-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αμα παταει περισσοτερο γκαζι απο μενα θα ξεπερασει το οριο,αρα θα ειναι παρανομος.Δεν σε αφορα. Οταν θα γινεις τροχονομος, τοτε θα σε αφορα. Μεχρι τοτε, σταματα να επιβαλεις ( ) το οριο ταχυτητας ( ) με το να κανεις το κινητο εμποδιο, γιατι μπορει να σε πετυχει καποιος που θα σε κανει ακρη με το ζορι. Δεν θα εισαι ο πρωτος.
-
αρα ουτε αυτος ο απο πισω ειναι τροχονομος,ετσι δε μπορει να με αναγκασει να κανω δεξια.
μπορει να κατσει για παντα εκει. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αρα ουτε αυτος ο απο πισω ειναι τροχονομος,ετσι δε μπορει να με αναγκασει να κανω δεξια.
μπορει να κατσει για παντα εκει.Μπορεις απλα να σεβαστεις βρε βλακομετρο τον οποιοδηποτε εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να χρησιμοποιησει την αριστερη για να σε προσπερασει, με οσα θελει, ειτε εντος ειτε εκτος οριου. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?? Η απλα θες να τρολλαρεις βραδιατικα?
-
Τι περιμενεις απο εναν ανθρωπου που λεει οτι οι τοιχοι του πανεπιστημιου 'ειναι δημοσιοι οποτε μπορω να τους (βρομιζω με το να) κολλαω οτι αφισα γουσταρω γιατι ετσι εκφραζω τη γνωμη μου', κ μετα για να υποστηριξει την εκφραση της γνωμης, αποκαλει το αντιθετο 'λογοκρισια'?
Ο χρήστης nintza έγραψε:
μπορει να κατσει για παντα εκει.Μπορει κ θα το κανει. Οπως το εχει ξανακανει κ σε αλλους.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
μπορει να κατσει για παντα εκει.Μπορεις απλα να σεβαστεις βρε βλακομετρο τον οποιοδηποτε εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να χρησιμοποιησει την αριστερη για να σε προσπερασει, με οσα θελει, ειτε εντος ειτε εκτος οριου. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?? Η απλα θες να τρολλαρεις βραδιατικα?
βρε πιθηκοκεφαλε γιατι να σεβαστω καποιον που δε σεβεται εμενα και ειναι επικινδυνος για τον δρομο?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι περιμενεις απο εναν ανθρωπου που λεει οτι οι τοιχοι του πανεπιστημιου 'ειναι δημοσιοι οποτε μπορω να τους (βρομιζω με το να) κολλαω οτι αφισα γουσταρω γιατι ετσι εκφραζω τη γνωμη μου', κ μετα για να υποστηριξει την εκφραση της γνωμης, αποκαλει το αντιθετο 'λογοκρισια'?αρα ουτε αυτος ο απο πισω ειναι τροχονομος,ετσι δε μπορει να με αναγκασει να κανω δεξια.
μπορει να κατσει για παντα εκει.Μπορει κ θα το κανει. Οπως το εχει ξανακανει κ σε αλλους.
τη πεταξες τη μαλακια σου δεν κρατηθηκες ε? ποτε ακριβως εχω γραψει τετοιο πραγμα για τα πανεπιστημια?
αρα παλι επικαλεισαι τον νομο της ζουγκλας οπου ο δυνατοτερος κερδιζει ε?
δε θελω να σε απογοητευσω,αλλα θα κερδισω.
αφου θες να πουλησεις μαγκια εν κινησει,και να κανεις μαλακια εις βαρος μου,μπορω να σου διδαξω ποση ενεργεια εχει ενας πυροσβεστηρας αν τον αμολησω με 120χλμ/ω πανω στο παρπριζ σου οταν εισαι κολλημενος πισω μου.
οχι τιποτα αλλο,απλα να σου διδαξω τι μαθαινα στο πανεπιστημιο την ωρα που εσυ κοιταγες αφισες. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
.............................
