-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
.Γ ΕΠΕΙΣΗ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ) ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ .......ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ....ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ??? Ο ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ ( ΒΕΡΟΙΑ)Αγαπητέ Δημήτρη (Α- TEC) δεν μου τα λες και πολύ καλά.
Όχι γιατί γράφεις ψέματα, αλλά δεν γράφεις όλη την αλήθεια. Ναι οδήγησα εγώ στη Βέροια. Θα θυμάσαι βέβαια στο ΣΕΧ πριν την 1η ειδική που με ρώτησες για τη μάρκα των ελαστικών που φορούσαμε και δεν ήξερα την απάντηση. Θα θυμάσαι επίσης ότι μου υπέδειξες τα υγρά φρένων που έχανε το Μίκρα, και φυσικά θα θυμάσαι την απορία σου για το τι κάνω στη Βέροια, αλλά προφανώς σου διέφυγε η απάντησή μου. “Δεν μας πειράζει γιατί ο αγώνας δεν μας ενδιαφέρει ούτε αγωνιστικά ούτε βαθμολογικά και ήρθαμε εδώ για καθαρά εκπαιδευτικούς λόγους, σαν συμπλήρωμα αυτών που κάνω στο Παραλληλοδρόμιο”. Ίσως ξεχνάς ότι τα τελευταία 7 χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με το χώρο των χωμάτινων αγώνων, έχοντας επενδύσει τεράστια για ιδιώτη ποσά και ο Κος Μαστρογιάννης είναι ένας εκ των πελατών μου (και εσύ) . Άρα αν θέλαμε να «κλέψουμε» θα πηγαίναμε σε ασφάλτινο αγώνα; Για σκέψου το!
Ίσως να μη θυμάσαι ότι ο επόμενος χωμάτινος αγώνας ήταν το Φθιώτιδας, μόλις 5 ημέρες πριν το Ιστορικό Ακρόπολις, αγώνας που ενδιέφερε τον πελάτη μου Κο Μαστρογιάννη, αλλά ήταν αδύνατον να συμμετάσχει για λόγους σωματικής κόπωσης. 2 αγώνες σε 5 ημέρες πάει πολύ. ( Ίσως δεν ξέρεις ότι το άθροισμα της ηλικίας μας (Μαστρογιάννης + εγώ) είναι τα 105 χρόνια).
Οπότε σου απαγορεύω να αναφέρεις και να σπιλώνεις το όνομά μου και του πελάτη μου ( τον ενημέρωσα) αναφέροντάς μας κάτω από τον τίτλο «Διαπλοκή».
Το αν έχει φθάσει ο Κος Μαστρογιάννης να διεκδικεί κάποια θέση στην Α5, δεν ευθύνεται και δεν ήταν στόχος του. Για το αν θα γίνει στόχος του, ρώτα τον ίδιο.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Με περιορισμένη (πλέον) εκτίμηση
Λάμπης Κουρτέσης
http://www.parallilodromio.grΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ! ΔΕ ΣΠΙΛΩΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΡΙΝΤ( ΟΧΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ). ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ! ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. -
Με εκπληξη βλεπω τωρα οτι ο APR εχει διαγραψει τα οσα εγραψε για μενα μετα την απαντηση μου στον Λαμπη. Ετσι ωστε να φαινεται οτι εχω τουλαχιστον τρελλαθει.
Αναλογα εκανε και η ηλεκτρονικη εφημεριδα GREEK MOTORSPORT που εγραψε οτι 'ο Πλατης εκραξε τον Παζη'. Επειδη ημουν απολυτα σαφης στην σχετικη μου δημοσιευση, δεν δεχομαι οτι εκραξα ωκανεναν, εξεφρασα προσωπικα αισθηματα για ΜΙΑ απο τις δραστηριοτητες ενος ανθρωπου που κατα τα αλλα δεν γνωριζω, και αιτιολογησα επαρκως την αποψη μου. Συνεπως, τα κραξιματα ειναι στην φαντασια των συγγραφεων του αρθρου, με τους οποιους μαλιστα επικοινωνησα διαμαρτυρομενος, χωρις ομως στην απαντηση τους να δειξουν οτι κατανοουν την υπερβολη που εκφραζει το (ΑΝΩΝΥΜΟ) αρθρο τους.
