-
Χαιρομαι πραγματικα που οι περισσοτεροι στο θεμα αυτο βαζουνε και τα Γιαννενα στην κουβεντα για αγωνα του πρωταθληματος.
Οι κοποι της ΕΛΕΤΑ αναγνωριζονται σιγα σιγα.Νομιζω οτι αυτη την στιγμη ειναι η πιο ισχυρη οικονομικα λεσχη στην Ελλαδα και φυσικα με τις μεγαλυτερες παροχες στους αγωνιζομενους τα τρια τελευταια χρονια,με λιγο ανθρωπινο δυναμικο που πεταει ομως!
Τον κοπο της ΕΛΕΤΑ αναγνωρισαν και οι αντιπροσωποι αυτοκινητων στα γιαννενα και εκτος την σεατ θελουν και αλλοι να μπουν στο παιχνιδι!
Ανεξαρτητα απο το αν θα κανει χωματινο η ασφαλτινο πρωταθληματικο αγωνα φετος νομιζω οτι θα υπερκαλυπτει τα στανταρ που η ιδια εχει θεσει αυτα τα χρονια.
Νομιζω οτι ο apostolis και papazent (μελη του ΔΣ) σε λιγο καιρο θα μπορουν να μας πουν περισσοτερα. -
Κατ' αρχή , να ευχαριστήσω τον φίλο κ. Μιχάλη Ευφραίμογλου για τα καλά του λόγια για μένα.
Είναι θέμα αρχής όταν έχεις κάτι να πείς , να το λές επώνυμα, και να παίρνεις και την ευθύνη για την ορθότητα ή μή των γραφομμένων σου.
Σε ότι αφορά το πρόγραμμα του 2010, προσωπικά, πιστεύω πως θα χρειαστεί οι φίλοι της ΕΛΕΤΑ να περιμένουν έναν ακόμη χρόνο, καθώς τότε η Λέσχη μας θα είναι πανέτοιμη για να διοργανώσει όπως εμείς θέλουμε έναν αγώνα Ραλλύ. Προσοχή , δεν λέω πως όλες οι άλλες Λέσχες κάνουν κακές διοργανώσεις και μόνον εμείς καλούς, απλά θέλουμε να είναι οι διοργανώσεις μας σαν το φετεινό Ράλλυ Σπρίντ ΚΑΙ καλύτερες, και έτσι, επειδή πιστεύουμε πως οι υποδομές μας θέλουν κάποιες βελτιώσεις για να ¨αντέξουν¨ ένα Ραλλύ , για το 2010 θα κάνουμε πάλι Ράλλυ Σπρίντ.
Θα ζητήσουμε να ενταχθεί στο Κύπελο Ασφάλτινων Σπρίντ (ελπίζω η προκύρηξη σε αυτό το σημείο να είναι ίδια με πέρυσι) ΚΑΙ στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος, κάτι που ο ΣΟΑΒΕ και αρκετοί αγωνιζόμενοι το βλέπουν θετικά.
Στην ΛΑΒόλου ευχόμαστε καλές διοργανώσεις , και η πρόταση σου για συνδιοργάνωση ΑΓΏΝΩΝ με βρίσκει σύμφωνο, αρκεί όπως λές να υπάρχει διάθεση , θέληση και εξωστρακισμός του / των ΕΓΩ !!!!!!Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα. -
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
Μέχρι τώρα, ένα γύρο πρίν απο την λήξη του πρωταθλήματος, στην πρώτη δεκάδα και στην (Ν-Α-R-E) και στην F-2 (Ν-Α-R-E), φιγουράρουν ανάμικτα πληρώματα, δηλαδή στην πρώτη κατηγορία συνυπάρχουν Βωβός, Νιώρας, Παναγιωτόπουλος, Παπαδημητρίου με τους Παπαχριστόπουλο, Μίχο, Γεροδήμο, Καλούδη και στην F-2 οι Γεροδήμος, Χαλάτσης, Ζάχος με τους Γκάλλο, Καβαλαράκη, Πάζης, κλπ.
Δεν ξέρω τι λέει η βαθμολογία, αλλά με εξαίρεση την κόντρα Βωβού-Παπαχριστόπουλου σε 2 μόνο ασφάλτινους αγώνες, στην πράξη οι χωμάτινοι ούτε καν συναντήθηκαν ποτέ με τους ασφάλτινους.
