-
προσοχή παίδες η ορεινή διαδρομή προς Βόρεια Εύβοια (->Ιωάννη Ρώσσο etc) μπορεί να είναι ωραία με στροφυλίκι όμως α) έχει επικίνδυνες στροφές που αν δεν τις ξέρεις σε πετάνε άνετα απ'έξω και β) αν πέσεις μπροστά σε αργούς δύσκολα τους περνάς καθώς οι ευθείες και τ'ανοίγματα είναι ελάχιστα, ειδικά μέχρι τον Α. Ιωάννη
-
Ειναι φοβερη διαδρομη και σιγουρα αν δεν ξερεις και αν δεν προσεχεις γινετε δυσκολη αλλα εμεις δεν
νομιζω να παμε για χρονους αλλα για απλη βολτα να απολαυσουμε τον δρομο και την φυση.
Εγω λεω μιας και ξεκινησαμε με τον βελ για Χαλκιδα να το κανονισουμε μια και καλη Κυριακη ωστε
και χρονο να εχουμε και για καφε και για τον Αγιο και να γυρισουμε να φαμε με την ησυχια μας.
Πως το βλεπετε? -
Αν δεν φύγουν οι αγρότες από τις εθνικές οδούς μέχρι μεθαύριο εγώ δεν θα έχω αυτοκίνητο....
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Γρηγορη πιτα εννοειται πως θα κοψουμαι με μαλιστα με φλουρι και ολα τα προβλεπομενα
Για Αγιο Ρωσσο πρεπει να κανονισουμε απο το πρωι για να ειναι ολοκληρωμενη η εμπειρια.Αξιζει
παντως με χιλια να το κανοιυμε και αυτο καποια στιγμη.Μπιλ μαλλον για Πεμπτη θα καταληξουμε.
Πέμπτη... οι υπόλοιποι μπορούμε να βρεθούμε ξανά μια άλλη φορά για βόλτα και για φαγητό.
μιλάμε μέσω κινητής τηλεφωνίας φίλε για τα περαιτέρω...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Γρηγορη πιτα εννοειται πως θα κοψουμαι με μαλιστα με φλουρι και ολα τα προβλεπομενα
Για Αγιο Ρωσσο πρεπει να κανονισουμε απο το πρωι για να ειναι ολοκληρωμενη η εμπειρια.Αξιζει
παντως με χιλια να το κανοιυμε και αυτο καποια στιγμη.Μπιλ μαλλον για Πεμπτη θα καταληξουμε.
Πέμπτη... οι υπόλοιποι μπορούμε να βρεθούμε ξανά μια άλλη φορά για βόλτα και για φαγητό.
μιλάμε μέσω κινητής τηλεφωνίας φίλε για τα περαιτέρω...
Άρα Βελ τι κάνουμε? Πάμε Χαλκίδα? Τι ώρα φεύγουμε?
Από συμμετοχές? Ποιοί είμαστε?
-
τώρα με τους αγρότες δεν ξέρω φίλε... βλέπουμε. Έχω κι άλλο ταξίδι αλλά αν δε γίνει κάτι να φύγουν από τους δρόμους με βλέπω Αθήνα.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
τώρα με τους αγρότες δεν ξέρω φίλε... βλέπουμε. Έχω κι άλλο ταξίδι αλλά αν δε γίνει κάτι να φύγουν από τους δρόμους με βλέπω Αθήνα.Ναι...είναι λίγο θέμα...κι εγώ την άλλη εβδομάδα έχω ταξίδι με τη δουλειά, αλλά θα πάρω το δικό μου γιατί έχει ωραίες στροφούλες
Μήπως να κάναμε ένα Αθηναϊκό gathering καλύτερα?
-
Να οργανωθουμε ρε παιδια! Που ειναι η διοικηση? Ο προεδρος, ο γραμματεας ?!?!
Για να εχουμε και λιγο ηλιο μπορειτε να την κανουμε κατα τις 17.00 με 17.20 απο τα διοδια μαλγαρων?
