-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Προσωπικά περιμένω το asus transformer. Αν είναι καλο θα αποχαιρετισω το iPad.
Συγνώμη αν η ερώτηση μου είναι χαζή...Είχες αγοράσει iPhone παλιότερα αρά ξέρεις πως δουλεύει το σύστημα και τώρα αγόρασες iPad2 και παραπονιέσαι για τα ίδια πράγματα;
Δεν παραπονιεμαι.
Το iPad το πήρα απλά για να μπαίνω internet και είναι πολυ καλο σε αυτο. Απλά έδωσα ένα παράδειγμα για να ξέρουν οι υπόλοιποι για τι μιλάμε.
Ίσα ίσα κάνει περισσότερα απο ότι περίμενα.
Το ότι σκέφτομαι να το αλλάξω δε σημαίνει ότι δεν είμαι ικανοποιημένος απλά θέλω να δω και ένα android tablet και μιας και δεν έχω λεφτά να αγοράσω και ένα τέτοιο θα την πληρώσει το iPad.Α ΟΚ τότε δεν θα διαφωνήσω μαζί σου
-
Δοκίμασες να βγάλεις κάρτα μνήμης και να δοκιμάσεις να το ενεργοποιήσεις χωρίς αυτή? Μισό να ψάξω μήπως βρω κάτι.
-
μην αγχώνεσαι, φύγε για το μαγαζί ΑΜΕΣΑ να σου γίνει επιτοπου αλλαγή ως DOA (Dead On Arrival)
-
Ισως το πιο ευκολο που μπορεις να κανεις ειναι να το βαλεις στο κουτι και να το πας πισω...
-
Δώσε μου λίγο χρόνο και θα σου πω. Μην αγχώνεσαι, δεν είναι τίποτα. Απλά δεν θυμάμαι τι κάνεις.
-
Δοκίμασε αυτό: με κλειστή τη συσκευή πατώντας το «Πλήκτρο μείωσης έντασης ήχου», το «Πλήκτρο της κάμερας», το «Πλήκτρο του Μενού» και ταυτόχρονα εκκινώντας τη συσκευή χωρίς να αφεθούν τα πλήκτρα μέχρις ότου εμφανιστεί το λογότυπο της Nokia.
-
The 'three finger' reset should be used only as a last resort if the device cannot be booted up in any other way. If successful, the device can be used after the reset but some of the applications are missing. To restore the missing applications and settings, you can try the following:
Select Menu > Applications > SW Update and install any updates that are available. If Ovi Store application is successfully restored, connect to Ovi Store to search and install the missing applications. Check also for any application updates available via Ovi Suite (plug in your device to Ovi Suite PC and go to Software Updates menu in Ovi Suite). If any device backup is available, try restoring the data from the backup.
If the device cannot be properly restored, take it to a Nokia Care point for reflashing to get the original applications back in the device.
Αυτο βρηκα και γω...
-
Οχι, κόλλησε το κινητό. Βγάλε την μπαταρία και ξαναδοκίμασε αργότερα σε μερικές ώρες. Το καλύτερο που έχεις ν κάνεις είναι να το πας πίσω αύριο. Θα στο αλλάξουν αμέσως γιατί μπορεί απλά να έπεσες σε ελαττωματική συσκευή ή να το πας σε Nokia Care.
-
Οχι. Εχουν παρατηρηθεί ελάχιστα περιστατικά οπού το κινητό κολλάει. Το γνωρίζουν γι αυτό και θα στο αλλάξουν. Μπορείς και να το flashαρεις αλλά εκεί πάμε σε άλλα χωράφια.
Κάνε αυτό που σου είπα με την μπαταρία. Δοκίμασε μετα απο 2-3 ώρες να το ανοίξεις χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα και χωρίς sim. Επίσης κράτα το κουμπί ενεργοποίησης πατημένο για 10 δευτερόλεπτα. -
Το φλασάρισμα περιέχει 'ειδικό' πρόγραμμα. Αστο δεν αξίζει.
Αφου σου παρουσίασε προβλημα πήγαινέ το πίσω. Εκτός και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό και άμα είναι να το παλέψουμε. -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
επειδη κααθομαι τωρα και δοκιμαζω διαφορα,ακουστε τι γινεται.το κινητο οταν το συνδεω με το usb στον η/υ δε μου βγαινει καμια ειδοποιηση στην οθονη του pc.αλλα μολις το βαλω και με το φορτιστη στην πριζα τοτε ο η/υ μου το αναγνωριζει!Μήπως απλά δεν του φτάνει το ρεύμα που μπορεί να δώσει το USB;
-
Μπα απλά μάλλον επειδή τροφοδοτείται με ρεύμα γίνεται αυτό.
Μηπως να το άφηνες να φορτίσει για λίγο μπας και δεν έχει ρεύμα η μπαταρία?
Πάντως να ξέρετε δεν χρειάζεται να περιμένουμε να βάλουμε το κινητό στην πρίζα για να το ενεργοποιήσουμε. Μόλις το πάρουμε στα χέρια μας βάζουμε σιμ και μπαταρία και το ενεργοποιούμε. Το φορτίζουμε μόλις πέσει η μπαταρία.ΥΓ: Γράφαμε ταυτόχρονα. Το κινητό έγινε 'τούβλο' και να ανοίξει ξανά είναι λίγες οι πιθανότητες. Θέλει ειδική διαδικασία.
-
Σ αυτο υπαρχει το συνδρομο των παλιοτερων χρονων που οταν αγοραζαμε κινητο το βαζαμε να φορτιζει για καμια μερα και μετα το χρησιμοποιουσαμε...
-
Αστο να φορτίζει αλλά χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα !!!
-
Οχι απλά όποτε δοκιμάζεις να το ανοίξεις δοκίμαζε χωρίς κάρτα μνήμης. Σε αυτό βέβαια μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.
-
amazing κατ' αρχάς καλορίζικο! Δυστηχώς έπεσες στην περίπτωση( ) οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα της Nokia...μεγάλη ξενέρα πάντως κινητό του κουτιού να είναι ''νεκρό''...
-
Είναι λίγο περίεργος ο τρόπος που τα ονομάζουν...Εγώ έχω το C5-03...
Το C6 είναι αυτό
Το C6-01 είναι αυτό
-
Οτι είναι αυτό που πήρες και μάλλον 3η έκδοση (?). Δηλαδή κάτι άλλαξαν απ' τις πρώτες παρτίδες.
Τι σε νοιάζει όμως? Ονομασία είναι. -
Zizi τον κοροιδευεις τον amazing? Πας και του λες καλοριζικο ενω εδω και 3 ωρες το κινητο του ειναι ψοφιο;;;;
-
Δεν τον κοροϊδεύει, μπορεί κάλλιστα να το φυτέψει εφόσον είναι ψόφιο->καλο-ρίζικο.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]