Η ΕΘΕΑ θεωρεί πετυχημένη την φετινή προκήρυξη (λαμβανομένης υπ όψιν της οικονομικής ασφυξίας) και κυρίως επειδή ' γέμισαν ' οι κλάσεις, έστω και με τρόπο που αδικούνται κάποιες συμμετοχές.
Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι χιούμορ και όχι έλλειψη στοιχειώδους ικανότητας αναγνώρισης λάθους. Γιατί αν θεωρείται πετυχημένος ένας θεσμός όπου μέχρι έναν αγώνα πριν από το τέλος πρακτικά συμμετείχαν 7 άνθρωποι (συγκεκριμένα: Βωβός, Παναγιωτόπουλος, Πάζης, Κοτσίκης, Μαστρογιάννης, Καπνιάς, Χατζηγάκης. Τελεία και παύλα), τότε το δε νομίζω ότι αξίζει πλέον να γίνεται συζήτηση.
Όσον αφορά τις κλάσεις, το 'γέμισμα κλάσεων' είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ και ΨΕΥΔΕΣ, αφού με εξαίρεση την Α5 πουθενά δεν υπήρξε πρωτάθλημα. Εκτός αν 'γέμισμα κλάσεων' θεωρείται το να κάνουμε τη σούμα όλων των περιστασιακών συμμετεχόντων και στις δύο επιφάνειες ώστε να ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ μεγάλα νούμερα. (Αυτό στην απλή νεοελληνική λέγεται 'κοροϊδεύω τον εαυτό μου'). -
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Μέχρι τώρα, ένα γύρο πρίν απο την λήξη του πρωταθλήματος, στην πρώτη δεκάδα και στην (Ν-Α-R-E) και στην F-2 (Ν-Α-R-E), φιγουράρουν ανάμικτα πληρώματα, δηλαδή στην πρώτη κατηγορία συνυπάρχουν Βωβός, Νιώρας, Παναγιωτόπουλος, Παπαδημητρίου με τους Παπαχριστόπουλο, Μίχο, Γεροδήμο, Καλούδη και στην F-2 οι Γεροδήμος, Χαλάτσης, Ζάχος με τους Γκάλλο, Καβαλαράκη, Πάζης, κλπ.
Δεν ξέρω τι λέει η βαθμολογία, αλλά με εξαίρεση την κόντρα Βωβού-Παπαχριστόπουλου σε 2 μόνο ασφάλτινους αγώνες, στην πράξη οι χωμάτινοι ούτε καν συναντήθηκαν ποτέ με τους ασφάλτινους.
πολλη σωστο αυτο οπου ολοι καταλαβαινουμε οτι αυτοκινητο για δυο επιφανειες στην χωρα μας ειναι ενας αντε δυο το πολη που μπορουν να εχουν η να μετατρεψουν
Η ΕΘΕΑ θεωρεί πετυχημένη την φετινή προκήρυξη (λαμβανομένης υπ όψιν της οικονομικής ασφυξίας) και κυρίως επειδή ' γέμισαν ' οι κλάσεις, έστω και με τρόπο που αδικούνται κάποιες συμμετοχές.
Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι χιούμορ και όχι έλλειψη στοιχειώδους ικανότητας αναγνώρισης λάθους. Γιατί αν θεωρείται πετυχημένος ένας θεσμός όπου μέχρι έναν αγώνα πριν από το τέλος πρακτικά συμμετείχαν 7 άνθρωποι (συγκεκριμένα: Βωβός, Παναγιωτόπουλος, Πάζης, Κοτσίκης, Μαστρογιάννης, Καπνιάς, Χατζηγάκης. Τελεία και παύλα), τότε το δε νομίζω ότι αξίζει πλέον να γίνεται συζήτηση.
