αν μπεις ιντερνετ χωρίς να έχεις ενεργοποιήσει πακέτο δεδομένων σου αφαιρεί 1€ αλλά σε ειδοποιεί την επόμενη μέρα .Ναι, την έχω πατήσει κι εγώ έτσι. Το κουλό είναι πως ειδικά για το Internet ΔΕΝ σε ειδοποιεί όταν τελειώνει η προθεσμία!
-
την ιδια παπαριά εχουν κανει και στην Q. Οποτε πρεπει παντα να ανανεωνεις το πακετο την μερα που ληγει
-
Ειναι ιδεα μου ή η Voda διπλασιασε τα λεπτα προς τριτους στο CU?
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ειναι ιδεα μου ή η Voda διπλασιασε τα λεπτα προς τριτους στο CU?διπλασίασε...
-
Edit:Το διπλασιασε για νεους συνδρομητες και οχι για μας τους λεουρες.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
:yahoo:Edit:Το διπλασιασε για νεους συνδρομητες και οχι για μας τους λεουρες.
Αναμένονται οι απαντήσεις και από τις υπόλοιπες (ουσιαστικά Wind/Q, αφού η Cosmote έχει χουβαρντάδες και δεν ασχολούνται με τέτοια... ).
Θα πρότεινα την Wind, γιατί αν δώσει κάτι, συνήθως το αφήνει για τους παλιούς. Οπότε, αν κάποιος πάει πχ στο F2G όταν έχει προσφορά, συνήθως την κρατάει (πχ εμείς με τα 300λεπτά δωρεάν με κάθε ανανέωση 10€) -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
:yahoo:Edit:Το διπλασιασε για νεους συνδρομητες και οχι για μας τους λεουρες.
δε σε πιάνω... εγω ειμαι λέουρας και λαμβάνω τον διπλάσιο χρόνο ομιλιας.
-
Κατσε..μιλαμε πχ για το Talk2vodafone 300.
Στο δικο μου Myaccount γραφει:
200 προς Voda+ 100 προς τριτους+100 online bonus
Στο account φιλης που ηρθε σημερα απο συμβολαιο γραφει για το ιδιο προγραμμα:
200 προς Voda+ 200 προς τριτους+100 online bonus
Γι αυτο ρωταω.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Κατσε..μιλαμε πχ για το Talk2vodafone 300.Στο δικο μου Myaccount γραφει:
Γι αυτο ρωταω.
α! Χμμμμ.... Καρκινο στους νέους λοιπόν Εμεις έχουμε 500MB data σε καθε ανανέωση που αυτοι δεν έχουνε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κατσε..μιλαμε πχ για το Talk2vodafone 300.
Στο δικο μου Myaccount γραφει:
Γι αυτο ρωταω.
α! Χμμμμ.... Καρκινο στους νέους λοιπόν Εμεις έχουμε 500MB data σε καθε ανανέωση που αυτοι δεν έχουνε
Kαλα ναι, αλλα δεν τα πολυχρησιμοποιω γιατι σερφαρω απο το Nexus 10.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Kαλα ναι, αλλα δεν τα πολυχρησιμοποιω γιατι σερφαρω απο το Nexus 10.
χα... αθριτζε
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]