-
Να αφωτογραφίσεις μια Ferrari και να φένεται η πινακίδα λίγο το κακό άλλα να αρχίσεις τις φωτογραφίες με απλά αμάξια και τις πινακίδες να φένονται δεν ξέρω... Ακούγεται και είναι κάπως. Από την άλλη στο δρόμο όλα τα οχήματα από Lada μέχρι Chrysler έχουν πινακίδες. Όλα μα όλα. Ι.Χ, Δ.Χ, Φορτηγά, Λεωφορεία, Νταλίκες, Απορρηματοφόρα, Ταξί. Άλλα έχουν κόκκινες πινακίδες ΕΕΕ-**** άλλα έχουν κίτρινες ΤΑΑ-**** ΝΧΑ-**** ΕΚΕ-**** ΤΑΒ-**** άλλα έχουν ιστορικές Ι.Ο. **** άλλα έχουν κόκκινες ΚΧΗ-**** άλλα πράσινες Α-***** και άλλα έχουν μόνο νούμερο ***** και άλλα Ρ-*****. Κάποιος λόγος υπάρχει που έχουν τα πάντα πινακίδες. Δηλαδή εγώ αν δω το αριθμο κυκλοφορίας ενός αμάξιου του κράτους και αθελα μου τον αποστιθίσω αυτόματα κάνω παραβίαση κρατικών στοιχείων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης george621 έγραψε:
Δηλαδή εγώ αν δω το αριθμο κυκλοφορίας ενός αμάξιου του κράτους και αθελα μου τον αποστιθίσω αυτόματα κάνω παραβίαση κρατικών στοιχείων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εννοείται πως όχι Γιώργο. Άλλωστε - από όσο γνωρίζω - δεν υπάρχει και τέτοιο έγκλημα.
Πινακίδες κυκλοφορίας: είναι προσωπικό δεδομένο ?