-
Η αλήθεια είναι ότι η εποχή που κάποια Ν73 που κολλούσαν σαν τρελά πέρασε...Και όλα τα παραπάνω με τον ARM11, που είναι 6 χρονών επεξεργαστής!Ουτε ARM Cortex ούτε τίποτα...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
καλα ναι νοκια μια ζωη για την ποιοτητα τους. Λενε διαφοροι για το symbian οτι πεθανε κλπ..http://www.youtube.com/watch?v=ru9gBlHXRrA
κ εχει 74 !!!!!!! εφαρμογες ανοιχτες κ δεν κολλαει...τι αλλο να πουμε...Ουαού! Δηλαδή τρέχει ταυτόχρονα όλες τις εφαρμογές που υπάρχουν σε Symbian;
BTW, δεν λένε διάφοροι' οτι το Symbian πέθανε, η Nokia το εγκατέλειψε. Θα έγραφες εσύ σήμερα κώδικα για πλατφόρμα που τεκμηριωμένα δεν έχει μέλλον; Θα αγόραζες σήμερα τέτοιο hardware;
-
-
egobrain πολύ ωραίο βίντεο!
Εδώ μπορείτε να παίξετε με συσκευές της Nokia...
http://apu.ndhub.net/devices -
qsis δεν υποστηριζω κανενα symbian . Λογικοι να ειμαστε κινητο τηλ. θελω να μην σπαει να μην χαλαει να μπαινω κ κανα ιντερνετ αντε να βλεπω κ κανα email. 2 εφαρμογες εχω ολες κ ολες γτ αυτες με ενδιαφερουν . Η μια μαλιστα ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ το sports tracker . Βtw , ναι οντως η nokia πηγε να το εγκαταλειψει (δεν πιστευω οτι θα το κανει τελικα) ηδη βγαζει 40 νεες συσκευες οπου οι περισσοτερες θα τρεχουν symbian. Παντως εχουμε χασει ολη την μπαλα νομιζω , oλοι τρεχουν σαν τρελοι προς iphone κλπ . κ ακους κατι κουλα ...τυπου η μπαταρια κραταει ΜΟΝΟ μια μερα , bluetooth κλειδωμενο , κ το κορυφαιο δεν εχει σημα ...Ε για ποιο λογο να μην παω σε κατι πιο απλο που εμενα τουλαχιστον με καλυπτει???
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
qsis δεν υποστηριζω κανενα symbian . Λογικοι να ειμαστε κινητο τηλ. θελω να μην σπαει να μην χαλαει να μπαινω κ κανα ιντερνετ αντε να βλεπω κ κανα email. 2 εφαρμογες εχω ολες κ ολες γτ αυτες με ενδιαφερουν . Η μια μαλιστα ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ το sports tracker . Παντως εχουμε χασει ολη την μπαλα νομιζω , oλοι τρεχουν σαν τρελοι προς iphone κλπ . κ ακους κατι κουλα ...τυπου η μπαταρια κραταει ΜΟΝΟ μια μερα , bluetooth κλειδωμενο , κ το κορυφαιο δεν εχει σημα ...Ε για ποιο λογο να μην παω σε κατι πιο απλο που εμενα τουλαχιστον με καλυπτει???+1000 Το Sports Tracker που το βρήκες; Σε ποιο κινητό το τρέχεις;
Βtw , ναι οντως η nokia πηγε να το εγκαταλειψει (δεν πιστευω οτι θα το κανει τελικα) ηδη βγαζει 40 νεες συσκευες οπου οι περισσοτερες θα τρεχουν symbian.
Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο...Συνεχείς ενημερώσεις με νέες εφαρμογες ακόμη και στο Series 40 Ovi Store κτλ. ...
-
To sports tracker απο οvi store κ μαλιστα τσαμπε... Στο nokia e5 to εχω , ειμαι σιγουρος οτι το χει κ για το c5 -03.
-
Θενξ!
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
qsis δεν υποστηριζω κανενα symbian . Λογικοι να ειμαστε κινητο τηλ. θελω να μην σπαει να μην χαλαει να μπαινω κ κανα ιντερνετ αντε να βλεπω κ κανα email. 2 εφαρμογες εχω ολες κ ολες γτ αυτες με ενδιαφερουν . Η μια μαλιστα ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ το sports tracker . Βtw , ναι οντως η nokia πηγε να το εγκαταλειψει (δεν πιστευω οτι θα το κανει τελικα) ηδη βγαζει 40 νεες συσκευες οπου οι περισσοτερες θα τρεχουν symbian. Παντως εχουμε χασει ολη την μπαλα νομιζω , oλοι τρεχουν σαν τρελοι προς iphone κλπ . κ ακους κατι κουλα ...τυπου η μπαταρια κραταει ΜΟΝΟ μια μερα , bluetooth κλειδωμενο , κ το κορυφαιο δεν εχει σημα ...Ε για ποιο λογο να μην παω σε κατι πιο απλο που εμενα τουλαχιστον με καλυπτει???Καλα εγω δεν ειμαι του iphone , android εχω και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος
Και η μπαταρια μου κραταει 2 μερες
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Eγώ έχω να πώ πως όσα διάβασα ήταν υπερβολές και για το symbian και για τα υπόλοιπα
-
Eσύ είσαι γιουσουφάκι, δεν ξες από αυτά
-
ελεος
-
Στο 5230 στη διαδικασία ανβάθμισης του λογισμικού με πετάει συνέχεια η εφαρμογή με την αιτιολογία ότι δεν βλέπει μέσω usb το τηλ.
Τι μπορεί να συμβαίνει?
Πέταμα και SE? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Στο 5230 στη διαδικασία ανβάθμισης του λογισμικού με πετάει συνέχεια η εφαρμογή με την αιτιολογία ότι δεν βλέπει μέσω usb το τηλ.
Τι μπορεί να συμβαίνει?
Πέταμα και SE?nai petama kai allagh apo ton koufo ston tyflo
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι μπορεί να συμβαίνει?
Πέταμα και SE?λαθος id κατεβασες..
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Κουκλί...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πέταμα και SE?ΥΓ: Γιατι ομως πεταμα; Ουτε στην ανακυκλωση δεν το παιρνουν;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι μπορεί να συμβαίνει?
Πέταμα και SE?Δώσ' το μου να το 'χω για δεύτερο...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Τι μπορεί να συμβαίνει?
Πέταμα και SE?λαθος id κατεβασες..
Δηλ?
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Κουκλί...
elteo, 2ο account ;;
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]