-
Χάρτες των ειδικών διαδρομών, τρόπος - διαδρομές πρόσβασης στις ειδικές θα δημοσιευτούν;
-
Ο χρήστης theokoylis έγραψε:
..............................ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ 'ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ' ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΕΡΟΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ APR................ΘΕΟΔ.ΝΙΚ.ΚΟΥΛΗΣ
Πσσσσσ γεροξεκουτηηηηηη , ο απρ δεν ...., κραυγαζει για τις χοντροτριμαλακιες που βλεπει μεσα στον χωρο καθημερινα , γιατι βαρεθηκε να παρακαλαει για τοσα χρονια .
Και περιμενει απο λεσχες οπως ειναι ο ΑΟΠ , να δινουν μια βαση τουλαχιστον γραφοντας σωστα τα επιθετα αγωνιζομενων , που εχουν γραψει ιστορια στον χωρο 30 + χρονια , οπως ειναι ο Δημητρης Τριπιντης , o Aποστολος Παλλας ( σιγα μην ειναι κι ο Βυρον Παλλης ) , και να μην τυπωνοντε τα ονοματα τους , αρες μαρες κουκουναρες π.χ.!!!!!!!
Αυτο , για να στην που με ειπες ετσι ..............
Για σκεψου στο Παλαδιο να σε δουμε Θεοδωρος Κουλομαριας -
Ο χρήστης nass έγραψε:
αν και η καταγγελία σου δεν περιλαμβάνει το σημαντικότερο, ποιός ήταν ο παραβάτης...
Αγαπητέ nass, πίστεψέ με, αν γνώριζα το πρόσωπο του οδηγού θα το ανέφερα. Το όνομα στο τζάμι που ανέφερα δε μου λέει τίποτα, γιατί μου φαίνεται απίστευτο ότι κάποιος που δε συμμετέχει στο Αχαιός πήρε το αυτοκίνητό του και βγήκε για βόλτα στο Σελινούντα μία βδομάδα πριν τον αγώνα. Πάντως, σε ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
..............................ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ 'ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ' ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΕΡΟΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ APR................
ΘΕΟΔ.ΝΙΚ.ΚΟΥΛΗΣ
Πσσσσσ γεροξεκουτηηηηηη , ο απρ δεν ...., κραυγαζει για τις χοντροτριμαλακιες που βλεπει μεσα στον χωρο καθημερινα , γιατι βαρεθηκε να παρακαλαει για τοσα χρονια .
Και περιμενει απο λεσχες οπως ειναι ο ΑΟΠ , να δινουν μια βαση τουλαχιστον γραφοντας σωστα τα επιθετα αγωνιζομενων , που εχουν γραψει ιστορια στον χωρο 30 + χρονια , οπως ειναι ο Δημητρης Τριπιντης , o Aποστολος Παλλας ( σιγα μην ειναι κι ο Βυρον Παλλης ) , και να μην τυπωνοντε τα ονοματα τους , αρες μαρες κουκουναρες π.χ.!!!!!!!
Αυτο , για να στην που με ειπες ετσι ..............
Για σκεψου στο Παλαδιο να σε δουμε Θεοδωρος ΚουλομαριαςΕχεις δίκιο.........
Διορθώθηκε ήδη -
ΜΑΣΤΟΡΑ APR.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΤΡΕΧΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ
ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΤΟ ΤΡΙΠΙΝΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Η αυτοκινηταμαξα εχει ηδη 5 αγωνιστικα επανω .............οποιος ενδιαφερεται εδω..............................
Mαλλον τα βλεπω να .... ξεφορτωνοντε και να πηγαινουν οδικως
Δεν βλεπω συμπαρασταση .........
ΑΚΥΡΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ...................... δυστυχως .
-
γεια σας φιλοι μου.εγω ειμαι ο θεοδωρακοπουλος με το 106 που ανεβαινε στο σελινουντα την κυριακη.λοιπον για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.εγω ειμαι αυτος που ανεβαινα,στο αχαιος δεν τρεχω επειδη πριν μια εβδομαδα παντρευτικα και δεν προλαβαινα...και ενα τελευταιο,στον σελινουντα μενω και ανεβαινω σε αυτον το δρομο 2-3 φορες την εβδομαδα,αλλα ο κυριος που εδωσε τα στοιχεια μου σε ολο τον κοσμο δεν ειναι εκει να με βλεπει.τον ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν πειραξα καποιους.
