-
Να κάνω μια ερώτηση, αν ο διοργανωτής του εκάστοτε αγώνα προνοήσει και περιφράξει τις έυκολες 'κοπάνες' με ταινία οδησήμανσης ή πλαστικό πλέγμα, αλλά και πάλι ο ανοιχτομάτης, ανοιχτόμυαλος κτλ. συμμετέχων περάσει και τα κόψει στη μέση, ο τρομερός κανονισμός προβλέπει κάτι?
Δεν πιάνουμε βέβαια το ακραίο, ο παραπάνω αγωνιζώμενος να κόψει στη μέση ένα θεατή στη συγκεκριμένη ... μπούκα( ) που και οι ... τέσσερεις τροχοί περάσανε μακράν εκτός δρόμου (περίπτωση OSTBERG) μήπως τότε τα ανοιχτά μυαλά και μάτια γίνουνε ανοιχτοί κ..οι? -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση, αν ο διοργανωτής του εκάστοτε αγώνα προνοήσει και περιφράξει τις έυκολες 'κοπάνες' με ταινία οδησήμανσης ή πλαστικό πλέγμα, αλλά και πάλι ο ανοιχτομάτης, ανοιχτόμυαλος κτλ. συμμετέχων περάσει και τα κόψει στη μέση, ο τρομερός κανονισμός προβλέπει κάτι?
Δεν πιάνουμε βέβαια το ακραίο, ο παραπάνω αγωνιζώμενος να κόψει στη μέση ένα θεατή στη συγκεκριμένη ... μπούκα( ) που και οι ... τέσσερεις τροχοί περάσανε μακράν εκτός δρόμου (περίπτωση OSTBERG) μήπως τότε τα ανοιχτά μυαλά και μάτια γίνουνε ανοιχτοί κ..οι?\
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ 'ΜΟΤΟ' ΣΟΥ
'Ποτε μην τα βαζεις με εναν βλακα...Θα σε ριξει στο επιπεδο του και μετα θα σε νικησει λογω εμπειριας !!!'ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ρε παιδιά, μη τρώγεστε.. Όσο για αυτά, γίνονται, γίνονταν και θα γίνονται στους αγώνες. Είναι ένα επικίνδυνο άθλημα. Για όλους όσους ασχολούνται ενεργά με αυτό. Ας το δούμε και λίγο πιο λογικά, πιο ρεαλιστικά..
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δεν πιάνουμε βέβαια το ακραίο, ο παραπάνω αγωνιζώμενος να κόψει στη μέση ένα θεατή στη συγκεκριμένη ... μπούκα( ) που και οι ... τέσσερεις τροχοί περάσανε μακράν εκτός δρόμου (περίπτωση OSTBERG) μήπως τότε τα ανοιχτά μυαλά και μάτια γίνουνε ανοιχτοί κ..οι?\
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ 'ΜΟΤΟ' ΣΟΥ
'Ποτε μην τα βαζεις με εναν βλακα...Θα σε ριξει στο επιπεδο του και μετα θα σε νικησει λογω εμπειριας !!!'ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ωστόσο η απορία μου παραμένει...
...αν ο διοργανωτής του εκάστοτε αγώνα προνοήσει και περιφράξει τις έυκολες 'κοπάνες' με ταινία οδησήμανσης ή πλαστικό πλέγμα, αλλά και πάλι ο ανοιχτομάτης, ανοιχτόμυαλος κτλ. συμμετέχων περάσει και τα κόψει στη μέση, ο τρομερός κανονισμός προβλέπει κάτι?
-
Συγχαρητήρια Αρη και Λώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Εμένα βασικά μου θυμίσατε κάποιον ΘΕΟ που έβλεπα στα dvd και για του λόγου του αληθές λέω για αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=iQC7aA2AKcg ( συγκεκριμένα στο 2:47 sec)
Επίσης Λώρη πάντα όλοι τον πρώτο πολεμάνε ......
