-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
στον δρόμο και με ένος φίλου ασπρο που εχουμε πάει δύο φορές Πεντέλη δεν το ένιωθα πιο δυνατό από το δικό μου S3...
Μην ξεχνάς οτι μιλάμε για δυομισάλιτρο, πράγμα που σημαίνει οτι έχει έναν πιο 'γεμάτο' κινητήρα, χωρίς ξεσπάσματα και πτώση της απόδοσης. Αυτό μπορεί να έπαιξε το ρόλο του στο να σου δώσει την εντύπωση οτι δεν είχε και το τρομερό γκάζι.
με το συμπάθειο... αλλά γνωρίζεις σε πιον μιλάς... οπότε μπούρδες... δεν είναι τόσο δυνατό όσο λέει απλά... το έχουν διαπιστώσει και σε μετρήσεις. Όπως το δικό μου είναι πιο δυνατό από ότι ισχυρίζεται το άλλο είναι πιο αδύναμο...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
και τώρααα...
πρπρπρππρπρππρπτπρτπρπτρπρπσδσπσπππτππρπρππρπρρπρρπρπ..
η κρίσιμη ερώτηση:
αναβάθμιση ή ρολόι?
Αφού είναι αναβαθμισμένο από την μάνα του το δικό σου... Τι τις θέλεις τις καγκουριές ?
Πάμε να διαλέξουμε ρολόι στο κατάλληλο τόπικ .
εντάξει!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
η κρίσιμη ερώτηση:
αναβάθμιση ή ρολόι?ανάρτηση.
αυτό άλλο... ανεξάρτητα...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
και τώρααα...
πρπρπρππρπρππρπτπρτπρπτρπρπσδσπσπππτππρπρππρπρρπρρπρπ
η κρίσιμη ερώτηση:
αναβάθμιση ή ρολόι?
Μήπως με περισσότερα άλογα θα χαλάσει η ισοροπία του αμαξιού
Ας πούμε στο Megane RS (αυτό είναι καλό RS γιατί το Focus είναι ντεμέκ ) το ανώτερο βάσει αυτά που λένε οι μηχανικοί της Renault Sport που μπορεί να διαχειριστεί το στήσιμο του αυτοκινήτου για να πηγαίνει όπως πηγαίνει είναι τα 265 δηλαδή η δύναμη αυτού που έκανε το χρόνο στο Νιρμπουργρινγκ (στα ελληνικά γιατί στα γερμανικά δεν θυμάμαι πως γράφεται )
Μετά λέει θέλει αλλαγές στο στήσιμο
Μήπως κάτι παρόμοιο θα γίνει και στο δικό σου
Μα καλα δεν σου φτάνει το γκάζι και θες κι άλλα άλογα?τα άλογα ποτέ δεν φτάνουνε!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
και τώρααα...
πρπρπρππρπρππρπτπρτπρπτρπρπσδσπσπππτππρπρππρπρρπρρπρπ..
η κρίσιμη ερώτηση:
αναβάθμιση ή ρολόι?
Χωρίς να συμφωνώ με την υπερβολή της μετατροπής...
http://www.etuners.gr/index.php?s=13&t=295send from a galaxy far far away
sent from a shity city in the middle east...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ας πούμε στο Megane RS (αυτό είναι καλό RS γιατί το Focus είναι ντεμέκ ).....
Οταν θα παρω εγω το Focus RS και συ το Megane παμε να το διαπιστωσουμε αυτο στην Πεντελη
μωρέ πάρε το εσύ και θα δεις μετά πόσο ντεμέκ είναι...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
αναβάθμιση ή ρολόι?
Προβληματα που εχεις...
είδες!? μεγάλα αλλά και μικρά!
φίλε μη το γελάς καθόλου γιατί έχω μάλλον πολύ σοβαρότερα από πολλούς εδώ μέσα... δυστυχώς.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
και τώρααα...
πρπρπρππρπρππρπτπρτπρπτρπρπσδσπσπππτππρπρππρπρρπρρπρπη κρίσιμη ερώτηση:
αναβάθμιση ή ρολόι?Μα καλα δεν σου φτάνει το γκάζι και θες κι άλλα άλογα?
τα άλογα ποτέ δεν φτάνουνε!
+1
(κάγκουρας!!!! )
Χωρίς να συμφωνώ με την υπερβολή της μετατροπής...
http://www.etuners.gr/index.php?s=13&t=295send from a galaxy far far away
sent from a shity city in the middle east...
