-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Είσαι έχων και κατέχων με μερκεντέ να πλερώσειςΑυτο το μερκεντε μαρεσε Ε οχι και κατεχων τεμπελης ανθρωπος
-
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε λεμεδες (που λεει και ο αρχοντας ο πασχος ) πειτε καμια καλη ιδεα για δωρο στη γυναικα!Μην ακουσω τπτ @@ριες για σεξυ εσωρουχα, ταξιδια κλπ σας το λεω απο τωρα
Γιατι δεν της χαριζεις εναν ρομαντικο περιπατο ,μια ποιητικη συλλογη ,μια επισκεψη σε μουσειο ,ενα δειπνο με κερια μονοι στο σπιτι (μακαροναδα,αυτη με το μπολικο σκορδο),ενα βιβλιο αστροφυσικης ,μια φιλολογικη βραδυα ,μια πολυοργασμικη νυχτα παθιασμενου ερωτα
Τετοιες αποριες δεν επιτρεπονται απο εναν εραστη του επιπεδου σου κ μην επηρεαζεσαι απο τις κακιες του Κων.ολα αυτα που σου προτεινω ,αν συνοδευονται κ απο μια' πετρα ΄'να εισαι σιγουρος οτι θα την κανουν να νοιωσει ακομα πιο ομορφα κ θα σ΄αγαπησει περισσοτερο.
-
-
Απίστευτη βαρεμάρα σήμερα στο γραφείο...μπήκαμε στις γιορτές και χαλαρώσαμε νομίζω.
Σήμερα-αύριο μπαίνει και το δώρο Χριστουγέννων
Αλλά βαριέμαι ΑΠΕΙΡA (κορυφαίο το emoticon του Bill)
-
Μεγιες για τον ανανεωμενο και συγχωνευμενο τιτλο
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σήμερα-αύριο μπαίνει και το δώρο ΧριστουγέννωνΣημερα...
Ρε σεις ο κων5 που ειναι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε σεις ο κων5 που ειναι;
Εδώ
-
Ετσι μπραβο θα δινεις αναφορα συνεχεια.Ουρτ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ετσι μπραβο θα δινεις αναφορα συνεχεια.Ουρτ.αναφορά στον 2ο? από πότε?
-
έτσι
Που'σαι μικρέ πέσε και πάρε να τελειώνουμε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αναφορά στον 2ο? από πότε?
Συνεχεια πρεπει να επιβεβαιωνετε την μπανταβοσυνη σας ρε πστ μου οι βαζελοι.. ΜΙΑ ΖΩΗ κανετε κηδεια με ξενα κολυβα,κι οταν ερχεται η ωρα για απευθειας συγκριση (μεταξυ μας) και φυσικα επειδη εχετε κομπλεξ κατωτεροτητας,τα πραγματα αλλαζουν και καποιος απο τον πειραια κανει παρτυ... τελος παντων,13 χρονια στο ιδιο εργο θεατες,τι να ασχοληθω με μπανταβους και λεμεδες παλι.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αναφορά στον 2ο? από πότε?
:muhaha:
έτσιΠου'σαι μικρέ πέσε και πάρε να τελειώνουμε
Pasxo τι καιρο εχει εκει κατω
-
Tι κοινο εχει το πρωταθλημα και η ντοματα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Tι κοινο εχει το πρωταθλημα και η ντοματα;Και τα δυο ειναι το ίδιο κόκκινα και σάπια;
-
και τα δυο ειναι πρασινα το χειμωνα και κατακοκκινα το καλοκαιρι.Μιλανε κι οι πελατες,ελεος ρε πστ με τους μπακαλιαρους τους βαζελους..
-
Παίδες έχουν αλλάξει οι γραμματοσειρές στο forum ή τα χει παίξει το pc μου ???
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Παίδες έχουν αλλάξει οι γραμματοσειρές στο forum ή τα χει παίξει το pc μου ???Δεν βλεπω κατι περίεργο
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Tι κοινο εχει το πρωταθλημα και η ντοματα;
Και τα δυο ειναι το ίδιο κόκκινα και σάπια;
Παίδες έχουν αλλάξει οι γραμματοσειρές στο forum ή τα χει παίξει το pc μου ???
Μου ειχε τυχη κι εμενα παλια δεν φταιει το pc η σελιδα του φορουμ εχει προβλημα ......
Τις αλλες ιστοσελιδες σωστα δεν στις δειχνει?
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]