-
ακομα να μου απαντησεις.γυρω γυρω ολοι...
εσυ πληρωνεις σε αυτα τα διοδια?
-
εχω απαντησει παλαιοτερα
οπως εχω διατυπωσει ξακαθαρα την θεση μου
αλλα με μνημη χρυσοψαρου τι να περιμενει κανειςγια να μην βαζω παντως δυσκολα tasks...
πληρωνω σε ολους τους σταθμους διοδιων ακομα και σε εκεινους των τεμπων γιατι θεωρω οτι μου προσφερουν μια υπηρεσία που αξιζει (σαφεστατα καλυτερη απο παλια) και γιατι γουσταρω να συνεισφερω σε κατι που θα κανει ακομα καλυτερη και πιο ασφαλη την διελευση μου μελλοντικα και γιατι πανω απο ολα δεν ειμαι τσαμπα κουραδοκλαρινομαγκας -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
fact : καποιος που πηγαινει με το οριο σωστα στη λωριδα του και δε κανει ακρη να περασει ο παρανομος ειναι μαλακας.ασε με να μαντεψω,θα περασεις απο τη ΛΕΑ για να με 'τιμωρησεις' επειδη εχασες 4μιλισεκοντ απο τη ζωη σου ενω ησουν κολλημενος 9 εκατοστα απο τον προφυλακτηρα μου ,και θα ερθεις να 'πεσεις' πανω μου ενω δε ξερεις ποση μαζα εχει το οχημα μου,η το τι ειμαι διατεθιμενος να κανω.
γαμεις.fact: δεν πηγαινεις σωστα στη λωριδα σου. εισαι υποχρεωμενος να κανεις ακρη για τον γρηγοροτερο. το 'παω με το οριο' δεν στο αλλαζει αυτο.
fact 2: δεν μιλαμε για 4ms. Μιλαμε για αυτον που ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να κανει ακρη κ καθεται εκει μονιμως, εμποδιζοντας ολους τους υπολοιπους που δεν εχουν ορεξη να τους μαλακιζει ενας βλακας. ΑΥΤΟΣ, θα κανει ακρη με το ζορι αν δεν γουσταρει.
fact 3: δεν μιλαμε για ΛΕΑ. Θα σε περασω απο εκεινη τη λωριδα που ειναι αδεια, κ ειναι αδεια ακριβως επειδη εσυ δεν πας εκει ενω πρεπει ΚΑΙ μπορεις.Που σημαινει οτι:
fact 4: δεν πηγαινεις σωστα στη λωριδα σου v2.0 . Στη λωριδα σου παραμενεις αν θελεις να συνεχισεις προσπερασμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ. Αν εγω μπορω να σε περασω απο δεξιοτερες λωριδες, αυτες μαλλον ειναι αδειες (εκτος αν εχω καταφερει να περναω και μεσα απο αυτοκινητα, οποτε θα ημουν ηδη μπροστα σου...) οποτε δεν προσπερνας.
fact τελευταιο κ σημαντικοτερο: Αν δεν κανεις ακρη ενω μπορεις, επειδη δεν γουσταρεις, κ εμποδιζεις επιτηδες αυτον που θελει να παει πιο γρηγορα, θα βρεθει καποιος να σε κανει ακρη με το ζορι. Καποια στιγμη θα τον συναντησεις.
-
θεωρεις οτι τα συγκεκριμενα ειναι παρανομα,αλλα παρ ολα αυτα πληρωνεις!γαμας!
λογικη πικπα.
καλα οχι οτι περιμενα να γραφες κατι αλλο.
Η μεγαλυτερη 'επανασταση' που εχεις κανει,ειναι να κραξεις τη σερβιτορα που σου φερε λαθος καφε. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
fact : καποιος που πηγαινει με το οριο σωστα στη λωριδα του και δε κανει ακρη να περασει ο παρανομος ειναι μαλακας.
ασε με να μαντεψω,θα περασεις απο τη ΛΕΑ για να με 'τιμωρησεις' επειδη εχασες 4μιλισεκοντ απο τη ζωη σου ενω ησουν κολλημενος 9 εκατοστα απο τον προφυλακτηρα μου ,και θα ερθεις να 'πεσεις' πανω μου ενω δε ξερεις ποση μαζα εχει το οχημα μου,η το τι ειμαι διατεθιμενος να κανω.
