-
Κε Χρήστο,
μιλάμε για κατάσταση τελείως εκτός ορίων. Σε όλους μας (;) που ασχολούμαστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,θα έχει τύχη κατι παρόμοιο. Δε προλαβαίνεις όχι να τον σταματήσεις αλλά να θυμηθείς αν έχεις ή όχι διαθήκη. Δε συμφωνώ και εγώ με το πρωινάδικο στυλ και για αυτό επιμένω για επώνυμα και χωρίς υπονοούμενα. Καθαρά και ξάστερα.
Η άποψη μου είναι ότι και εδώ θα έπρεπε να υπάρχει η παρέμβαση ενος δυνατου ΣΟΑΑ . Καλός ή κακός όλα άυτά συμβαίνουν γιατί κάτι δε λειτουργή σωστά. -
Καλο θα ειναι ολοι αυτοι που δεν ξερουν να πανε σπιτι τους πρωτα να μαθουν τον δρομο και μετα να γραφουν στο forum για επικινδυνες δοκιμες και τετοιες μαλ.....ες!
Οι Ελληνικοι αγωνες ομως εχουν φτασει δυστυχως σε αυτο το επιπεδο και ειναι πραγματικα κριμα γτ τι να δει φιλε μου ο θεατης, τον ασχετο που δεν ξερει καν που να πατησει και που να στριψει?,κοιταξτε λοιπον ολοι εσεις οι ξυπνιοι που οσα δεν φτανει η αλεπου........να ξεκουλαθειτε και αστε αυτους με τα 5 γραμματα να κανουν δοκιμες γτ αυτους παει να δει ο κοσμος και οχι τα χαλια σας! -
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
...να ξεκουλαθειτε και αστε αυτους με τα 5 γραμματα να κανουν δοκιμες γτ αυτους παει να δει ο κοσμος και οχι τα χαλια σας!Ναι ρε, καλά σας λέει, άστε τους να κάνουν δοκιμές όπως γουστάρουν και να σκωτόσουν και κανένα δεν έγινε τίποτα, όσοι γλυτώσουν θα πάνε να τους δουν και θα γουστάρουν...
...ε ρε πόσους έχει αυτός ο τόπος... -
Το θεμα ειναι ρε λαγε οτι ολα τα ατυχηματα στις δοκιμες τα κανουν αυτοι οι ασχετοι που αναφερομουν γτ δεν εχουν καμμια επαφη με το αθλημα,παιδια playstation σπιτι σας να μην σας κοροιδευει και ο κοσμος με αυτα που κανετε,εκει θα κανετε οσα περασματα θελετε!Ρε δεν πατε να παιξετε με τις κουκλες σας λες εγω καλυτερα!
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...να ξεκουλαθειτε και αστε αυτους με τα 5 γραμματα να κανουν δοκιμες γτ αυτους παει να δει ο κοσμος και οχι τα χαλια σας!
Ναι ρε, καλά σας λέει, άστε τους να κάνουν δοκιμές όπως γουστάρουν και να σκωτόσουν και κανένα δεν έγινε τίποτα, όσοι γλυτώσουν θα πάνε να τους δουν και θα γουστάρουν...
...ε ρε πόσους έχει αυτός ο τόπος...+1000.000
-
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
Το θεμα ειναι ρε λαγε οτι ολα τα ατυχηματα στις δοκιμες τα κανουν αυτοι οι ασχετοι που αναφερομουν γτ δεν εχουν καμμια επαφη με το αθλημα,παιδια playstation σπιτι σας να μην σας κοροιδευει και ο κοσμος με αυτα που κανετε,εκει θα κανετε οσα περασματα θελετε!Ρε δεν πατε να παιξετε με τις κουκλες σας λες εγω καλυτερα!εεεε κάτσε και εσύ σπίτι σου να βλέπεις playstation
-
Πραγματικά το φόρουμ είναι υπόχρεο στον kai43 που γράφτηκε πρίν απο 1 ώρα σε αυτό για να κάνει αυτή την συγκλονιστική τοποθέτηση και να μας βάλει όλους στην θέση μας.....
