-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Όταν είσαι νέος το αίμα βράζει, έχεις παντελή άγνοια κινδύνου.
+1
+2 αλλα τι να κανεις?
απλα ευχεσαι να περασει αυτη η ηλικια οσο πιο ανωδυνα γινεται -
ΓΙΑ μένα, καλλίτερος οδηγος ,ειναι αυτός που πάει με το ΚΤΕΛ !.---------( Τελεία και παύλα)
ετσι, και θα γεράσει , και θα είναι τυχερός , και δεν θα τρακάρει,και δεν θα πηγαίνει μαλιοκούβαρα, και δεν θα τον βρούν μεθυσμένο , σε αλκο τεστ, και δεν θα παρει ούτε μία κλήση στην ζωή του! -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Καλός οδηγός είναι αυτός που κάνει τις νοσοκόμες της ΜΕΘ του ΚΑΤ και τον Μυστρά να βαριούνται. Άποψη που την προσυπογράφουν οι ασφαλιστικές με το παραπάνω.99% αυτών που πηγαίνουν μαλλιοκούβαρα νομίζουν ότι η άτιμη κοινωνία τους φταίει που δεν είναι τουλάχιστον πρωταθλητές F1, δοκιμαστές της πόρσε, Ιαβέρηδες κτλ. Φτάνει πιά η οδηγική ικανότητα, χορτάσαμε από χεράδες, μύστες της οδήγησης και Π. Ο. Καιρός για νέα οδηγικά πρότυπα!!
Ας χειροκροτήσουμε επιτέλους τη θεία μας την Κούλα που μπορεί να έχει κάνει εικαστικές παρεμβάσεις στο όχημα της και τα υπόλοιπα των τριών γειτονικών δήμων εισπράττοντας τη χλεύη και τα επιτιμητικά βλέμματα των ανδρών οδηγών αλλά όταν είσαι δίπλα της σκέφτεσαι αν είναι θα είναι ανοικτός ο φαναρτζής αύριο και όχι για το τι κάμπερ να βάλεις στο μελλοντικό σου αναπηρικό καροτσάκι όπως με διάφορούς γρήγορους, που 'δεν είναι πλέον 18 και ξέρουν που τρέχουν' και 'βελτιώνουν το όχημα για καλύτερη ενεργητική ασφάλεια'
Κορυφαίο ποστ.
-
Οπως ειπωθηκε προηγουμενως, αυτος που ξερει τι οδηγει, που οδηγει και ποσο ικανος ειναι.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πώς κάποιος χωρίς αίσθηση κινδύνου είναι καλός οδηγός δεν μπορώ να το καταλάβω.
Είναι σαν να λέμε ότι ένα αμάξι έχει άριστη θέση οδήγησης ενώ η περιφερειακή ορατότητα είναι ΓΤΠ.γινεται οταν πηγαινει μαλιοκουβαρα βγαινει σε αντιθετο ρευμα,κανει σφηνες λιγα εκατοστα διπλα απο ανυποπτο κοσμο, το ενα φαναρι του ειναι τρακαρισμενο κι εσυ δεν μπορεις με τιποτα να τον φτασεις (οδηγωντας με καποια λογικη και εχοντας βεβαια κατα νου οτι ειμαι λιγο κουλος )
μολις φτασαμε πιο περα στο φαναρι μου πεταει και ατακα που με αποτελειωσε...
'φιλε ωραια δε στριβει για honda?'
(ηταν ενα s2000)
τι να του πω εγω μετα?ξερω κι αλλα ατομα , που οδηγουν χωρις αυριο, χωρις ζωνες ,κανουν απιστευτες μαλακιες και μονο απο τυχη δεν ειχαν σοβαρη στουκα.
δεν ειναι οτι δεν το κατεχουν το αθλημα, απλα δεν νιωθουν ποσο επικινδυνα ειναι αυτα που κανουν.
με μια γερη στουκα στρωνεις, εγω ετσι εβαλα μυαλο..Μα εσύ περιγράφεις έναν κακό οδηγό.
