-
η ελλειψη ψυχολογιας ειναι εμφανης στην ομαδα...οι βολες ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα! περιμενα μηπως με τον μπρανκο αλλαξει το πραγμα αλλα δυστυχως και αυτος δε φαινεται σε καλη κατασταση!
απο κει και περα παιζαμε με μια πολυ σκληρη ομαδα οπως ο πανελληνιος που θυμιζει λιμοζ 94 μερικες φορες! εμεις ειμαστε λιγο φλωρακια για τετοια πραγματα!
η ομαδα θελει εκτος εδρας νικη επιτελους να αρχισει να ρολαρει...ελπιζω να γινει συντομα!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Μου φαινετε φετος θα μιλατε εσεις για μπασκετ και εμεις για ποδοσφαιρο
Γάμησετα... Ξεπεσμός... Μη μου τα θυμίζεις
Απλά χθες μου άρεσε πολύ το παιχνίδι. Ανοιχτό, γρήγορο, «αθλητικό» παιχνίδι.
Έχεις ακόμα 5+4 παιχνιδάκια ωραία ακόμα στην Ευρώπη... Κρίμα που δεν θα παίξεις το 10ο και το 11ο
Μη με βάζεις να μετράω.
Για μπάσκετ μιλάμε. Ότι βρέξει ας κατεβάσει. -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
...αν δεν ειχαμε χασει τζαμπα καποια απ τα παιχνιδια με περιστερι, καβαλα, κολοσσο ...Σε αυτά τα παιχνίδια χάσαμε συνολικά 30+ βολές. Απίστευτο νούμερο για Α1. Μου θυμίζει εποχές Φασούλα, Κατσούλη. Μόνο που τότε χάναμε τίτλους (και) από τις βολές...
-
Ωραία μαγκιά να παίρνεις 700κ το χρόνο μόνο και μόνο επειδή είσαι Έλληνας. Keep walkin' Στράτο.
-
Τι κανουνε ρε πστ μου δυσκολευονται με το μαρουσι
-
Αν και γάυρος του κερατά, ειλικρινά ο μόνος λόγος που εύχομαι να νικήσει το Μαρούσι (σε έναν πολύ όμορφο και συναρπαστικό αγώνα) είναι για να καταπιεί τη γλώσσα του το σίχαμα ο Σκουντής! Αμάν δλδ!! Δεν αντέχεται ο άνθρωπος. Ισοφάρισε το Μαρούσι και δε του βγαινε η λαλιά...Είπαμε, ο παο είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα της Ευρώπης. Αλλά τόση υποκειμενικότητα πια? Πραγματικά δεν αντέχεται ο άνθρωπος
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Αν και γάυρος του κερατά, ειλικρινά ο μόνος λόγος που εύχομαι να νικήσει το Μαρούσι (σε έναν πολύ όμορφο και συναρπαστικό αγώνα) είναι για να καταπιεί τη γλώσσα του το σίχαμα ο Σκουντής! Αμάν δλδ!! Δεν αντέχεται ο άνθρωπος. Ισοφάρισε το Μαρούσι και δε του βγαινε η λαλιά...Είπαμε, ο παο είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα της Ευρώπης. Αλλά τόση υποκειμενικότητα πια? Πραγματικά δεν αντέχεται ο άνθρωποςΓιατί ο Μαγουλας καλύτερος ήταν; Τόσο ελεεινή μετάδοση καιρό είχα να ακούσω.
Χαλάλι όμως.
ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ! -
Mπραβο στο Μαρουσι..που καθε αλλο παρα εκπληξη ειναι πια...προκειται για ομαδα που επι σειρα ετων γινεται καλη δουλεια.
Μπραβο και στον Ομπραντοβιτς που αντιμετωπισε την δικαιη ηττα ως κυριος...αντι να εχει κρεμαστει απο το σβερκο κανενος διαιτητη..εδωσε συγχαρητηρια στους αντιπαλους. -
ΕΥΓΕ ΜΑΡΟΥΣΙ!!!!!!!!!! ......μονο αυτο!!!