Ξέρω (έμμεσα - μέσω γνωστού) τον ιδιοκτήτη.Να σε φέρω σε επαφή?
(μην το κάνεις!ταλαιπωρήθηκε αρκετά πριν το αμάξι δουλέψει 'ρολόι'/όπως θά 'πρεπε/ό,τι πιο κοντά στην εργοστασιακή και απροβλημάτιστη λειτουργία. Για μένα δεν αξίζει και τον κόπο να το 'γαργαλήσει' κάποιος το αμάξι του τόσο πολύ. Αν δεν σε 'φτάνει', πούλα το και πάρε ένα πιο δυνατό )Vell,
βάλε ένα πρόγραμμα και σταμάτα εκεί τις μηχανικές βελτιώσεις (γνώμη μου πάντα).
Με όσα έχουν δει τα μάτια μου τελευταία με μετατροπές-βελτιώσεις κτλ, μη σου πω ότι πλέον ακόμα και το πρόγραμμα θα το σκεφτώ περισσότερο να το βάλω στο επόμενο αμάξι. (ή για να είμαι ειλικρινής θα προσπαθήσω να αντισταθώ στον πειρασμό ) -
Κι εγώ τους ξέρω άμεσα. Το 206 εκεί είναι προγραμματισμένο.
Πολύ καλά παιδιά και οι 2.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Κι εγώ τους ξέρω άμεσα. Το 206 εκεί είναι προγραμματισμένο.Πολύ καλά παιδιά και οι 2.
Δε διαφωνώ. Και ο προγραμματιστής και ο μηχανικός, αλλά το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη μετατροπή λύνει ένα πρόβλημα (κ@υλα για άλογα) και δημιουργεί άλλα που είναι για μένα πολύ μεγαλύτερα (αξιοπιστία, απροβλημάτιστη λειτουργία, εγγύηση κτλ).
Κατά τα άλλα, ίσως από τα λίγα συνεργεία που προσωπικά θα προτιμούσα ΑΝ προχωρούσα σε μία εκτεταμένη μετατροπή.
ΥΓ: τέλος η διαφήμιση.
-
Tα μισά vw/opel φορουμ μάλλον θα διαφωνούσαν.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Tα μισά vw/opel φορουμ μάλλον θα διαφωνούσαν.Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τυφλά απόψεις ατόμων που δεν γνωρίζω και γράφουν ανώνυμα πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Προτιμώ να γράφω τις δικές μου εμπειρίες και όχι ό,τι άκουσα/ειπώθηκε/ακούστηκε.Επιπλέον δυστυχώς οι περισσότεροι εξ αυτών που 'φτιάχνουν'/'βελτιώνουν' το όχημα τους, μπαίνουν στο χώρο της βελτίωσης με ημιμάθεια ή...'μαθαίνω αφού την πάθω', φυσικό είναι να κάνουν λάθος επιλογές και να 'χάσουν' αρκετά χρήματα (και φυσικά να αρχίσει η γκρίνια μετά).
Τώρα το αν ο επαγγελματίας θα σε προστατεύσει από μία λάθος επιλογή, είναι μεγάλη κουβέντα...
Σκέψου μόνο ότι είσαι βελτιωτής και έρχεται ένας τύπος με ύφος 'έρχομαι, σε πληρώνω, μου το κάνεις 300 άλογα με αυτές τις αναβαθμίσεις που εγώ θα επιλέξω (γιατί το διάβασα σε 1-2-3 forum ότι έτσι γίνεται)'.
Ας δεχτούμε (χάρην συζητήσεως) ότι έχεις τη διάθεση να 'δείξεις'/μάθεις στον 1ο που θα εμφανιστεί τι έχει επιλέξει λάθος (για τα δικά του γούστα και χρήση αυτοκινήτου), άντε στον 2ο και αν είσαι υπομονετικός και στον 10ο.
Ε...μετά let them learn with the hard way. Το παίζεις 'ξερόλας'? Λούσου τα.-
(άποψή μου)ΥΓ: δεν έχω καμία σχέση με τους etunners και καμία (γενικότερη) σχέση με τον τομέα του αυτοκινήτου.