Όσον αφορά τις κλάσεις, το 'γέμισμα κλάσεων' είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ και ΨΕΥΔΕΣ, αφού με εξαίρεση την Α5 πουθενά δεν υπήρξε πρωτάθλημα. Εκτός αν 'γέμισμα κλάσεων' θεωρείται το να κάνουμε τη σούμα όλων των περιστασιακών συμμετεχόντων και στις δύο επιφάνειες ώστε να ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ μεγάλα νούμερα. (Αυτό στην απλή νεοελληνική λέγεται 'κοροϊδεύω τον εαυτό μου').το εχουμε πει ολοι οτι αυτοι εκει στη Μεσογειων κοιμουνται ορθιοι
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Κατ' αρχή , να ευχαριστήσω τον φίλο κ. Μιχάλη Ευφραίμογλου για τα καλά του λόγια για μένα.
Είναι θέμα αρχής όταν έχεις κάτι να πείς , να το λές επώνυμα, και να παίρνεις και την ευθύνη για την ορθότητα ή μή των γραφομμένων σου.
Σε ότι αφορά το πρόγραμμα του 2010, προσωπικά, πιστεύω πως θα χρειαστεί οι φίλοι της ΕΛΕΤΑ να περιμένουν έναν ακόμη χρόνο, καθώς τότε η Λέσχη μας θα είναι πανέτοιμη για να διοργανώσει όπως εμείς θέλουμε έναν αγώνα Ραλλύ. Προσοχή , δεν λέω πως όλες οι άλλες Λέσχες κάνουν κακές διοργανώσεις και μόνον εμείς καλούς, απλά θέλουμε να είναι οι διοργανώσεις μας σαν το φετεινό Ράλλυ Σπρίντ ΚΑΙ καλύτερες, και έτσι, επειδή πιστεύουμε πως οι υποδομές μας θέλουν κάποιες βελτιώσεις για να ¨αντέξουν¨ ένα Ραλλύ , για το 2010 θα κάνουμε πάλι Ράλλυ Σπρίντ.
Θα ζητήσουμε να ενταχθεί στο Κύπελο Ασφάλτινων Σπρίντ (ελπίζω η προκύρηξη σε αυτό το σημείο να είναι ίδια με πέρυσι) ΚΑΙ στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος, κάτι που ο ΣΟΑΒΕ και αρκετοί αγωνιζόμενοι το βλέπουν θετικά.
Στην ΛΑΒόλου ευχόμαστε καλές διοργανώσεις , και η πρόταση σου για συνδιοργάνωση ΑΓΏΝΩΝ με βρίσκει σύμφωνο, αρκεί όπως λές να υπάρχει διάθεση , θέληση και εξωστρακισμός του / των ΕΓΩ !!!!!!Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα.Ακομα δεν ειδαμε την ακριβη γνωμη σας.ολα γενικα και αοριστα και του αντιχρονου θα κανουμε...........
-
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
Οταν γίνεις ΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ θα το φτιάξεις καλύτερα
Αυτά διαβάζουν οι Illuminati της Μεσογείων ..
όχι πως ξέρω ποιός είναι ο 'WaGoN R' , αλλα ρε 'dimosR', ούτε και εσένα έχω καταλάβει η σκούφια σου απο πού κρατεί !!!!!!
Άρα μπορεί να είσαι ή όχι ΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , μπορεί να είσαι ένας απο αυτούς που λές πως μας διαβάζουν.(που εδω που τα λέμε , καλά κάνουν και μας διαβάζουν).ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 'ψευδονιμάκηδες' τις απόψεις σας με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
Με το ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!Εάν θέλετε να έχουμε συζήτηση ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΡΟΥ-ΚΟΥ, πείτε το , υπάρχουν και άλλα sites , το γ>>>>νο το 4ΤF μην το γ.....τε
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κυριε Αποστολε.
Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ αρκετες φορες αφηνει ελευθερους τους συνομιλητες να διαφωνησουν η να συμφωνησουν με τις αποψεις που εκφραζονται,χωρις να επηρεαζονται απο αλλες συμπαθειες η αντιπαθειες.
Αυτη την χρονικη στιγμη μας ενδιαφερουν οι προτασεις και οι αποψεις και οχι τα προσωπα,χωρις αυτο να σημαινει οτι θα παραμεινω WaGoN R.
Ευχαριστω. -
το εχουμε πει ολοι οτι αυτοι εκει στη Μεσογειων κοιμουνται ορθιοι
Και αφού το είπαμε , ας γυρίσουμε και εμείς πλευρό
-
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
Οταν γίνεις ΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ θα το φτιάξεις καλύτερα
Αυτά διαβάζουν οι Illuminati της Μεσογείων ..