-
Μπράβο ρε Μαρουσάρα. Τη συμπαθώ πολύ αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ και ας με πονέσε (αλλά πολύ όμως ) σήμερα.
Μερικές επισημάνσεις:
Μετά το Όλντενμπουργκ-ΠΑΟ, όπου ο εκφωνητής ήταν ο ανεκδιήγητος Μαγουλάς, πίστευα πώς δε θα με αξίωνε ο θεός να ζήσω χειρότερη περιγραφή. Και όμως όλα είναι πιθανά. Δράκοι, νάζγκουλ και δε συμμαζεύεται. Και εις ανώτερα εθνικέ μας εκφωνητή.
Περί ομάδας τώρα. Άγιο θα ταν τα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ Περπέρογλου, Τέπιτς να παράδειγματιστούν από τους παίχτες του Αμαρουσίου (είχαν και ένα πάτο άλλο πράγμα αυτοί σήμερα ...). Πλέον τον πρώτο δεν τον σώζει ούτε καν το μοναδικό του προσόν, η εθνικότητα. Θεωρώ για τον 2ο, αστείο να παίζει στανικώς 3άρι. Ας αποκλειστούμε πανηγυρικώς μπας και το πάρει απόφαση ο Ζοτς και κάνει κανά ξεκαθάρισμα στην επόμενη σεζόν. Με πραγματικό τριάρι αυτή τη φορά .
Η ομάδα στην επίθεση, δε βλεπόταν. Η άμυνα δεν ήταν τόσο κακή. Έδωσε βέβαια στο διάστημα 30'-35' 2-3 αμαρκάριστα τρίποντα (και καλά να κλείσουμε τη ρακέτα, λες και παίζαμε με τπτ κύκλωπες) αλλά έφαγε και κάτι σκοτωμένα, εκτός ισορροπίας γτπ σουτ. Ψυχωμένο το Μαρούσι, τυχερό, άντε μπας και μας ανοίξει τα μάτια για του χρόνου, γιατί για φέτος, μπααα...
Ο ΔΔ δυστυχώς δεν έχει επανέλθει πλήρως. Ναι μεν ξεκίνησε καλά (όπως και με Παρτιζάν με πολλά κλεψίματα) αλλά δε συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Στη συνέχεια έχανε κατα διαστήματα την αυτοσυγκέντρωσή του, κάνοντας λάθη. Ο Μπατίστ ήταν δυνατός στην επίθεση αλλά στην άμυνα παρουσίασε τις φετινές του αδυναμίες. Ο Πέκο ανίκητος στο α' ημίχρονο, άφαντος στο β'. Μπήκε κάπως αργά, έκανε 2-3 καλές ... και βγήκε.
Ο ΟΣΦΠ από την άλλη σφύζει από υγεία και το μομέντουμ τον δείχνει φαβορί για ευρωλίγκα. Ίσως στα γκαρντ δεν έχει τόσο βάθος αλλά με τέτοιο σέρβο τι τους θες τους άλλους. Κάνει και κάτι ωραία ο Γιαννάκης με τρία φόργουορντ στη 5άδα και τη βγάζει μια χαρά. Ο μοναδικός σοβαρός διεκδικητής, η Μπάρτσα, άρχισε τις γκέλες πιο νωρίς απ' ότι συνήθως. Η Ρεάλ έχει τύχη αν γίνουν τπτ τρομακτικά διαιτητικά εγκλήματα. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
..............................
Γιατί ο Μαγουλας καλύτερος ήταν; Τόσο ελεεινή μετάδοση καιρό είχα να ακούσω.
Χαλάλι όμως.
ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ!Άσε ο άνθρωπος δε πρέπει να τη παλεύει καθόλου. Είναι και αφεντικό ο π@π@ρ@ς στο ΣΚΑΙ! Τι κάθεται και διασύρεται σε αγώνες με υψηλή τηλεθέαση; Τράβα αγορίνα μου 3 το πρωί για ΝΒΑ, άντε και στο ισπανικό ποδόσφαιρο τα σαββατόβραδα (να μην ξαναγυρίσεις ... ουστ!)
