-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ρε δεν με νοιάζει. Εγώ το γουστάρω το κινητάκι. Θέλω αυτονομία, gps και καλή οθόνη αφής και να είναι Νοκια. Ολα αυτά μου δίδονται σε τιμή χαμηλή οπότε βουαλά.
Γεια σου ρε Σαββα... εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ
Τωρα μεταξυ μας... το πηρες για μηχανισμο πυροδοτησης εκρηκτικου μηχανισμου... ετσι δεν ειναι?
καμένος από Htc και diamond ...1 μήνα στο σέρβις με το που το πήρα. Αλλά ξέχασα κάνει κ φραπέ εκείνο έτσι;
τα χω συνηθίσει τα Νοκια και δεν την παλεύω με τα άλλα. Simple as that.
-
χθες περασα στο HD τα wm 6.5
φυσικα με μαγειρεμενη rom (Laurentius26 HD LEO_V4 (HTC Blackstone) Ultimate serie) -
επαιξα σημερα με HD2...
TA ΣΠΑΕΙ iphone like xperience στην αποκριση, στο αγγιγμα... και με την πληρη λειτουργικοτητα των WM!
I AM SOLD
-
ειναι οντως τρομερο.
εγω θα κοιταζα προς android πλευρα πλεον. Ειδικα της google. Εχει πολυ μελλον...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι οντως τρομερο.εγω θα κοιταζα προς android πλευρα πλεον. Ειδικα της google. Εχει πολυ μελλον...
δεν μου λεει κατι... Σαν να ακουω για τις διαφορες διανομες του Linux ειναι... Αμα δεν εχει απο πισω βαρβατη υποστηριξη, promotion, applications... να αποκτησει critical mass, δεν....
Στο μελλον να το δουμε... για τωρα και στο αμεσο μελλον θα ψηφισω HD2... και αν μαλιστα παρει και τα WM7 που λενε... ειναι σιγουρη επενδυση αν και λιγο παντοφλε!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ειναι οντως τρομερο.
εγω θα κοιταζα προς android πλευρα πλεον. Ειδικα της google. Εχει πολυ μελλον...
δεν μου λεει κατι... Σαν να ακουω για τις διαφορες διανομες του Linux ειναι... Αμα δεν εχει απο πισω βαρβατη υποστηριξη, promotion, applications... να αποκτησει critical mass, δεν....
Στο μελλον να το δουμε... για τωρα και στο αμεσο μελλον θα ψηφισω HD2... και αν μαλιστα παρει και τα WM7 που λενε... ειναι σιγουρη επενδυση αν και λιγο παντοφλε!
το android δεν ειναι ακομη στα επιπεδα που πρεπει. To nexus one με την εκδοση 2.1 ειναι πολυ κοντα στο να ειναι καλυτερο (αν δεν ειναι ηδη) απο wm και iphonoειδη... Ψαξτο λιγο να δεις.
το ονομα της google εγγυαται οτι θα τραβηξει κοσμο και θα εχει το support που πρεπει. To marketplace του παντως εχει περισσοτερες free εφαρμογες απο των wm . Kαι θα αυξηθουν με πολυ μεγαλο ρυθμο.
συστηνω υπομονη γιατι ερχεται και το iphone 4G σε κανα 4μηνο, HTC bravo και φυσικα το nexus.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εχει πολυ μελλον... -
corsair εχεις δικιο.
για μενα δεν ειναι παντοφλε ειναι το ιδανικο μεγεθος για να κανεις τα παντα.
ασε που τα εχει ΟΛΑ.λεπτο πολυ ποιοτικο με λειτρουργικο που αν παει στα 7 θα γινει χαμος με πληρη χαρακτηριστικα με μεγαλη ram και cpu...
ειλικρινα αν ΤΩΡΑ επρεπε να παρω καποιο κινητο ΑΥΤΟ θα αγοραζα...
