-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
η renault δε νομιζω οτι παιζει καν στη κατηγορια των premium και επειδη τα χω φαει στη μαπα δεν ταχω και σε πολλη εκτιμηση (ασε που εξωτερικα το νεο megane δε μου αρεσει καθολου)
η κοντρα θα υπαρξει αναμεσα στα premium bmw 1, 149/milano , Α3 οι αλλοι λογω κοστους δε μπορουν να τους ανταγωνιστουν σε ποιοτητα
εχεις δικιο για τα renault απλα το εθεσα επειδη ειναι φρεσκο σαν αμαξωμα αλλα σιγουρα δεν εχει κ κυρος να πρωταγωνιστησει
κύρος δεν εχει, αλλά εννοείται οτι ειναι αξια εκτίμησης
καλα ειναι αλλα ειναι λιγο τσιμπημενα και δεν ειναι και τοσο τρομερα στο κατω κατω..
μην κρινουμε μονο απο τα rs..
το μονο καλο που μου εχει μεινει απο τα συγκεκριμενα αυτοκινητα ειναι η παθητικη ασφαλεια.
ειναι πραγματικα φανταστικα -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
η renault δε νομιζω οτι παιζει καν στη κατηγορια των premium και επειδη τα χω φαει στη μαπα δεν ταχω και σε πολλη εκτιμηση (ασε που εξωτερικα το νεο megane δε μου αρεσει καθολου)
η κοντρα θα υπαρξει αναμεσα στα premium bmw 1, 149/milano , Α3 οι αλλοι λογω κοστους δε μπορουν να τους ανταγωνιστουν σε ποιοτητα
εχεις δικιο για τα renault απλα το εθεσα επειδη ειναι φρεσκο σαν αμαξωμα αλλα σιγουρα δεν εχει κ κυρος να πρωταγωνιστησει
οι περισσοτεροι ευρωπαιοι κατασκευαστες ειναι, εχουν προσφερει πολλα στην αυτοκινηση γενικα , καινοτομιες κτλπ...
σε καληνυχτηζω γιατι το παρακαναμε. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα ειναι αλλα ειναι λιγο τσιμπημενα και δεν ειναι και τοσο τρομερα στο κατω κατω..
μην κρινουμε μονο απο τα rs..
το μονο καλο που μου εχει μεινει απο τα συγκεκριμενα αυτοκινητα ειναι η παθητικη ασφαλεια.
ειναι πραγματικα φανταστικαστην κορυφή δεν ειναι οπως πριν μερικά χρόνια, αλλά ειναι σίγουρα στα κορυφαία..
ετσι και αλλιώς πάντα ήταν λίγο τσιμπημένα, όπως και τα vw αλλωστε που τοτες δεν τα αξιζαν καθόλου τα λεφτα τους
VW GOLF 160 Vs FIAT BRAVO 150