-
Ο χρήστης jeanteo07 έγραψε:
γεια σας φιλοι μου.εγω ειμαι ο θεοδωρακοπουλος με το 106 που ανεβαινε στο σελινουντα την κυριακη.λοιπον για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.εγω ειμαι αυτος που ανεβαινα,στο αχαιος δεν τρεχω επειδη πριν μια εβδομαδα παντρευτικα και δεν προλαβαινα...και ενα τελευταιο,στον σελινουντα μενω και ανεβαινω σε αυτον το δρομο 2-3 φορες την εβδομαδα,αλλα ο κυριος που εδωσε τα στοιχεια μου σε ολο τον κοσμο δεν ειναι εκει να με βλεπει.τον ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν πειραξα καποιους.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
να'σαι καλα φιλε μου αλλα εκει μενω τι να κανω?να μετακομισω???
-
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Απο δελτίο πληροφοριών που θα δωθεί το Σάββατο................**1.Εφιστάται η προσοχή όλων των αγωνιζομένων ότι δεν επιτρέπεται να τρυπηθεί το δάπεδο στο χώρο του SERVICE PARK **
-
Όπως έχουνε ρωτήσει διάφοροι πιο πρίν είναι προφανές οτι αποκλείεται να δούμε χάρτες με τις ειδικές εεε ???
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Όπως έχουνε ρωτήσει διάφοροι πιο πρίν είναι προφανές οτι αποκλείεται να δούμε χάρτες με τις ειδικές εεε ???Tιποτα δεν αποκλειεται στη ζωη αυτη...!
[img=http://www.postimage.org/TsdalOA.jpg] -
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Όπως έχουνε ρωτήσει διάφοροι πιο πρίν είναι προφανές οτι αποκλείεται να δούμε χάρτες με τις ειδικές εεε ???
Tιποτα δεν αποκλειεται στη ζωη αυτη...!
[img=http://www.postimage.org/TsdalOA.jpg]Έχεις δίκιο !!!!! Ευχαριστώ πολύ......
-
-
Ερώτηση διευκρίνηση, το Σαββάτο μπορούμε να κάνουμε αναγνωρήσεις στις ειδικές της ημέρας; ; Οποιος ξέρει να μου απαντήσει τον ευχαριστώ απο τώρα
-
Mε το σταγωνομετρο μας τα ριχνει ο φιλος μας ο Κωστακης ...........
Γιατι βρε φιλε Κωστακη ο κανονισμος λεει για 2 αυτοκινητα σερβις αλλα μονον ενα θα ειναι στο σερβις παρκ ?
Αφου οπως ειδα στον χαρτη σας που δεν ανοιγει ουτε να φυσαει ο Παγκαλος , εχετε ανεφοδιασμο βενζινης ....... πως την εχετε δει ?
θα κανουμε τον Τιραμολα τρεχοντας με τα μπετονια στην πλατη ?Πιστευω μετα το περσινο απαραδεκτο , να εχετε χωρο για σωστο ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ φετος , οχι για αγκαλιες και φιλακια μεταξυ μας ........
πιστευω οτι εχετε φροντισει και για χωρο των τρειλερς τουλαχιστον , εξιοπρεπη με καποια σχετικη ασφαλεια .....
Πιστευω επισης ..... οτι δεν αλιωθηκε ακομα το αγωνιστικο σας dna , μ'αυτο των και δεν θα μας απογοητευσετε .............Ερχομαστε ολο ελπιδες για εναν ωραιο διασκεδαστικο αγωνα , φιλοι μας Πατρινοι ...........
Τα φιλια , απο κοντα .
(τα φιλακια του γνωστου ανεκδοτου , θα πρεπει να μην χρειαστουν )υ.γ. Ζηταω πολλα ? λαθος κυριοι ....... τα ελαχιστα , που δειχνουν οτι ο οργανωτης ΣΕΒΕΤΑΙ το παραβολο του αγωνιζομενου , του σπονσορα του , την μανα και τον φιλο του αγωνιζομενου ........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Mε το σταγωνομετρο μας τα ριχνει ο φιλος μας ο Κωστακης ...........Γιατι βρε φιλε Κωστακη ο κανονισμος λεει για 2 αυτοκινητα σερβις αλλα μονον ενα θα ειναι στο σερβις παρκ ?
Αφου οπως ειδα στον χαρτη σας που δεν ανοιγει ουτε να φυσαει ο Παγκαλος , εχετε ανεφοδιασμο βενζινης ....... πως την εχετε δει ?