ΥΓ2: είμαι άσχετος δηλαδή. -
άσχετο αλλά δεν μου λες ρε άσχετε? που τους γνώρισες εσύ του σχετικούς και μου τους προτείνεις?!?
όχι κι άσχετος, ασχολήθηκες αρκετά για το δικό σου...
πάντως γενικότερα υπάρχει μια ακατάπαυστη ημιμάθεια, από τους δημοσιογράφους μέχρι και τους μηχανικούς... δεν ξέρουν τι κάνουν οπότε και ο πελάτης να ξέρει μπορεί και πάλι να τα κάνουν θάλασσα... Στην περίπτωση δε που ο πελάτης δεν ξέρει, άστα να πάνε φίλε... δοκιμάζουν ότι μπορούν πάνω του μέχρι να πετύχει και μετά κάνουν blog με το γαμάτο τάδε αυτοκίνητο που έχει τα τρισεκατομύρια άλογάτα!
-
Τα έχεις γνωρίσει τα παιδιά Κων/νε; Πραγματικά είναι απ' τους λίγους ανθρώπους που άμα τους γνωρίσεις και δεν ξέρεις με τι ασχολούνται, δε σου περνά απ' το μυαλό ότι ανήκουν στο χώρο του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα ότι είναι προγραμματιστές, π.χ. Το λέω για καλό. Φοβερή ευγένεια, επίπεδο, καμία τάση 'ξερολισμού' κ.τ.λ.
-
Τα έχεις γνωρίσει τα παιδιά Κων/νε; Πραγματικά είναι απ' τους λίγους ανθρώπους που άμα τους γνωρίσεις και δεν ξέρεις με τι ασχολούνται, δε σου περνά απ' το μυαλό ότι ανήκουν στο χώρο του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα ότι είναι προγραμματιστές, π.χ. Το λέω για καλό. Φοβερή ευγένεια, επίπεδο, καμία τάση 'ξερολισμού' κ.τ.λ.για αυτό φτιάξανε έναν κινητήρα πάνω από τα όρια αντοχής του μπλοκ κινητήρα ε? επειδή γνωρίζουν? ήθελα να ήξερα πόσες φορές ανοίγουν τον συγκεκριμένο κινητήρα... μετά από κάθε φανάρι ή μετά από κάθε γκαζιά?
-
Επειδή ξέρω ότι π.χ. για το 207 που έχουν φτάσει σε τρελά νούμερα, δεν προσέφεραν σε όποιον να 'ναι αυτή τη δυνατότητα, παρά μόνο σε 2-3 ανθρώπους που ήθελαν να το δοκιμάσουν, με κάθε κόστος, αδυνατώ να πιστέψω ότι το έκαναν χωρίς, όχι απλά την άδεια, αλλά και την επιθυμία του ιδιοκτήτη του Scirocco.
-
άσχετο αλλά δεν μου λες ρε άσχετε? που τους γνώρισες εσύ του σχετικούς και μου τους προτείνεις?!?οι λεπτομέρειες από κοντά.
-
Επειδή ξέρω ότι π.χ. για το 207 που έχουν φτάσει σε τρελά νούμερα, δεν προσέφεραν σε όποιον να 'ναι αυτή τη δυνατότητα, παρά μόνο σε 2-3 ανθρώπους που ήθελαν να το δοκιμάσουν, με κάθε κόστος, αδυνατώ να πιστέψω ότι το έκαναν χωρίς, όχι απλά την άδεια, αλλά και την επιθυμία του ιδιοκτήτη του Scirocco.η επιθυμία μου του να φτάσει το φεγγάρι το ταπεινό πλην τίμιο R δεν νομίζω να έβρισκε απήχηση στην NASA ας πούμε!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
άσχετο αλλά δεν μου λες ρε άσχετε? που τους γνώρισες εσύ του σχετικούς και μου τους προτείνεις?!?
οι λεπτομέρειες από κοντά.
πάρε όμως γιατί έχω ευχάριστα νέα...
-
Ας πούμε στο Megane RS (αυτό είναι καλό RS γιατί το Focus είναι ντεμέκ ).....
Οταν θα παρω εγω το Focus RS και συ το Megane παμε να το διαπιστωσουμε αυτο στην Πεντελη
μωρέ πάρε το εσύ και θα δεις μετά πόσο ντεμέκ είναι...
Μεχρι να το παρω, μπορει να εχουν βγει καλυτερα...
GOLF R - SCIROCCO R