όχι πως ξέρω ποιός είναι ο 'WaGoN R' , αλλα ρε 'dimosR', ούτε και εσένα έχω καταλάβει η σκούφια σου απο πού κρατεί !!!!!!
Άρα μπορεί να είσαι ή όχι ΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , μπορεί να είσαι ένας απο αυτούς που λές πως μας διαβάζουν.(που εδω που τα λέμε , καλά κάνουν και μας διαβάζουν).ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 'ψευδονιμάκηδες' τις απόψεις σας με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
Με το ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!Εάν θέλετε να έχουμε συζήτηση ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΡΟΥ-ΚΟΥ, πείτε το , υπάρχουν και άλλα sites , το γ>>>>νο το 4ΤF μην το γ.....τε
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κυριε Αποστολε.
Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ αρκετες φορες αφηνει ελευθερους τους συνομιλητες να διαφωνησουν η να συμφωνησουν με τις αποψεις που εκφραζονται,χωρις να επηρεαζονται απο αλλες συμπαθειες η αντιπαθειες.
Αυτη την χρονικη στιγμη μας ενδιαφερουν οι προτασεις και οι αποψεις και οχι τα προσωπα,χωρις αυτο να σημαινει οτι θα παραμεινω WaGoN R.
Ευχαριστω.Φίλε WaGoN R, προτιμώ το 'φίλε Αποστόλη' απο το 'κύριε' Απόστολε , παραμένω ο Αποστόλης .
Η θέση σου για την ΑΝΩΝΥΜΗ παράθεση απόψεων με βρίσκει αντίθετο , γιατί πιστεύω πως εφ΄όσον έχεις άποψη , πρέπει να την καταθέσεις ,ΕΠΩΝΥΜΑ, βάζοντας ένα λιθαράκι στο βουνό που πρέπει να χτιστεί.
Θέλεις , την 'υπέρβαση'' : ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ??????????????
Με ουσιαστικό περιεχόμενο πάντα ........
Υπήρξαν ΕΠΩΝΥΜΕΣ , αλλά χωρίς τύχη.............
Μετά τί ?????
Σε όλα τα επίπεδα του κυκλώματος που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ........
Λείπουν οι άνθρωποι και περισσεύουν τ...............Ελπίζω σύντομα να μάθουμε πως είσαι ο Γιώργος ..... , ή ο Νίκος ........... , η ο Κώστας ........
Πιστεύω , το βλέπω , πως θα είσαι χρήσιμος !!!!!
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα -
e>Ο χρήστης asimi velos έγραψε:
Γιάννενα.Ακομα δεν ειδαμε την ακριβη γνωμη σας.ολα γενικα και αοριστα και του αντιχρονου θα κανουμε...........
Mr or Ms 'asimi velos'
Just because you didn't get the meaning , posting : ' Ακομα δεν ειδαμε την ακριβη γνωμη σας.ολα γενικα και αοριστα και του αντιχρονου θα κανουμε...........' , would you please be kind, reading AGAIN with your maximum attention the above written words, and , possibly , refrase your post !
Sorry, for this,
we live in Greece.
Apostolis Nousias
Ioannina
Υ.Γ. ''ακριβή γνώμη σας '' μήπως ενοείς ''ακριβή σας γνώμη'' , γιατί η Ελληνική Γλώσσα κάνει διακρίσεις, και η γνώμη μας ΔΕΝ είναι φτηνή ούτε ακριβή , ΑΛΛΑ ακριβήΣ. -
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
Τον ύπνο του δικαίου τον ξέρουμε , και μάλλον σε αυτόν βρίκεσαι, με αυτού το πλευρό κοιμάσαι, στην αιώνια κοιμωμένη ΑΝΩΝΥΜΙΑ σου , με τρομακτικά όνειρα και το χειρότερο : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ !!!
Μή μένεις εκεί , ΑΛΛΑΞΕ πλευρό !!!!
Με ξέρεις ποιός είμαι !!!!!!!!