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Μπράβο ρε Μαρουσάρα. Τη συμπαθώ πολύ αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ και ας με πονέσε (αλλά πολύ όμως ) σήμερα.
Μερικές επισημάνσεις:
Μετά το Όλντενμπουργκ-ΠΑΟ, όπου ο εκφωνητής ήταν ο ανεκδιήγητος Μαγουλάς, πίστευα πώς δε θα με αξίωνε ο θεός να ζήσω χειρότερη περιγραφή. Και όμως όλα είναι πιθανά. Δράκοι, νάζγκουλ και δε συμμαζεύεται. Και εις ανώτερα εθνικέ μας εκφωνητή.
Περί ομάδας τώρα. Άγιο θα ταν τα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ Περπέρογλου, Τέπιτς να παράδειγματιστούν από τους παίχτες του Αμαρουσίου (είχαν και ένα πάτο άλλο πράγμα αυτοί σήμερα ...). Πλέον τον πρώτο δεν τον σώζει ούτε καν το μοναδικό του προσόν, η εθνικότητα. Θεωρώ για τον 2ο, αστείο να παίζει στανικώς 3άρι. Ας αποκλειστούμε πανηγυρικώς μπας και το πάρει απόφαση ο Ζοτς και κάνει κανά ξεκαθάρισμα στην επόμενη σεζόν. Με πραγματικό τριάρι αυτή τη φορά .
Η ομάδα στην επίθεση, δε βλεπόταν. Η άμυνα δεν ήταν τόσο κακή. Έδωσε βέβαια στο διάστημα 30'-35' 2-3 αμαρκάριστα τρίποντα (και καλά να κλείσουμε τη ρακέτα, λες και παίζαμε με τπτ κύκλωπες) αλλά έφαγε και κάτι σκοτωμένα, εκτός ισορροπίας γτπ σουτ. Ψυχωμένο το Μαρούσι, τυχερό, άντε μπας και μας ανοίξει τα μάτια για του χρόνου, γιατί για φέτος, μπααα...
Ο ΔΔ δυστυχώς δεν έχει επανέλθει πλήρως. Ναι μεν ξεκίνησε καλά (όπως και με Παρτιζάν με πολλά κλεψίματα) αλλά δε συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Στη συνέχεια έχανε κατα διαστήματα την αυτοσυγκέντρωσή του, κάνοντας λάθη. Ο Μπατίστ ήταν δυνατός στην επίθεση αλλά στην άμυνα παρουσίασε τις φετινές του αδυναμίες. Ο Πέκο ανίκητος στο α' ημίχρονο, άφαντος στο β'. Μπήκε κάπως αργά, έκανε 2-3 καλές ... και βγήκε.
Ο ΟΣΦΠ από την άλλη σφύζει από υγεία και το μομέντουμ τον δείχνει φαβορί για ευρωλίγκα. Ίσως στα γκαρντ δεν έχει τόσο βάθος αλλά με τέτοιο σέρβο τι τους θες τους άλλους. Κάνει και κάτι ωραία ο Γιαννάκης με τρία φόργουορντ στη 5άδα και τη βγάζει μια χαρά. Ο μοναδικός σοβαρός διεκδικητής, η Μπάρτσα, άρχισε τις γκέλες πιο νωρίς απ' ότι συνήθως. Η Ρεάλ έχει τύχη αν γίνουν τπτ τρομακτικά διαιτητικά εγκλήματα.Φίλε μου προσωπικά σε συγχαίρω για την αντικειμενικότητα που χαρακτηρίζει το ποστ σου!
-
Συνηθως κανει μια κοιλια τετοια εποχη ο ΠΑΟ.Και δεν θεωρω απιθανο να προκριθει τελικα εστω και με την ψυχη στο στομα,παντως ο ΔΔ ειναι το Α και το Ω,και φετος αν και ξεκουραστος δεν ειναι στα καλυτερα του.
Ο Ολυμπιακος παει καλα και στο χθεσινο παιχνιδι εδειξε κατι που ειχαμε χρονια να δουμε:Ψυχολογια νικητη
-
Αυτό το έδειξε πρώτη φορά στο ματς με τον παο. Από κείνο το παιχνίδι είχα παρατηρήσει μεγάλη αλλαγή στη νοοτροπία.