γαμεις.fact: δεν πηγαινεις σωστα στη λωριδα σου. εισαι υποχρεωμενος να κανεις ακρη για τον γρηγοροτερο. το 'παω με το οριο' δεν στο αλλαζει αυτο.
fact 2: δεν μιλαμε για 4ms. Μιλαμε για αυτον που ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να κανει ακρη κ καθεται εκει μονιμως, εμποδιζοντας ολους τους υπολοιπους που δεν εχουν ορεξη να τους μαλακιζει ενας βλακας. ΑΥΤΟΣ, θα κανει ακρη με το ζορι αν δεν γουσταρει.
fact 3: δεν μιλαμε για ΛΕΑ. Θα σε περασω απο εκεινη τη λωριδα που ειναι αδεια, κ ειναι αδεια ακριβως επειδη εσυ δεν πας εκει ενω πρεπει ΚΑΙ μπορεις.Που σημαινει οτι:
fact 4: δεν πηγαινεις σωστα στη λωριδα σου v2.0 . Στη λωριδα σου παραμενεις αν θελεις να συνεχισεις προσπερασμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ. Αν εγω μπορω να σε περασω απο δεξιοτερες λωριδες, αυτες μαλλον ειναι αδειες (εκτος αν εχω καταφερει να περναω και μεσα απο αυτοκινητα, οποτε θα ημουν ηδη μπροστα σου...) οποτε δεν προσπερνας.
fact τελευταιο κ σημαντικοτερο: Αν δεν κανεις ακρη ενω μπορεις, επειδη δεν γουσταρεις, κ εμποδιζεις επιτηδες αυτον που θελει να παει πιο γρηγορα, θα βρεθει καποιος να σε κανει ακρη με το ζορι. Καποια στιγμη θα τον συναντησεις.
πηγαινω σωστα,με το οριο,αρα κανεις δεν ειναι πιο γρηγορος απο μενα εκτος κι αν ειναι οχημα εκτακτου αναγκης,δεν ειμαι υποχρεωμενος να κανω δεξια αν δεν τελειωσω την προσπεραση μου,ποσο μαλλον αν ο πισω ειναι παπαρας και μου πρηζει τα αρχιδια με φωτα κορνες κτλ.
2.στην αριστερη λωριδα εχεις δικαιωμα να πηγαινεις απο 90 μεχρι 120,στις αλλες απο 50 μεχρι 120.
αυτος που βρισκεται αριστερα βρισκεται εκει γιατι θελει να προσπερασει οσα αυτοκινητα γουσταρει μεχρι να ξαναβρεθει στη μεσαια.3.Αν ειναι αλλη λωριδα αδεια να εισαι σιγουρος οτι θα ειμαι εκει,αντι στην αριστερη.αριστερα παω μονο για να περασω,αν βεβαια εσυ θες να προσπερασεις αυτον που ηδη προσπερναει τοτε δικο σου προβλημα,καβαλα το τσιμεντενιο διαζωμα αμα θες.
4.τα ξαναγραψα πιο πανω.
μαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απ οσα γραφω,
στην αριστερη μπαινω για να προσπερασω αυτον που παει πιο αργα απο μενα στη μεσαια,αν αυτος στη μεσαια παει οσο παω κι εγω δε θα μπω ποτε αριστερα,αν αποφασισω να μπω αριστερα και ερθει καποιος απο πισω και περιμενει να τελειωσω τη προσπεραση μου,τοτε θα κανω παλι δεξια οποτε θελω.αν ο απο πισω ειναι ΠΑΠΑΡΑΣ και με πρηζει,τοτε θα του πρηξω τα αρχιδια στο τετραγωνω,επειδη ακριβως ειναι παπαρας.
επισης αν εχεις παρατηρησει καθε φορα που γραφεις για καφριλικια στο φορουμ,ειμαι απο τους λιγους που συμφωνουν μαζι σου,αρα οποιαδηποτε αναμετρηση θα ειναι ντερμπυ -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
θεωρεις οτι τα συγκεκριμενα ειναι παρανομα,αλλα παρ ολα αυτα πληρωνεις!γαμας!