-
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΤΟ 2010ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 27-28 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΧΑΙΟΣ 24-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 29-30 ΜΑΙΟΥ
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ 3-4 ΙΟΥΛΙΟΥ (Η ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ)
ΔΕΘ 11-12 ΣΕΠΤ
ΚΡΗΤΗΣ 30-31 ΟΚΤ
ΠΑΛΛΑΔΙΟ 20-21 ΝΟΕΠιστευω οτι ειναι η πιο σωστη κατανομη αγωνων .
Γραψτε την γνωμη σας παρακαλω αντικειμενικα.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
Και για να τιμήσουμε τον ΦΙΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , και να είμαστε in topic, ας αναβαθμίσουμε την τοποθέτηση:
Εκτός του Πρωταθλήματος Ραλλύ, τα άλλα Πρωταθλήματα, Κύπελλα , Επαθλα, κλπ , πιστεύετε πως πρέπει να έχουν την ίδια με το 2009 μορφή ή να διαφοροποιηθούν ???
Αποστόλης. -
Τον ύπνο του δικαίου τον ξέρουμε , και μάλλον σε αυτόν βρίκεσαι, με αυτού το πλευρό κοιμάσαι, στην αιώνια κοιμωμένη ΑΝΩΝΥΜΙΑ σου , με τρομακτικά όνειρα και το χειρότερο : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ !!!
Ειλικρινά ΔΕΝ ξέρω ποιός είστε καί δυστυχως ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Εάν δέν καταφέρατε να γίνεται γνωστός στίς πίστες και τίς ειδικές δικαίωμα σας να το κάνετε μέσω φόρουμ για όσους ενδιαφέρονται. Νά θυμάστε όμως ότι η ανωνυμία επιτρέπεται σαφώς στό κυβερνοχώρο αρκεί να τηρούνται οι κανόνες κάποιους απο τους οποίους εσείς ήδη καταπατάτε προσβάλοντας άλλους χρήστες.
-
Ειλικρινά ΔΕΝ ξέρω ποιός είστε καί δυστυχως ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Εάν δέν καταφέρατε να γίνεται γνωστός στίς πίστες και τίς ειδικές δικαίωμα σας να το κάνετε μέσω φόρουμ για όσους ενδιαφέρονται. Νά θυμάστε όμως ότι η ανωνυμία επιτρέπεται σαφώς στό κυβερνοχώρο αρκεί να τηρούνται οι κανόνες κάποιους απο τους οποίους εσείς ήδη καταπατάτε προσβάλοντας άλλους χρήστες.
φίλε, dimosR
κάποιος που έχει να πεί κάτι και έχει την ευθύνη των λόγων του, γιατί να μην δηλώνει την ταυτότητά του ;
Ετσι σκέφτεται περισσότερο τι θα πεί και πως θα εκφραστεί, διότι κρίνεται και εκτίθεται ...Ο ανώνυμος μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς να αναλαμβάνει καμία συνέπεια των λόγων του...
Βέβαια θα πρέπει να αναγνωρίσω ( και εδώ συμφωνώ μαζί σου ), ότι πολλές φορές επηρεαζόμαστε απο το όνομα του υπογράφοντα και δεν κρίνουμε αντικειμενικά το περιεχόμενο των σκέψεών του ...
Υπάρχουν 'γνωστοί επώνυμοι' (ακόμη και εδώ στο forum) που το επίπεδό τους και η 'αισθητική' τους είναι σε μετριότατο επίπεδο..., και ότιδήποτε να γράφουν 'θεωρείται' δόγμα και αυτοί είναι αυθεντίες...
Επίσης υπάρχουν 'ανώνυμοι' που σκέφτονται και γράφουν τεκμηριωμένα και υπεύθυνα όπως π.χ. yugo, κ.α.
Εν κατακλείδι, αυτό που χρειαζόμαστε εδώ μέσα, (εδώ συμφωνώ με τον Αποστόλη), είναι όχι μόνο να διαπιστώνουμε (πολλάκις) το γκρεμισμένο τοπίο , αλλά να προτείνουμε και με ποιόν τρόπο θα το ανοικοδομήσουμε ...
κουραστήκαμε με τις διαπιστώσεις !!!
-
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
Δέν ξέρω εάν μου αξίζει ο (όντως ευγενικός !!! πληθυντικός για όσα σας είπα!) , αλλά , ειλικρινά ΜΕ ενδιαφέρει να σας γνωρίσω ( it seems to be a blind date ).