Να θυμίσω και κάτι στους 'μόνο' χωμάτινους και 'μόνό' ασφάλτινους. Τα πρωταθλήματα κερδίζονται σε όλες τις επιφάνειες και όχι μόνο σε μια απο αυτές . Αυτό έκαναν ο Αρης και ο Λώρης και κέρδισαν το πρωτάθλημα. Η ιστορία έχει δείξει ότι πολύ χεράδες ασφάλτινοι δεν μπορούνανε να πανε το ιδιο γρηγορα στο χώμα οποιοδήποτε αμάξι στο χώμα όπως και το αντιστροφο.
-
Ο χρήστης el-em
[color=#BF0000 έγραψε:
ΠΟΥ ΕΙΣΑ Α-ΠΟΥ-ΡΟΥ ???
ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/color:ucqpc72n]
Κι εγω , μ'εχασα .....
Διαβαζω αυτα τα παιδια , και σκεπτομαι αν μ'αυτες τις αντιληψεις που κουβαλανε σημερα μ'ολα αυτα τα τα ειχε κι η δικια μας γενια ......... αν θα ειχε υπαρξει rock ζωη .
Εχουν φτασει να ειναι Τοσο , που τον παραγοντα προσωπικη ικανοποιηση ( πνευματικη εκσπερματιση ουσιαστικα ) , γιατι οτιδηποτε σπαει το κατεστημενο και την μαζικη αντιληψη ......... ακομα κι οταν δεν ειναι καταγεγραμμενο σε κανονες (που δεν παραβαινουν ) ........ το καταδικαζουν .
Δεν τα βγαζω περα με τετοια μυαλα ..... γιαυτο απλως διαβαζω Λου Μου μου .........και ρεμβαζω http://www.youtube.com/watch?v=-mBjG9chIFw
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΑΣΤΡΟΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ....ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΜΕ ΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ STATUS ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.Ο ΒΩΒΟΣ, Ο ΚΥΡΚΟΣ, Ο ΠΑΝΟΣ, Ο JUNIOR ,O ZAXOS,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΞΙΟΜΕΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ 'ΣΠΑΝΕ' ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΡΗΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ.
ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΑΧΑΙΟΣ ,ΕΝΩ ΕΤΡΑΧΑΝ 73 ΟΔΗΓΟΙ 5 ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ ΣΑΝ ΤΑΛΕΝΤΑ.
Ο ΖΑΧΟΣ, ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ,ΧΑΛΑΤΣΗΣ,ΑΡΓΥΡΙΟΥ,ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ.ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ CUP.AYTOI ΠOY Ε ΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ... Θ.Ν.ΚΟΥΛΗΣ -
ΗΗΗρωες, στ απαρτα βουνα,
ΗΗΗρωες μες τα χαλασματαααα
Αστρα του Ολυμπου και του Παρνασσού φαααντασμααατα
ΗΗΗΗρωες, στ ααααπαρτα βουναααα
(ασμα παληο κι επαναστατικο)Πωλειται τσαι του βουνου και μελι αγνο.
Πλακα ειναι ΡΕ! Εχω γριππη και βαριεμαι
-
Γιαυτο κι εγω γυρισα την οθονη πλαγια , για καλο και για κακο ....
περαστικα.........
-
Ελπιζω να μην κολλαει απο το τηλεφωνο...
-
'29/10 17:06] Ράλλυ Μαύρο Ρόδο: Εκτός οι Κοτσίκης-Φούκης
Οι Κοτσίκης-Φούκης τέθηκαν εκτός κατάταξης για το Ράλλυ Μαύρο Ρόδο, μετά από απόφαση των Αγωνοδικών, λόγω διαφορετικής σχέσης μετάδοσης του κιβωτίου του VW Polo σε σχέση με το δελτίο αναγνώρισης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην αποκομίσουν βαθμούς τόσο στην κατηγορία F2, όσο και στην Α/5._Π.Τ. '
Απο το rally.gr..................