λογικη πικπα.
καλα οχι οτι περιμενα να γραφες κατι αλλο.
Η μεγαλυτερη 'επανασταση' που εχεις κανει,ειναι να κραξεις τη σερβιτορα που σου φερε λαθος καφε.συνεχιζεις να εκτιθεσαι...
τιμη μου να με προσβαλει ενας τσαμπακουραδολαρινομαγκαςfor yoy info
εχω κερδισει υποθεση ή/και έχω βρει το δικιο μου απο
ΕΤΕ
ΕΘΕΛ
ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ
ALPHA
GOODYS
ΕΦΟΡΙΑ (δημου διαμονης)
AIR FRANCE
GOLDEN DEALS
ΖΑΡΑ (mall)
PIZZA HUT (UK)
και καποιες αλλες μικροτερες...Now please do your self a favor and put your head between your ....hips...
-
κι εγω εχω παει στο φεγγαρι.
στα διοδια τι εκανες?εκει μας νοιαζει,αυτο ανεφερες. -
στα διοδια σου απαντησα 2 φορες τι εκανα και αλλες πολλεεεεες στο παρελθον...αλλα ειπαμε με μνημη χρυσοψαρου τι περιμενεις...
μαλιστα η απαντηση ειναι στην ιδια σελιδα....αλλα ειπαμε επειδη εκτος πο μνημη εχεις και θεμα με οραση παμε παλι
πληρωνω σε ολους τους σταθμους διοδιων ακομα και σε εκεινους των τεμπων γιατι θεωρω οτι μου προσφερουν μια υπηρεσία που αξιζει (σαφεστατα καλυτερη απο παλια) και γιατι γουσταρω να συνεισφερω σε κατι που θα κανει ακομα καλυτερη και πιο ασφαλη την διελευση μου μελλοντικα και γιατι πανω απο ολα δεν ειμαι τσαμπα κουραδοκλαρινομαγκας
πληρωνω σε ολους τους σταθμους διοδιων ακομα και σε εκεινους των τεμπων γιατι θεωρω οτι μου προσφερουν μια υπηρεσία που αξιζει (σαφεστατα καλυτερη απο παλια) και γιατι γουσταρω να συνεισφερω σε κατι που θα κανει ακομα καλυτερη και πιο ασφαλη την διελευση μου μελλοντικα και γιατι πανω απο ολα δεν ειμαι τσαμπα κουραδοκλαρινομαγκας
το να πληρωνω κατι εθελοντικα οτι και αν ειναι αυτο απο την στιγμη που δεν βλαπτει/επιβαρυνει το κοινωνικο συνολο ειναι θεμιτο απο καθε νοημων ον....το να μην πληρωνει καποιος τις υποχρεωσεις του δεν ειναι...και αν κατι δεν σου αρεσει ειτε αλλαξετο νομιμα η αλλαξε χωρα (να γελασουμε και λιγο)
εσυ δεν μας ειπες την παντοφλα την τρως κρυα η ζεστη.......?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
πηγαινω σωστα,με το οριο,αρα κανεις δεν ειναι πιο γρηγορος απο μενα εκτος κι αν ειναι οχημα εκτακτου αναγκης,δεν ειμαι υποχρεωμενος να κανω δεξια αν δεν τελειωσω την προσπεραση μου,ποσο μαλλον αν ο πισω ειναι παπαρας και μου πρηζει τα αρχιδια με φωτα κορνες κτλ.
Πολλοι ειναι πιο γρηγοροι απο εσενα ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ. Απο εκει κ περα, δεν ειπε κανεις να μην τελειωσεις τη προσπεραση σου, αυτο που σου ειπαν ειναι οτι ΔΕΝ ειναι 'προσπεραση' το να καθεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην αριστερη επειδη καποια στιγμη, στο βαθος του δρομου θα περασεις καποιον αλλον της μεσαιας, με +10χαω. ΑΝ ΑΥΤΟ ειναι αυτο που εσυ θεωρεις προσπεραση, τοτε ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
2.στην αριστερη λωριδα εχεις δικαιωμα να πηγαινεις απο 90 μεχρι 120,στις αλλες απο 50 μεχρι 120.
