-
Γιώργο όταν λες η κάμερα είναι κουκουρούκου τι εννοείς; Ζορίζεται το βράδυ ή ακόμα και μέρα πχ;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Το βίντεο δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, ελπίζω τουλάχιστον να μπορώ να του ρίξω τη ποιότητα για να τραβάει κανονικά.
Διάβασα κάπου οτι είναι 720p @15fps, ίσως όμως να ήταν μοντέλο προπαραγωγής.Edit,: Πήγα και το παρήγγειλα στη Wind της γειτονιάς μου. Δυστυχώς δεν το είχαν στην έκθεση για να το δω λίγο. Επίσης, όλα τους τα κινητά ήταν από αυτά τα ψεύτικα τα πλαστικά. Μπήκα μέσα στο μαγαζί, σημασία δε μου δώσανε. Τραγική αλυσίδα καταστημάτων.
Η σελίδα τους είναι επίσης τραγική, προσπαθούσα να βρω τα κοντινότερα καταστήματα στη περιοχή μου και κόλλαγε συνέχεια.
Αυτά είναι μερικά καταστήματα της Wind στη περιοχή Βύρωνα-Παγκράτι-Ν.Κόσμο-Δάφνη σε περίπτωση που ψάχνεται κανείς, στο google δε βρήκα κάποια λίστα:Βύρωνας: Χρυσοστόμου Σμύρνης 62 και άλλο ένα στο στρατόπεδο Σακέτα (Β; )
Παγκράτι: Φιλολάου 64
Παγκράτι: Υμηττού 76
Νέος Κόσμος: Κασομούλη 45 (μετρό Ν. Κόσμου)
Δάφνη: Κανάρη 55 (μετρό Δάφνης)
Αγ. Δημήτριος: Metro Mall (μετρό Αγ. Δημητρίου)
Αγ. Δημήτριος: Αγ. Δημητρίου 99
Αγ. Δημήτριος: Αγ. Δημητρίου 303.Ελπίζω να μου βγει καλό, έχω να πάρω κινητό 4 χρόνια και δε ξέρω τι να περιμένω.
Τώρα που το σκέφτομαι, είναι η πρώτη μου αγορά προϊόντος τεχνολογίας εδώ και 3-4 χρόνια (για μένα).Κάρτα microSDHC να πάρω class 6 ή αρκεί και η class 4;
-
Παω και γω τωρα να δω αν το φερανε στη γειτονια...Αν δεν το χουν ισως παρω κανενα αλλο
χεχεχε...το πηρα να δουμε τι λεφτα θα πιασει...
Με μια πρωτη ματια φαινεται μια χαρα. δλδ αυτα που θελω να κανω θα τα κανει μια χαρουλα. Επισης μυριζουν τα πλαστικα του αλλα με λιγη χρηση θα φυγυει. Επισης 2 χρονια εγγυηση εχει οτι και να συμβει ειμαστε οκ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιώργο όταν λες η κάμερα είναι κουκουρούκου τι εννοείς; Ζορίζεται το βράδυ ή ακόμα και μέρα πχ;Η ανάλυση είναι της πλάκας, και απ'ότι βλέπω έχει μικρό δυναμικό εύρος και έχει πρόβλημα στο να διαχειριστεί τα φωτεινά σημεία. Ορίστε μερικά δείγματα σε πλήρη ανάλυση:
http://img156.imageshack.us/img156/2569 ... 175103.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/8472 ... 174054.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/5275/i ... 174808.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/1830/i ... 174908.jpgΑνεβαίνει και βίντεο τώρα.
-
Οντως χάλι μαύρο.
-
Πωπω βιαστηκα..αλλα δεν πειραζει εχουμε φωτογραφικη μηχανη, για ωρα αναγκης καλη ειναι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οντως χάλι μαύρο.Αν εξαιρέσει κανείς την τελευταία οι υπόλοιπες μου φαίνονται νορμάλ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οντως χάλι μαύρο.
Αν εξαιρέσει κανείς την τελευταία οι υπόλοιπες μου φαίνονται νορμάλ.
+1.
Η τελευταία είναι λες και έσκασε flashbang στο cs. Το βίντεο μια χαρά μου φαίνεται, εγώ βέβαια δεν έχω καμία απαίτηση από φωτογραφική κινητού, έχω μείνει στο 2006 και το Ν91 δεν είχε και τις σούπερ δυνατότητες.
Ελπίζω να μου βγει καλό το κινητό.
Από θηκούλες/ ζελατίνες/ παπαρίτσες (απ'αυτούς έγινα ) τι προτείνει το φόρουμ; -
Μια χαρα φαινεται...γρηγορο ιντερνετ λιγο που το δοκιμασα, μια χαρα μιλας-ακους, μπαταρια και αυτη καλη (Δλδ τις 2 μερες δειχνει να τις εχει ανετα) και μεγαλη ωραια οθονη.
