-
Aπο συναγερμο σε χωραφι προς το κινητό μου κοσμοτέ. Στην κοσμοτέ το καλύτερο 1500 σμσ με παγιο 20 ευρω. Αν υπάρχει φτηνότερο με τα μισα σμσ το προτιμω
-
Τελικα δεν είναι για εμένα τα android.
Ανταλλασω
Huawei Ideos X5 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ στην ζελατινα του
Με 5mp κάμερα, 800αρι επεξεργάστη κτλ (τιμή καταλόγου 199€)
+
Samsung galaxy pocket λευκο μερικών εβδομάδων, φυσικά σε άριστη κατάσταση
Με 3mp κάμερα κτλ (τιμή καταλόγου 109€)Με IPhone 3GS ή 4.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τελικα δεν είναι για εμένα τα android.Ανταλλασω
+
πουλας και τα 2 και παιρνεις ενα android της προκοπης
-
Το Galaxy Pocket το έχω αγοράσει για την κοπέλα μου με την προσφορά της Wind για το F2G. Κόστισε 59€ καινούριο (η τιμή ήταν ασύλληπτα χαμηλή και εξαντλήθηκε σε 2 μέρες αν θυμάμαι...) και όσο το έχω δει, δεν έχει κάποιο πρόβλημα...
Δεν ξέρω τι ακριβώς σε χάλασε, σίγουρα είναι μια low end συσκευή, που για μένα, κάνει σωστά αυτά που υπόσχεται.Φυσικά, δεν συγκρίνεται πουθενά με το Defy μου, αλλά και η τιμή ήταν χώμα.
Νομίζω πως και οι δύο συσκευές σου είναι της χαμηλής κατηγορίας και σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Αλλά αν μας έλεγες τα προβλήματα, ίσως μπορούσαμε να βοηθήσουμε.
Αν θέλεις πάλι την γνώμη μου, δύσκολα θα καταφέρεις να τ' ανταλλάξεις με κάποιο iPhone σε πακέτο. Δοκίμασε να τα πουλήσεις πρώτα μόνα τους και μετά ψάξε για iPhone.
Εννοείται, δεν πρόκειται να φτάσουν τα λεφτά που θα μαζέψεις για 4άρι, μόνον 3GS κι αν...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τελικα δεν είναι για εμένα τα android.Ανταλλασω
+
αληθεια τι ηταν αυτο που σε χαλασε?
βεβαια θα συμφωνησω και με τους παραπανω , ειναι ψιλοακυρη η οποια συγκριση iphone με low end συσκευες, γνωστο παραπτωμα στο οποιο μπορει να υποπεσει ενας iphonisti
-
Είναι σαν να λες, δεν έχω μείνει ευχαριστημενος με το Fiat panda, θα πάρω F458
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αληθεια τι ηταν αυτο που σε χαλασε?
οπως το εχω ακουσει απο αλλους εν δυναμη χρήστες iphone... βρισκουν το Android πολυπλοκο... επειδη δίνει ουσιαστικα επιλογες να το κάνεις ετσι οπως θες. Δεν ξερουν, και δεν θελουν να αφιερώσουν μιση ώρα να το σεταρουν. Δεν καταλαβαινουν τι ειναι ολα αυτα τα πράγματα στα μενου. Ειδικα δε αμα τα συνδυάσεις αυτα με καμια συσκευη κατω του μετριου... αστα βραστα...
Πιθανα καπως ετσι θα εχουν τα πράγματα καιμε τον htanso.
Καλως η κακως το Android δεν ειναι για ολους... και σε αυτό φταιει και η Google που επιτρεπει και στον καθε πικραμενο να πετα μέσα το OS χωρις καμια προδιαγραφη.
-
Αυτό είναι, δεν με έχει βολέψει καθόλου.
Σαν συσκευή (η Samsung γιατί το αλλο απλά το χάζεψα ας πουμε) ειναι μια χαρά... αλλα δεν είναι για εμένα.Το 3Gs είναι ήδη αρκετά παλιό σαν μοντέλο, για αυτό έχω κάποιες ελπίδες για εκεί. Οκ για το 4άρι... ναι χλωμό μεχρι πεθαμένο.
Αν κάτσει, αν δεν κάτσει... θα μεινω με το Samsung.