αφου θες να πουλησεις μαγκια εν κινησει,και να κανεις μαλακια εις βαρος μου,μπορω να σου διδαξω ποση ενεργεια εχει ενας πυροσβεστηρας αν τον αμολησω με 120χλμ/ω πανω στο παρπριζ σου οταν εισαι κολλημενος πισω μου.Δικαιούμαι να σου πετάξω τον πυροσβεστήρα μου, αν μου κολλήσεις πίσω μου στα διόδια για να περάσει τζαμπέ;
-
με ποιο χερι θα τον πεταξεις NINTZA αφου εχεις κουλαθει απο την αφισοκοληση (troll mode warming up)
Με την ελλειψη μυαλου και συνεπακολουθως λογικης αυτου που περναει κολλητα τσαμπε τα διοδια (αυτο που λεμε τσαμπα κουραδομαγκας....κλανια μαγκια και αγαμια ή παντοφλα) ναι dodger εχεις το δικαιωμα...αλλα εγω δεν θα το εκαν στην θεση σου....τσαμπα τα λεφτα να παρεις νεο πυροσβεστηρα
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
.............................
αφου θες να πουλησεις μαγκια εν κινησει,και να κανεις μαλακια εις βαρος μου,μπορω να σου διδαξω ποση ενεργεια εχει ενας πυροσβεστηρας αν τον αμολησω με 120χλμ/ω πανω στο παρπριζ σου οταν εισαι κολλημενος πισω μου.Δικαιούμαι να σου πετάξω τον πυροσβεστήρα μου, αν μου κολλήσεις πίσω μου στα διόδια για να περάσει τζαμπέ;
αν θεωρεις οτι θετω σε κινδυνο τη ζωη σου καντο.
αλλα πολυ θα ηθελα να δω ποσα εκατοστα θα ταξιδεψει ο πυροσβεστηρας οταν περνας τα διοδια με 5χλμ την ωρα... -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
με ποιο χερι θα τον πεταξεις NINTZA αφου εχεις κουλαθει απο την αφισοκοληση (troll mode warming up)Με την ελλειψη μυαλου και συνεπακολουθως λογικης αυτου που περναει κολλητα τσαμπε τα διοδια (αυτο που λεμε τσαμπα κουραδομαγκας....κλανια μαγκια και αγαμια ή παντοφλα) ναι dodger εχεις το δικαιωμα...αλλα εγω δεν θα το εκαν στην θεση σου....τσαμπα τα λεφτα να παρεις νεο πυροσβεστηρα
Σιγά μη χαραμίσω πυροσβεστήρα Ένας μου κόλλησε στα διόδια Ελευσίνας και βγήκα από τα διόδια με 0,5χλμ/ώρα. Κόρνες, κόρνες και με το που ακούω το μπινελίκι κατέβηκα κάτω και ξεκίνησε τα συγνώμη ρε φίλε. έφαγε και σφαλιάρα από τη γκόμενα του που τη ρεζίλεψε. Σόου
-
με ποιο χερι θα τον πεταξεις NINTZA αφου εχεις κουλαθει απο την αφισοκοληση (troll mode warming up)Με την ελλειψη μυαλου και συνεπακολουθως λογικης αυτου που περναει κολλητα τσαμπε τα διοδια (αυτο που λεμε τσαμπα κουραδομαγκας....κλανια μαγκια και αγαμια ή παντοφλα) ναι dodger εχεις το δικαιωμα...αλλα εγω δεν θα το εκαν στην θεση σου....τσαμπα τα λεφτα να παρεις νεο πυροσβεστηρα
εχω αυτοματο εκτοξευτηρα με περιστρεφομενη κανη και αυτοματο γεμιστη.
και μια ζωη στα διοδια εζμπρωχνα τη μπαρα,εκτος απο τις φορες που περναγα απο κατω.
εσυ που εισαι τοσο υπερμαχος της νομιμοτητας στα διοδια γιατι δεν εισαι και τοσο υπερμαχος του οριου ταχυτητας και της νομιμης προσπερασης?
η εισαι του στυλ λαππα,που αφου πληρωνεις 3 ευρω μπορεις να πηγαινεις με 200 και οι αλλοι πρεπει να κανουν και ακρη.? -
τζαμπα κλαρινομαγκας δεν ειμαι...
