-
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΑΣ ΟΕΕΕΕΕΕΕΟ???????
-
Στην σύνταξη. Εκεί δηλ που δεν εννοεί να πάει ο Ζακ να ηρεμήσουμε από δαύτον .
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στην σύνταξη. Εκεί δηλ που δεν εννοεί να πάει ο Ζακ να ηρεμήσουμε από δαύτον .Ανέκαθεν ο Ζακ αποτελούσε πονοκέφαλο για τον Γερμανό
-
όσο αποτελούσαν οι διάφοροι σατο μάτο και το κακό συναπάντημα. κινητό εμπόδιο ήταν.
-
Αν ήταν ταχύτερος του Rai, δε θα τον είχαν υπογράψει τόσα χρόνια για οδηγό αντί να κάθονται να πληρώνουν καμποσα εκατομμύρια στο Φινλανδό?
Στο Φιοράνο (τουλάχιστον) πρέπει να 'χουν γυρίσει και οι 2 άπειρες φορές. Θα τα 'χουν βγάλει τα συμπεράσματά τους ήδη. Δε νομίζω να περιμένουν απο τη Βαλένθια να κρίνουν....
Κράτα και μια πισινή για το ποιος θα είναι ταχύτερος..! Γιατί και ως γνωστόν στην F1 δεν ενδιαφέρει μόνο η ταχύτητα αλλά και το πρεστίζ. Και ο Φινλανδός iceman το είχε αυτό, χωρίς να το δικαιολογήσει κατ' εμέ σε καμία περίπτωση στη Ferrari. Θέλω να πω, ότι ακόμα κι αν έδειχνε όλα αυτά τα χρόνια ο Badoer καλά δείγματα γραφής, δεν θα του δίνανε ποτέ θέση πιλότου. Κι εκτός των άλλων είναι γνωστό το κόμπλεξ της Ferrari με τους Ιταλούς οδηγούς, χρόνια τώρα.
-
Ίσως καί να είναι .Πάντος σίγουρα είναι μια προσωρινή λύση γιά μένα .
Αυτό πού δήλωσε ο Μιχάλης ότι προπονείται δυνατά ,δεν νομίζω ότι λέει κάτι αφού πιό πολύ προπόνηση έχει κάνει από όλους.
Στήν πίστα και μέσα στον συναγωνισμό θα πρέπει να δείξει αν είναι γρήγορος.
Δεν αποκλείω τίποτα! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ίσως καί να είναι .Πάντος σίγουρα είναι μια προσωρινή λύση γιά μένα .
Αυτό πού δήλωσε ο Μιχάλης ότι προπονείται δυνατά ,δεν νομίζω ότι λέει κάτι αφού πιό πολύ προπόνηση έχει κάνει από όλους.
Στήν πίστα και μέσα στον συναγωνισμό θα πρέπει να δείξει αν είναι γρήγορος.
Δεν αποκλείω τίποτα!Τελικα δεν θα επιστρεψει.Ενας τραυματισμος που ειχε στον αυχενα δεν του επιτρεπει να αγωνιστει.
-
Τον Μπαντοέρ εννοώ Μπίλ!
Ο Μιχάλης είπε ότι κάνει προσπάθεια (Μπαντοερ) να μπεί στο κλίμα ενός αγώνα η τέλος πάντων να ανεβάσει την απόδοσή του! -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Αφενός η Ferrari δεν 'καίει' στο τιμόνι της F60 κάποιον νέο πιλότο (Bortolotti)Λιγο δυσκολο να καψει η Φεραρι τον Μιρκο δεδομενου οτι ειναι της Red Bull
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αφενός η Ferrari δεν 'καίει' στο τιμόνι της F60 κάποιον νέο πιλότο (Bortolotti)
Λιγο δυσκολο να καψει η Φεραρι τον Μιρκο δεδομενου οτι ειναι της Red Bull
Το γνωρίζω.Αν στο Maranello αποφασίσουν να επενδύσουν σε νέο αίμα και δη ιταλό οδηγό,ενδεχόμενο ακόμα πιθανό,καθώς είναι άγνωστο εάν και σε τι κατάσταση θα επανέλθει ο Massa,η επιλογή του μικρού από το Trento,είναι μονόδρομος.....ιδιαίτερα μετά τα όργια που έκανε με την F2008 στα περσινά test στο Fiorano.
-
Παρα το οτι ειμαι φαν του Μιρκο μια και τον εχω δει περυσι στην Ιταλικη F3, μονοδρομο δεν τον λες. Υπαρχουν και αλλοι μικροι Ιταλοι με ταλεντο οπως ας πουμε ο Μορταρα και ο Ριγκον μονο που δυστυχως η Φεραρι δεν εδινε και δινει δεκαρα για να τους βοηθησει. Τουλαχιστον ο Μορταρα δεν εχει την αναγκη τους, ας ειναι η καλα η οικογενεια που εχει χρημα.
Επιστροφή Schumacher