αυτος που βρισκεται αριστερα βρισκεται εκει γιατι θελει να προσπερασει οσα αυτοκινητα γουσταρει μεχρι να ξαναβρεθει στη μεσαια.ποιος σου ειπε για τα επι μερους ορια/ανα λωριδα? Για να τελειωνουμε, στο ξαναλαεω. Στην αριστερη λωριδα εχεις δικαιωμα να πηγαινεις με οσα θες αρκει να προσπερνας καποιον, ΕΦ'ΟΣΟΝ δεν θελει καποιος αλλος να παει ακομα πιο γρηγορα. Τοτε, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ, αδειαζεις τη λωριδα κ ΜΕΤΑ απο τον γρηγοροτερο αν θες ξαναβγες.
3.Αν ειναι αλλη λωριδα αδεια να εισαι σιγουρος οτι θα ειμαι εκει,αντι στην αριστερη.αριστερα παω μονο για να περασω,αν βεβαια εσυ θες να προσπερασεις αυτον που ηδη προσπερναει τοτε δικο σου προβλημα,καβαλα το τσιμεντενιο διαζωμα αμα θες.
4.τα ξαναγραψα πιο πανω.
στην αριστερη μπαινω για να προσπερασω αυτον που παει πιο αργα απο μενα στη μεσαια,αν αυτος στη μεσαια παει οσο παω κι εγω δε θα μπω ποτε αριστερα,αν αποφασισω να μπω αριστερα και ερθει καποιος απο πισω και περιμενει να τελειωσω τη προσπεραση μου,τοτε θα κανω παλι δεξια οποτε θελω.αν ο απο πισω ειναι ΠΑΠΑΡΑΣ και με πρηζει,τοτε θα του πρηξω τα αρχιδια στο τετραγωνω,επειδη ακριβως ειναι παπαρας.
επισης αν εχεις παρατηρησει καθε φορα που γραφεις για καφριλικια στο φορουμ,ειμαι απο τους λιγους που συμφωνουν μαζι σου,αρα οποιαδηποτε αναμετρηση θα ειναι ντερμπυΝαι, εγω δεν καταλαβαινω. Το οτι κ αλλοι μετα απο μενα απο αυτα που γραφεις καταλαβαν οτι κανεις το κινητο εμποδιο κρυμμενος πισω απο το 'εγω παω με το οριο οποτε θα κατσω εδω οσο θελω', ειναι λεπτομερεια βεβαια...Οπως κ να εχεις, η ουσια ειναι να κανεις αυτο που λες στο τελος. ΑΝ το εννοεις, συμφωνουμε. Αλλα απο αυτα που εγραφες στην αρχη, ΔΕΝ βγαινει αυτο το νοημα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πολλοι ειναι πιο γρηγοροι απο εσενα ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ. Απο εκει κ περα, δεν ειπε κανεις να μην τελειωσεις τη προσπεραση σου, αυτο που σου ειπαν ειναι οτι ΔΕΝ ειναι 'προσπεραση' το να καθεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην αριστερη επειδη καποια στιγμη, στο βαθος του δρομου θα περασεις καποιον αλλον της μεσαιας, με +10χαω. ΑΝ ΑΥΤΟ ειναι αυτο που εσυ θεωρεις προσπεραση, τοτε ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
αυτος που βρισκεται αριστερα βρισκεται εκει γιατι θελει να προσπερασει οσα αυτοκινητα γουσταρει μεχρι να ξαναβρεθει στη μεσαια.ποιος σου ειπε για τα επι μερους ορια/ανα λωριδα? Για να τελειωνουμε, στο ξαναλαεω. Στην αριστερη λωριδα εχεις δικαιωμα να πηγαινεις με οσα θες αρκει να προσπερνας καποιον, ΕΦ'ΟΣΟΝ δεν θελει καποιος αλλος να παει ακομα πιο γρηγορα. Τοτε, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ, αδειαζεις τη λωριδα κ ΜΕΤΑ απο τον γρηγοροτερο αν θες ξαναβγες.