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
'29/10 17:06] Ράλλυ Μαύρο Ρόδο: Εκτός οι Κοτσίκης-Φούκης
Οι Κοτσίκης-Φούκης τέθηκαν εκτός κατάταξης για το Ράλλυ Μαύρο Ρόδο, μετά από απόφαση των Αγωνοδικών, λόγω διαφορετικής σχέσης μετάδοσης του κιβωτίου του VW Polo σε σχέση με το δελτίο αναγνώρισης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην αποκομίσουν βαθμούς τόσο στην κατηγορία F2, όσο και στην Α/5._Π.Τ. '
Απο το rally.gr..................
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο Κος ΦΟΥΚΗΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ( ΣΤΗ ΣΕΛ.3 ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ) ??
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ..... ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Μ.ΡΟΔΟ!!
ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ Α5 ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ?????ΕΙΣΤΕ ΗΘΙΚΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΚΑΚΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΟΣ( ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΤΠΤ).
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΟΤΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
ΑΥΤΑ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο Κος ΦΟΥΚΗΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ( ΣΤΗ ΣΕΛ.3 ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ) ??
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ..... ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Μ.ΡΟΔΟ!!
ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ Α5 ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ?????ΕΙΣΤΕ ΗΘΙΚΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΚΑΚΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΟΣ( ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΤΠΤ).
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΟΤΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
ΑΥΤΑ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
Εδώ είμαστε κ. Αγγελέτο,
είπα σε άλλο post ότι μόλις έρθει η ώρα θα απαντήσω και να λοιπόν που ήρθε η ώρα να το κάνω. Ήλπιζα χωρίς την ανάγκη να με προκαλεί με αστειότητες και πλήρη άγνοια κάποιος που φέτος μόνο ως συμμετοχή λογίστηκε στην Α/5. Ε ναι, λοιπόν, κάναμε λάθος ερμηνεύοντας λάθος την ομολογκασιόν του Polo. Πραγματικά, ακόμη και ο Νάσος την Κυριακή το βράδυ αρχικά νόμιζε ότι το κορωνοπήνιο που χρησιμοποιήσαμε στο Μ. Ρόδο (και μόνο σε αυτόν τον αγώνα) ήταν νόμιμο. Δυστυχώς το κορωνοπήνιο, ενώ αναφέρεται μόνο του μέσα στην ομολογκασιόν (μαζί με καμμιά 10αριά άλλα), εντούτοις προοριζόταν μόνο για το 6άρι σειριακό, πράγμα που αγνοούσαμε. Εν πάσει περιπτώσει, κ. Αγγελέτο, νιώθετε ανακούφιση που τα 1080 κιλά σίδερο με τους 110 ίππους και τον καταλύτη (ναι, φοράει και τέτοιο) ήταν τελικά παράνομο στο κορωνοπήνιο (σημειωτέον η τελική μας είναι 195 χλμ. περίπου με το 'παράνομο', όταν με το νόμιμο είναι 210); Δεν νομίζω να σας έθιξα ποτέ, ούτε εγώ ούτε ο Περικλής. Εσείς γιατί τόσο μένος;Το ξεκατίνιασμα που αναφέρετε στον Αχαιό, μάλλον δεν σας αφορά. Ήταν απλά μια απάντηση σε εκείνους που ξεκατίνιαζαν εμάς στο Κορίνθου 'για να γίνονται σωστά οι αγώνες' όπως ούρλιαζαν μέσα στους διαδρόμους του Καζίνο. Αυτό θέλαμε και εμείς, 'να γίνονται σωστά οι αγώνες'. Και εδώ που φτάσαμε και σφάλαμε, ορθώς μας πέταξαν έξω. Μακάρι να το ξέραμε και να μην κάναμε τίποτα. Όλη τη χρονιά μια χαρά πηγαίναμε, δεν είχαμε ανάγκη κορωνοπήνια κλπ.