Προσωπικά πιστεύω οτι ούτε ο Θρύλος είναι εντελώς καλά: η απόδοσή του έχει σκαμπανεβάσματα και πρέπει να το προσέξει αυτό, γιατί φανερώνει εύθραυστη ψυχολογία. Πιστεύω οτι θα δούμε καλύτερο Ολυμπιακό σύντομα.
-
Σίγουρα ο ΟΣΦΠ θα βελτιωθεί. Ούτως ή άλλως από την αρχή της σεζόν βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Αν και δεν έχω παρακολουθήσει αρκετό μπάσκετ φέτος, τις λίγες φορές που είδα ΟΣΦΠ (ειδικά τα 2 τελευταία παιχνίδια) μου άρεσε, ειδικά το σχήμα με 3 3-4άρια. Πάντως ρε παιδιά δε γίνεται να χει 2 πρωτοκλασάτους παίχτες στη θέση 3 ο ΟΣΦΠ συν τον Βασιλόπουλο και ο ΠΑΟ να παίζει με Στράτο! Τέτοια μις ματς είναι σκέτη κλοπή. Ελπίζω σε αφύπνιση και όργια των υπολοίπων.
Πάντως αν δε γίνει κάτι συνταρακτικό, δε βλέπω ομάδα ικανή, πλην Μπάρτσα, να μπορεί να χτυπήσει τον ΟΣΦΠ.
Αλήθεια Κοβάθε, με ποιον θα σαι σε ενδεχόμενο τελικό; Χάλια ο Ναβάρο; -
Εγω πιστευω οτι δεν μπορει να κερδισει την φετινη Barcelona,ουτε μεσα ουτε εξω παντως(στην κατασταση που ειναι φετος)...
Το Μαρουσι μια νικη με την Παρτιζαν μπορει να την κανει...
Τωρα,αν χασει ο Παναθηναικος απο τους Ισπανους,μαλλον πεταξε το πουλακι,κι'απο'κει και περα παιζει για το Μαρουσι...
Να κερδισει τους Σερβους εκτος,και ολα ειναι πιθανα για το Μαρουσι...
Η απορια μου ειναι οτι αν φτασει 4η αγωνιστικη,και εχουμε τον ΠΑΟ με 0 νικες,και το Μαρουσι με 2,καθεται να χασει για να 'σπρωξει' το Μαρουσι? -
Εγω σε ενα πηγαδακι πριν μια βδομαδα ειχα πει πως στα ματια μου ο παναθηναικος φετος..δεν....
Δεν ξερω τι εγινε η τι δεν εγινε και ουτε ξερω αν ο κυκλος αυτης της υπερομαδας εχει κλεισει.
Προσωπικα φετος θα ειμαι ευχαριστημενος ακομα και με 1 τιτλο
Φυσικα και δεν προκειται ποτε να αρχισω τις κατηγοριες για αυτη την ομαδα που εδω και μια δεκαετια μας εχει προσφερει τα μεγισταPs: το σημερινο πρωτοσελιδο της πρασινης μου υπενθυμιζει για πολλοστη φορα,πως καλα κανω και εχω κοψει τις εμετικες φυλλαδες εδω και πολλα χρονια.
Ντροπη σας κυριοι..
-
Ο Δημητράκης έχει κάνει τη επάγγελμα, το φτηνό οπαδιλίκι είναι πολύ εύκολο στις μέρες μας....
-
Τραγική συμπεριφορά indeed... Δεν με πειράζει και καθόλου να μην πάρω τίποτα φέτος. Αυτή η ομάδα δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά... Πέρυσι οι ίδιοι κάναν το triple crown, ή μήπως ο Γιαννακόπουλος jr. το ξέχασε??
-
Καλά αυτό το γιωτόμπαλο δεν το είχαν για να φτιάχνει το ποπ κορν και να επιβλέπει την καντίνα και τις μαζορέτες; Τι δουλειά είχε στα αποδυτήρια;
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)