-
-
εσυ που εχεις iphone με μεταλλα να τα κοιτας αυτα
οι πλαστικουρες εχουν μικροτερη ακτινοβολια
-
ΕΕΠ μια ακόμα έρευνα που λέει πως τα κινητά είναι ακίνδυνα βγήκε πριν λίγο καιρό. Αλλά αυτές μικρή σημασία έχουν
-
ο,τι και να ειναι , δυστυχως δε θα παψουμε να τα χρησιμοποιουμε..
-
-
λήγει η σύνδεση και δε ξέρω τι να κάνω. έκπτωση αντί επιδότησης που το ποσό είναι γτπ ή καινούρια συσκευή ; επιδοτούν χάλια για iphone μάλιστα είμαι σε cosmote 40 τώρα και θέλω να πάω σε 45 είτε ίδια εταιρεία είτε vodafone
-
Κάνε αίτηση φορητότητας μπας και ανεβάσουν την προσφορά τους...
-
Μου ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός στην Cosmote και έφερε μαζί και 3 απανωτά εγκεφαλικά όταν είδα τα 400+Ε που μου ζητάνε.
Όντως τα έκανα τα τηλέφωνα οπότε είναι δικιά μου βλακεία αλλά εδώ και 2.5 χρόνια που έχω τη σύνδεση ο λογαριασμός μου δεν είχε περάσει ποτέ τα 40Ε.
Σε αντίστοιχη περίπτωση η Wind με είχε ειδοποιήσει πολύ πριν το ποσό φτάσει σε τέτοια ύψη.
Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία μήπως και μπορέσουμε να μειώσουμε τίποτα; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μου ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός στην Cosmote και έφερε μαζί και 3 απανωτά εγκεφαλικά όταν είδα τα 400+Ε που μου ζητάνε.
Όντως τα έκανα τα τηλέφωνα οπότε είναι δικιά μου βλακεία αλλά εδώ και 2.5 χρόνια που έχω τη σύνδεση ο λογαριασμός μου δεν είχε περάσει ποτέ τα 40Ε.
Σε αντίστοιχη περίπτωση η Wind με είχε ειδοποιήσει πολύ πριν το ποσό φτάσει σε τέτοια ύψη.
Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία μήπως και μπορέσουμε να μειώσουμε τίποτα;---> €€€€€€€€
-
Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία μήπως και μπορέσουμε να μειώσουμε τίποτα;Πως να μειώσεις; Αφού τα έκανες. Πήγαινε σε κατάστημα οτε/κοσμοτε και ζήτα διακανονισμό. Να τα πληρώσεις σε δόσεις δλδ.
-
Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία μήπως και μπορέσουμε να μειώσουμε τίποτα;θα μπορουσες να μειωσεις ενδεχομενως αν ηταν για data και το επαιζες ασχετος
σε ομιλια δε νομιζωαυτη τη στιγμη η μονη λυση ειναι ο διακανονισμος για δοσεις ..
αμα μιλας με γκομενα εχε 1500 λεπτα με καποιον τροπο, αλλιως κινδυνευεις
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πως να μειώσεις; Αφού τα έκανες. Πήγαινε σε κατάστημα οτε/κοσμοτε και ζήτα διακανονισμό. Να τα πληρώσεις σε δόσεις δλδ.
Όταν μπορούν κάθε βδομάδα να με ειδοποιούν για το ποια ταινία παίζει χωρίς ποτέ να το έχω ζητήσει θα περίμενα αντίστοιχη ειδοποίηση όταν ξεπερνάω το λογαριασμό τόσο πολύ από το συνηθισμένο. Όπως είχε κάνει η Wind ή όπως θα έκανε μια τράπεζα όταν βλέπει κάτι περίεργο στην πιστωτική. Ειδικά όταν επί 2.5 χρόνια ο λογαριασμός ίσα που έφτανε +5Ε από το πάγιο και αυτό επειδή πήγαινα για ταινίες στο village αφού μέχρι τώρα ποτέ δεν είχα χαλάσει πάνω από 1-2 ώρες από τα 1500 λεπτά.
Επειδή έχω ακούσει για εκπτώσεις σε τέτοιες περιπτώσεις είπα μήπως ξέρει κανείς κάτι.
Δε θα τους χαλάσει πάντως τώρα που θα γίνει Q το νούμερο.@Qsis
Έχω ήδη τα 1500 λεπτά.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]