3.Αν ειναι αλλη λωριδα αδεια να εισαι σιγουρος οτι θα ειμαι εκει,αντι στην αριστερη.αριστερα παω μονο για να περασω,αν βεβαια εσυ θες να προσπερασεις αυτον που ηδη προσπερναει τοτε δικο σου προβλημα,καβαλα το τσιμεντενιο διαζωμα αμα θες.
4.τα ξαναγραψα πιο πανω.
επισης αν εχεις παρατηρησει καθε φορα που γραφεις για καφριλικια στο φορουμ,ειμαι απο τους λιγους που συμφωνουν μαζι σου,αρα οποιαδηποτε αναμετρηση θα ειναι ντερμπυΝαι, εγω δεν καταλαβαινω. Το οτι κ αλλοι μετα απο μενα απο αυτα που γραφεις καταλαβαν οτι κανεις το κινητο εμποδιο κρυμμενος πισω απο το 'εγω παω με το οριο οποτε θα κατσω εδω οσο θελω', ειναι λεπτομερεια βεβαια...Οπως κ να εχεις, η ουσια ειναι να κανεις αυτο που λες στο τελος. ΑΝ το εννοεις, συμφωνουμε. Αλλα απο αυτα που εγραφες στην αρχη, ΔΕΝ βγαινει αυτο το νοημα.
εγω σου εγραψα στην αρχη οτι ο απο πισω δεν εχει κανενα δικαιωμα να απαιτει απο τον μπροστα να κανει ακρη,
επειδη παει πιο γρηγορα και σου απαντησα οτι αν καποιος με πρηξει μια θα τον πρηξω 2.θα κανω στην ακρη επειδη τελειωσα τη προσπεραση μου,οχι επειδη καποιος γρηγορος θελει.
αν δε του αρεσει το οτι παω με 120,να παρει ελικοπτερο.αλλιως υπομονη.φυσικα και η καθε λωριδα εχει ορια.
και κατωτερα και ανωτερα.στην αριστερη λωριδα εχω δικαιωμα να παω αν θελω να κανω προσπεραση,αν θελει καποιος να παει γρηγοροτερα απο μενα μπορει,εφοσον το γρηγοροτερα ειναι μεχρι 120.
αν πχ εγω ειμαι στη μεσαια με 70 και θελω να προσπερασω αυτον που παει με 50,θα μπω αριστερη και θα προσπερασω με 100 με τη προυποθεση οτι δεν ερχεται καποιος με 100 εως 120.
αν καποιος θελει να πηγαινει αριστερη με 180,τοτε θα αναγκαστει να φρεναρει οταν εγω μπω για προσπεραση (προφανως οχι τελευταια στιγμη) -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
στα διοδια σου απαντησα 2 φορες τι εκανα και αλλες πολλεεεεες στο παρελθον...αλλα ειπαμε με μνημη χρυσοψαρου τι περιμενεις...μαλιστα η απαντηση ειναι στην ιδια σελιδα....αλλα ειπαμε επειδη εκτος πο μνημη εχεις και θεμα με οραση παμε παλι
το να πληρωνω κατι εθελοντικα οτι και αν ειναι αυτο απο την στιγμη που δεν βλαπτει/επιβαρυνει το κοινωνικο συνολο ειναι θεμιτο απο καθε νοημων ον....το να μην πληρωνει καποιος τις υποχρεωσεις του δεν ειναι...και αν κατι δεν σου αρεσει ειτε αλλαξετο νομιμα η αλλαξε χωρα (να γελασουμε και λιγο)
μιλαμε για βλαμμενος οχι αστεια.
το οτι πληρωνεις διοδια το ξερω,φαινεται απο τις μογγολιες που γραφεις
αυτο που σε ρωταω ειναι αν εχεις κερδισει καποιον νομικο αγωνα εναντια στην τεραστια παρανομια των διοδιων των τεμπων.
η εκει δε τολμας καν να πεις κατι γιατι ξερεις οτι δεν εχεις να τα βαλεις με μια σερβιτορα? -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
στα διοδια σου απαντησα 2 φορες τι εκανα και αλλες πολλεεεεες στο παρελθον...αλλα ειπαμε με μνημη χρυσοψαρου τι περιμενεις...