Το σπαστικο ειναι οτι δεν εχει τιποτα και πρεπει να τα κατεβασεις ολα αλλα λογικα αυτο ειναι των android πλεον. Ισως και η απουσια ραδιοφωνου για μερικους να ειναι αρνητικο, εμενα δεν με νοιαζει
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Το σπαστικο ειναι οτι δεν εχει τιποτα και πρεπει να τα κατεβασεις ολα αλλα λογικα αυτο ειναι των android πλεον.
καλυτερο σκετο android, παρα τα σκουπιδια που βαζουν οι διαφορες εταιρειες
ειναι σκετο και το φτιαχνεις οπως γουσταρεις
δεν εβαλαν ραδιο? μλκια αλλα απο καπου επρεπε να κοψουν κι αυτοι
αμα θες παντως μπορεις να ακους ραδιο απο το ιντερνετ (αν εχεις ιντερνετ βεβαια )
-
Το πήρα και εγώ, τώρα φορτίζει. Μου είπαν από το κατάστημα να το αφήσω να φορτίσει 8-9 ώρες για πρώτη φορά, να το κάνω; Τρώγομαι να το ανάψω . Έχει ανάψει το πράσινο φωτάκι φόρτισης εδώ και 5 ώρες περίπου..
Το handsfree αρκετά φτηνιάρικο, ακουστικά κόστους κάτω των 10 ευρώ.
Επίσης δεν έχει manual, μόνο ένα φυλλαδιάκι 'γρήγορης εκκίνησης'. Wtf?
Πολύ γρινιάζω μου φαίνεται .
Κατά τα άλλα πολύ όμορφο. Πάω τώρα προς το 'Περί συσκευών android' μπας και νοιώσω καθόλου. -
ναι ρε συ , αναψε το
αν θες να νιωθεις καλυτερα αναψε το και αστο στη πριζα
ΥΓ βιβλιαρακια γενικα δεν παιζουν πλεον... ισως εχει κανα pdf στην sd οπως το zte
ΥΓ2 ευκολο ειναι δε θες οδηγιες, μεχρι και η αδερφη μου μπορει και το χρησιμοποιει3 πραγματα να θυμασαι:
αν χαθεις πατα το home να βγεις κεντρικη οθονη , ή το πισω οσες φορες χρειαστει
οταν θες επιπλεον επιλογες πατα το κουμπι των επιλογων (το 2ο σε σενα)
αν θες να κανεις κατι με κατι κρατα το χερι σου πατημενο πανω του και θα σου βγουν επιλογες -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το πήρα και εγώ, τώρα φορτίζει. Μου είπαν από το κατάστημα να το αφήσω να φορτίσει 8-9 ώρες για πρώτη φορά, να το κάνω;ακομα κυκλοφορει αυτο ;
τεσπα, οχι μην το κανεις. http://en.wikipedia.org/wiki/Memory_effectΜε γεια ρε παντως εγω δεν πιστευω οτι πεθανε το Ν91 σου
-
Ακόμα λένε τον μύθο για την φόρτιση μακράς διαρκείας; θα μου πεις εδώ σε κάποιον είπανε ότι οι δωρεάν χάρτες που δίνουν τα googlemaps
Sent front my Desire using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακόμα λένε τον μύθο για την φόρτιση μακράς διαρκείας; θα μου πεις εδώ σε κάποιον είπανε ότι οι δωρεάν χάρτες που δίνουν τα googlemapsSent front my Desire using smoke signals.
Και σε μένα το είπαν, δεν το τήρησα, αλλά όλα είναι μια χαρά... Τέσπα...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Με γεια ρε παντως εγω δεν πιστευω οτι πεθανε το Ν91 σου
+1000000
-
Εχω ακουσει ομως και πωλητρια να λεει 'το κινητο εχει μπαταρια, χρησιμοποιησε το και οταν τελειωσει φορτισε το' χεχε
-
Εχω ακουσει ομως και πωλητρια να λεει 'το κινητο εχει μπαταρια, χρησιμοποιησε το και οταν τελειωσει φορτισε το' χεχε -
υπαρχουν ακομη ανθρωποι που ρωτανε πωλητες για τους πουν για πραγματα που δεν εχουν την παραμικρη ιδεα?
-
Εχω ακουσει ομως και πωλητρια να λεει 'το κινητο εχει μπαταρια, χρησιμοποιησε το και οταν τελειωσει φορτισε το' χεχεΙσχύει. Κανονικά πρέπει να σου λένε να κανείς μερικούς πλήρεις κύκλους ώστε να γίνει το calibration της μπαταρίας.
Sent front my Desire using smoke signals.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]