θα κανουμε τον Τιραμολα τρεχοντας με τα μπετονια στην πλατη ?Πιστευω μετα το περσινο απαραδεκτο , να εχετε χωρο για σωστο ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ φετος , οχι για αγκαλιες και φιλακια μεταξυ μας ........
πιστευω οτι εχετε φροντισει και για χωρο των τρειλερς τουλαχιστον , εξιοπρεπη με καποια σχετικη ασφαλεια .....
Πιστευω επισης ..... οτι δεν αλιωθηκε ακομα το αγωνιστικο σας dna , μ'αυτο των και δεν θα μας απογοητευσετε .............Ερχομαστε ολο ελπιδες για εναν ωραιο διασκεδαστικο αγωνα , φιλοι μας Πατρινοι ...........
Τα φιλια , απο κοντα .
(τα φιλακια του γνωστου ανεκδοτου , θα πρεπει να μην χρειαστουν )υ.γ. Ζηταω πολλα ? λαθος κυριοι ....... τα ελαχιστα , που δειχνουν οτι ο οργανωτης ΣΕΒΕΤΑΙ το παραβολο του αγωνιζομενου , του σπονσορα του , την μανα και τον φιλο του αγωνιζομενου ........
Λοιπόν,
Κατ αρχήν ο χώρος είναι πολύ μεγάλος και χωράει 3 φορτηγά για τον καθένα ΑΛΛΑ ελπίζω να μην ξαναδώ την ξεφτίλα μερικών που θέλουν στο χώρο service και το ακριβό τους ΙΧ.Στο χώρο θα μπαίνουν μόνο τα οχήματα που έχουν ταμπελάκι και αυτά που αποδεδειγμένα είναι οχήματα σερβις.Υπάρχει και χώρος Parking για ΙΧ και χώρος για τα τρέιλερ.ΟΛΑ........αλλά λέω και πάλι προσοχή!!!!!!
Ο χώρος είναι κόσμημα και είναι μέσα σε κατοικημένη περιοχή(η αδυναμία μου .ΥΓ.Οχι δεν ζητάς πολλά κάθε άλλο αλλά πιστεψε με έχω βαρεθεί τους 'τενεκέδες' του χώρου.
-
Η ερωτησή μου αναφέρεται επιτοπλείστον προς τον ΑΟΠ.
θα δημοσιευτούν ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ θεατών.....;;;; (ξέρω εμείς και εμείς θα είμαστε πάλι αλλά μας αξίζει καμία ενδιάμεση πρόσβαση)
επίσής αν κάποιος αγωνιζόμενος η μη ξέρει καθόλου την περιοχή θα ήταν προς τιμή του να δώσει κάποια οδηγία για κάποια ενδίαμεση πρόσβαση .
ευχαριστώ
-
Προς ΑΟΠ,
οι ειδικες ποση ωρα πριν τον αγωνα θα κλεινουν και αν γινεται μηπως μπορουμε να μαθουμε ακριβως που ειναι η αφετηρια κ ο τερματισμος καθε ειδικης
ευχαριστω -
Ο χρήστης thomaspuntos έγραψε:
Προς ΑΟΠ,
οι ειδικες ποση ωρα πριν τον αγωνα θα κλεινουν και αν γινεται μηπως μπορουμε να μαθουμε ακριβως που ειναι η αφετηρια κ ο τερματισμος καθε ειδικης
ευχαριστωΟι ειδικές θα κλείσουν 1.30 ώρα πρίν το πρώτο αυτοκίνητο.
Οι πρσβάσεις για τις ειδικές είναι μόνο απο την αφετηρία και τον τερματισμό της κάθε ειδικής.
Η πρώτη ειδική ξεκινά απο το χωριό Σαλμενίκο(πάνω απο τις Καμάρες) και τελειώνει στο χωριό Σελλά του δήμου Ρίου....
Η δευτερη ξεκινά απο το χωριό Αργυρά και τελειώνει στο χωριό Πλατάνι(Ανάποδα η 'αναβαση').
Ο Σελινούντας ξεκινά απο το χωριό Σελινούντας στο Αίγιο(κλασική Φτέρη ανέβα) και τερματίζει στη διαστάυρωση με Παναγία Πλατανιώτησα.
Το δε Μάνεσι ξεκινά απο το χωριό Μάνεσι και τερματίζει στο χωριό Κομπηγάδι(Κλασική ειδική ανάποδα).
Το σέρβις θα γίνει στην είσοδο του Σταδίου απο οδό Γ.Ρίτσου.
Ενώ εκκίνηση και τερματισμός στη κεντρική είσοδο του Σταδίου μπροστά.
34o ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2009