το iPhone 4G μονο μπορει να με αποτρεψει ή νααααα με προτρεψει να το παρω... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε δεν με νοιάζει. Εγώ το γουστάρω το κινητάκι. Θέλω αυτονομία, gps και καλή οθόνη αφής και να είναι Νοκια. Ολα αυτά μου δίδονται σε τιμή χαμηλή οπότε βουαλά.Θα το χαρεις πολυ και θα σε βολεψει...
Εγω εχω το 5800 ουτε χαλασε ουτε σχισμη εχει που ειχαν αλλα...και δν εχει κολλησει και ποτε...Πολυ καλη αγορα στην τιμη που το πηρες...ΥΓ αυτο ειναι το νεο μοντελο του δικου μου?
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
corsair εχεις δικιο.για μενα δεν ειναι παντοφλε ειναι το ιδανικο μεγεθος για να κανεις τα παντα.
ασε που τα εχει ΟΛΑ.λεπτο πολυ ποιοτικο με λειτρουργικο που αν παει στα 7 θα γινει χαμος με πληρη χαρακτηριστικα με μεγαλη ram και cpu...
ειλικρινα αν ΤΩΡΑ επρεπε να παρω καποιο κινητο ΑΥΤΟ θα αγοραζα...
το iPhone 4G μονο μπορει να με αποτρεψει ή νααααα με προτρεψει να το παρω...Main disadvantages
* It's a pretty large phone * Poor sunlight legibility * 65K color limitation of display has color gradients banding * Card slot under the battery cover * Disappointing photo and video quality * No dedicated camera key and no lens cover * No DivX/XviD video support out-of-the-box * Preloaded CoPilot Live navigation software is a trial version * No secondary video-call camera * No voice dialing * No handwriting recognition * Dodgy web Flash support
@ thanix , όχι είναι 1 κατηγορία κάτω. Πρακτικά για μένα όχι.
-
ελτεο καλυτερη επιλογη ...μην ακους που σε κολλανε εδω...htc wm ειχα βαρεθει να κανω reset κτλ 2 φορες τη μερα...
symbian ευκολια και ηρεμια...και εγω τωρα αν αλλαξω απο νοκια μονο σε iphone θα παω και αυτο μονο για τα καραγκιοζιλικια που κανει...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ελτεο καλυτερη επιλογη ...μην ακους που σε κολλανε εδω...htc wm ειχα βαρεθει να κανω reset κτλ 2 φορες τη μερα...symbian ευκολια και ηρεμια...και εγω τωρα αν αλλαξω απο νοκια μονο σε iphone θα παω και αυτο μονο για τα καραγκιοζιλικια που κανει...
2 φορες τη μερα reset δεν εχω κανει ουτε με πειραματικες rom
τα 6.1 δε, ηταν τοσο σπαστικα σταθερα που απλα δεν του κανω reset
ναι για τον elteo που θελει να παιρνει τηλ και sms, οποιοδηποτε κινητο των 40€ ειναι αρκετο.
-
Παντως για να κανω τον δικηγορο του διαβολου ελτεο...
Αν το 2010 περιμενεις να κανεις και αλλα πραγματα απο το κινητο μονο εισαι πολυ πισω σαν γκατζετακιας... -
Σαββα, το 5630 το δωσες ;
Ενω συνεχιζεται η συζητηση, περιμενω προταση καλυτερου value for money σε σχεση με το 5230.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Main disadvantages
- It's a pretty large phone νομιζω το βλεπει κανεις προτου το παρει... και οταν θες απεικονιση πληροφοριας καλη, δεν γινεται αλλιως .-
- Poor sunlight legibility ενω τα αλλα κινητα δεν εχουν κανενα θεμα
- 65K color limitation of display has color gradients banding αν και δεν ειδα κατι επι αυτου
- Card slot under the battery cover and the problem is???
- Disappointing photo and video quality κινητό ειναι... και τεσπα, επικαλεισαι οτι τα αλλα ειναι καλα?
- No dedicated camera key and no lens cover see no problem here
- No DivX/XviD video support out-of-the-box σωστα, και τα Νοκια δεν υποστηριζουν ogg vorbis... πλακα μας κανεις Σαββα?
- Preloaded CoPilot Live navigation software is a trial version disadvantage ειναι που το εχει γενικως... οχι που ειναι trial!
- No secondary video-call camera αυτο ΝΑΙ... ειναι disadvantage εστω και αν το χρησιμοποιουμε σπανια
- No voice dialing παραλειψη, αλλα ενα install θελει μονο, τιποτε παραπανω
- No handwriting recognition που ουδεις χρησιμοποιει, και που επισης δεν γινεται να εχεις και capacitive και handwriting... σε αυτο το Hardware για την ωρα. Αναμενεται capacitive stylus
- Dodgy web Flash support δεν αντιλαμβανομαι πληρως...
εν τελει... πιαστηκες απο 5-10 τεμεκ αρνητικα που ουσιαστικα ειναι 2-3 και μαλιστα αμφιβολης σημασιας για πολλους χρηστες και την ιδια ωρα αγνοεις επιδεικτικα οτι μιλαμε για το ουσιαστικα δυνατοτερο, πληρεστερο κινητο με το καλυτερο λειτουργικο και ενα super front end...
Κατι Symbian ειναι αστειοτητες και κατι Android αρκετα μακρια ακομα για να φτασουν την συνολικη πληροτητα ενος HTC WM. Οι αιτιασεις του Thanix προφανως οφειλονται στο οτι ειναι noob... γιατι δεν γινεται εγω να ειμαι 3-4 βδομαδες χωρις restart και αυτος να εκανε καθε τρεις και λιγο....
-
Σιγα μην ειναι ... αρκετα μακρυα τα Android. Εχοντας ποιον χρηστη στο μυαλο ;
=========================================================
Nokia N900 plays Quake 3, uses a wireless PS3 controller
http://blog.gsmarena.com/nokia-n900-pla ... -time-yet/ -
Στο kaiser με την original 6 rom έκανα 1-2 restart την βδομάδα. Παπάρια μαντολες δηλαδή. Με την cooked 6.1 ποτέ, έκανα μόνος μου όταν ήθελα να κάνω κανένα βαρβάτο uninstall.
Στο diamond 2 με 6.5 ποτέ λόγω προβλήματος. Έκανα εγώ όταν πέρασα το netcf 3.5 για καλό και για κακό.
Εννοείται ότι όταν περνάμε στο κινητό ό,τι βρούμε πως θα κολλήσει.
Από κει και πέρα, το HD κ το HD2 ΟΣΟ καλά και να είναι, το μέγεθός τους για μένα είναι μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας. Αν ήμουν κοπέλα και είχα τσάντα (βαλίτσα δλδ ) μέσα με τα χίλια, γιαυτό έπεισα την γυναίκα να το πάρει.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Σιγα μην ειναι ... αρκετα μακρυα τα Android. Εχοντας ποιον χρηστη στο μυαλο ;=========================================================
Nokia N900 plays Quake 3, uses a wireless PS3 controller
http://blog.gsmarena.com/nokia-n900-pla ... -time-yet/ΑΡΚΕΤΑ ξαναλεω... ας αποκτησει πρωτα ενα σοβαρο application database... προσοχη... οχι applications του κωλου ala iPhone που το 80% ειναι βλακιουλες...
-
Το android βγαζει πιο ουσιαστικες εφαρμογες (/ αριθμο).
Η αναπτυξη ειναι γνωστη.
Αν το προβλημα του Android ειναι τα ... apps τοτε ειναι σε πολυ καλο δρομο. -
εγω εχω ξεπατωσει στο φλασαρισμα απο χθες το HD
εχω βαλει 3-4 rom και ψαχνω να δω ποια μου ταιριαζει καλυτερα. Εχω παντως την εντυπωση οτι τα 6,5 δεν ειναι τοσο ευχρηστα οσο τα 6,1
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]