-
Ο Ανδρέας ήταν πιο στυλάτος, φορούσε κάτι καταπληκτικά ζιβάγκο. Άσε που τα φτιαξε και με ζουμερή αεροσυνοδό, αυτό πού το πας;
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
νεος ειναι ακομη ο ανθρωπος.
αφου καταφερε αυτος ο ανθρωπος και εγινε πρωθυπουργος γιατι να μην καταφερει να ζησει μεχρι τα 145?Τα καταφερε με τη ψηφο του Ελληνικου λαου και με παρομοιο ποσοστο που τα καταφερε 8 χρονια πριν ο αλλος χαρισματικος της Ελληνικης πολιτικης σκηνης ΑντρεαΠροχωραΣεΘελειΟοοοοΛηΗΧωρα...
ναι ,υστερα απο τρεις εκλογικες αναμετρησεις και με την βοηθεια του ΚΚΕΟ Μητσοτάκουλας από την άλλη δεν πεθαίνει! Ζει αιώνια και τρέφεται από το αίμα των θυμάτων του...
Βρειτε μου μια σοβαρη διαφορα του 'κακου' Μητσοτακη απο το 'καλο' ΜαζιΣουΑντρεαΓιαΜιαΕλλαδαΝεα.
Για βρες εσυ μια ομοιοτητα
Παγκοσμια πρωτοτυπια της Ελλαδας και εδω:
Δυο πολιτικοι που αποτελεσαν τις δυο οψεις του ΙΔΙΟΥ νομισματος να αντιμετωπιζονται εντελως διαφορετικα απο τον περιουσιο του Θεου λαο. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ναι ,υστερα απο τρεις εκλογικες αναμετρησεις και με την βοηθεια του ΚΚΕ
Καλε μου Ιταλακια στο'χω ξαναπει:
Το Αθλημα δε τοκατεχεις, αστο να παει στο διαολο λοιπον...
Αλλα επειδη σε αγαπαω (επειδη κοβεις αποδειξεις) να σου υπενθυμισω:
Εκλογες 1981 ποσοστο ΠΑΣΟΚ 48,07% (2.726.309 ψηφοι) εδρες 172
Εκλογες 1989 ποσοστο ΝΔ 46,2% (3.093.055 ψηφοι) εδρες 148Για βρες εσυ μια ομοιοτητα]
Και οι δυο ανηκαν στο κεντρο.
Και οι δυο ηταν πειθηνια οργανα των ΗΠΑ
Και οι δυο ειχαν αρρωστημενο παθος για τη καταληψη της εξουσιας
Και οι δυο συνεισεφεραν τα μεγιστα στην οικογενειοκρατια
Αρκετα ομως, σου ειπα τεσσερεις ομοιοτητες.Αν συνεχισεις να κοβεις αποδειξεις θα σου μαθω κι αλλα περισσοτερα...
-
ξεχασες να βαλεις και τα αποτελεσματα του 2009
παντως ειναι σιγουρο οτι σαν πρωθυπουργος ο παπανδρεου ηταν πολλα σκαλια ανωτερος απο τον μητσοτακη ο οποιος καταφερε σε 3 χρονια να διαλυσει το κρατος.
δεν θα σχολιασω αλλο τον μητσοτακη γιατι μπορει να πεσει το φορουμ.υ.γ τωρα κοβω αποδοιξεις γιατι ξερω οτι τα λεφτα πιανουν τοπο και δεν πανε στις τσεπες καποιων.
-
ξεχασες να βαλεις και τα αποτελεσματα του 2009
παντως ειναι σιγουρο οτι σαν πρωθυπουργος ο παπανδρεου ηταν πολλα σκαλια ανωτερος απο τον μητσοτακη ο οποιος καταφερε σε 3 χρονια να διαλυσει το κρατος.
δεν θα σχολιασω αλλο τον μητσοτακη γιατι μπορει να πεσει το φορουμ.Σου λεω δεν κατεχεις το αθλημα...Εσυ εκει επιμενεις.Βγαλε το πρασινο το γυαλι και κοιτα τι ρωτησες.
Σου απαντησα σε οτι σχολιασες.
Το να εισαι ασχετος και γκαγκα δεν ειναι κακο.Αρκει να μη το παιζεις πονηρος και οταν τρως τη ταπα να κανεις τουμπεκι.
Το ποιος διελυσε το κρατος το ξερουμε:
Και οι δυο.υ.γ τωρα κοβω αποδοιξεις γιατι ξερω οτι τα λεφτα πιανουν τοπο και δεν πανε στις τσεπες καποιων.
Δε σε πιστευω...Κοβεις αποδειξεις επειδη στις ζητανε και ξερεις οτι αν δε κοψεις θα ψωμολυσσαξεις.
Το αν πιανουν τοπο ελα να μου το πεις σε κανα χρονο...Αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου ομως, την επομενη φορα που θα γραψεις ανακριβειες εδω ειμαστε.-
-
για πες μου ποιος διελυσε το κρατος
η κυβερνηση μητσοτακη η μηπως η κυβερνηση ρουσοπουλου;
παρε ντεπον καλυτερα. -
ξεχασες ......