μαλιστα η απαντηση ειναι στην ιδια σελιδα....αλλα ειπαμε επειδη εκτος πο μνημη εχεις και θεμα με οραση παμε παλι
μιλαμε για βλαμμενος οχι αστεια.
το οτι πληρωνεις διοδια το ξερω,φαινεται απο τις μογγολιες που γραφεις
αυτο που σε ρωταω ειναι αν εχεις κερδισει καποιον νομικο αγωνα εναντια στην τεραστια παρανομια των διοδιων των τεμπων.
η εκει δε τολμας καν να πεις κατι γιατι ξερεις οτι δεν εχεις να τα βαλεις με μια σερβιτορα?με τιμα ιδιαιτερα που με χαρακτηριζει βλαμμενο ενας επαναστατης του κολου που την αγαμια και το κυνηγητο της μαμας που του εχουν καταχαρακωσει την ψυχολογια το βγαζει με την κουραδοκλαρινοψευτομαγκια του στα διοδια...
μια προσωπικη ερωτηση τα μαλια τα στελνεις αριστερα η δεξια...
-
ακομα περιμενω απαντηση.
μετα το τρομερα ορθογραφημενο σου ποστ του ΚΟΛΟΥ θα πεις τιποτα αλλο εκτος απο τα μαλια της κρητης?
μηπως για τη ροδο τιποτα?εκει συνηθιζεις να διακοπευεις? -
δεν περιμενα κατι περισσοτερο απο σενα...
παντως εισαι τυχερος γιατι συμφωνα με δημοσιευμα (χτεσινο) σκεφτονται σοβαρα πριν την επιβολη θανατικης ποινης να μετρανε το IQ...
οποτε εσυ την γλυτωνεις 100%το γενονος οτι δεν βλεπεις μια απαντηση που σου εχει δωθει ΞΑΚΑΘΑΡΑ μιση ντουζινα φορες (πληρωνω σε ολους τους σταθμους διοδιων ακομα και σε εκεινους των τεμπων γιατι θεωρω οτι μου προσφερουν μια υπηρεσία που αξιζει (σαφεστατα καλυτερη απο παλια) και γιατι γουσταρω να συνεισφερω σε κατι που θα κανει ακομα καλυτερη και πιο ασφαλη την διελευση μου μελλοντικα και γιατι πανω απο ολα δεν ειμαι τσαμπα κουραδοκλαρινομαγκας)
εχει αναλυθει επιστημονικα...η υπερ του δεοντος πεοπαλινδρομιση προκαλη κωφωση και τυφλωση
-
Μογγολισμος στο μαξιμουμ
παραδεχεσαι δηλαδη οτι εισαι τοσο Looser που ενω ξερεις οτι κατι ειναι παρανομο,οχι μονο δε κανεις κατι γι αυτο να το σταματησεις,το πληρωνεις κιολας -
με IQ χαμηλότερο και απο εκεινο του ραδικιου της φρουτοπιας δεν περιμενα κατι καλυτερο
τραβα βαλε τωρα καμια ζακετουλα μην μας κρυωσεις (και ξερεις τι λενε....)
-
κατηγορεις εμενα για χαμηλο iq και εισαι τεζα ανορθογραφος και αμορφωτος...
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
κατηγορεις εμενα για χαμηλο iq και εισαι τεζα ανορθογραφος και αμορφωτος...επειδη η troll διαθεση μου ειναι στα υψη....
το IQ ενος ανθρωπου δεν μετριεται με βαση το αν κανει ορθογραφικα λαθη ουτε με το αν εχει αποκτησει καποιο επιπεδο μορφωσης αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για να τα κατανοησει απο μονος του ενας ανθρωπος που δεν εχει παιδεια και ανατροφη
-
Σταματήστε το γιατί το παραχοντρύνατε! Είστε και εκτός θέματος [mod]
-
ρε σεις, τι σημασια εχει αυτος ο τσακωμος? λες και οδηγαει ο αλλος και θα τον πετυχετε πουθενα να σας κλεινει
οοοοοταν βγαλει διπλωμα και αν εχει τα ιδια μυαλα ξανασυζηταμε
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#