-
καλημερα παιδια!πρωτη φορα γραφω!εχω 1 ford focus c-max t-vct!Ξερει κανενας που ειναι το συστημα τροφοδοσιας καυσιμου στην μηχανη και καταληγει στα μπεκ?μια φωτο θα με βοηθουσε πολυ!
-
καλημερα παιδια!πρωτη φορα γραφω!εχω 1 ford focus c-max t-vct!Ξερει κανενας που ειναι το συστημα τροφοδοσιας καυσιμου στην μηχανη και καταληγει στα μπεκ?μια φωτο θα με βοηθουσε πολυ!
-
-
Tι ακριβως ψαχνεις;Το σωληνακι που μεταφερει το καυσιμο στην μπεκιερα;
-
καλημερα bill βασικα θελω να βαλω μαγνητακι για οικονομια καυσιμου!κοιτα τι γραφει εντοπίστε τον σωλήνα τροφοδοσίας καυσίμου ο οποίος έρχεται από το ντεπόζιτο και καταλήγει στην μηχανή.
Τοποθετήστε τα 2 κομμάτια του FuelEXX γύρω από τον σωλήνα τροφοδοσίας βενζίνης (μετά το φίλτρο) όσο πιο κοντά γίνεται στην μηχανή ή μπέκ.Ενώστε τα δύο μέρη με τα πλαστικά καλώδια-σφικτήρες που περιέχονται στην συσκευασία.ξερω οτι ειναι ρισκο και μαλλον δεν θα κανει αλλα αφου εχει επιστροφη χρηματων δεν με πειραζει -
H μηχανη ειναι http://library.techlink.gr/4t/article-m ... ticle=9784 .Δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το σωληνακι καυσιμου.
Περιμενε και απο αλλους να σου πουν. -
Γύρισέ το πίσω και φάε τα λεφτά σου αλλού. Δεν πρόκειται να δεις καμία απολύτως διαφορά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γύρισέ το πίσω και φάε τα λεφτά σου αλλού. Δεν πρόκειται να δεις καμία απολύτως διαφορά.+τα πάντα όλα!
ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