-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Απορώ πάντως με την υπεραισιοδοξία των ΠΑΟΚτσήδων στην αρχή κάθε χρονιάς.
Με ποιους να βγείτε 3-4οι ρε Thanix;Όταν κάθε καλοκαίρι στήνεις μια καλή ομάδα (σωστότερα: παίρνεις παίχτες εγνωσμένης αξίας) δεν υπολογίζεις ότι τον Νοέμβριο θα λείπουν ήδη οι δυο και θα έχεις αλλάξει προπονητή τον Δεκέμβριο, με Ιανουάριο να κάνεις νέα αρχή και τον Φεβρουάριο να παίρνεις νίκες από ομάδες του τέως ΠΟΚ!
Υπήρχαν χρονιές που είχαμε υλικό για πολύ υψηλές θέσεις, αλλά... Φέτος εγώ το μόνο που θέλω είναι να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, να δέσουν σαν ομάδα και να μη δημιουργηθούν πάλι διοικητικά και οικονομικά προβλήματα. Ας βγούμε και 8οι.
Υ.Γ. Κάτσε να δεις πάντως και Πανιώνιους/Μαρούσια/Πανελλήνιους κλπ. Άλλοι πετυχημένοι σύλλογοι...
-
Πηραμε ραντενοβιτς απο πανελληνιο...
Μαρουσι τα λεφτα πλεον ΓΙΟΚ
Πανιωνιος εφυγε ο μεγαλομετοχοςΜετα εγω ειμαι αισιοδοξος?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Επιβεβαιωσα απο το Νικο το Ζηση οτι εχει την Cayenne o Mπουρουσης...απλα νομιζω ειχε παραγγειλει και ο ιδιος μια clkΓια τον Φωτση ξερω
ΟΚ...Thnx...Απλα τον προσπέρασα προχθές κοντά στην Κατερίνη και λέω μήπως εκανα μαλακία κι εδωσα συγχαρητήρια σε κανέναν αλλο, να νόμιζε οτι του λέω μπράβο για το αμάξι κιόλας...!!!
Υ.Γ. Φτάναμε στα διόδια, εξ΄ου και η 'προσπέραση'....
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ένω στον ΠΑΟΚ όλα λειτουργούν ρολόι
Τα ρόστερ του Αμαρουσίου και του Πανελλήνιου έχουν καμία σχέση με το δικό σας;
Είναι σαν να λέω εγώ ότι πάμε για πρωτάθλημα. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ένω στον ΠΑΟΚ όλα λειτουργούν ρολόι
Τα ρόστερ του Αμαρουσίου και του Πανελλήνιου έχουν καμία σχέση με το δικό σας;
Είναι σαν να λέω εγώ ότι πάμε για πρωτάθλημα.Aυτη τη στιγμη ολα ειναι ρολοι...αυτο λεμε αν συνεχισουν ετσι ολα θα πανε καλα...
Αυτη τη στιγμη βαση ροστερ και παρουσιας σε φιλικα κτλ ΝΑΙ εχω καλυτερο ροστερ -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αυτη τη στιγμη βαση ροστερ και παρουσιας σε φιλικα κτλ ΝΑΙ εχω καλυτερο ροστερΑν ο ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξος από τα φιλικά, στα Τρίκαλα τι πρέπει να είμαστε;
-
Xαρουμενοι που σας σωσανε περσι
-
αμα ειναι τα πραματα οπως τα ειπε ο ιστορικος του παοκ και ο ματζικ τοτε θα παμε αρκετα καλα...
εντυπωση παντως μου κανε ο ματζικ στη συνεντευξη τυπου...περιεκτικος, ολιγολογος και σαφης, μερικοι στα αθλητικα της πολης και στα πολιτικα καλα θα κανουν να παρουν μαθηματα! ελπιζω να πανε ολα καλα και κατα το προγραμμα!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Xαρουμενοι που σας σωσανε περσιΠοιος μας έσωσε;
Μόνοι μας πήγαμε να πηδήξουμεε, χάνοντας 6-7 ματς στον πόντο στον πρώτο γύρο -
Λαμπαδα στο μποι του Σφαιροπουλου
-
Έγινε και η κλήρωση. Μια χαρούλα μου φαίνεται η 1η αγωνιστική και το 1ο παιχνίδι στο ΣΕΦ την 5η αγωνιστική
-
δυσκολο ματς στον αντ1 τη πρωτη αγωνιστικη αλλα οχι πανδυσκολο..και μετα τη 2η εχουμε τα ξαδελφακια μας στο παλατι... αρκετα κρισιμο ματς για το πως θα περασει η νεα προσπαθεια στο λαο!
-
1η αγωνιστική ΟΣΦΠ, 2η ΠΑΟΚ, 3η ΠΑΟ;
Σουρεαλιστική κλήρωση. -
Αλλαγή ημερομηνίας της 3ης αγωνιστικής ΤΩΡΑ!!!
-
Καστλ στον Ηρακλη
-
O Τερελ Ρέι;
Ακόμα παίζει το παλικάρι;
-
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (24-25/10)
Μαρούσι-Καβάλα
Αρης-Ολυμπιακός
Πανελλήνιος-ΠΑΟΚ
Ολύμπια-Παναθηναϊκός
Κολοσσός-Ηλυσιακός
ΑΕΚ-Τρίκαλα
Περιστέρι-Πανιώνιος -
Τραγικός ο Άρης σήμερις.
Ο οποίος Άρης έχει 1 μυριάκι από τον Παππανικολάου και άλλο μισό από τον Τζεβελέκη.
1,5 μύριο δηλαδής με το οποίο πήραμε τον ...Ντέι.Ποιους χρειάζεται; Έναν εκ των Καλαμπόκη - Τσλδαρη και φυσικά τον Ιερεμία.
Ο οποίος Ιερεμίας αν έπαιζε σήμερα, πάρτυ θα έκανε με αυτούς τους τυχάρπαστους που είχε το Μαρούσι στη ρακέτα. -
O Nικόλας το έκανε το καθήκον του πάντως. Πρώτος σκόρερ , έβαλε το κρίσιμο και αν κρίνω από το σκοράρισμα του αντιπάλου πρέπει να πήγε καλά και στην άμυνα. Πήρατε παιχταρά, είσαστε πολλοί τυχεροί και εμείς πολλοί μαλάκες
-
Ρε συ ΤΡΑΒ
Μην πηγαίνουμε και στο άλλο άκρο. Η μετακίνηση του Χατζηβρέττα στον Άρη είναι ο ορισμός της win - win situation και για εμάς, και για τον Άρη
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)