Για τα υπόλοιπα που γράφετε θα σημειώσω μόνο ότι καταδεικνύουν το ήθος και τον χαρακτήρα σας. Πραγματικά κρίμα.
Κ. Φούκης
Υ.Γ. Μοιάζετε καταπληκτικά, πάντως, στον υπέροχο μηχανικό σας (κ. Νίκο Χρυσάφη) που την Κυριακή στο service park και χωρίς να έχω ανταλλάξει ποτέ μαζί του καμμία κουβέντα, μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα παρακαλώντας με να του βγάλω μια φωτογραφία. Προφανώς, όλο το team μοιράζεστε τις ίδιες αρχές και την ίδια ηθική. Άλλωστε, αν δεν ταιριάζατε...
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
ΑΥΤΑ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
Εδώ είμαστε κ. Αγγελέτο,
είπα σε άλλο post ότι μόλις έρθει η ώρα θα απαντήσω και να λοιπόν που ήρθε η ώρα να το κάνω. Ήλπιζα χωρίς την ανάγκη να με προκαλεί με αστειότητες και πλήρη άγνοια κάποιος που φέτος μόνο ως συμμετοχή λογίστηκε στην Α/5.ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΕΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ !! ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ!!!
Ε ναι, λοιπόν, κάναμε λάθος ερμηνεύοντας λάθος την ομολογκασιόν του Polo. Πραγματικά, ακόμη και ο Νάσος την Κυριακή το βράδυ αρχικά νόμιζε ότι το κορωνοπήνιο που χρησιμοποιήσαμε στο Μ. Ρόδο (και μόνο σε αυτόν τον αγώνα) ήταν νόμιμο. Δυστυχώς το κορωνοπήνιο, ενώ αναφέρεται μόνο του μέσα στην ομολογκασιόν (μαζί με καμμιά 10αριά άλλα), εντούτοις προοριζόταν μόνο για το 6άρι σειριακό, πράγμα που αγνοούσαμε. Εν πάσει περιπτώσει, κ. Αγγελέτο, νιώθετε ανακούφιση που τα 1080 κιλά σίδερο με τους 110 ίππους και τον καταλύτη (ναι, φοράει και τέτοιο) ήταν τελικά παράνομο στο κορωνοπήνιο (σημειωτέον η τελική μας είναι 195 χλμ. περίπου με το 'παράνομο', όταν με το νόμιμο είναι 210); Δεν νομίζω να σας έθιξα ποτέ, ούτε εγώ ούτε ο Περικλής. Εσείς γιατί τόσο μένος;
ΟΥΤΕ ΜΕΝΟΣ ,ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ. ΑΠΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ!! ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ! ΜΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ
Το ξεκατίνιασμα που αναφέρετε στον Αχαιό, μάλλον δεν σας αφορά. Ήταν απλά μια απάντηση σε εκείνους που ξεκατίνιαζαν εμάς στο Κορίνθου 'για να γίνονται σωστά οι αγώνες' όπως ούρλιαζαν μέσα στους διαδρόμους του Καζίνο. Αυτό θέλαμε και εμείς, 'να γίνονται σωστά οι αγώνες'.
ΔΕ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!
Και εδώ που φτάσαμε και σφάλαμε, ορθώς μας πέταξαν έξω. Μακάρι να το ξέραμε και να μην κάναμε τίποτα. Όλη τη χρονιά μια χαρά πηγαίναμε, δεν είχαμε ανάγκη κορωνοπήνια κλπ.
Για τα υπόλοιπα που γράφετε θα σημειώσω μόνο ότι καταδεικνύουν το ήθος και τον χαρακτήρα σας. Πραγματικά κρίμα.
ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ
Κ. Φούκης
Υ.Γ. Μοιάζετε καταπληκτικά, πάντως, στον υπέροχο μηχανικό σας (κ. Νίκο Χρυσάφη) που την Κυριακή στο service park και χωρίς να έχω ανταλλάξει ποτέ μαζί του καμμία κουβέντα, μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα παρακαλώντας με να του βγάλω μια φωτογραφία. Προφανώς, όλο το team μοιράζεστε τις ίδιες αρχές και την ίδια ηθική. Άλλωστε, αν δεν ταιριάζατε...
ΕΧΑΣΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ? ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ ΣΟΥ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ!
Υ.Γ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ IN-CAR ΜΕΤΑΞΥ 2ης+3ης ΕΙΔΙΚΗΣ (μ.ροδο) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ! ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ???.....Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ??? ΕΧΩ ΤΗ ΚΑΣΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ... Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΕΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ !! ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ!!!
Γνωρίζετε τις οικονομικές ισορροπίες της ομάδας? Με εκπλήσσετε! Βλέπω, όμως, άλλη μια προσπάθεια εκ μέρους σας να κατηγορείται γενικά και χωρίς καμμία απολύτως γνώση.
ΟΥΤΕ ΜΕΝΟΣ ,ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ. ΑΠΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ!! ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ! ΜΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ
Συνεχίζετε και εδώ η τακτική σας, που βασίζετε στον απλό κανόνα ότι 'λέω ότι νά' ναι στον αέρα. Τσάμπα είναι'. Εν πάσει περιπτώσει, δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω αλλά θα το κάνω, το κορωνοπήνιο αλλάχτηκε και πάλι θα το πω χωρίς δόλο. Αν υπήρχε δόλος δεν είμαστε χαζοί να ανεβαίνουμε αξημέρωτα Δευτέρα με μηχανικούς κλπ. για να λύσουμε ένα σαζμάν που θα ξεραμε ότι είναι εκτός κανονισμών. Να δώσουμε δηλαδή και άλλα χρήματα και να ταλαιπωρήσουμε και τους ανθρώπους μας για να ελπίζουμε τι; Ότι δεν θα μετρήσουν σωστά τα δόντια??? Έλεος!
Η απόφαση για νέο κορωνοπήνιο πάρθηκε μετά το γελοίο περιστατικό στο τέλος της ευθείας του Σεληνούντα, όπου το αυτοκίνητο από έλλειψη δύναμης και μακριές σχέσεις δεν μπορούσε να πιάσει καν κόφτη στην πέμπτη. Όποιος ήταν εκεί θα είδε ένα Polo να έρχεται με σταθερό γκάζι από την μέση της ευθείας και από μέσα την βελόνα κολλημένη στις 5.900 σ.α.λ. Νομίζω είχε πάρα πολύ κόσμο εκεί και έστω ένας ή ένα βίντεο επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.ΔΕ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!
Όχι, κύριέ μου, δεν μας έβγαλαν. Τι να πουν; Ότι αγωνιζόμενος, που δεν συμμετείχε στον αγώνα, ώθησε σχεδόν μετά της βίας (και ενώπιον πολλών ανθρώπων) να προβεί σε ένσταση άλλος αγωνιζόμενος που συμμετείχε και είχε καταταγεί τέταρτος με διαφορά 3 λεπτών από τον πρώτο (επιπλέοντων 3,5 λεπτών της ποινής); Εδώ, ο ίδιος ο αυτουργός της ένστασης, μέχρι σήμερα χτυπιέται ότι δεν έκανε ένσταση, όταν οι αγωνοδίκες μας έδειξαν την υπογραφή του και μας ενημέρωσαν ότι επώνυμα ο συγκεκριμένος άνθρωπος έκανε ένσταση. Ντρέπεται να το παραδεχθεί όταν βρισκόμαστε οι δυο μας στο βουνό και θα το γράψει στο forum; Συγνώμη, αλλά φοράμε παντελόνια και έχουμε τα κότσια να δηλώσουμε την αντίρρησή μας επώνυμα σε παρατυπίες και να δεχθούμε και τις ποινές όταν αυτές αφορούν δικά μας λάθη. Τα περί στοιχείων, αν δεν σας αρκεί το βίντεο (όντως ήταν θολό αλλά δεν έχουμε in car camera), μπορείτε να τα αναζητήσετε στα μάτια όλων εκείνων των αγωνιζόμενων που ήταν παρόντες στο συγκεκριμένο σημείο και έβλεπαν, όπως φυσικά, και στο βενζινά. Βλέπετε, που δεν τα ξέρετε όλα τα στοιχεία?
ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ
Κ. Φούκης
ΕΧΑΣΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ? ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ ΣΟΥ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ!
Νομίζω ότι οι δυο φράσεις σας αλληλοαναιρούνται...
Υ.Γ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ IN-CAR ΜΕΤΑΞΥ 2ης+3ης ΕΙΔΙΚΗΣ (μ.ροδο) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ! ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ???.....Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ??? ΕΧΩ ΤΗ ΚΑΣΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ!
Λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω αλλά τίποτε το παράτυπο δεν έγινε. Το BMW δεν ήταν service μας στον συγκεκριμένο αγώνα, το επίσημο service μας ήταν το ασημί Golf Variant που ήταν παρκαρισμένο όλη την ώρα στον Πισσώνα. Στο φινάλε, στο ίδιο σημείο ήμασταν παρκαρισμένα τρια τέσσερα πληρώματα. Παρακαλώ να την βάλετε την κασέτα δεν έχω κανένα πρόβλημα.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ... Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ
Πραγματικά είναι και δεν σας κρύβω ότι δεν χαρήκαμε για ότι έγινε. Πιο πολύ, όμως, στενοχωρηθήκαμε που δώσαμε το δικαίωμα σε ανθρώπους που δεν μας ξέρουν, δεν μας έχουν πει μια καλημέρα καν, να μιλούν με τέτοιο τρόπο και χειρονομίες προς εμάς. Εμένα όλο αυτό μου δείχνει ένα κόμπλεξ. Πείτε δημόσια κ. Αγγελέτο, πότε σας μίλησα άσχημα? Ας μας πεί ο κ. Χρυσάφης πότε του μίλησα γενικά. Με ποιό δικαίωμα μιλάτε έτσι. Ποιοί νομίζετε ότι είστε? Μήπως θεωρείτε ότι οι όποιες διαφορές ειχαμε ή δεν είχαμε φέτος σε χρόνους οφείλονταν σε κορωνοπήνια? Εντέλει εκεί θέλετε να καταλήξετε?
Δεν πρόκειται να γράψω πάλι. Νομίζω ότι είπαμε όσα είχαμε να πούμε. Ραντεβού του χρόνου, όπως λέτε και εσείς. -
Ο χρήστης KF έγραψε:
...ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΖΑΤΕ !!!!
-
αυτό είναι που λέμε ''σφαγή στην α/5''...χαλαρώστε παιδιά...έλεος...πάντως εάν όλο το ζητημα είναι μόνο ένα κορωνοπήνιο δεν το βλέπω και τόσο τραγικό...εγώ άκουσα οτι φορούσε σειριακό!!!! ραδιο αρβίλα στο φούλ...μην μου κακολογείτε τον μαστοράκο μου...είναι λίγο ευέξαπτος!
και του χρόνου με υγεία σε όλους και μακάρι να έχετε όλοι φράγκα να τρέχετε...αυτό είναι το σημαντικότερο πλέον...και φυσικά συγχαρητήρια στους βωβό elem για το πρωτάθλημα!!!αυτή τη στιγμή είναι ο πιο ολοκληρωμένος συνδυασμός και πάει και στις 2 επιφάνειες πολύ γρήγορα!
όσο για το κόψιμο από το χωράφι, αισθάνομαι τυχερός που βλέπω και κανα τέτοιο πέρασμα και ανοίγει λίγο το μυαλό μου...οι ασφαλτάκιδες είναι φλώροι!!! -
Kαι γκετσι , που λεει κι ο φιδεμπορας ......... http://www.youtube.com/watch?v=oBRwInbf ... re=related
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
:yesiibb: Αλλωστε αυτο το σπορ θελει και μυαλο , κατι σαν το σκακι ενα πραμα ........
Μαζι σου Λου Μου .
Ομως στο ... με την μονη διαφορα οτι πρεπει να διευκρινησεις το ειδος του ταπητα , που μπορειτε να το κανετε αυτο , για να μην μπερδευομαστε ...........και κατι αλλο ...- γιατι το ΣΤΑ ΙΣΑ ,μπορει να περιλαμβανει και τις ισες τσεπες .........
- ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ , στα χωραφια σας , εννοεις φυσικα το χωμα .........
- ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , δεν το εχουμε δει ακομα , και πολυ θα θελαμε να το δουμε με ενα πρωταθλημα κυριως ασφαλτινο κατι σαν το Ιταλικο , τι θα κανατε ..............
Δεν πειραζει στα ονειρα θα μεινουμε ..........
Ι you
Υ.Γ. Και μιας και ειπαμε για ονειρα ........
Φαντασου λοιπον ......... οτι ειχε τελειωσει το πρωταθλημα (κατι σαν αυτο που λεω πιο πανω ) και εχετε κερδισει με ..... clio r3 max , τον Χρηστο με το golf , τον Νικο τον Βασιλη ,τον Βαγγελη Ζαχο , επισης με r3 max ,τον Λευτερη , τον Γιωργο Κ., τον jr ., τον Παναγιωτη , τους Λαμπρους , τους Δημητρηδες κι αυτοι με r3 max και διαφορους αλλους με αλλα καλα Α7 και s1600 ,................. πως θα παιρναμε αυτο το ..... και τι αληθινα δακρυα χαρας θα εριχναν ο κοσμος μας , για ενα τετοιο πρωταθλητη ,πληρωμα ...........
ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΣΑΙ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΤΑ WRC ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΓΡΟΥΠ Ν) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
OΠΟΤΕ ΤΟ 'ΣΤΑ ΙΣΑ' ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
ΝΑΙ,ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
'ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ' ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ CLIO ΤΡΕΞΑΜΕ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΠΟΥ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΤΡΕΧΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΗΜΑΣΤΑΝ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΠΑ 2006 ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ.
ΟΠΟΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
ΑΠΛΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, (ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΑ), ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑPR ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ''ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ'.. ΕΙΜΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΠΙ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΔΩ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛ-ΕΜ... ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΗΚΑ Ο ΑΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΟΥ._ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ 'ΤΕΡΜΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ'. ΕΠΙ ΑΣΦΑΛΤΗΝΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΠΑ ΤΟ 2006 ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ Κ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ Κ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΑΝΕ ΙΑΒΕΡΗΣ jr, ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ Κ ΜΕ ΚΛΙΟ Κ ΤΡΕΞΑΜΕ ΣΤΙΣ Ε.Δ ΠΟΥ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΤΡΕΧΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ 1 ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ 1 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, 15+ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ 2Η Κ ΣΤΗΝ 3Η ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΟΜΑΙ ΕΙΧΑΤΑΙ ΕΞΟΔΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΥΝΙΓΙΣΕΤΑΙ... ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΩ ΗΣΑΣΤΑΝ Κ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΛΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.. Κ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΑΜΦΙΒΑΛΩ Κ ΑΝ ΠΗΡΑΤΑΙ Ε.Δ Κ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.. Κ ΜΙΑΣ Κ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2001 Η΄' 02 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ Κ ΕΒΡΕΧΕ Κ ΤΡΕΧΑΤΕ ΜΕ ΛΕΥΚΟ IMPREZA WRC Κ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2 Ε.Δ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕ ΚΙΤ CAR Κ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 45 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ... ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΥΜΙΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΥΤΟΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ Κ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.. ΦΙΛΙΚΑ ASTERIX!
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 25-10-2009