-
Είπαμε το αυτοκίνητο είναι βιομηχανικό αγαθό μαζικής παραγωγής που κινείται σε δρόμους και υπόκειται σε μαγάλες δυνάμεις.
Το αν είναι Alfa, Mitsubishi, Merc ή Toyota πολύ λίγο αλλάζει τα δεδομένα.
Στα περι Ιαπωνικών δεν σπάει δεν χάλαει.....Να σας πω ότι είχα Mitsubishi made in Holland (και Renault θα μπορούσε να το βαπτίσει καποιος σε δικιά τους γραμμή παραγόταν με δικά τους εξαρτήματα) του οποίου η ποιότητα ήταν μούφα καρυδοτσουφλε και ο Σαρακάκης έκανε αιώνες για ότι χρειαζόταν.
Ξέρω περίπτωση με Subary Forester 2.5XT (άλλο δεν σπάει δεν χαλάει) και ο κινητηρας του που διαλύθηκε στα 7,500χλμ με εμφανές κατασκευαστικό πρόβλημα σε όλο τον κόσμο, με ανακλήσεις στην Ελλάδα πάλευε με τις 'αντιπροσωπίες' και τελικά πλήρωσε και απο τσέπη του.Εγώ φίλοι μου δεν κολλάω σε μάρκες και σε λεφτά και στο τι πρέπει να προσφέρουν. Τα πάντα κρίνονται και ψάχνω να μην πέφτω σε λούμπες στην επιλογή αυτοκινήτου. Η παραπάνω μου εμπειρία με την mitsubishi την διέγραψε για πάντα από τις μελλοντικές μου επιλογές.
-
Λοιπον στην προηγουμενη δουλεια μου ειχα συναδελφο ο οποιος δουλευε σε συνεργειο της mercedes(αναγκάστηκε να αποχωρησει για λογους υγειας απο το επαγγελμα εξαιτιας μ***** που εγινε στο συνεργειο).Τα προβληματα που μου ελεγε οτι παρουσιαζαν τα merceδes με ειχαν αφησει αναυδο πχ οπως σε καποιο που ειχε χαλασει ο προεντατηρας της ζωνης και αφησε σημαδι στο σωμα του οδηγου και την αποζημιωση απο την mercedes κτλ....Δεν παυει ομως να ειναι premium μαρκα και να φτιαχνει καλα αυτοκινητα
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
.Δικο μου ειναι ενα Astra GTC που παρολα τα 98000χλμ του δεν εχει αστοχησει....ακομα....Opelάρεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
μπα ακουμε και DOORS.
People are strange when youre a stranger
Faces look ugly when youre alone
Women seem wicked when youre unwanted
Streets are uneven when youre down -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μπα ακουμε και DOORS.People are strange when youre a stranger
Faces look ugly when youre alone
Women seem wicked when youre unwanted
Streets are uneven when youre down'when you're strange... faces come out of the rain,when you 're strange...'
Ε αφου το μ@μησανε που το μ@μησανε το θέμα, ας γράψουμε κ τιποτα σοβαρο!! Σωστος;;;;
Δεν νομιζω!!!Στο επομενο offtopic εχει warn.Μod Bill33
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
.Δικο μου ειναι ενα Astra GTC που παρολα τα 98000χλμ του δεν εχει αστοχησει....ακομα....
Opelάρεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τόσα πολλά είναι;
Τόσα έχει και το Punto μου.
Να μην πω για το Corolla που το πουλήσαμε με 310.000χλμ.... -
Να πεταχτω και εγω να πω για το Swift μου του '91 (που το πηρα 2ο χερι πριν 10 χρονια) εχει κανει πανω απο 200.000 χλμ και η μηχανη τραβαει μια χαρα ακομα??? (με την αναλογη συντηρηση) αν εξαιρεσεις μια φορα που εμεινε απο μιζα, οσες φορες εχει παει συνεργειο ηταν μονο για συντηρηση, οχι για μηχανικο προβλημα.
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ MERCEDES ΠΑΡΕΛΘΟΝ?