Νεα ηθη στα οποια δεν ειμαι σιγουρος οτι θα πρεπει να προσαρμοστουμε.
Παραθετω τον γραπτο διαλογο , κατι που δεν θα εκανα σε καμμια περιπτωση αν υπηρχαν οι υπογραφες και των δυο πλευρων, αφου θα μπορουσε να θεωρηθει ιδιωτικη αλληλογραφια.
Η επιστολη μου[color=#4000BF]Καλημερα βρε παιδια!
Διαβασα την αναδημοσιευση απο το Forum των 4Τροχων τη σχετικη με την γνωμη μου για τον ΑΘΛΗΤΗ Παζη, και δεν μπορω να συμφωνησω με τον πομπωδη τιτλο.
Κανενα κραξιμο. Για οποιον δεν καταλαβε, εκτιμω τις οδηγικες του ικανοτητες και τις παραδεχομαι, δινω μια ερμηνεια για τις καλες του επιδοσεις (Γρηγορες δοκιμες +ταλεντο), και απλα επισημαινω τον αντιπαθητικο για μενα προσωπικα και επικινδυνο για ολους 'τσαμπουκα' στις δοκιμες.
Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Ας βαζουμε λοιπον τα πραγματα στη σωστη ντους διασταση.
Ευχαριστω
Χρ. Πλατης[/color].Υ.Γ. Επισης θα ηθελα να επισημανω, οτι δημοσιογραφικα δεοντολογικο ειναι να ερωταται ο συγγραφεας για το αν επιθυμει να γινεται αναδημοσιευση των γραπτων του. Ελπιζω να μην κανω λαθος...
Η απαντηση
Φίλε Χρήστο
Ωραία μα τα λες αλλά ακόμα πιο ωραία τα γράφουμε και εμείς! Δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε τίποτα αλλά να παρουσιάσουμε τα πράγματα με την πραγματικής του διάσταση. Δηλαδή από τη μία λες ότι ο Πάζης φέρετε αντικοινωνικά και αντιπαθητικά και από την άλλη μας λες ότι δεν τον κράζεις… Δηλαδή τι είναι το κράξιμο; Όσο για την αναδημοσίευση και τα περί δημοσιογραφικής δεοντολογίας σε πληροφορούμε ότι δεν το πήραμε από το facebook η κάποια προσωπική σου ιστοσελίδα αλλά από μια ιστοσελίδα που τη διαβάζουν σε κάθε άκρη του πλανήτη και εσύ σε αυτή την ιστοσελίδα δημοσιοποίησες τη θέση και τις απόψεις σου. Απλά εμείς διευκολύναμε στο να γίνει ευρύτερα γνωστή η θέση σου για όσους δεν διάβασαν την πρώτη σου δημοσίευση. Άλλωστε δεν πήραμε και θέση και ούτε σχολιάσαμε αυτά που γράφεις… Επίσης μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να δέχεσαι και κριτική από τη στιγμή που τρέχεις σε αγώνες, σε βλέπει κόσμος και θεωρείσαι δημόσιο πρόσωπο στο χώρο των αγώνων…
Με εκτίμηση στον επιστήμονα ιατρό Χρήστο
Πάντοτε στη διάθεσή σας…
Greek MotorSport
Η ανταπαντηση μου
Αν η εκφραση αποψης για μια συγκεκριμενη δραστηριοτητα ενος ανθρωπου ειναι κραξιμο, τοτε εχετε δικηο.
Εχετε δικηο? Ποιοι? Με ποιους μιλαω? Ποιοι υπογραφουν τα; σχολια, ειδησεις, κριτικη?
Χαιρετω τους αγνωστους φιλους μου.
Χρηστος, για την περιπτωση τεως οδηγος αγωνων και τιποτα παραπανω!
Αχ βρε παιδιαΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
-
-
οι ρυθμισεις.
Βρες ομως τροπο να τις συζητησουμε, μ ενδιαφερει το τι ειδες. -
ΧΡΗΣΤΟ,
ΚΑΚΩΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΑ 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ' ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ !
ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ 'ΔΗΘΕΝ' ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ή ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ !
ΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ.ΥΓ. ΑΝΕΤΡΕΞΕ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΟΧΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ !
ΚΩΣΤΑΣ
-
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ 'ΔΙΑΠΛΟΚΗ'ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
KOSTAS750 ΝΟΜΙΖΩ Ο ΠΛΑΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ RALLY.GR ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ (ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ) ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ RALLY.GR ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ GREEKMOTOSPORT ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΟΜΩΣ.
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. -
ΑΓΑΠΗΤΕ PGEWRC,
- ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΓΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ.
- ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΜΥΝΩΝΜΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ !! ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ OXI ΤΟY RALLY GR
- ΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ; ΕΜΜΟΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ! ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΡΙΦΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ !
- ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΙ ΙΣΩΣ ΤΟ RALLY.GR ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΠΑΛΙΑΙΟΤΕΡΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
- ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ
ΚΩΣΤΑΣ750
-
Πρός kostas750:ok έγινες πλήρως κατανοητός,
Πρός A5Adiction:είδες τι μπορεί να γίνει με μόνο ένα θέμα με τίτλο διαπλοκή?
Τσακώθηκαν οι γιαράκηδες,τσακώθηκαν οι παππούδες,και μπλέξαμε και τα ΜΜΕ μέσα στο τέλος.
Κάνε κάτι όμως γιατί αρχίζει και κάνει κοιλιά το θέμα! -
Ο χρήστης kostas750 έγραψε:
ΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ.ΚΩΣΤΑΣ
.....ΚΑΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΠΑΙΖΕΙ ???
-
Ο χρήστης pgewrc έγραψε:
Πρός A5Adiction:είδες τι μπορεί να γίνει με μόνο ένα θέμα με τίτλο διαπλοκή?
Τσακώθηκαν οι γιαράκηδες,τσακώθηκαν οι παππούδες,και μπλέξαμε και τα ΜΜΕ μέσα στο τέλος.
Κάνε κάτι όμως γιατί αρχίζει και κάνει κοιλιά το θέμα!Δεν ειναι για γελια ρε παιδια. Εχουμε σοβαρο προβλημα εδω και πρεπει να δουμε πως θα λυθει. Περα απο τις αντιπαραθεσεις θα προτεινα να δουμε προτάσεις και γιατι οχι και διαβηματα επισημα προς τους υθινοντες. Το σιγουρο ειναι οτι την αρχη του σπορ δεν την ενδιαφερει το τι γινεται, γιατι απλα δεν τους στοιχιζει τιποτε.
Η τσεπη μας τα πληρωνει ολα.
Δε τα βαζω με την ΕΛΠΑ - ΕΘΕΑ και οτι στο ειναι. Απλα δε θελω να νοιθω Και μην αρχισετε να φωναζετε οπως κανατε μετα το αρχικο μου post. Ειδατε οτι αυτα που εγραφα δεν απηχαν και πολυ απο τη πραγματικοτητα.
Ασ κανουμε ενα καλο διαλογο. -
ήθελα να ξερα...δεν βαριέστε...????? και άντε καλά εσείς....εγώ που μπαίνω και διαβάζω δεν βαρέθηκα τόσα χρόνια....???? (το ερώτημα είναι ρητορικό και δεν χρίζει απάντησης....)
-
εγώ αράζω και διαβάζω. το μόνο που βαριέμαι είναι καμιά φορά τα πατατάκια και το γυρίζω σε ποπκορν
-
τουλάχιστον να είχαμε κανα φοφίκο....αλλά εξαφανίστηκαν κι αυτά...όπως τα κάπ των εταιρειών....όπως κάποια μέρα θα χαθούμε όλοι μας...τελικά πιο είναι το νόημα της ζωής... κανείς δεν ξέρει....κανείς...
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
τουλάχιστον να είχαμε κανα φοφίκο....αλλά εξαφανίστηκαν κι αυτά...όπως τα κάπ των εταιρειών....όπως κάποια μέρα θα χαθούμε όλοι μας...τελικά πιο είναι το νόημα της ζωής... κανείς δεν ξέρει....κανείς...Διονύση, γιατί σε έχουν πιάσει 'οι κλειστές' και η μαύρη απαισιοδοξία ????
