-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μονο τις Κυριακές το βγαζεις πλεον;;;;
Καλη συνέχεια....Εννοείται! Και κάνω 1000 χλμ κάθε κυριακή, έτσι για ξεσκούριασμα!
Kumho Ecowing ES01 KH27, εννοούσα, αλλά μετά από λίγο ψάξιμο, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη στις καθυστερήσεις του ματς(!), πάλι στα cf2 μας βλέπω.Κumho βάλε......eco καμίας μάρκας όμως μη βάλεις!!!
Καλησπέρα σε όλους. Έβαλα χθες πάλι τα cf2. Επειδή όμως δε βρίσκαμε φρέσκο λάστιχο, στην καλύτερη ήταν του 2015, ο λαστιχάς μου (είναι γνωστός) έφερε τα εξής:
http://www.toyotire.gr/tire/pattern/proxes-cf2-suv
και μάλιστα με DOT2717, με τιμή 420€ η τετράδα, με τιμολόγιο.
Έκανα ήδη τα πρώτα 200 χλμ. Πίεση μπροστά 36, πίσω 33.
Υπάρχει διαφορά βάρους ανά τεμάχιο, τα καινούρια είναι βαρύτερα. Επίσης έχουν βαθύτερο πέλμα (προφανώς σε σχέση με τα προηγούμενα όταν ήταν καινούρια!).
Πρώτη εντύπωση: το αυτοκίνητο είναι λιγότερο υποστροφικό, πιθανότατα απόρροια του ότι είναι κατά τι λιγότερο ενδοτικό, αφού τα νέα λάστιχα έχουν εμφανώς σκληρότερα πλαϊνά. Επίσης, επειδή έβρεχε καταρρακτωδώς την ώρα που έφυγα από το βουλκανιζατέρ, σε δρόμο-καθρέφτη, είδα ότι η πρόσφυση στο βρεγμένο ήταν πολύ καλή.
Παρατηρήσεις για θόρυβο κύλησης δεν έχω ακόμα και προφανώς ούτε για κατανάλωση. Προς το παρόν δείχνουν να ταιριάζουν καλύτερα στο αυτοκίνητο από τα προηγούμενα. Θα επανέλθω. -
400.000 χλμ, τα ξεπεράσαμε σε 9 χρόνια και 2 μήνες παρά κάτι! Ακόμα με τις μαμά δισκόπλακες φρένων και τον μαμά συμπλέκτη. Αποτελεί πλέον το μοναδικό αυτοκίνητο της οικογένειας και εξακολουθεί να κάνει 200+ χλμ την ημέρα, μας πάει εκδρομές, διακοπές, δουλειά, σούπερ μάρκετ, παιδότοπους και ράλλυ ανά την Ελλάδα (προσεχώς ράλλυ παλλάδιο 23/11, παραδοσιακά).
Μου χάλασε το σκιάδιο του οδηγού την περασμένη εβδομάδα, έσπασε το ελατήριο που έχει εσωτερικά και το κρατάει στην επιθυμητή θέση και τώρα κρέμεται σαν παράλυτο. Πήγα στην ΠΛΑΜΑΡ και παρήγγειλα καινούριο, με εκτιμώμενο κόστος 72E με την τοποθέτηση. Θα έρθει σε 20 ημέρες μου είπαν και βλέπουμε.
Ελαστικά: τα cf2 suv πάνε προς το τέλος της ζωής τους (3ο σετ ΤΟΥΟ που φόρεσε το αυτοκίνητο) και αφού δεν βγήκε νέο μοντέλο, θα αντικατασταθούν με τα ίδια ακριβώς, δίχως αμφιβολία (Δεκέμβριο-Μάρτιο φοράει χειμερινά).
Renault Fluence