Αφιξη μετα απο 14 λεπτα στην χαλκιδα, εσπρεσακι στα ορθια και κατα τις 7και θα ειμαστε πισω!
αφιξη κατα τις 18.00+- χαλκιδα,καφεδακι και κατα τις 9παρα θα ειμαστε πισω.
Πως σας φαινεται?υπαρχει ενδιαφερον?
Εντιτ: οι αγροτες εχουν κατεβει πιο κατω απο χαλκιδα? Δεν ακουσα για αυτο. Αν οχι δεν υπαρχει προβλημα.
-
Προφέσορα προσωπικά από το γραφείο φεύγω κατά τις 6...άρα 6:30 θα είμαι στα Διόδια των Αφιδνών.
Για να κάνουμε ένα check.
Κύριοι...γκρ γρκ (καθαρίζω το λαιμό μου)...τη προσοχή σας παρακαλώ.
Για να δούμε το ενδιαφέρον των συμμετοχών, παρακαλώ όπως δηλώσετε ενδιαφέρον ως εξής: Γράψτε ένα απλό ποστ αν σας ενδιαφέρει το ένα από τα δύο δηλώνοντας τη συμμετοχή σας:
- Φαγητό στη Χαλκίδα, τη Πέμπτη 21 Ιανουαρίου (σε δύο μέρες δηλαδή) με αναχώρηση στις 6 από την Αθήνα
- Φαγητό στην Αθήνα, τη Πέμπτη 21 Ιανουαρίου (σε δύο μέρες δηλαδή) στις 8.
Για να δούμε...
-
Πρόεδρος παρόν!
αν οι αγρότες είναι Ριτσώνα δε πάω ούτε για espresso streto!
αν όμως όχι, θα το μάθουμε λίαν συντόμως από τα κανάλια, προτείνω να ανέβει ο καθείς όπως και όποτε μπορεί αφου οι δουλειές μας δεν έχουν κοινά ωράρια. Όταν με το καλό μαζευτούμε όλοι, κάπου όπου και θα πίνουμε καφέ, πάμε να τσιμπήσουμε κάτι και κατά το βραδάκι γυρίζουμε παρέα να τα πατήσουμε λιγάκι σε ανοιχτό δρόμο(παρότι εγώ ναι μεν θα φτάσω γρήγορα τα 240 αλλά πιο πάνω δε θα πάω... λόγο ελαστικών)
-
Για Αθηνα -επιλογη 2 οπως ακριβως αναφερει ο Νικος- και μια ωρα πιο νωρις απο τις 8, μπορω...
-
Προτεινω να μην 'μπλεξουμε' με την ευρυτερη Αθηνα καθημερινη οπως και να μη 'μπλεξουμε' Χαλκιδα καποιο σ.κ.
Οποτε προτεινω Χαλκιδα για αυτη την Πεμπτη με την 'αδεια' φυσικα των αγροτων! Αναχωρηση 6 με 6.30 απο διοδια. Αφιξη μετα τις 7 χαλκιδα. Καφεδακι σε καποιο απο τα γνωστα και αν υπαρχει διαθεση για κανα σουβλακο σε αυτο στην παραλια με τις λαδοκολλες. Δεν ειναι κατι τρομερο αλλα αξιοπρεπες. 9.30 με 10 θα ξεκιναμε για αθηνα. Ριτσωνα θεωρω οτι βραδυ δεν αξιζει για αυτο και βγαινουν γρηγορα οι χρονοι. Αλλωστε απο εθνικη προς χαλκιδα εχει δοθει ο νεος δρομος ο καλος.Και για κατι αλλο ομως πιστευω θα τα καταφερω σε συναρτηση με το που.
-
Μιας και ειχαμε ανοιξει για λιγο την κουβεντα με το σχετικο θεμα, στην
συναντηση του Διονυσου, -οποιοι θυμουνται-, παραθετω μια ιδιαιτερα ενδιαφερουσα ανακοινωση απο 'συγγενικο' τοπικο του Αντιλογου, για οσους θελουν να 'ξεμουδιασουν' / απλωσουν ,λιγο πιο ανετα τα αλογα τους, το Σαββατο που μας ερχεται.Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Mπορεί να ενδιαφέρει όσους θέλουν ξεμουδιάσουν, να στήσουν ή να δοκιμάσουνΤο Athens Circuit - Megara διοργανώνει το πρώτο Open Trackday για το 2010, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010, με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών (60).
