-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τι ποσοστό του κόσμου πιστεύεις ότι καταλαβαίνει ότι η βενζίνη που πλήρωσε για 100, έβαλε 95?εντάξει...θες απάντηση στο αυτονόητο?Ελάχιστοι προφανώς και φυσικά ανάλογα και με το αμάξι που οδηγούν*...
*το εταιρικό accent καίει τα πάντα αποδεδειγμένα και με αρκετή άνεση Αν ήταν 100% στο χέρι μου θα δοκίμαζα να του βάλω ακόμα και πετρελαιο. (πλάκα κάνω προφανώς )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
προτιμω λοιπον να ακβριβοπληρωνω τη καλη μου βενζινη και οταν η μανικα λεει 30 λιτρα να βλεπω και το δεικτη μου να ανεβαινει 30 λιτρα (...)
Πώς μετράς τα λίτρα που μπήκαν? (εκτός από το νούμερο που γράφει η αντλία προφανώς?)
Έχει το vag com τέτοια μέτρηση?Αν είναι να το εκμεταλλευτώ...κοιταζω το δεικτη με αναμενη μηχανη, γιατι αμα τη σβησω αργει να βγαλει σωστη ενδειξη
το 1/4 ειναι 15 λιτρα, τις περισσοτερες φορες αυτο μου βγαινει στα περισσοτερα πρατηρια..
δεν αποκλειω να με κλεβουν 1-2 λιτρα , αυτο ειναι δυσκολο να το καταλαβεις ομως χοντρα κλεψιματα πανω απο 5 λιτρα φαινονται και υπαρχουν βενζιναδες που τα κανουν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν αποκλειω να με κλεβουν 1-2 λιτρα , αυτο ειναι δυσκολο να το καταλαβεις ομως χοντρα κλεψιματα πανω απο 5 λιτρα φαινονται και υπαρχουν βενζιναδες που τα κανουν
έτσι όπως το έγραψες, μου φάνηκε ότι εννοούσες ότι έβλεπες ακόμα και την απόκλιση του ενός λίτρου και με κούφανες.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
έτσι όπως το έγραψες, μου φάνηκε ότι εννοούσες ότι έβλεπες ακόμα και την απόκλιση του ενός λίτρου και με κούφανες.
δεν ειμαι jedi
Φτηνή και καλή βενζίνη στα Ν.Προάστια ?