-
αργεί αρκετά το ξημέρωμα
-
Ε κάνα δυο ωρίτσες ακόμα μείνανε, μετά αρχίζει το τρέξιμο ...
-
καλημέρα
4 + σήμερα
-
Kαλημέρα
Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε -
Καλημέρα, καλημέρα...
Μήπως να αποκτήσει η pub άλλο ένα όνομα για τα πρωϊνά ποσταρίσματα? 'Pub-Σουβλατζίδικο-Καφετέρια'
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλημέρα, καλημέρα...Μήπως να αποκτήσει η pub άλλο ένα όνομα για τα πρωϊνά ποσταρίσματα? 'Pub-Σουβλατζίδικο-Καφετέρια'
Ειπα να το κανω πραξη αλλα κλειδωθηκε! Δεν πειραζει συνεχιζουμε ακαθεκτοι εδω Βαριεμαι να παω στην εφορια για το σηματακι του τελους κυκλοφοριας!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλημέρα, καλημέρα...
Μήπως να αποκτήσει η pub άλλο ένα όνομα για τα πρωϊνά ποσταρίσματα? 'Pub-Σουβλατζίδικο-Καφετέρια'
Ειπα να το κανω πραξη αλλα κλειδωθηκε! Δεν πειραζει συνεχιζουμε ακαθεκτοι εδω Βαριεμαι να παω στην εφορια για το σηματακι του τελους κυκλοφοριας!
Εφορία? Γιατί εφορία?
Δε σου έχει έρθει ειδοποίηση? Στη τράπεζα πας (Alpha Bank).
Εγώ τα έδωσα σε ένα γνωστό να πάει που θα πάει για τα δικά του.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλημέρα, καλημέρα...
Εφορία? Γιατί εφορία?
Ωωωωωωωωωωωω και ειχα ξεχασει την τραπεζα!!!!! Παλι καλα που μου το θυμησες, παω να τους δωσω τα ζεστα ευρωπουλα στην προκειμενη περιπτωση, 578€ Σε ευχαριστω!!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλημέρα, καλημέρα...
Εφορία? Γιατί εφορία?
Ωωωωωωωωωωωω και ειχα ξεχασει την τραπεζα!!!!! Παλι καλα που μου το θυμησες, παω να τους δωσω τα ζεστα ευρωπουλα στην προκειμενη περιπτωση, 578€ Σε ευχαριστω!!!!
Σε καλή μεριά πες τους...
Πάντως τα έσοδα από τα τέλη θα είναι τεράστια για τη κυβέρνηση...μιλάμε τουλάχιστον 50% πάνω από πέρσι...που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ νούμερο!
Παίζει να κάνουμε ένα πρόχειρο υπολογισμό? Πόσα αυτοκίνητα κυκλοφορούν στους δρόμους μας?
-
Ειμαι περιεργος ποσοι θα πληρωσουν τελικα.Ισως να ειναι η πρωτη χρονια το 2010 που η τροχαια θα ψαχνει και τα τελη κυκλοφοριας.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειμαι περιεργος ποσοι θα πληρωσουν τελικα.Ισως να ειναι η πρωτη χρονια το 2010 που η τροχαια θα ψαχνει και τα τελη κυκλοφοριας.Γιατί συμφέρει να μη πληρώσουν και να πληρώσουν το διπλάσιο μετά?
-
Κάτσε να δεις bill τι έχει να γίνει τώρα που θα αυξηθούν και τα σφάλιστρα. Οι ανασφάλιστοι θα αυξηθούν
-
πάρτε cuore να σωθείτε
-
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:xΣε ενοχλησε το εμοτικον ; sorry:
-
όχι βρε σε πειράζω
Το cuore είναι ιδανικό για πόλη -
-
Μολις γυρισα απο την τραπεζα Τα εδωσα με πολυ λυπη τα 578 παραλιγο να μου πεσει και ενα 5ορικο απο το χερι το ατιμο δεν ηθελε να με αποχωρηστει , ωσπου το πηρα το σηματακι. Βαριεμαι να παω απο το παρκινγκ να το κολλησω τωρα............ Ερχονται και οι εμμεσοι φοροι στα καυσιμα.............
-
Είσαι έχων και κατέχων με μερκεντέ να πλερώσεις
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]