-
Ο πατέρας μου έλεγε:
'Στην Ελλάδα καλός οδηγός είναι αυτός που μπορεί να αποφεύγει τους άλλους'. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ο πατέρας μου έλεγε:
'Στην Ελλάδα καλός οδηγός είναι αυτός που μπορεί να αποφεύγει τους άλλους'.το ίδιο λέμε :
για να αποφεύγει τους αλλους οδηγούς ΑΠΛΑ , ΔΕΝ οδηγεί, -
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
Ο πατέρας μου έλεγε:
'Στην Ελλάδα καλός οδηγός είναι αυτός που μπορεί να αποφεύγει τους άλλους'.το ίδιο λέμε :
για να αποφεύγει τους αλλους οδηγούς ΑΠΛΑ , ΔΕΝ οδηγεί,Ε...εντάξει φίλε μου... μην είμαστε και υπερβολικοί!
Εγώ τουλάχιστον μέχρι στιγμής καλά τα έχω καταφέρει...
17 χρόνια και τους έχω αποφύγει όλους! Πάω για High Score!
(και μιλάμε για πολλάααα χιλιόμετρα κάθε μέρα! Μόνο με τα 'δικά' μου έχω κάνει: Uno:65.000 , Coupe: 130.000, Megane, 90.000 και άλλα τόσα με τα 'της δουλειάς').
Με όλα αυτά που έχω συναντήσει... έχω αποκτήσει μάτια στην πλάτη και 6η αίσθηση!
Αλλά και παλι...δεν θα έλεγα με τίποτα πως είμαι ο 'καλύτερος'
( ή και καλός οδηγός) ...αλλά απλά ένας μέσος οδηγός που προσπαθεί να γίνει καλύτερος. -
μου θυμιζει μια διαφωνια που ειχα αν η πορσε ειναι καλυτερες απο τις φεραρι και την μπουγκατι (τοτε ειχε βγει η eb110)με συμμαθητη μου που επειδη ο πατερας του ειχε μπεμβε θεωρουσε αυτοματα οτι ηταν καλυτερο απο οτιδηποτε αλλο. βεβαια ημασταν 9
-
καλος οδηγος ειναι αυτος που μπορει να εχει συνοδηγο καποια γκομεναρα με τα βυζια εξω και να μην αποσπαται η προσοχη του απ'το δρομο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
καλος οδηγος ειναι αυτος που μπορει να εχει συνοδηγο καποια γκομεναρα με τα βυζια εξω και να μην αποσπαται η προσοχη του απ'το δρομοΑδερφη ειναι αυτος οχι καλος οδηγος!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
καλος οδηγος ειναι αυτος που μπορει να εχει συνοδηγο καποια γκομεναρα με τα βυζια εξω και να μην αποσπαται η προσοχη του απ'το δρομο
Αδερφη ειναι αυτος οχι καλος οδηγος!
Αυτός εδώ δηλαδή είναι καλός ή κακός οδηγός;
(πάντως...αδερφή δεν τον λές με τίποτα! )
Μάτι που το έχει ο άτιμος!!!
Youtube Video -
Ένα παράδειγμα θα πώ για ένα γνωστό μου.
Επαγγελματίας οδηγός, εδώ και 20 χρόνια τα καλοκαίρια οδηγεί 52άρια τουριστικά λεωφορεία και τους χειμώνες οδηγεί φορτηγα, τράκτορες κλπ κλπ. Είναι απο τους λίγους οδηγούς που έχει λάβει μέρος στην μεταφορά των τεράστιων ανεμόμυλων παραγωγής ρεύματος κομμάτι κομμάτι σε απίστευτες τοποθεσείες στους λόφους και τα βουνά της Κρήτης. Φανταστείτε ότι όποτε γινόταν μεταφορα των τεράστιων εξαρτημάτων υπήρχε συνοδεία ααστυνομίας λόγω των μεγάλων διαστάσεων και του τρλακτορα και των εξαρτημάτων. Φανταστείτε και απο τί σκατόδρομους περνούσε για να ανεβάσει τα εξαρτήματα εκεί που έπρεπε. Τόσα χρόνια που τον ξέρω δεν είχε τρακάρει ποτέ. Ούτε γρατζουνιά.
Προχθές οδηγούσε με το μηχανάκι του - χωρίς κράνος - και παραβίασε 'στοπ' με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει μια άλλη διερχόμενη μηχανη. Έμεινε στο νοσοκομείο 10 μέρες.