.....
υ.γ τωρα κοβω αποδοιξεις γιατι ξερω οτι [b]τα λεφτα πιανουν τοπο και δεν πανε στις τσεπες καποιων[/b].Δεν μπορω να διανοηθω οτι το πιστευεις αυτο!!
Θελω να πιστευω οτι εχεις αρκετα ανεπτυγμενη την αισθηση του χιουμορ, γιατι μονο σαν αστειο μπορει να το εκλαβει καποιος αυτο που εγραψες! -
στα παπ@ρια μου πως θα το εκλαβει καποιος.
τ οικονομικα στοιχεια αυτο δειχνουν .
-
παντως ειναι σιγουρο οτι σαν πρωθυπουργος ο παπανδρεου ηταν πολλα σκαλια ανωτερος απο τον μητσοτακη ο οποιος καταφερε σε 3 χρονια να διαλυσει το κρατος.Ναι, έχεις δίκιο...
Το ότι τώρα βέβαια πληρώνουμε στο μεγαλύτερο βαθμό το γεγονός ότι τα λεφτά που έπαιρνε ο Παπανδρέου για επενδύσεις τα μοίρασε σε γνωστούς και αγνώστους χωρίς καμία έγνοια για το μέλλον το κάνουμε γαργάρα...
Τουλάχιστον ο γιος του είναι σίγουρα πολύυυυυυ πιο τίμιος και καταβάλει προσπάθεια. Τώρα αν θα τον αφήσουν να κάνει τη μεγάλη ανατροπή θα το δείξει η νεκροψία.
Ξεκολλήστε επιτέλους μερικοί από το πράσινο ή το μπλε. Με κανέναν δεν είδε άπσρη μέρα η χώρα!!! Όλοι μαζί μας έφεραν εδώ που είμαστε... το ζήτημα είναι λοιπόν να βρεθεί επιτέλους κάποιος που θα κάνει κάτι για τη χώρα και όχι για τον ίδιο και την παρέα του. Μακάρι να είναι αυτός ο ΓΑΠ, αλλιώς τον π@υλ@... όλοι μας εδώ που έχουμε φτάσει.
-
Νομίζω πως αυτό ταιριάζει εδώ.
100 χρόνια ΠΑΣΟΚ!!! -
-
Η πλακα ειναι οτι ΟΛΟΙ ΜΑΣ λιγο-πολυ γνωριζουμε τι εχει 'παιχτει' με τις μιζες και τα κλεμμενα και ποιοι ειναι οι κλεφτες, αλλα κανουμε τον 'κινεζο' επι της ουσιας...Τους αφηνουμε να συνεχιζουν να μας 'δουλευουν' ξεδιαντροπα και ασχημα, μονο που τωρα θα το πληρωσουμε πολυ ακριβα αυτο το μαζοχιστικο βιτσιο μας!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τουλάχιστον ο γιος του είναι σίγουρα πολύυυυυυ πιο τίμιος και καταβάλει προσπάθεια. Τώρα αν θα τον αφήσουν να κάνει τη μεγάλη ανατροπή θα το δείξει η νεκροψία.
Δεν τον παιρνει να κανει κι αλλιως.Αμα ποτε ορθοποδησει αυτο το μπ@υρδελο κι ειναι ακομα προθυπουργος θα σου πω εγω τι θα κανει.Θα προσλαβει τη μιση Ελλαδα στο Δημοσιο οπως ο πατερας του και ξανα απ την αρχη...
-
Δε νομίζω ότι θα μας ξαναφήσουν να το κάνουμε έτσι μπ@υρδέλ@...
Προφανώς και ήξεραν τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια, οι συνθήκες το επέτρεπαν όμως να το αφήνουν να εξελίσσεται, πλέον θα σφίξει γενικότερα ο έλεγχος
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε νομίζω ότι θα μας ξαναφήσουν να το κάνουμε έτσι μπ@υρδέλ@...Προφανώς και ήξεραν τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια, οι συνθήκες το επέτρεπαν όμως να το αφήνουν να εξελίσσεται, πλέον θα σφίξει γενικότερα ο έλεγχος
Παιδες το δημοσιονομικο προβλημα της Ελλαδας το εχουν γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανι οι Ευρωπαιοι...
Το ολο παιχνιδι γινεται, κατ'εμε, για τον ιδιωτικο τομεα! Οταν καταφερουν με τα μετρα που θα μας επιβαλουν να μας κανουν Πακισταν ωστε να μπορει ο καθε επιχειρηματιας να προσλαμβανει με ελευθερο ωραριο, να πληρωνει και να απολυει οπως του γουσταρει χωρις κανενα προβλημα απο το νομο και το κρατος, τοτε και μονο τοτε θα βγει φιρμανι οτι ολα βαινουν καλως και ποσο επιτυχημενος προθυπουργος ειναι ο Γεωργιος ο β' του Α. -
Ο χρήστης CHRIS-ASTRA έγραψε:
Προφανώς και ήξεραν τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια, οι συνθήκες το επέτρεπαν όμως να το αφήνουν να εξελίσσεται, πλέον θα σφίξει γενικότερα ο έλεγχος
Παιδες το δημοσιονομικο προβλημα της Ελλαδας το εχουν γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανι οι Ευρωπαιοι...
Το ολο παιχνιδι γινεται, κατ'εμε, για τον ιδιωτικο τομεα! Οταν καταφερουν με τα μετρα που θα μας επιβαλουν να μας κανουν Πακισταν ωστε να μπορει ο καθε επιχειρηματιας να προσλαμβανει με ελευθερο ωραριο, να πληρωνει και να απολυει οπως του γουσταρει χωρις κανενα προβλημα απο το νομο και το κρατος, τοτε και μονο τοτε θα βγει φιρμανι οτι ολα βαινουν καλως και ποσο επιτυχημενος προθυπουργος ειναι ο Γεωργιος ο β' του Α.Δεν ψαρωνουμε ουτε ξενερωνουμε...εδω δεν θελουμε επενδυσεις-μονο να πουλαμε ο ενας στον αλλον υπηρεσιες ,μας δινει λεφτα και δουλειες το ΚΚΕ και δεν εχουμε ανάγκη
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το ολο παιχνιδι γινεται, κατ'εμε, για τον ιδιωτικο τομεα! Οταν καταφερουν με τα μετρα που θα μας επιβαλουν να μας κανουν Πακισταν ωστε να μπορει ο καθε επιχειρηματιας να προσλαμβανει με ελευθερο ωραριο, να πληρωνει και να απολυει οπως του γουσταρει χωρις κανενα προβλημα απο το νομο και το κρατος, τοτε και μονο τοτε θα βγει φιρμανι οτι ολα βαινουν καλως και ποσο επιτυχημενος προθυπουργος ειναι ο Γεωργιος ο β' του Α.Δεν ψαρωνουμε ουτε ξενερωνουμε...εδω δεν θελουμε επενδυσεις-μονο να πουλαμε ο ενας στον αλλον υπηρεσιες ,μας δινει λεφτα και δουλειες το ΚΚΕ και δεν εχουμε ανάγκη
Δηλ. πρεπει να εισαι με το ΚΚΕ εαν πεις κατι που δεν ειναι συμφωνο με αυτα που παπαγαλιζουν τα παπαγαλοδημοσιογραφακια...?
Ειπε κανεις οχι στις επενδυσεις απο το εξωτερικο??
Δεν μπορω ομως να δεχτω οτι θα πρεπει να γινουμε 'μπανανια' ως χωρα ωστε να ερθουν οι ξενες επενδυσεις για να μου δωσουν τοσα λεφτα οσα χρειαζονται για ενα κοματι ψωμι και οχι για να ζησω αξιοπρεπως σαν ανθρωπος! -
Ο χρήστης CHRIS-ASTRA έγραψε:
Δηλ. πρεπει να εισαι με το ΚΚΕ εαν πεις κατι που δεν ειναι συμφωνο με αυτα που παπαγαλιζουν τα παπαγαλοδημοσιογραφακια...?
Oποιος δε συμφωνει με τα 700 ευρω ειναι ΚΚΕς.
Οποιος θελει 8ωρο ειναι Τροτσκιστης.
Οποιος αντιδρα στην εξισωση προς τα κατω ειναι Αρχειομαρξιστης.
Οποιος θελει να τηρουνται οι νομοι, να μην ληστευονται τα λεφτα του ταμειου του στα ομολογα. στο χρηματιστηριο και σε ατοκα θαλασσοδανεια προς τους 'παραγοντες της αγορας' ειναι Διεθνιστης.Βλεπεις ο κομμουνισμος εχει πολλα ποδαρια, και οι κομμουνισται ειναι ατιμη φαρα...
Ιδου ενα παραδειγμα συγχρονης αντιληψης περι των σχεσεων εργαζομενου και εργοδοτη:
http://www.youtube.com/watch?v=6LIzOvW_LFQ&feature=related
Και πως πρεπει να ειναι οι συγχρονες εργασιακες σχεσεις:
Youtube VideoΜονο ετσι θα ερθουν οι 'ξενες επενδυσεις' και οτιδηποτε περα απο αυτο ειναι απλα κομμουνισμος και αναρχια.
-
-
PASOK BREAKING NEWS!!!
Την Παρασκευή το σύντροφο Ραγκούση έστειλε σήμα σε όλα τα υπουργεία και τις δημόσιες υπηρεσίες για να στείλουν με fax πόσοι λείπαν και για ποιό λόγο... Ακούστηκε και η περίπτωση για ΕΔΕ όσων πήραν αναρρωτική από τη σημαία...
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου