-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[
***Ακόμα φαντάσματα βλέπεις ? ***
Οxi πηγα Χαρδαβελα και τα εδιωξα
Μιας και πλησιαζει το δικο μας ραλακι ..... σχεδον ροντε ....
Για μερικους που ενδιαφεροντε για επιδοσεις απο οδηγηση http://www.cronoimperia.it/ronde_im09/CIDA106.HTM
τον 4ο γενικης χρονο τον βλεπετε ? εχουν κι αυτοι ....΄'''επιστροφες'''Dani Ameglio. Ετών 42, αλλά ακόμα 'σανίδα', όπως πάντα!
Τα χει ξανακάνει τέτοια 'κουφά'!
http://www.rallybase.nl/index.php?type= ... llyid=2074
http://www.rallybase.nl/index.php?type= ... llyid=2789 -
Nαι , αλλα εδω το παρακανε το βιαστικο παληκαρι , Τασο , δεν σου φαινεται , με ενα σκασμο τερατα πισω του .........
Youtube Video -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Τα χιλιόμετρα δεν βγαίνουν, δεν βγαίνουν, δεν βγαίνουν....ΣΠΥΡΟ,
ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,Η ΛΕΣΧΗ ΠΗΡΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 74 ΧΛΜ Ε.Δ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Mαζι με την σουπερ ειδικη του καρτοδρομο την κυριακη το πρωι απο 15 γυρους ο καθενας ..... θα βγουν 90
Η θα επιστραφουν 150 ευρω απ'την συμμετοχη ....... λογο εκπτωσης χλμ !
Η αλλαζουν τελειως τις ειδικες , και αφηνουν τις νεοτεριστικες αρλουμπες ........
Οταν ενα μηνα πριν ........σχεδιαζουν ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ αγωνα που εχει προκυρηχθει στην αρχη της χρονιας .... αυτο δεν ειναι επαγγελματικη λεσχη , αλλα καφενειο ο .
-
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Πολυς κοσμος ειχε παει για 'καφε' προς Αλεποχωρι την Κυριακη...Κάτι είδα και εγώ αλλά λέω ''μπαααα δε νομίζω απο τώρα...''
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Mαζι με την σουπερ ειδικη του καρτοδρομο την κυριακη το πρωι απο 15 γυρους ο καθενας ..... θα βγουν 90Η θα επιστραφουν 150 ευρω απ'την συμμετοχη ....... λογο εκπτωσης χλμ !
Η αλλαζουν τελειως τις ειδικες , και αφηνουν τις νεοτεριστικες αρλουμπες ........
Οταν ενα μηνα πριν ........σχεδιαζουν ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ αγωνα που εχει προκυρηχθει στην αρχη της χρονιας .... αυτο δεν ειναι επαγγελματικη λεσχη , αλλα καφενειο ο .
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ START LINE (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ) ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ 'ΜΠΗΛΙΕΣ' ΜΕ ΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α.) ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ 'ΕΚΟΨΑΝ' ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, H OΠΟΙΑ (ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ) ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΤΕΘΗ ΣΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ !!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
O soaa δεν εκανε στην προκειμενη περιπτωση σφαλμα που δεν ενεκρινε την ειδικη (αεροδρομιο ) αγαπητε μου Λωρη .
Η αμελεια στο θεμα απ'την λεσχη ειναι ολοφανερη ....
Τα οποια προβληματα με τοπικους παραγοντες θα επρεπε να τα εχει επιλυσει ενας επαγγελματιας , και οχι τελευταια στιγμη να αποφασιζει για κατι που ειναι αμφιβολου ασφαλειας και δεν ανταποκρινεται στις απαιτησεις των αγωνιζομενων .
Αλλωστε ειναι γνωστο οτι εχουν αλλαξει τουλαχιστον 4 τοποθεσιες για τον αγωνα αυτον .
Οι επαγγελματικες λεσχες θα επρεπε να δειχνουν το παραδειγμα σχεδιασμου , οργανωσης , ενημερωσης , και προσφορων !
-
Με όσα διαβάζω σε αυτό το topic , με 'πιάνουν τα ντενουάρ '
Θα το καταλάβουν μόνον όσοι ομιλούν ¨Καστρινά'Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Γιάννενα -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΓιάννεναΣπύρο σε βρίσκω γνώστη του ρήματος siappero !!!!!!!!!!!!!!!!!
Αποστόλης -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Γιάννενα**ντενουάρ (το) **
νεύρα, ταραχή. 'έχω ντενουάρ': σαλτάρω, παίρνω ανάποδες.
'με μάζωξε ντενουάρ': έχω πολλά νεύρα...ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ....
φασίας (ο)
Ο τζές(ο τύπος)που έκανε πολλές ντρίπλες στα ποδόσφαιρα για να
αποσπάσει θαυμασμό αλλά δεν τα κατάφερνε και μας τα έσπαγε. Αργότερα, ο
φασίας έκανε τις φασίες του για να τον γκαϊντάρουν τα χαλόνια(βλ.
γκαζιά με το αυτοκίνητο και μουσική στα τέρματα) αλλά και πάλι δεν τα
καταφέρνει, ντροπιάζει και το ανδρικό φύλο, εξακολουθεί δε να μας τα σπάει....ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΛΩΝ..!!!!
**κλαπέτο (το) **
........... μεταφορικά το μυαλό
ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΟΝΙΑ........
-
Δεν μπαίνω στον πειρασμό να αρχίσω τα καστρινά γιατί θα βάλω τζαμάλα στο forum....
Επί του προκειμένου και τα 74χλμ με το ζόρι βγαίνουν, τραβώντας τις ειδικές από την αρχή και το τέλος για να ξεχειλώσουν λίγο.......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[
***Ακόμα φαντάσματα βλέπεις ? ***
Οxi πηγα Χαρδαβελα και τα εδιωξα
Μιας και πλησιαζει το δικο μας ραλακι ..... σχεδον ροντε ....
Για μερικους που ενδιαφεροντε για επιδοσεις απο οδηγηση http://www.cronoimperia.it/ronde_im09/CIDA106.HTM
τον 4ο γενικης χρονο τον βλεπετε ? εχουν κι αυτοι ....΄'''επιστροφες'''Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας ! να πας αλλου !!!!!!!
-
παιδιά θέλω να σας πω κάτι αλλά ξέρω οτι θα σας φανεί κάπως άσχημο...στον αγώνα δυστυχώς δεν οδηγούσε ο αμέλιο ντανίλο... το είχε πάρει ο συνοδηγός του ο μάσιμο ο μαρινότο... γιατί τρέχαν στο χωριό της γυναίκας του και ήξερε καλύτερα τις ειδικές...γι αυτό και πάει και τόσο γρήγορα... μην σας ξεγελάει!!!! ρέισινγκ φορ γένοβα λέμε!!!!και δεν είμαι καλαααααααααααα!!!!
-
kαλοοοοο Ματαντορακο μας .........
αλλα μην ανησυχεις θα σου περασει αν ρiξεις κανα δυο γκαζιες στο βουνο ........
-
Ο χρήστης επιστροφη έγραψε:
[Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας ! να πας αλλου !!!!!!!Mπαααα εδω , να στην σπααααααω ............
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
octavias5 : Παληκαρι μου μπορει τα σημεια που αρεσουν σε μενα να σε αφηνουν αδιαφορο και το αντιστροφο.Εμεις τα αρχαια χρονια που το μονο που μπορουσαμε να μαθουμε σχετικα με την διαδρομη ηταν τα σημεια των ΣΕΧ και των STOP, ξεκιναγαμε ενα απογεματακι και ψαχναμε για σημεια που μας αρεσαν.Πολλες φορες πετυχαναμε και κανενα να κανει δοκιμες και ετσι η ανιχνευση γινοταν ευκολοτερη.
Πες τα Δημήτρη. Στα τυφλά πηγαίναμε. Εγώ να φανταστείς που ήμουνα και μακριά από την Αθήνα μέχρι και την τροχαία έπαιρνα τηλέφωνο για να μάθω τους δρόμους όταν άρχισα να πηγαίνω στους αγώνες.
Και τώρα μασημένη τροφή τους δίνεις, ιντερνετετ υπάρχει, GPS υπάρχει αλλά οι νέοι δεν ξακουνάνε.Οκτάβιε, θα δεις τους χάρτες, άμα έχεις χρόνο θα πας και θα ψάξεις πριν τον αγώνα και σιγά-σιγά θα μαθαίνεις και εσύ και θα μπείς και στις κουβέντες για να λές την γνώμη σου, άσε που στο μυαλό σου θα δημιουργούνται ωραίες μνήμες και θύμησες!
Είναι ωραίοι οι αγώνες αυτοκινήτου αλλά πρέπει να 'κουνηθείς' και εσύ για να το ευχαριστηθείς. -
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ,ΤΟ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!!!ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.... ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ !!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!
-
Ο χρήστης octavias5 έγραψε:
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ,ΤΟ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!!!ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.... ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ !!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!Μετεωρα;Αααα νεος εισαι ακομα.
Αν ελεγες για βαρελια μπροστα στην Ακροπολη ε τοτεεεεε θα εμπαινες στο κλαμπ των λυκοπουλων!!! -
KAΛΑ,ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΛΙΟΣ!!!ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΣ!!!!
30ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 2009