-
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
Το θεμα ειναι προτασεις για ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.Υπάρχει εδώ και μήνες πρόταση από τον Koulis1 και κάποια παραπλήσια από εμένα σε άλλο topic.
Επαναδιατυπώνω τη δική μου:
Πρωτάθλημα: 3 χώμα + 3 άσφαλτος. Μήκος αγώνων 90-110 km.
Κύπελλα επιφανειών: Οι 3 πρωταθληματικοί + 2 μίνι ράλλυ + 2 ρόντε με μήκος 45-60 km. Από τους 7 αγώνες να μετρούν μόνο οι 5 πρώτες εκκινήσεις (όχι οι καλύτεροι τερματισμοί) ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξίσωση ευκαιριών και μεγαλύτερη δυνατότητα γεωγραφικής επιλογής, που αποτελεί το σημαντικότερο ίσως κριτήριο επιλογής αγώνα για έναν αγωνιζόμενο.
Επίσης, τα ρόντε να ανήκουν και στο κύπελλο σπριντ ώστε να κρατηθεί χαμηλά ο συνολικός αριθμός αγώνων (σύνολο ράλλυ και σπριντ) και να μειωθεί η πολυδιάσπαση των συμμετοχών.
Τα μίνι ράλλυ και τα ρόντε υποχρεωτικά Κυριακή, χωρίς πανηγυρικές εκκινήσεις αλλά με τεχνικό έλεγχο αργά το απόγευμα του Σαββάτου και με δυνατότητα για αναγνωρίσεις το Σάββατο μέχρι τη δύση του ηλίου. Ο λόγος είναι να μην καθίσταται υποχρεωτική η 2η μετάβαση στο χώρο του αγώνα και σε άλλες μέρες για αυτούς που θέλουν να κάνουν λογικό αριθμό περασμάτων και να μην αυτο-εξευτελίζονται κάνοντας από 10 περάσματα σε κάθε Ε.Δ. Στα μεγάλα ράλλυ ούτως ή άλλως είναι υποχρεωτική η 2η μετάβαση. -
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
[Διαφωνεις αλλα δεν προτεινεις με λιγα λογια διαφωνεις στο αμαξι αλλα δεν του βαζεις ροδες να προχωρησει,απλα και γενικα διαφωνεις χωρις να ανοιγεις χαρτια με προτασεις, μετα θα λεμε και θα λεμε.......
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ............
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Aν μου εδειχνες και τους ενδιαφερομενους για την υλοποιηση .......... ευχαριστως σου εχω ηδη απαντησει .... αν δεν καταλαβες τι εννοω ,αγαπητε μου ....... .
Με το να γραφει ο καθενας εδω μεσα σε τετοια θεματα ....... γινεται απλα για να περναει η ωρα , ας πουμε ευχαριστα , και για τις εντυπωσεις ........
Οπως εχει αποδειχθει , δεν ενδιαφερει κανεναν απο αυτους που θα επρεπε , και μας εχουν γραμμενους ........
Εσυ **μπορει να εισαι **ενας ευτυχισμενος νεοαγωνιζομενος και να τα βλεπεις ολα ..... τρεις λαλουν και δυο χωρευουν με τις αναλογες και αισιοδοξια .... για το μεσα απ'το πληκτρολογιο, αλλα εχε υπ'οψιν σου , τα πραγματα ειναι πολυ πιο βαθια , και απαιτουν ριζικες αλλαγες για να υπαρξει μελλον ...........Οπως καταλαβαινεις ...και να του βαλω ροδες .....δεν υπαρχει κλειδι η μπουτον εκκινησης
(ειναι κατι σαν την διαφημιση ......... (το διαμερισμα στο ονειρο του) .......)
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Υ.Γ. Πέρα από αυτά, Λαμία 27 Μαρτίου;;; Μια φορά είχε γίνει παλιότερα, και έχω ακόμα τις φωτό με τη Λάντσια του Αθανασίου μέσα στα χιόνια.
Για την ακρίβεια 24 Μαρτίου είχε γίνει ο αγώνας που λες με τα χιόνια να είναι μέχρι την γνωστή διασταύρωση της Παύλιανης με το δρόμο για Λαμία.
Αρχικά ήταν προγραμματισμένος για μία βδομάδα πριν 17 Μαρτίου, αλλά τότε δεν παίρναγε κανένας δρόμος από το χιόνι και ο συνθήκες βελτιώθηκαν οριακά την επόμενη εβδομάδα. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πρωτάθλημα ράλι πρέπει να είναι μόνο ένα, μικτό. Τι σημαίνει 'Πρωταθλητής χώματος' και 'Πρωταθλητής ασφάλτου'
Αλλά Κύπελλο ράλι ασφάλτου όπως και αντίστοιχο για το χώμα σαφώς και πρέπει να υπάρχει.Θα μπορούσε να είναι με μικρότερους αγώνες των 50-60 χλμ. (ακόμα και 'Ronde' ή 'μεγάλα' ράλι σπριντ) με συντελεστή 1 και τα 'κανονικά' ράλι των 100+ χλμ. με συντελεστή 2.
-
Ο χρήστης asimi velos έγραψε:
Μα δε διαφώνησα σε τίποτα μαζί σου , απλά έκανα μερικές επιπλέον παρατηρήσεις σχετικά με το τι 'παίζει' στην Ιταλία. Και αν μερικά όντως δεν έχουν εφαρμογή εδώ (πχ. S2000), μερικά άλλα έχουν ενδεχομένως (πχ. αριθμός αγώνων, όπως λες, ή πρωταθλήματα-κύπελλα) ενώ δε βλέπω γιατί να μην ονειρευόμαστε παρόμοιο επίπεδο συναγωνισμού
εκτός απο επίπεδο ανταγωνισμού, έχουμε λιγοστές ομάδες που δραστηροποιούνται και προσπαθουν να το κάνουν με επαγγελματισμό, χωρίς να είναι επαγγελματικές, και δεν υπάρχει κανένας επαγγελματίας Ελληνας οδηγός που να τρέχει στην Ελλάδα...
Για αυτό δεν μπορούμε να έχουμε αντίστοιχο πρωτάθλημα με το Ιταλικό, αλλά σίγουρα μπορούμε να αναβαθμιστούμε, και με την ανάλογη προβολή να βρεθούν αντίστοιχα χορηγοί και είμαι σίγουρος ότι οι Ελληνες 'ερασιτέχνες' δεν θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους κάθε Ιταλούς...
Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε μέσα σε μία μέρα να γίνουμε Ιταλία...
Απλά οι 'κύριοι' που βρίσκονται εκεί πάνω ΔΕΝ πρέπει να πράτουν με βάση το πόσα θα αρπάξει η τσέπη τους, αλλά με βάση το πως θα αναβαθμιστούμε. Και εκεί μπορούν να κοιτάξουν και να αντιγράψουν τους γείτονές μας και να δουν πως έφτασαν έως εκεί....Αρα
κυπελλο ασφαλτουΑΧΑΙΟΣ
ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
ΔΕΘ
ΚΡΗΤΗΣ
ΠΑΛΛΑΔΙΟΑΓΩΝΕΣ 80-100 ΧΛΜ Ειναι η πιο σωστη πρωταση?
πρεπει να παρω λαχειο
-
Ο χρήστης manos43 έγραψε:
Γιατί Ηπειρωτικό ή Φίλιππος και όχι και ηπειρωτικό και φίλιππος?
8 αγώνες μια χαρά.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ 2010