-
Κάποιο σχόλιο για το LG990i; Σάμπαντι πληζ...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κάποιο σχόλιο για το LG990i; Σάμπαντι πληζ...για σένα;
δεν λέει κ πολλά...γενικώς τα κορεάτικα μόνο ποιοτική κάσα έχουν. Από λογισμικό...βράστα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κάποιο σχόλιο για το LG990i; Σάμπαντι πληζ...Για ρίξε μια ματιά εδώ να δεις διάφορες γνώμες
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3103048
Βασικά δε μου φαίνεται και κάτι ιδιαίτερο όμως.. Σε αυτή την κατηγορία αν δε θες smartphone ρίξε μια ματιά και σε κανα samsung.. Πάνω κάτω ίδια φιλοσοφία και interface..
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Εμένα όλα τα Νοκια που έχω αλλάξει μεχρι τώρα δουλεύουν ρολόι εκτός απο ένα, ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα. Αντιθέτως με sonyericsson αλλά και samsung επισκέφθηκα αρκετές φορές το service point και μάλιστα κάποια εκ αυτών ήταν ανεπισκεύαστα (πρόβλημα πλακέτας)
Μα, δεν έχω λόγους να μην σε πιστέψω...
Με την σειρά όμως καταθέτω την δική μου εμπειρία: μετριότατη ποιότητα κατασκευής και εν γένει πολλά προβλήματα με το bluetooth από το 6300. Ακόμη και χωρίς το bluetooth, με τα χίλια ζόρια ακουγόταν, ενώ τα ίδια, απλώς λιγότερο τραγικά έχουν να καταθέσουν κάμποσοι στην εταιρεία για τα 6300.Το πιο απροβλημάτιστο κινητό και αυτό που φαινόταν πιο σωστά δουλεμένο σε όλα του ήταν και παραμένει για μένα το Κ750i από όσα έχω δοκιμάσει... Για την εποχή του, ήταν χρόνια μπροστά.
Η ΝΟΚΙΑ πολύ φρου φρου κι αρώματα είναι και καλό θα ήταν να κοιτάξει λίγο να λύσει μερικά θεματάκια...
-
Είναι γεγονός πως αν σου κάτσουν μερικές 'στραβές', ξενερώνεις κάπως με καποια εταιρεία .. Μακάρι το 6600 σου να αποδειχθεί καλό, όχι πως έχω κάτι με τη nokia, αυτή τη στιγμή σαν κύριο κινητό έχω το samsung omnia.. Απλά επειδή έχω αλλάξει πάρα πολλά κινητά γι αυτό και το ανέφερα.. Για το Κ750 θα συμφωνήσω, ήταν μπροστά για την εποχή του και είχε πολύ καλή κάμερα για το segment του (κανένα nokia δε μπορούσε να το ανταγωνιστεί) . Το πρόβλημα του (όπως και στο Κ700 ) ήταν το joystick το οποίο μετά από καιρό χαλούσε.. Βέβαια εξαρτάται και από τη χρήση που του κάνεις (έχω κ510 του οποίου το Joystick δουλεύει όπως την πρώτη μέρα ! )
Πάντως είναι άλλη φάση τα smartphones, νιώθεις πιο ελεύθερος κυρίως λόγω της παραμετροποίησης που μπορείς να τους κάνεις.. Αλλά αν θες ενα κινητό για ομιλία sms ,μουσική, αντε και καμία φωτογραφία, τότε πιστεύω το 6600 θα σε ανταμείψει.. Βέβαια πολύ καλα λόγια ακούω για τον διάδοχο του παλιού σου κινητού, το Nokia 6303i. Έχει φοβερή μπαταρία και όπως φαίνεται και ποιότητα κατασκευής και ευκρίνεια οθόνης. Το αρνητικό του για μένα η υψηλή του ακτινοβολία
-
Τζάμπα θα το πάρω επειδή έκλεισε χρόνο η σύνδεση. Μπορώ να πάρω το Nokia 6303, Samsung S5600 και Sony Ericsson W595 και T715.
To W595 το έχω ήδη και σκεφτόμουν το LG επειδή είδα ότι έχει την καλύτερη κάμερα (5mp). Το Samsung τι λέει; Για το LG προβληματίστηκα επειδή άκουσα ότι βγάζει προβλήματα. -
H 40 δεν χακάρεται με τους παραδοσιακους τροπους. Αυτό γίνεται μεχρι την 31. Για την 40 θα πρέπει να το φλασάρεις και να περάσεις 'ετοιμη' σπασμένη ρομ.. Εχει στο myphone οδηγίεςδε το βλεπω και πολυ ευκολο...
εχουμε κανενα λινκ?δεχομαι και πμ
-
http://forum.dailymobile.se/index.php/t ... #msg168441
εδώ αναφέρει πως να το χακάρεις.. Εγώ έχω παλιό firmware και δεν έχω κάνει αυτό τον τρόπο γιατί το χάκαρα μεσω HelloOX..