εχω επιγνωση του τι κανω οταν το κανω και ποιες οι επιπτωσεις...και ποτε δεν εχω κλαφτει η παρακαλεσει...ουτε εχω αμφισβητησει....
απο την αλλη γιαυτους τους κλαρινοκουραδομαγκες που περναγανε τσαμπε τα διοδια 2 πραγματα εχω να πω....(με εξαιρεση τα διοδια τεμπων...)
Α.ας πηγαινανε απο εναλλακτικους παραλληλους δρομους οπως προβλεπεται απο την ευρωπαικη νομοθεσια και
Β.τωρα πλερωωωω τα προστιμα και βγαλτε το σκασμοοσο για τον αυτοματο εκτοξευτη...για να μπορεσεις να το χειριστεις-προγραμματισεις χρειαζεται αν εχεις μυαλο και οραση (εκτος απο το οτι εχεις κουλαθει απο την αφισοκοληση...η κολλασου εχει καψει και τα ματια...)
troll mode still warming up
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Τι περιμενεις απο εναν ανθρωπου που λεει οτι οι τοιχοι του πανεπιστημιου 'ειναι δημοσιοι οποτε μπορω να τους (βρομιζω με το να) κολλαω οτι αφισα γουσταρω γιατι ετσι εκφραζω τη γνωμη μου', κ μετα για να υποστηριξει την εκφραση της γνωμης, αποκαλει το αντιθετο 'λογοκρισια'?
τη πεταξες τη μαλακια σου δεν κρατηθηκες ε? ποτε ακριβως εχω γραψει τετοιο πραγμα για τα πανεπιστημια?
αφου θες να πουλησεις μαγκια εν κινησει,και να κανεις μαλακια εις βαρος μου,μπορω να σου διδαξω ποση ενεργεια εχει ενας πυροσβεστηρας αν τον αμολησω με 120χλμ/ω πανω στο παρπριζ σου οταν εισαι κολλημενος πισω μου.
οχι τιποτα αλλο,απλα να σου διδαξω τι μαθαινα στο πανεπιστημιο την ωρα που εσυ κοιταγες αφισες.Ολοι ειναι μαγκες, μεχρι που στριμωχνονται στη μπαριερα...Εκει - κοιτα να δεις ενα μαγικο πραγμα ρε παιδι μου... - κοβονται οι μαγκιες κ αφηνουν το ποδι απο το γκαζι.
-
γιατι εξαιρεις τα διοδια τεμπων?εκει ταξιδευτεις και σε χαλανε ε?
αφου εισαι τοσο πεπεισμενος οτι ειμαι μανιακος αφισοκολλητης,τοτε μη στο χαλασω,θα σου πεταω αφισες κολλητικες στο παρπρις αμα μου κολλησεις πισω μου και μου πρηζεις τα παπαρια.
υ.γ.
για να πλερωσεις προστιμο πρεπει να σε χουν πιασει και να σε χουν ταυτοποιησει. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
οχι τιποτα αλλο,απλα να σου διδαξω τι μαθαινα στο πανεπιστημιο την ωρα που εσυ κοιταγες αφισες.Ολοι ειναι μαγκες, μεχρι που στριμωχνονται στη μπαριερα...Εκει - κοιτα να δεις ενα μαγικο πραγμα ρε παιδι μου... - κοβονται οι μαγκιες κ αφηνουν το ποδι απο το γκαζι.
εισαι πισω μου, στην αριστερη λωριδα,πως ακριβως θα με στριμωξεις στη μπαριερα?
ποσο μαλλον πως θα με στριμωξεις οταν αντι για κεφαλι εχεις ενα κοκκινο πραμα? -
Δεν θα ασχοληθω για πολυ μαζι σου ενω ειμαι απο πισω σου κ βλεπω οτι εισαι μαλακας. απο καπου θα σε περασω (απο εκει που θα επρεπε να πας εσυ για να κανεις ακρη να περασω) κ μετα, οπως πολλες φορες εχει γινει, θα κοπει η μαγκια γιατι θα φυγεις θες δε θες. Σου ξαναλεω, πολλοι τα ειπαν αυτα, πολλοι πηγαν να τα κανουν, αλλα τελικα διαλεξαν να μην παρουν αγκαλια τη μπαριερα. Δεν θα ειναι η πρωτη μου φορα.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
γιατι εξαιρεις τα διοδια τεμπων?εκει ταξιδευτεις και σε χαλανε ε?αφου εισαι τοσο πεπεισμενος οτι ειμαι μανιακος αφισοκολλητης,τοτε μη στο χαλασω,θα σου πεταω αφισες κολλητικες στο παρπρις αμα μου κολλησεις πισω μου και μου πρηζεις τα παπαρια.
υ.γ.
για να πλερωσεις προστιμο πρεπει να σε χουν πιασει και να σε χουν ταυτοποιησει.γιατι στα τεμπη δεν υπαρχει στην αποσταση που οριζει ο νομος αλλος παραλληλος επαρχιακος δρομος...
συνεχιζεις και εκτιθεσαι...
περι προστιμου ρωτα αυτους που τους ηρθε η κληση και η επιπτωσεις αυτης και το τι επακολουθο εχει αν δεν πληρωσεις...do us a favor and dig a hole to put your head in...
troll mode on warm up complete lets party now
-
fact : καποιος που πηγαινει με το οριο σωστα στη λωριδα του και δε κανει ακρη να περασει ο παρανομος ειναι μαλακας.
ασε με να μαντεψω,θα περασεις απο τη ΛΕΑ για να με 'τιμωρησεις' επειδη εχασες 4μιλισεκοντ απο τη ζωη σου ενω ησουν κολλημενος 9 εκατοστα απο τον προφυλακτηρα μου ,και θα ερθεις να 'πεσεις' πανω μου ενω δε ξερεις ποση μαζα εχει το οχημα μου,η το τι ειμαι διατεθιμενος να κανω.
γαμεις. -
γιατι εξαιρεις τα διοδια τεμπων?εκει ταξιδευτεις και σε χαλανε ε?
αφου εισαι τοσο πεπεισμενος οτι ειμαι μανιακος αφισοκολλητης,τοτε μη στο χαλασω,θα σου πεταω αφισες κολλητικες στο παρπρις αμα μου κολλησεις πισω μου και μου πρηζεις τα παπαρια.
υ.γ.
για να πλερωσεις προστιμο πρεπει να σε χουν πιασει και να σε χουν ταυτοποιησει.γιατι στα τεμπη δεν υπαρχει στην αποσταση που οριζει ο νομος αλλος παραλληλος επαρχιακος δρομος...
συνεχιζεις και εκτιθεσαι...
περι προστιμου ρωτα αυτους που τους ηρθε η κληση και η επιπτωσεις αυτης και το τι επακολουθο εχει αν δεν πληρωσεις...do us a favor and dig a hole to put your head in...
troll mode on warm up complete lets party now
αρα τα διοδια των τεμπων ειναι παρανομα,
η ειναι παρανομα μονο οσα δε συμφερουν και δε βολεβουν εσενα?
εσυ τι κανεις γι αυτα τα κατα τη γνωμη σου παρανομα διοδια?οσο για αυτους που τους ηρθε κληση χεστηκα,ερασιτεχνες μια ζωη,αφου κατσανε και τους πιασανε η τους ταυτοποιησανε καλα να παθουνε.
-
το να μην ξερει καποιος επειδη δεν εχει ψαχτει (παρολο που το παιζει οτι εχει ψαχτει) μπορει και να το δικαιολογισει καποιος την πρωτη φορα....
το να επιμενει καποιος σε κατι και μαλιστα κανοντας ακριβως την ιδια ερωτηση (σε κατι που εχει ηδη απαντηθει) οχι μονο δεν δικαιολογειται αλλα δειχνει και γιατι πρεπει μερικες φορες να τον troll αρουμε ωστε να μην ξεφυγει η κουβεντα με βαριους χαρακτηρισμους...ερι ερασιτεχνες...καποιοι την μαλακια απο ερασιτεχνικο αθλημα την κανανε επαγγελμα...να βγαζανε και κανα φραγγο απο αυτη θα ελεγα παει στο καλο....
troll mode on low revs...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#