Το νόημα της ΖΩΗΣ είναι πως οι Αγώνες είναι (.... εκτός απο για πολλύ λίγους) χόμπυ.
Για το χόμπυ , και ειδικά για την διαπλοκή γύρω απο αυτό ,δεν πρέπει να .. χαλιέσαι και τόσο πολύ !!!!!!
Το καλύτερο 'καφενείο' , πραγματικό όμως με τα μακράν καλύτερα ψητά εντός ειδικών το ξέρεις , είναι στα λημέρια σου , ο 'Σώγαμπρος' .
Τί περιμένεις ????????????Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
τουλάχιστον να είχαμε κανα φοφίκο....αλλά εξαφανίστηκαν κι αυτά...όπως τα κάπ των εταιρειών....όπως κάποια μέρα θα χαθούμε όλοι μας...τελικά πιο είναι το νόημα της ζωής... κανείς δεν ξέρει....κανείς...
Διονύση, γιατί σε έχουν πιάσει 'οι κλειστές' και η μαύρη απαισιοδοξία ????
Το νόημα της ΖΩΗΣ είναι πως οι Αγώνες είναι (.... εκτός απο για πολλύ λίγους) χόμπυ.
Για το χόμπυ , και ειδικά για την διαπλοκή γύρω απο αυτό ,δεν πρέπει να .. χαλιέσαι και τόσο πολύ !!!!!!
Το καλύτερο 'καφενείο' , πραγματικό όμως με τα μακράν καλύτερα ψητά εντός ειδικών το ξέρεις , είναι στα λημέρια σου , ο 'Σώγαμπρος' .
Τί περιμένεις ????????????Αποστόλης.
Όπα, τώρα διάβασα το post του glf !!!
πάρε λοιπόν και τον Νίκο μαζί στο 'Σωγαμπρο' , και κάντε μια αναδρομή στα διαπλακόμενα ψητά του !Αποστόλης.
-
έγινα emo...γι αυτό!! το νόημα της ζωής είναι πολύ πιο πέρα απο τους αγώνες...
σε περιμένουμε να ρθείς να πάμε παρέα για ''αγρόγρουνο''!!!και κρασί κόκκινο!!
-
Το γ@μ@τε το θεμα οπως συνηθιζεται στο forum.
Η ημερομηνια πλησιαζει.
Ποιος θα οδηγησει ποιον τελικα δε μαθαμε. -
Μεταφέρω το θεμα εδω μιας και μας κυνηγησε ο Mod
Re: 30ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 2009
Δημοσίευσηαπό A-TEC » 30/11/09 0:50
A5Addiction έγραψε:Απορω γιατι κανεις δεν αναφερει τις μαχες στην Α5. Δεν υπάρχει σαν κατηγορια ή εχετε μάθει μονο τις μεγάλες κατηγορίες. Λοιπον μπραβο στον Πάζη, απιστευτα περάσματα απο τον Μπάσδελη με το Κ12(μάλλον καλυτερο απο το kitcar), μπραβο στον Κουγια (εκτιμω οτι ο κουλος συνοδηγος του δεν αισθανοταν καλα παλι.Απορω, αυτο το παιδι τον ζαλίζουν οι στροφες) Τα ειπαμε και στο αλλο θεμα viewtopic.php?f=3&t=38855) και δεν εχει ουτε το τσαγανο να βγει και να δηλωσει κατι. Τελος πάντων κ. Καπνιά συγχαρητηρια για την 3η θεση στη Α5. Την ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ. Ξεφτιλα.......για το αθλημα. ΑΓΓΕΛΕΤΟ, τελικα τι είδες απο το βράχο που καθοσουν ποιος οδηγουσε για ποιον ?? Για να δουμε ποιο θα βγαλουν χολη τωρα, γιατι επι της ουσιας δε προκειται να μιλησει κανεις. ΕΘΕΑ ΑΚΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειναι νομοτυπα δε λεω, αλλα θα ασχοληθει καποιος απο σας για την καταφωρη παραποιηση αποτελεσμάτων ??
ΓΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ! ΕΙΔΑΛΛΩΣ ....ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Υ.Γ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΑΡΓΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΡΑΧΟ ΚΑΘΟΜΟΥΝ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!
Σας υπενθυμίζω πως έχει ανοιχτεί ειδικό θέμα για αυτό. Παρακαλώ λοιπόν να σταματήσουν τα στο θέμα του Παλάδιου. [Mod]
Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod], διπλα σου ημουν. Ευτυχως δεν ετρεξα στον αγωνα μιας και ειναι μονο για αθηναιους αλλα ρωτα τον Παπαδημητριου που ηταν απο πισω τους για να σου αποδειξει τα λεγομενα μου.
Για την ωρα δεν μπορω να ελθω σε αντιπαραθεση μαζι σου για χρονους μιας και δενν εχουμε βρεθει μαζι σε αγωνα, οταν θα ελθει η ωρα θα δεις αν οι χρονοι μου ειναι ξεφτιλα, Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod]. -
όπως βλέπεις φίλε μου εδώ στο φόρουμ δεν βρίσκεις το δίκιο σου...
οπότε αφού όπως λες ξέρεις ότι είναι νομότυπα , σύνταξε μια επιστολή και στείλε την στον ζάν τόντ και ζήτα του να μην μπορούν να οδηγούν οι συνοδηγοί...εγώ αυτό θα έκανα!
-
Ο χρήστης A5Addiction έγραψε:
Μεταφέρω το θεμα εδω μιας και μας κυνηγησε ο ModRe: 30ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 2009
Δημοσίευσηαπό A-TEC » 30/11/09 0:50
A5Addiction έγραψε:Απορω γιατι κανεις δεν αναφερει τις μαχες στην Α5. Δεν υπάρχει σαν κατηγορια ή εχετε μάθει μονο τις μεγάλες κατηγορίες.
Λοιπον μπραβο στον Πάζη, απιστευτα περάσματα απο τον Μπάσδελη με το Κ12(μάλλον καλυτερο απο το kitcar), μπραβο στον Κουγια (εκτιμω οτι ο κουλος συνοδηγος του δεν αισθανοταν καλα παλι.Απορω, αυτο το παιδι τον ζαλίζουν οι στροφες)
Τα ειπαμε και στο αλλο θεμα viewtopic.php?f=3&t=38855) και δεν εχει ουτε το τσαγανο να βγει και να δηλωσει κατι. Τελος πάντων κ. Καπνιά συγχαρητηρια για την 3η θεση στη Α5. Την ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ. Ξεφτιλα.......για το αθλημα.
ΑΓΓΕΛΕΤΟ, τελικα τι είδες απο το βράχο που καθοσουν ποιος οδηγουσε για ποιον ??Για να δουμε ποιο θα βγαλουν χολη τωρα, γιατι επι της ουσιας δε προκειται να μιλησει κανεις.
ΕΘΕΑ ΑΚΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειναι νομοτυπα δε λεω, αλλα θα ασχοληθει καποιος απο σας για την καταφωρη παραποιηση αποτελεσμάτων ??
ΓΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ! ΕΙΔΑΛΛΩΣ ....ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Υ.Γ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΑΡΓΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΡΑΧΟ ΚΑΘΟΜΟΥΝ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!
Σας υπενθυμίζω πως έχει ανοιχτεί ειδικό θέμα για αυτό. Παρακαλώ λοιπόν να σταματήσουν τα στο θέμα του Παλάδιου. [Mod]
Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod], διπλα σου ημουν. Ευτυχως δεν ετρεξα στον αγωνα μιας και ειναι μονο για αθηναιους αλλα ρωτα τον Παπαδημητριου που ηταν απο πισω τους για να σου αποδειξει τα λεγομενα μου.
Για την ωρα δεν μπορω να ελθω σε αντιπαραθεση μαζι σου για χρονους μιας και δενν εχουμε βρεθει μαζι σε αγωνα, οταν θα ελθει η ωρα θα δεις αν οι χρονοι μου ειναι ξεφτιλα, Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod].ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΑΣΠΩΝΟΥΝ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ! ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ! ΤΕΡΜΑ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΝΟΣ ΦΟΡΟΥΜ
ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΔΙΑΠΛΟΚΗ