-
καλημερα..λιγο πριν παω στις καλπες ειπα να κανω μια ερωτηση(σορρυ αν η ερωτηση αυτη ειναι ουσιαστικα για 2τροχο αλλα μαλλον θα ξερετε)εχτες πηρα το μηχανακι του αδερφου μου(peugeot vivacity 50cc 2006) ! πηγα για φαγητο αλλα το κακο ειναι οτι καπου στην διαδρομη(αφου παρκαρα) εχασα το κλειδι! ΕΡΩΤΗΣΗ..μπορω να παω σε καποιον κλειδαρα να βγαλω ενα αντικλειδι? (ευτυχως εχουμε ακομα 1..)και ρωταω γιατι πριν λιγο καιρο ειχε παει να βγαλει ενας γνωστος μου αντικλειδι για το αμαξι και του ειπαν οτι μονο απο την αντιπροσωπεια γινετε να παραγγειλει..και να του φτιαξουν.Και πραγματικα πηγε σε 2,3 κλειδαραδες και του ειπαν το ιδιο πραγμα..λετε να ισχυει κ για το μηχανακι? (μακαρι οχι..λογο του κοστους εννοω..που θα ειναι υψηλοτερο )
-
καλημερα..λιγο πριν παω στις καλπες ειπα να κανω μια ερωτηση(σορρυ αν η ερωτηση αυτη ειναι ουσιαστικα για 2τροχο αλλα μαλλον θα ξερετε)εχτες πηρα το μηχανακι του αδερφου μου(peugeot vivacity 50cc 2006) ! πηγα για φαγητο αλλα το κακο ειναι οτι καπου στην διαδρομη(αφου παρκαρα) εχασα το κλειδι! ΕΡΩΤΗΣΗ..μπορω να παω σε καποιον κλειδαρα να βγαλω ενα αντικλειδι? (ευτυχως εχουμε ακομα 1..)και ρωταω γιατι πριν λιγο καιρο ειχε παει να βγαλει ενας γνωστος μου αντικλειδι για το αμαξι και του ειπαν οτι μονο απο την αντιπροσωπεια γινετε να παραγγειλει..και να του φτιαξουν.Και πραγματικα πηγε σε 2,3 κλειδαραδες και του ειπαν το ιδιο πραγμα..λετε να ισχυει κ για το μηχανακι? (μακαρι οχι..λογο του κοστους εννοω..που θα ειναι υψηλοτερο )
-
-
Εξαρτάται από το κλειδί. Τα απλά γίνονται σίγουρα σε κλειδαρά (έχω κάνει αντικλείδια από τα φιατάκια μου). Για τα αναδιπλούμενα, με κουμπάκια κλπ μπλιμπλίκια, ίσως να χρειάζεται και η παρέμβαση της αντιπροσωπείας αν και κάποιοι κλειδαράδες τα αναλαμβάνουν και αυτά. Άκοπα κλειδιά κάθε μάρκας και μοντέλου υπάρχουν επίσης στο ebay.
-
ναι..σωστα.βασικα δεν εχει κατι το ιδιαιτερο.ενα απλο κλειδι ειναι.Θα περιμενω μεχρι αυριο..και βλεπουμε
-
Τα κλειδια που εχουν ιμομπιλάιζερ προγραμματιζονται απο ειδικο,μπορεις να κοψεις εξω κλειδια που θα ανοιγουν τις πορτες αλλα δεν θα παιρνει μπροστα το αμαξι.
-
Απ ότι κατάλαβα μιλάμε για 50άρι μηχανάκι το οποίο κατά 95% δεν έχει immo, οπότε πας σε οποιοδήποτε κλειδαράδικο.
αντικλειδι μηχανακι-αυτοκινητο...ιδια διαδικασια?