Εναλλακτικά, μπορείς να 'υπογράφεις' κάθε εφαρμογή στο υπολογιστή πρίν την περάσεις. Για να γίνει αυτό πρέπει να κατεβάσεις το πρόγραμμα που θα στις υπογράφει.. Αυτό το πρόγραμμα θα το βρεις isign.imobile.com.cn όπου θα πρέπει να δώσεις το IMEI σου.
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost2627020 Εδώ κατεβάσεις τον οδηγό του stefanw595 για αναλυτικότατες πληροφορίες..
Προσωπικά θα έβαζα με cooked rom όπως σου αναφέρω στο πρώτο ποστ για να μην μπλέκεις με ΙΜΕΙ ,υπογραφές κλπ.. Το έκανε φίλος μου και δουλεύει μια χαρά..
Για Οποιαδήποτε βοήθεια/απορία ευχαρίστως να βοηθήσω.
-
έχω το samsung omnia i.μια φορά έγραψα στο forum από το κινητό αλλά στο ποστ μου εμφανίστηκαν κάτι παράξενα σύμβολα.τι μπορεί να φταίει?
-
http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,17251.msg168441.html#msg168441εδώ αναφέρει πως να το χακάρεις.. Εγώ έχω παλιό firmware και δεν έχω κάνει αυτό τον τρόπο γιατί το χάκαρα μεσω HelloOX..
Εναλλακτικά, μπορείς να 'υπογράφεις' κάθε εφαρμογή στο υπολογιστή πρίν την περάσεις. Για να γίνει αυτό πρέπει να κατεβάσεις το πρόγραμμα που θα στις υπογράφει.. Αυτό το πρόγραμμα θα το βρεις isign.imobile.com.cn όπου θα πρέπει να δώσεις το IMEI σου.
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost2627020 Εδώ κατεβάσεις τον οδηγό του stefanw595 για αναλυτικότατες πληροφορίες..
Προσωπικά θα έβαζα με cooked rom όπως σου αναφέρω στο πρώτο ποστ για να μην μπλέκεις με ΙΜΕΙ ,υπογραφές κλπ.. Το έκανε φίλος μου και δουλεύει μια χαρά..
Για Οποιαδήποτε βοήθεια/απορία ευχαρίστως να βοηθήσω.
ευχαριστω, θα το κοιταξω και θα επανελθω.
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
έχω το samsung omnia i.μια φορά έγραψα στο forum από το κινητό αλλά στο ποστ μου εμφανίστηκαν κάτι παράξενα σύμβολα.τι μπορεί να φταίει?Προφανώς κάτι τρέχει με την κωδικοποιήση των ελληνικών που έχει το κινητό σου και επομένως κάποια ασυμβατότητα με το φόρουμ. Κάνε μια αναζήτηση στις επιλογές στο κινητό σου, όταν είσαι στη συγγραφή κειμένου. Από ποιο browser το ανέβασες το μήνυμα. Από του κινητού ή κάποιον άλλον? Δοκίμασε και έναν δεύτερο για σιγουριά.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
έχω το samsung omnia i.μια φορά έγραψα στο forum από το κινητό αλλά στο ποστ μου εμφανίστηκαν κάτι παράξενα σύμβολα.τι μπορεί να φταίει?
Προφανώς κάτι τρέχει με την κωδικοποιήση των ελληνικών που έχει το κινητό σου και επομένως κάποια ασυμβατότητα με το φόρουμ. Κάνε μια αναζήτηση στις επιλογές στο κινητό σου, όταν είσαι στη συγγραφή κειμένου. Από ποιο browser το ανέβασες το μήνυμα. Από του κινητού ή κάποιον άλλον? Δοκίμασε και έναν δεύτερο για σιγουριά.
αυτό με την αναζήτηση στις επιλογές του κινητού μου όταν γράφω κείμενο,δεν το κατάλαβα,τι πρέπει να κάνω?όσο για τον browser χρησιμοποιώ τον skyfire,τον πέρασα εγώ το κινητό,oi default browsers του κινητού είναι οι opera και internet explorer.θα προσπαθήσω και μέσω αυτών να δω τι παίζει.
-
Ποιο ειναι το πιο φθηνο (ελλαδα) dual sim κινητο αυτην την στιγμη ; (επωνυμο)
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ποιο ειναι το πιο φθηνο (ελλαδα) dual sim κινητο αυτην την στιγμη ; (επωνυμο)http://www.skroutz.gr/s/246303/Samsung- ... hrase=3212
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
ebay is your (imaginary) friend
πέτυχα πριν λίγο αρκετά, εγώ έτσι πήρα ένα T68i όταν το δικό μου το πάτησα με το 304
δεν εχω βρει καινουργιο καινουργιο....ολα ειναι refubrished εκ κινας....