Καλός ή κακός οδηγός? -
Νομιζω τα ποσοστα λενε την αληθεια.Απλα θελω να συμπληρωσω οτι προτερημα ενος οδηγου ειναι να εχει τα σωστα αντανακλαστικα και την αισθηση του λαθους ,αλλαγη τροπου οδηγησης των γυρων του οδηγων κατα την κινηση του στο δρομο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αδερφη ειναι αυτος οχι καλος οδηγος!
KALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Επαγγελματίας οδηγός, εδώ και 20 χρόνια τα καλοκαίρια οδηγεί 52άρια τουριστικά λεωφορεία και τους χειμώνες οδηγεί φορτηγα, τράκτορες κλπ κλπ. Είναι απο τους λίγους οδηγούς που έχει λάβει μέρος στην μεταφορά των τεράστιων ανεμόμυλων παραγωγής ρεύματος κομμάτι κομμάτι σε απίστευτες τοποθεσείες στους λόφους και τα βουνά της Κρήτης. Φανταστείτε ότι όποτε γινόταν μεταφορα των τεράστιων εξαρτημάτων υπήρχε συνοδεία ααστυνομίας λόγω των μεγάλων διαστάσεων και του τρλακτορα και των εξαρτημάτων. Φανταστείτε και απο τί σκατόδρομους περνούσε για να ανεβάσει τα εξαρτήματα εκεί που έπρεπε. Τόσα χρόνια που τον ξέρω δεν είχε τρακάρει ποτέ. Ούτε γρατζουνιά.
Προχθές οδηγούσε με το μηχανάκι του - χωρίς κράνος - και παραβίασε 'στοπ' με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει μια άλλη διερχόμενη μηχανη. Έμεινε στο νοσοκομείο 10 μέρες.
Καλός ή κακός οδηγός?ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Περιστατικό, ήταν απλως
και κ@@φαρδος ! -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Ο πατέρας μου έλεγε:
για να αποφεύγει τους αλλους οδηγούς ΑΠΛΑ , ΔΕΝ οδηγεί,Ε...εντάξει φίλε μου... μην είμαστε και υπερβολικοί!
Εγώ τουλάχιστον μέχρι στιγμής καλά τα έχω καταφέρει...
17 χρόνια και τους έχω αποφύγει όλους! Πάω για High Score!
(και μιλάμε για πολλάααα χιλιόμετρα κάθε μέρα! Μόνο με τα 'δικά' μου έχω κάνει: Uno:65.000 , Coupe: 130.000, Megane, 90.000 και άλλα τόσα με τα 'της δουλειάς').
Με όλα αυτά που έχω συναντήσει... έχω αποκτήσει μάτια στην πλάτη και 6η αίσθηση!
Αλλά και παλι...δεν θα έλεγα με τίποτα πως είμαι ο 'καλύτερος'
( ή και καλός οδηγός) ...αλλά απλά ένας μέσος οδηγός που προσπαθεί να γίνει καλύτερος.σου ευχομαι: να συνεχίσεις, να εισαι ένας οδηγος που προσπαθεί να γίνει καλλίτερος ...
όλα εξαρτωνται , απο μια στιγμή ! Σταματη....you now that!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Νομιζω τα ποσοστα λενε την αληθεια.Απλα θελω να συμπληρωσω οτι προτερημα ενος οδηγου ειναι να εχει τα σωστα αντανακλαστικα και την αισθηση του λαθους ,αλλαγη τροπου οδηγησης των γυρων του οδηγων κατα την κινηση του στο δρομο.Aκριβως αυτό :
Youtube Video -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλός ή κακός οδηγός?Καλος χειριστης αλλα κακος οδηγος.
To οτι μπορει να μανουβραρει ενα βαρυ οχημα δεν τον κανει απαραιτητα και καλο οδηγο.
Φαντασου να παραβιαζε το στοπ με το λεωφορειο και να τον χτυπουσε διερχομενη νταλικα. -
Εντός πίστας, ας κρίνουν ειδικοί.
Εκτός πίστας αυτός που δεν προκάλεσε ποτέ ατυχήματα στον εαυτό του και στους άλλους.
Το γκάζι θέλει υπομονή κι η γκόμενα κυνήγι.
Poll: Ποιόν θεωρείτε καλύτερο οδηγό;