-
*Ο χρήστης *CRN.gr ** έγραψε:
Το θεμα ειναι ρε λαγε οτι ολα τα ατυχηματα στις δοκιμες τα κανουν αυτοι οι ασχετοι που αναφερομουν γτ δεν εχουν καμμια επαφη με το αθλημα,παιδια playstation σπιτι σας να μην σας κοροιδευει και ο κοσμος με αυτα που κανετε,εκει θα κανετε οσα περασματα θελετε!Ρε δεν πατε να παιξετε με τις κουκλες σας λες εγω καλυτερα!
φίλε kai43,
καταρχήν καλώς όρισες στο forum και στην παρέα μας,οι τοποθετήσεις σου, είναι ευπρόσδεκτες, αλλά μου κάνει εντύπωση πως ήδη προχώρησες σε χαρακτηρισμούς συνομιλητή σου... (πιθανόν βέβαια επειδή ίσως προκλήθηκες...)
Επι της ουσίας τώρα, στις αναγνωρίσεις των ειδικών, όλοι οι αγωνιζόμενοι 'σχετικοί και άσχετοι' πρέπει να πηγαίνουν συμφωνα με τον Κ.Ο.Κ., όχι μόνο επειδή προβλέπεται απο τον Κανονισμό και κινδυνεύουν να 'τσιμπήσουν 5 λεπτουδάκια' στο άψε σβήσε, αλλά επειδή δεν αντισταθμίζεται καμία ανθρώπινη ζωή με ένα 'τέλειο' πέρασμα από την ειδική το Σάββατο το πρωί ...
βέβαια συμφωνώ με τον υπαινιγμό σου, ότι θα ήταν χρήσιμο για την βελτίωση του θεάματος,
να μπορούσε κάποιος που έχει τον χρόνο και την διάθεση να κάνει πραγματικές δοκιμές ... (προς το παρόν όμως αυτό είναι ουτοπικό) -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...να ξεκουλαθειτε και αστε αυτους με τα 5 γραμματα να κανουν δοκιμες γτ αυτους παει να δει ο κοσμος και οχι τα χαλια σας!
Ναι ρε, καλά σας λέει, άστε τους να κάνουν δοκιμές όπως γουστάρουν και να σκωτόσουν και κανένα δεν έγινε τίποτα, όσοι γλυτώσουν θα πάνε να τους δουν και θα γουστάρουν...
...ε ρε πόσους έχει αυτός ο τόπος...Σωστος.
Το θεμα ειναι οτι εαν εισαι γνωστος και κολλητος????παντα εχεις ρουφιανους και την σκαπουλαρης χωρις γραντζουνια.
Και μεθαυριο καποιον θα τιμωρησουν ,βεβαια οχι κολλητο τους γιατι πως θα πιουνε καφε παρεα,αλλα καποιον απο μακρια για να εχουν να λενε οπως πριν 4-5 χρονια σε ενα παλλαδιο παλι.ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ...δεν χρειαζεται να σκοτωσετε κοσμο,εχετε αποδειξει οτι εισαστε γρηγοροι?????????Αυτο ομως δεν σας κανει ΚΥΡΙΟΥΣ. -
Ο χρήστης nikors έγραψε:
κι αυτο, ειναι κατι σαν αυτα που θα δειτε στην Ψαθα μεθαυριο ...... http://www.youtube.com/watch?v=OcEe8eC1E4Q αρκει να βρειτε το σωστο μερος
Που ειναι αυτο και δεν το γραψαμε????
Μαλλον δεν πηγαιναμε αρκετα γρηγορα και δεν πηδηξαμε
Ε δεν μπορει να πηδαμε κι ολοι ..........
Εκει θα δουμε και θα απολασουμε καποιους ... με 5 γραμματα , κανεναν kai (της αυτης ιδεολογιας), κανεναν ameglioπουλο και μερικους ακομα ...........που ισως και να διαφωνουν καθετα με την τακτικη αερα φαδερ με ανοικτο το δρομο δοκιμων ..........
υ.γ. Ο αλλος με τα 6 γραμματα που εκανε τα πολυνεκρα πριν μερικα χρονια φιλε μου kai43 δεν ηταν απ'τους των αγωνων ...... μην τα πηδαμε ολα ........ γιατι θα ειναι δυσκολο να ξαναβρουμε ειδικες στην Αττικη , τουλαχιστον ...
Αλλο το πολλες δοκιμες για καταγραφη στις λεπτομερειες που κανουν την διαφορα σε ρυθμους λογικους .... κι αλλο gamate γιατι χανομαστε , απ'το ξυλο που θα φαμε απο οδηγους ... που χωρις υπερβολες στις δοκιμες ......... τοπιασες το υπονοου ......ηρεμααααα .......
-
Φιλοι μου, εχει μεγαλη διαφορα το γρηγορα με το επικινδυνα.Καλο λοιπον θαναι να αφησουμε αυτους που διοργανωνουν να κρινουν και αποφασιζουν για το αν καποιος πηγαινει γρηγορα και πρεπει να τιμωρηθει και οχι να κανουν τους καλους ρουφιανους!Παιδια ολοι ψαχνετε να βρειτε δικαιολογια για το ποσο σιγα πατε κατα βαθος και παντα αυτος που παει γρηγορα ειναι αυτος που εκανε πολλες και επικινδυνες δοκιμες κατα την κριση σας,λαθος κανετε λοιπον,παψτε να κανετε τις γκομενες και πατηστε το γκαζι!Δεν ειμαι υπερ στο να κανουμε καγκουριες αλλα ειστε υπερβολικοι και ειστε με ανθρωπους που οι περισσοτεροι απο εσας θα θελατε να εχετε την τυχη τους και την ικανοτητα τους!Φιλακια!
-
Καλά σας τα λέει ρε το παλικάρι ( )
...πατήστε το γκάζι κότες...
...ο Αμαξόπουλος να τα ακούει αυτά που τον στέλνουμε στην Ιταλία και πάει και κάνει ένα - δυο περάσματα στις αναγνωρίσεις οδηγώντας σαν την θεία μου την Κούλα, ο κουλος,
...αντί να πάει να ξεσκιστεί στις δοκιμές και να πάρει φαλάγγι όλη την Ιταλία
...καλά τα λές εσύ ρε kai43 αλλά που μυαλό οι γρόθοι εδώ μέσα να σε καταλάβουνε...
...άντε, σβήσε τώρα, κλείσε και το pc και καληνύχτα -
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
Φιλοι μου, εχει μεγαλη διαφορα το γρηγορα με το επικινδυνα.Καλο λοιπον θαναι να αφησουμε αυτους που διοργανωνουν να κρινουν και αποφασιζουν για το αν καποιος πηγαινει γρηγορα και πρεπει να τιμωρηθει και οχι να κανουν τους καλους ρουφιανους!Παιδια ολοι ψαχνετε να βρειτε δικαιολογια για το ποσο σιγα πατε κατα βαθος και παντα αυτος που παει γρηγορα ειναι αυτος που εκανε πολλες και επικινδυνες δοκιμες κατα την κριση σας,λαθος κανετε λοιπον,παψτε να κανετε τις γκομενες και πατηστε το γκαζι!Δεν ειμαι υπερ στο να κανουμε καγκουριες αλλα ειστε υπερβολικοι και ειστε με ανθρωπους που οι περισσοτεροι απο εσας θα θελατε να εχετε την τυχη τους και την ικανοτητα τους!Φιλακια!'Η προσπαθείς εσκεμμένα να εκνευρίσεις τους εδώ συνομιλητές σου υποβιβάζοντας τους ή πραγματικά έχεις από τις πιο ασόβαρες (βλακώδεις θα έλεγα) θεωρίες που έχω διαβάσει στο φόρουμ τόσα χρόνια
-
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
Φιλοι μου, εχει μεγαλη διαφορα το γρηγορα με το επικινδυνα.Καλο λοιπον θαναι **να αφησουμε αυτους που διοργανωνουν να κρινουν και αποφασιζουν **για το αν καποιος πηγαινει γρηγορα και πρεπει να τιμωρηθει!Αυτο , δεν ειναι οτι καλυτερο σε προταση φιλε μας kai43 !
Aπ'την μια τους λες να μην γινουν ρουφιανοι .....κι απ'την αλλη τους προτρεπεις , να γινουν γλυφτες των οργανωτων που κρινουν και αποφασιζουν κατα το δοκουν !
Αστο αγορι μου , αρκετα το κουρασαμε το θεμα , το φιλαρακι σου , εκανε το περασμα της αρκουδας προχτες και με παρουσια ανθρωπου της λεσχης , τελος !
Τα υπολοιπα πρεπει να γινοντε οπως εχουμε γραψει απειρες φορες εδω μεσα ,σε διαφορες σελιδες , κι αν θα διαβασεις , ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνησεις !
-
να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη, όλοι εμείς οι αργοί - πλην νομοταγείς και σεβόμενοι τους συναθλητές μας και συνανθρώπους μας που βρισκόμασταν στα βουνά το Σάββατο και παρενοχλούσαμε τον 'ΚΥΡΙΟ' και τους 'γρήγορους' φίλους του.... συγνώμη και πάλι, δεν θα το ξανακάνουμε.....
υγ. μήπως να μην τρέχουμε κιόλας στους αγώνες, τον ενοχλεί και αυτό??
-
[quote='makism14']να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη, όλοι εμείς οι αργοί - πλην νομοταγείς και σεβόμενοι τους συναθλητές μας και συνανθρώπους μας που βρισκόμασταν στα βουνά το Σάββατο και παρενοχλούσαμε τον 'ΚΥΡΙΟ' και τους 'γρήγορους' φίλους του.... συγνώμη και πάλι, δεν θα το ξανακάνουμε.....
υγ. μήπως να μην τρέχουμε κιόλας στους αγώνες, τον ενοχλεί και αυτό??[/quote
Μα δεν τρεχετε,νομιζετε οτι τρεχετε!και ναι ρε φιλε με ενοχλειτε γιατι περιμενω να δω κανενα περασμα της προκοπης σαν θεατης και εγω και βλεπω τα χαλια σας! -
Αγαπητέ kai43
Αν κάποιος φτάνει στο σημείο να θέτει το 'ταχύς οδηγός' πάνω από το 'σκεπτόμενος άνθρωπος' ή το 'υπεύθυνος πολίτης' τότε... (θα αφήσω εσένα να τον χαρακτηρίσεις).Υ.Γ. Καλό θα είναι να μην καβαλάμε καλάμια. Ουδέποτε πήγα ως θεατής ούτε και γνωρίζω κανέναν από τον περίγυρό μου που να πήγε ως θεατής για το συγκεκριμένο οδηγό. Μπορεί να κάνει καταπληκτικούς χρόνους αλλά τα περάσματά του ήταν πάντα αντιθεαματικά και αδιάφορα. Ακόμα και τότε που έκανε υπερχρόνους με την μπανιέρα.
-
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη, όλοι εμείς οι αργοί - πλην νομοταγείς και σεβόμενοι τους συναθλητές μας και συνανθρώπους μας που βρισκόμασταν στα βουνά το Σάββατο και παρενοχλούσαμε τον 'ΚΥΡΙΟ' και τους 'γρήγορους' φίλους του.... συγνώμη και πάλι, δεν θα το ξανακάνουμε.....
υγ. μήπως να μην τρέχουμε κιόλας στους αγώνες, τον ενοχλεί και αυτό??
μαλλον πρεπει να βγαλεις τις παρωπίδες και να βαλεις γυαλιά. απο το πολύ playstation κάτι έχουν πάθει τα μάτια σου...
-
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
..........
Μα δεν τρεχετε,νομιζετε οτι τρεχετε!και ναι ρε φιλε με ενοχλειτε γιατι περιμενω να δω κανενα περασμα της προκοπης σαν θεατης και εγω και βλεπω τα χαλια σας!Καλά, εσύ δεν παίζεσαι με τίποτα . Ξαναδιάβασε (με το μυαλό του πάνω κεφαλιού) αυτά που σου γράφουν - απαντούν πιο πάνω. Εκτός αν κάνεις πλάκα.
-
Ο χρήστης kai43 έγραψε:
...Μα δεν τρεχετε,νομιζετε οτι τρεχετε!και ναι ρε φιλε με ενοχλειτε γιατι περιμενω να δω κανενα περασμα της προκοπης σαν θεατης και εγω και βλεπω τα χαλια σας!Ρε συ, ακόμα δεν πήγες για ύπνο? Τεσπα, φτιάξε μας μιά λίστα εσύ σαν πλέον έμπειρος θεατής(?), που να αναφέρει ποιοι θες να τρέχουνε χωρίς να σε ενοχλούνε και θα το κανονίσω εγώ...
...άντε για ύπνο τώρα να μαζέψεις δυνάμεις, θα σου χρειαστούνε το Σάββατο
Περί δοκιμών, αναγνωρίσεων κτλ. [Διάσπαση]