Εμένα υποτίθεται ότι είναι γνήσιο απο Αγγλία. Και εγώ το έψαχνα καιρό. Παντως μην φαντάζεσαι τίποτα ριζικές δουλειές. την πρόσοψη αλλάζουν κατά κύριο λόγο και μπαταρία. Οπότε το σημαντικό είναι να είναι γνήσια η πρόσοψη για να μην είναι καγκούρικο και φυσικά ει δυνατόν να είναι γνήσια και η μπαταρία και όχι κινέζικη. Θα μου έρθει και θα ενημερώσω για το θέμα. Άλλωστε δεν είναι τίποτα το λύσιμο στα παλιά Νοκια για να δω τη γνησιότητα η μη (κυρίως της πρόσοψης).
Πάντως μιας και βλέπω είμαστε αρκετοί οι αρχαιοκινητολάγνοι να σας εμπιστευτώ μια ωραία εμπειρία που είχα. Φοιτητής ακόμη (ολίγον αιώνιος αλλά δε βαριέσαι!) είχα πάρει ένα τέτοιο
με το οποίο συμπορεύτηκα 2 ολόκληρα χρόνια. Για ένα γκατζετάκια είναι πολλά αυτά τα χρόνια! Πραγματικά όμως το είχα καταβολευτεί αυτό το τηλέφωνο. Φυσικά, όχι σε κόκκινο οπως της φωτο, μη μας κρεμάσουν και κουδούνια στη σχολή! Ο καημός μου όμως ήταν αυτός εδώ :
αλλά εκείνη την εποχή ακόμα και το 8210 ήταν ήδη πανάκριβο οποτε φανταστειτε το 8850. Καποια στιγμη μετά απο ποοοολά χρόνια βρισκω σε μια αγγελια (μερικες φορες εχεις ραντεβου με καποια πραγματα ακομη και αν δεν τα ψάχνεις) ενα καλο 8850. Το παίρνω και αρχιζω μόνος ανακατασκευη (οπως ειπα και πιο πανω τα πιο παλια νοκια ηταν η χαρα του ερασιτεχνη ηλεκτρονικου. κυκλοφορουσαν αβερτα και τα service manual οπότε το λύσιμο ήταν σχεδόν αστείο.Με ένα τορξ εξαράκι τα διέλυες εις τα εξ ων συνετέθη. Τώρα ήθελα να λύσω τοΝ97 και οι κοπρίτες οι Φινλανδοί έχουν βάλει τορξ βίδες Νο 4. ΔΕΝ μπορώ να βρω κατσαβίδι πουθενά! Σε 4 μαγαζιά έχω πάει! ). Ψαξιμο για γνησια προσοψη, πορτακι, οθονη, ηχειάκι, πισω πορτακι, μπαταρια. Τα βρηκα ΟΛΑ γνησια (το πορτακι το ψάχνανε στα κεντρικα της Νοκια κανα μισάωρο ) το μοντάρω κάνω 1-2 κλήσεις και αισθανόμουν βασιλιάς. Τελικά όμως λυπήθηκα να το ταλαιπωρώ στην καθημερινότητα και το έβαλα σε ένα κουτάκι να το εχώ. Μου αρκούσε που το έκανα καινούριο!
Ίδια κολλήματα ίδιες εποχές (και οι 2 σπουδάζαμε απλά εγώ ήμουν στο γυμνάσιο )
Το πρώτο μου κινητό το 8210 σε μπλε, το κόκκινο είχε glossy υφή και μου την έδινε, ήταν και αυτό εξίσου ωραίο όμως!
Και για να θυμηθούμε μιας και το 8850 ήταν φυσικά η κορυφή για κάποιον που κοίταζε την 8 σειρά, το 8210 κόστιζε 182000 και το 8850 γύρω στις 250000! Εάν κάνω λάθος πείτε μου...Θα ανεβάσω φωτό από το 8210 μου που και εμένα είχε ελλατωματική οθόνη, μετά από 2 χρόνια άρχισε να χάνει την επαφή της και παρήγγειλα άλλη, από τότε του έχω αλλάξει 3 μπαταρίες μόνο και πάντα εκτελεί χρέος 2ου κινητού (βασικά ένα από αυτά που έχω της 8 σειράς, 8210,8850,8810,8910,8910i, όταν πέσουν οι τιμές θα ξανατσιμπίσω ένα τσιρόκο )
-
-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ποιο ειναι το πιο φθηνο (ελλαδα) dual sim κινητο αυτην την στιγμη ; (επωνυμο)
http://www.skroutz.gr/s/246303/Samsung- ... hrase=3212
Eυχαριστω !
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
spb shell αλλά σε ποιό κινητό είναι?
HTC HD
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
spb shell αλλά σε ποιά παντόφλα είναι?
HTC HD
fixed
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]