-
ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ JEEP HELLAS ΕΝΑ PATRIOT SPORT ΜΕ ΗΜ.ΑΔΕΙΑΣ 07/05/2009 ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 14/12/07.ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ FOROYM ΓΙΑ JEEP PETRIOT ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
-
ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ JEEP HELLAS ΕΝΑ PATRIOT SPORT ΜΕ ΗΜ.ΑΔΕΙΑΣ 07/05/2009 ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 14/12/07.ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ FOROYM ΓΙΑ JEEP PETRIOT ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
-
-
Και το προβλημα ειναι.....
-
ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΟΥΝ 800 ΕΥΡΩ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? Η ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΨΟΥΝ ΟΛΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.
-
Εχει σημαδια κακης αποθηκευσης;Κατα 99% ειχε τα κερια απο το εργοστασιο που προστατευουν το χρωμα απο τις καιρικες συνθηκες μεχρι την στιγμη που φορτωθηκε να ερθει στον εμπορο που το αγορασες.
-
Με τα ελαστικα τι κανω? η βαζω νεα για να εχω ασφαλεια η ξεγελαω τον ευτο μου λεγοντας καινουργιο αμαξι καινουργια αλαστικα. και ο θεος μαζι μας ε?
-
Τα λαστιχα ειναι ξερα δλδ;Του ποτε ειναι παραγωγη;Στον εμπορο που το αγορασες παραπονεθηκες;
-
τι λεμε τωρα 11 εδβομαδα 07 .εχω αδικο?
-
Γιαυτό είναι φθηνά αυτά......... δε τα παίρνει κανένας!!!!!!!!
-
εδω εχει γινει ολοκληρο θεμα σε forum για patriot http://greekpatriots.ipbfree.com/index. ... ic=107&hl=
-
Ο χρήστης babisv έγραψε:
εδω εχει γινει ολοκληρο θεμα σε forum για patriot http://greekpatriots.ipbfree.com/index. ... ic=107&hl=το παρακατω ειναι δικο σου;
babis
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΑΣΑΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ FORUM ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ.ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.Αν δεν το εχεις παραλαβει δεν μπορεις να το ακυρωσεις;
-
ναι μεσα απο το forum του patriot εμαθα οτι τα αυτοκινητα που παραδινουν ειναι 2ετιας και πηγα και πηρα την αδεια φωτοτυπια χωρις να το παραλαβω για να συμβουλευτο δικηγορο.και ψαχνοντας εδω http://www.jeep.com/en/owners/ με τον αρ.πλαισιου το βρηκα .χωρια τα ελαστικα
-
ξερεις τι ειναι να πληρωνεις 22000 ευρω μετρητοις και να σου δινουν αυτοκινητο 2 χρονων.θα αρεσει σε καποιον να το πουλησω μετα απο 2 χρονια και να ειναι 4 χρονων.
-
καινουργια λαστιχα + αλλαγη λαδιων/φιλτρου.
εγω προσωπικα δε θα παραλαμβανα αμαξι που εχει περασει 1,5χρονο στο τελωνειο ή αλλου. Εκτος αν μου εκαναν 25-30% εκπτωση.
βεβαια δεν ειναι μονο η jeep που ειχε μεγαλο απουλητο στοκ...
-
Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥΝ ΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ.
-
Ο χρήστης babisv έγραψε:
Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥΝ ΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ.και τι περιμενεις να σου πουν δηλαδη?
πρεπει να πας εκει με το δικηγορο σου και να απαιτησεις αυτα που θελεις.
-
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΟΥΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.
-
ειπες στην αρχη οτι το πηρες απο JEEP ΕΛΛΑΣ
φανταζομαι εννοεις την chrysler σωστα? μιας και αυτη ειναι η αντιπροσωπεια του Jeep στην Ελλαδα... -
ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ JEEP HELLAS ΑΓ.ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ (ΝΕΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ.Λ.Π).ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ?
ΑΓΟΡΑ JEEP PATRIOT