Η ημέρα θα ξεκινήσει στις 09:00 με την εγγραφή στην γραμματεία, κατά την διάρκεια της οποία οι οδηγοί θα χωριστούν σε γκρούπ ανάλογα με την εμπειρία τους
Θα ακολουθήσει τεχνικός έλεγχος των οχημάτων (φρένα, ελαστικά, ζώνες κλπ) , πρίν το briefing, στο οποίο θα αναφερθούν οι κανόνες ασφαλείας.
Η πίστα θα είναι στην διάθεση σας από τις 10 ως τις 17, με ένα διάλειμμα μιας ώρας το μεσημέρι.
Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, το trackday θα γίνει είτε με καθεστώς open pit lane , είτε με 20λεπτα sessions.
Xρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
Δεν επιτρέπεται το drift και η είσοδος σε οχήματα που υπερβαίνουν τα 95 db/3000 rpmΣυμμετοχή 60 ευρώ για άυτοκίνητα δρόμου, 80 ευρώ για τα αγωνιστικά
Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 22960-25099 ή στειλτε email στο i.athanasakos@athenscircuit.gr
http://www.athenscircuit.gr -
Ψήνομαι ...θα το γράψω και στο Μεγαροτόπικ...αλλά δε ξέρω αν είμαι εκτός ή όχι.
(βεβαίως το Σάββατο μάλλον θα βρέχει)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ψήνομαι ...θα το γράψω και στο Μεγαροτόπικ...αλλά δε ξέρω αν είμαι εκτός ή όχι.(βεβαίως το Σάββατο μάλλον θα βρέχει)
Απο εκει το πηρα...
P.S Αυριο θα κανουμε τελικα τιποτα? Δεν βλεπω κινητικοτητα...
Ο προεδρος τι κανει, που ειναι, ο γραμματεας κανει ολη την δουλεια,
τι να πω, δεν υπαρχει κρατος! -
Οι τρεις μας είμαστε βλέπω να είμαστε...οπότε δε βλέπω νόημα να πάμε μέχρι τη Χαλκίδα.
Πάμε Μέγαρα?
-
Kαλα που μιλησα με τον Dum...!Εγω παιδια ειμαι μεσα για Χαλκιδα παντως μιας και ειμαι εδω(Χαλκιδα) και με βολευει...τωρα για Αθηνα δεν το κοβω γιατι εχω μαθημα τη Παρασκευη.Κανονιστε και πειτε στον Ντουμ να με παρει να ξερω...9-11 σημερα θα παιζω μπαλα οποτε δεν το ακουω,μηνυματακι
-
Παιδια μιλησα με τον Προεδρο Βελλ και τελικα το ακυρωσαμε το προτζεκτ Χαλκιδα.Κατι οι
αγροτες κατι τα διαφορα τεχνικα προβληματα μας ωθησαν να αναβαλλουμε την συναντηση-πιτα για
καποια αλλη στιγμη οπου οι συνθηκες θα ειναι ευνοικοτερες.
Ευχαριστω. -
Δηλαδή άδικα πέρασα από μύρια κύματα (όπου κύμα βλέπε παράκαμψη για αγρότες ή Τέμπη) διανύοντας χθες 1000χλμ (κυριολεκτικά) για να μπορέσω να έχω αυτοκίνητο για τη συνάντηση;;
Που σημαίνει ότι άμα υπάρχει θέληση.... άσε που έμαθα και τόσες κοπάνες, παράδρομους κλπ!
Για να δούμε πότε θα κόψουμε την πίτα! -
εγώ ήξερα ότι ο πρόεδρος μέχρι στιγμή ήταν ο kouk, έγινε τελετή παράδοσης?
Χαλκίδα με πίτα! (πρώηνΔΔΔ-Π)