-
Τι παίζει, το νέο Megane Sedan ή Γαλλικό Linea?
-
-
-
προορίζεται για τις 'emerging' αγορές (τουρκία ρωσία ρουμανία -και προσεχώς ελλάντα )
-
Ωραίο φαίνεται, αλλά μάλλον δεν πρέπει να έχει πολλή σχέση με Megane...
-
http://www.edmunds.com/insideline/do/Ne ... eId=156466
http://carscoop.blogspot.com/2009/08/re ... n-for.html
-
Τι έγινε ρε παιδιά, πάλι στην Κορέα πέσαμε?
-
Είναι ασΚημο σε αντίθεση με τη Laguna που όποτε τη βλέπω στο δρόμο τη χαζεύω
-
To έγραψα και αλλού! Απαίσιο! Συνεχιστής στην ασχήμια του εξίσου κακάσχημου Thalia!
-
ενώ τα υπόλοιπα Renault είναι η επιτομή του industrial design
-
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Ωραίο φαίνεται, αλλά μάλλον δεν πρέπει να έχει πολλή σχέση με Megane...Έχει και παρά έχει. Megane sedan είναι κατά βάση, αλλά πιο οικονομικά κατασκευασμένο.
Πχ πρόσεξε τους αεραγωγούς στο εσωτερικό, και κάνε τη σύγκριση με του megane.
Στην Κορέα κυκλοφορεί ήδη ώς Samsung SM3 αντικαθιστώντας το προηγούμενο μοντέλο που βασιζόταν στο Almera και ενδέχεται να το δούμε στην αγορά των ΗΠΑ ως Saturn.
-
Εμένα πάντως μου άρεσε αισθητικά και αν υπήρχε και η δυνατότητα να μπει και ο 1,4 TCE θα ήταν ένα πανέμορφο Sportsedan!
-
Νομίζω ότι το Estate είναι πολύ πιο όμορφο, και έχει και τη μούρη του Megane (όπως και το όνομα).
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Στην Κορέα κυκλοφορεί ήδη ώς Samsung SM3 ...Eχω την εντύπωση πως είναι σχέδιο της Renault και όχι της Samsung. Όλα τα καμουφλαρισμένα που παρουσιάστηκαν στο νετ είναι απο δοκιμές στην Βόρεια Ευρώπη ... αλλά και πάλι ίσως και να μην έχει σημασία ο τόπος δοκιμής ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην Κορέα κυκλοφορεί ήδη ώς Samsung SM3 ...
Eχω την εντύπωση πως είναι σχέδιο της Renault και όχι της Samsung. Όλα τα καμουφλαρισμένα που παρουσιάστηκαν στο νετ είναι απο δοκιμές στην Βόρεια Ευρώπη ... αλλά και πάλι ίσως και να μην έχει σημασία ο τόπος δοκιμής ...
Το βασικό σχέδιο προφανώς είναι της Renault, αφού πρόκειται για Megane sedan στην ουσία.
Εδώ το Samsung:
Πάντως το Koleos το έχει εξελίξει η Samsung πχ, οπότε δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είχε αναλάβει το Κορεάτικο παρακλάδι της Renault και την εξέλιξη του Fluence.
-
Μια χαρα το βρισκω για οικογενειακο αυτοκινητο απ'οτι βλεπω στην φωτο εχει και το καλοφτιαγμενο εσωτερικο του Megane
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μια χαρα το βρισκω για οικογενειακο αυτοκινητο απ'οτι βλεπω στην φωτο εχει και το καλοφτιαγμενο εσωτερικο του MeganeΕγώ βλέπω μικρές διαφορές που το 'ρίχνουν'. Κοίτα τους αεραγωγούς πχ. Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν διαφέρουν και τα υλικά σε υφή και ποιότητα.
-
ναι στην υφη τουλαχιστον θα εχει διαφορα μιας και το fluence αποτελει μια πιο οικονομικη προταση , οπτικα ομως ειναι σχεδον ιδιο με το megane
( τι εχουν οι αεραγωγοι?)
Μπορω να πω οτι το βρισκω πιο ομορφο απο το laguna ειδικα στο μπροστινο μερος
και απειρως καλυτερο απο το thaliaνα και ενα βιντεο
Youtube Video -
Οι αεραγωγοί διαφέρουν από του Megane, τόσο οι κεντρικοί όσο και οι πλευρικοί. Παρατήρησε τους στις φωτος.
-
Το ότι θα κατασκευάζεται στη Τουρκία δεν σημαίνει απαραίτητα χαμηλή ποιότητα και τιμή.
Αν δεν κάνω λάθος από εποχής Megane Classic όλα τα 4θυρα (και τα SW) Megane στη Τουρκία κατασκευάζονταν με την ίδια ποιότητα με τα γαλλικής κατασκευής υπόλοιπα Megane και ... την ίδια τιμή.
Προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο.
Renault Fluence