Πάντως , για την δική σας ενημέρωση , ΔΕΝ προσπάθησα ή προσπαθώ να γίνω γνωστός ,ούτε στις πίστες , ούτε στις ειδικές ,ούτε μέσω του 4ΤF, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ,πιστεύω πως η επαγγελματική, κοινωνική ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ καταξίωση είναι ο καθρέπτης και η χαρά της καλής πορείας του καθενός στη ζωή!
(Τώρα αυτό θα θεωρηθεί σαν προσβολή σε άλλους χρήστες )Σε ότι αφορά την ΑΝΩΝΥΜΙΑ , επιτρέπεται και σε πολλούς άλλους εκτός τον κυβερνοχώρο χώρους , η παράθεση ΑΝΩΝΥΜΩΣ απόψεων , αλλά είναι άγονη γραμμή !!! (ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ , ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ !!!!
Και άν προσέβαλα κάποιον , και δεν το κατάλαβα , τόσο 'χάνω λάδια ' τώρα τελευταία, ΣΥΓΝΩΜΗ
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα -
Και αφού τα είπαμε ένα ......... χεράκι ,
ΤΩΡΑ οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ και οι ΕΠΩΝΥΜΟΙ προτάσεις ????????τα πληκτρολόγια θα πάρουν φωτιά ????
ή μήπως τα τηλέφωνα !!!!!!!!!!!Αποστόλης
-
Για προτάσεις , αυτό είχα κατα νού ! .........................
-
Αποστολε,οσες προτασεις και να γινουν εδω δυσκολα φτανουν στα αυτια της εθεα.
Το προγραμμα ηδη μαγειρευεται και δεν νομιζω οτι διαβαζουν το φορουμ για να αποφασισουν:lol:
Ακουσα οτι το πρωταθλημα ραλυ θα εχει μονο εξι αγωνες,τρεις ασφαλτο και τρεις χωμα.
Ξεχωριστο κυππελο ασφαλτο-χωμα,
Και εννοειται οτι καποιοι η οι περισσοτεροι αγωνες θα μετρανε διπλα και στο ΠΠΡ και στα κυππελα.
Σε κανα μηνα θα ξερουμε. -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
.........το πρωταθλημα ραλυ θα εχει μονο εξι αγωνες,τρεις ασφαλτο και τρεις χωμα.
Ξεχωριστο κυππελο ασφαλτο-χωμα,
.....Ειδες για να εισαι γιατρός τι αυτια εχεις και ποσα μαθαινεις!
-
Τα βιονικα αυτια μου ακουσαν κι αλλα αλλα δεν θελω να σκορπαω ραδιο αρβυλες
Δεν βλεπω αντιδρασεις ομως,μηπως ειναι αληθεια τελικα? -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Τα βιονικα αυτια μου ακουσαν κι αλλα αλλα δεν θελω να σκορπαω ραδιο αρβυλες
Δεν βλεπω αντιδρασεις ομως,μηπως ειναι αληθεια τελικα?Μαλλον ακους καλα.
Ο κ.Αποστολις ομως αφησε στην ιδια ταξη καποιους και αυτοι .........
Εαν ηθελαν καποιοι να ξαναπανε σχολειο και οχι να κανουν και να βλεπουν αγωνες,σιγουρα δεν θα ερχονταν στο δικο σας σχολειο στα Ιωαννινα,οχι γιατι τα γραφετε λαθος,αλλα σε μια συζητηση γινονται και λαθη .Εκτος και εαν καποιος σας εβαλε να βρειτε λαθη για να τα παρει εκπομπη και να ανεβασει νουμερα........
Εαν καποιος χρειαστει δικηγορο θα εισασταν χρησιμος..
Τωρα εχουμε παει για να αφησουμε στην ιδια ταξη την σπαρτη? κ.ΑΠΟΣΤΟΛΕ.
RESPECT YOURSELF.
Το ξενογλλωσο γιατι οπως μας δειξατε μιλατε και ξενες γλωσσες,αν και δεν χρειαζονται αυτες εκει κοντα στο Καλπακι γιατι μιλουν αλλη γλωσσα.Υ.Γ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ?????ΛΟΓΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ 2010